RJIR_Volume 7_Issue 25_Pages 131-150.pdf
809K
نقش سردار شهید حاج حسین خرازي در تغییرات سیاسي و نظامي جمهوري
اسلامي ايران در دوران دفاع مقدس
eitaa/ @sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
🏴 ما رأیتُ إلّا جمیلا
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای:
حضرت میفرماید: «ما رأیتُ إلّا جمیلا». این همه مصیبت در چشم زینب کبری زیباست؛ چون از سوی خداست، چون برای اوست، چون در راه اوست، در راه اعلای کلمهی اوست. این، عظمت مقام زینب(سلامالله علیها) را نشان میدهد. کار برای خدا این جور است. لذا نام زینب و کار زینب امروز الگوست و در دنیا ماندگار است.
🗒️۱۳۸۸/۱۱/۱۹
#امام_خامنهای
#وفات_حضرت_زینب (س)
#کربلا
eitaa/ @sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دست اندرکاران کنگره شهدای استان کرمان:
🔹️ دشمنان میخواهند #یاد_شهدا احیا نشود برای اینکه جاده شهادت کور بشود. تجربه کردهاند که وقتی نام شهدا با عظمت برده میشود، جوان امروز که نه دوره جنگ را دیده و نه دوره امام را وقتی میفهمد که یکجایی در آنطرف منطقه دارند با دشمنان میجنگند، پا میشود میرود حلب، بوکمال، زینبیه، بنا میکند جنگیدن و به شهادت هم میرسد. ۹۷/۱۲/۶
eitaa/ @sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
❤️ شهید امیر حاج امینی:
شهادت : ۱۰ اسفند ۶۵ / شلمچه
عملیات تکمیلی کربلای پنج
eitaa/ @sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
شهید امیر حاج امینی سمبل شهید و شهادت
هر جا نامی از شهید و شهادت باشد ، حتما این عکس زیبا را که تمام و کمال از مظلومیت خون شهدا و مفهوم عمیق شهادت سخن آشکار می گوید ، را دیده ایم و دلمان عجیب برای غربت شهدا می گیرد.
عکس شهید امیر حاج امینی به عنوان سمبل شهید و شهادت در ایران با این نگاه که چرا بین این همه عکس شهید، عکس این شهید بزرگوار سمبل شهید و شهادت شد! همیشه وقتی می خواهند تصویری از شهید را به نمایش بگذارند، تصویر زیبای امیرحاج امینی با آن عروج ملکوتی وآرامش در چهره ولبخند ملایم وزیبا بیش از هرچیز جلوه گر می شود.
عکس در تاریخ ۱۰ اسفند ماه ۱۳۶۵ و در کربلای شلمچه در جنوب کانال پرورش ماهی در لحظه به شهادت رسیدن شهید امیر حاج امینی گرفته شده است، این عکس ازجمله تاثیرگذارترین عکس های گرفته شده از شهدای دفاع مقدس است.
شهید امیر حاج امینی
تاریخ تولد سال ۱۳۴۰ در متولد روستای علیشار از توابع زرند ساوه
بیسیم چی لشگر ۲۷ محمد رسول الله
تاریخ شهادت ۱۰ اسفند ماه ۱۳۶۵
محل شهادت کربلای شلمچه
مزار قطعه۲۹ گلزار شهدا تهران
eitaa/ @sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
بسیجی شهید «امیر حاج امینی» در دستنوشته خود آورده است: «دنیا برای ضعیف نفسان یک گرداب هلاکت است اگر لحظهای به خودمان واگذار شویم، وای بر ما که دیگر نابودیمان حتمی است».
eitaa/ @sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند "آشنای غریب" شهید امیر حاج امینی از جمله دلاورمردان عرصه دفاع مقدس است. وی در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید.
دو عکس از شهید امیر حاج امینی بیسیمچی گردان انصار از لشگر27 محمد رسول الله (ص)است، توسط آقای احسان رجبی به ثبت رسیده است.
