eitaa logo
سرباز۵۷(حسن فاضل)
1.1هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
2هزار ویدیو
9 فایل
@mosafer88888 در خدمتم
مشاهده در ایتا
دانلود
بنای سیاسیون ظالم اینطور است که تَشَر می‌زنند ببینند طرف چه طوری است، اگر طرف ایستاد مقابلشان، این‌ها عقب می‌روند، اگر چنانچه نه، آن بیچاره عقب رفت، این‌ها جلو می‌آیند، حیوانات هم همینطورند. (ره) به مولا که چوخ کیشی
دردمون؛ گناه درمانمون؛ استغفار(توبه) واقعی مفهوم خودمونی استغفار؛ با حال درونی بگیم خدایا منو ببخش
از آیت الله بهجت درخواست کردم «یک ذکر خیلی بزرگ یادم بدهید!» گفتند: ذکری یادتان بدهم که از جواهرهای همۀ کوه های دنیا و مروارید همه دریاها قیمتی تر باشد؟ گفتم: بله! و منتظر یک ذکر عریض و طویل خاص بودم که گفتند: استغفار... استغفار... استغفار! اگر بدانید در این استغفار چه گنج هایی نهفته است! روح را صیقل می دهد، راه ها باز می شود و حاجت ها برآورده میشوند...  (به شیوه باران، ص5٩ )
بهترین وقت استغفار از نظر آیت الله بهجت👇 بهترین وقت استغفار، سحرگاهان به ویژه سحر شب جمعه است تا جایی که استغفار کنندگان در سحرگاهان مورد مدح خداوند عالمیان قرار می گیرند.
آیت الله بهجت تنها استغفار را گفتن کلمه استغفرالله نمی دانستند و می فرمودند: «استغفار از توبه است، هرچه مفید این مطلب باشد، ظاهراً [کافی است]؛ همان عزم. «کفی بِالنَّدَمِ توبةً». [اگر] راستی راستی نادم باشد، به حسب ظاهر، تائب است. اظهارش به استغفار است و به اتوب الی الله».
آیت الله بهجت می فرمود: «کلمه «أستغفرالله» را تا می توانید از روی اعتقاد کامل، صمیمانه، با التزام به لوازم حقیقیۀ معلومه اش، تکرار نمائید».
آیت الله بهجت؛ استغفار، نباید تنها وردی زبانی باشد، بلکه باید از قلبی تائب از گناه و مشتاق به رحمت خدا سرچشمه بگیرد، وگرنه نباید انتظار گشایش و رهایی داشت.
آیت الله محمدتقی بهجت در پاسخ به سوال فردی که در امور مختلف از جمله اشتغال و ازدواج دچار گرفتاری شده بود، این چنین بیان کردند: زیاد از روی اعتقاد کامل بگویید: «أستغفر الله»، هیچ چیز شما را منصرف نکند غیر از ضروریات و واجبات تا کلیه ابتلائات رفع شود، بلکه بعد از رفع آن ها هم بگویید، برای اینکه امثال آن ها پیش نیاید و اگر دیدید رفع نشد، بدانید یا ادامه نداده اید، یا آنکه با اعتقاد کامل نگفته اید. (پرسش و پاسخ از آیت الله بهجت)
آیت الله بهجت می فرمود: «حوادثی که اتفاق می افتد، نتیجه کارهای ماست که بر سر ما می آید:«وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَهٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ؛ هر مصیبتی به شما می رسد، به واسطه اعمال شماست». آیا نباید به فکر باشیم و از گناهان گذشته که باعث این همه بلاها و مصیبت ها شده است، توبه کنیم؟ ولی ما توبه نمی کنیم، چون کارهای خود را بد نمی دانیم». ایشان برای رهایی از مشکلات و دفع بلاها به استغفار توصیه می کردند و می فرمود:بسمه تعالی، عنه صلی الله علیه وآله «ألا أخبرکم بدائکم ودوائکم، داؤُکم الذنوب ودواؤُکم الإستغفار؛ آیا شما را از درد و درمانتان آگاه نسازم!! درد شما گناهان و درمانتان استغفار است». کلمه «أستغفر اللّه» را تا می توانید از روی اعتقاد کامل، صمیمانه، با التزام به لوازم حقیقیه معلومه اش، تکرار نمایید.  (پرسش و پاسخ از آیت الله بهجت)
آیت الله بهجت استغفار را در مواردی چون؛ رفع آثار وضعی گناه نفی خواطر رفع کینه ادای قرض برطرف شدن مشکلات و گرفتاری های زندگی تحمل مصائب زندگی شفای بیماران ایجاد علاقه بین زن و شوهر از بین رفتن علاقه به لغویات برطرف شدن مرگ های ناگهانی؛ سفارش می کردند.🙏
«استغفار هم رافع است هم دافع»؛ یعنی هم رفع کنندۀ مشکلات است و هم سبب می شود مشکلات پیش نیاید.  (بهجت الدعاء، ص ٣54)
ما باید باب توجیه خطا و اشتباه را به روی خود ببندیم، و برای هر خطا، زبان به استغفار بگشاییم، و اگر قابل جبران باشد جبران کنیم.  (در محضر بهجت، ج١، ص٣٠٠ )