این عکسها در تاریخ ۱۰ اسفند ماه ۱۳۶۵ و در کربلای شلمچه در جنوب کانال پرورش ماهی گرفته شده است. این دو عکس ازجمله تاثیرگذارترین عکسهای گرفته شده از شهدای دفاع مقدس است.
#آشنای, #غریب, #شهید, #امیر, #حاج, #امینی
eitaa/ @sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
وصیت نامه
شهید امیر حاج امینی در روستای علیشار از توابع زرند ساوه در سال 1340 متولد شد. امیر حاج امینی از جمله دلاورمردان عرصه دفاع مقدس است. بیسیم چی لشگر 27 محمد رسول الله بود. دهم اسفند 1365 در شلمچه در عملیات کربلای 5 .به شهادت رسید. به مناسبت سی امین سالروز شهادت امیر حاج امینی وصیت نامه این شهید بزرگوار را با هم می خوانیم:
سلام بر خدا و شهیدان خدا و بندگان پاک و مخلص او.
بعد از مدت ها کشمکش درونی که هنوز هم آزارم می دهد، برای رهایی از این زجر، به این نتیجه رسیده ام و آن در این جمله خلاصه می شود: خدایا! عاشقم کن.
از این که بنده بد و گنه کار خدایم، سخت شرمنده ام و وقتی یاد گناهانم می افتم، آرزوی مرگ می کنم؛ ولی باز چاره ام نمی شود. به راستی که (ان الانسان لفی خسر) هیچ برگ برنده ای ندارم که رو کنم؛ جز این که دلم را به دو چیز خوش کرده ام؛
یکی این که با این همه گناه، دوباره مرا به سرزمین پاک و اخلاص و صفا و محبت باز گرداند؛ پس لابد دوستم دارد و سر به سرم می گذارد؛ هر چند که چشم دلم کور است و نمی بینم و احساسش نمی کنم؛ اگر چنین نبود، پس چرا مرا به این جا آورد؟
دوم این که قلبی رئوف و مهربان دارم و با همه بدی هایم، بسیار دلسوزم. لحظه ای حاضر به تحمل هر گونه رنجی می شوم؛ بله به این دو چیز دلم را خوش کرده ام.
پس ای پروردگار من! اگر دوستم داری که مرا به این جا آورده ای، پس مرا به آرزویم که... برسان و یا به این خاطر که نمی توانم باعث رنجش کسی شوم، پس بیا و مرا مرنجان و خشنودم کن و مرا با خودت... .
دنیا برای ضعیف نفسان، یک گرداب هلاکت است. اگر لحظه ای به خودمان واگذارده شویم، وای بر ما که دیگر نابودیمان حتمی است. خوشا آن کس که به یاری او، در این گرداب هلاک گردد.
ای حسین!
ای مظلوم کربلا!
ای شفیع لبیک گویان! ندای هل من ناصرت را من نیز لبیک گفتم (به خواست او) شفاعتم کن و مگذار در این گرداب هلاکت هلاک گردم و ای خدا... .
بسیار بد و ضعیفم و در مقابل گناه، یارای مقاومت ندارم؛ زیرا هنوز نشناختمت و حتی در راه شناختت نیز زحمت نکشیده ام؛ زیرا ضعیف و پایبند به این دنیایم و نمی توانم از خوشی ها و آسایش های محض و پوشالی این دنیا دل بکنم و در راه شناختت سختی کشم؛ سختی ای که پر از شیرینی و لذت است؛ ولی افسوس که این سختی و حلاوت نصیبم نمی گردد.
خالقا! تو را به خودت قسم، تو را به پیامبران و امامان زجر کشیده و معصومت قسم، بسیار عاشقم کن.
اگر چنین کنی که از دریای رحمت و کرامتت چیزی کاسته نمی شود و زیانی به تو نمی رسد.
همه آرزویم این است که ببینم از تو رویی
چه زیان تو را که من هم، برسم به آرزویی
اگر چنین کنی، دیگر هیچ نخواهم؛ چون همه چیز دارم. می دانم اگر چنین کنی، از این بند، رهایی یافته و دیگر به سویت پر... .
خدایا! دل شکسته و مهربانم را مرنجان.
امروز ده اسفند سالروز شهادت شهیدقاریان پور وشهید امیر حاج امینی
#آشنای, #غریب, #شهید, #امیر, #حاج, #امینی
eitaa/ @sarbazekoochak
⭕️ امروز ۱۱ اسفندماه سالگرد شهادت بهترین تکتیرانداز تاریخ است...
شهید عبدالرسول زرین که بین بعثیها به صیاد خمینی معروف بود و شهید خرازی به او گردان تک نفره میگفت!
شهید زرین با ۷۰۰شلیک موفق بهترین تکتیرانداز تاریخ شناخته میشود.
#شهیدعبدالرسول_زرین
eitaa/@sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
روایت زندگی شهید عبدالرسول زرین از زبان همرزمان و اطرافیان شنیدنی است، تکتیرانداز آشنای جبههها که همرزمانش او را گردان تکنفره و چریکی مخلص نام نهاده بودند.
« ای مردم، من حقیر که مدتهای زیادی در جبههها بودهام، به عشق امام حسین(ع) آمدهام و حسین(ع) است که به من این شور و شعف را داده که اگر به شهادت برسم سعادت و اگر پیروز شوم باز هم سعادت است.»
این بخشی از وصیتنامه شهید عبدالرسول زرین است که هیچ دشمن بعثی از تیررس چشم عقاب او در امان نبود. تکتیرانداز آشنای جبههها که همرزمانش او را گردان تکنفره و چریکی مخلص نام نهاده بودند.
حضور پدر را تنها ۴ سال لمس کرد و مادر را ۶ سال. در نوجوانی راه اصفهان در پیش گرفت تا روی پای خودش بایستد. در اصفهان با پشتکار و جدیت کار کرد، ازدواج کرد و صاحب ۷ فرزند شد.
زرین که به خاطر مبارزات انقلابیاش تحت تعقیب ساواک قرار گرفته بود، پس از پیروزی انقلاب و با آغاز ناآرامیهای کردستان به همراه حسین خرازی و رحیم صفوی عازم کردستان شد. جنگ تحمیلی برای او مانند یک نقطه عطف بود و تا زمان شهادت در ۱۱ اسفندماه ۱۳۶۲ برای لشکر امام حسین(ع) یک تکتیرانداز قهار بود.
طلاییه؛ مرحله دوم عملیات خیبر؛ ترکش خمپاره؛ و اینچنین یاد او به زرینی نامش در تاریخ ایران ثبت شد. شهیدی که الحق عبدِ رسول(ص) بود و ارادتمند خاندان عصمت و طهارت.
eitaa/@sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110
#گردان_تک_نفره
«به تنهایی کار یک گردان را میکرد. در هر کجای خط که سنگر داشت، جبهه دشمن به هم ریخت. لقب گردان تکنفره فقط شایسته او بود. اخلاص، ایمان و تواضع، از سراپای وجودش نمایان بود.
ایشان از لحاظ تجربه جنگی و سابقه حضور در مناطق عملیاتی در رتبه فرماندهی تیپ و لشکر بود ولی به دلیل تبحر خاص و منحصر به فرد در کار تیراندازی و تأثیر او در سرنوشت عملیات، به عنوان یک تکتیرانداز ویژه و استراتژیک در جبهههای جنگ، همیشه خار چشم دشمن بود.» و سردار شهید حسین خرازی فرمانده لشکر عشق اینچنین از همرزم شهیدش میگوید.
شهیدی که سردار مرتضی قربانی، فرمانده لشکر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس و رئیس کنونی هیئت تیراندازی استان اصفهان در وصفش میگوید: «شهید زرین ابتدا وضو میساخت و بعد اسلحه را برمیداشت و با ذکر "ما رَمیتُ" تیر را به سمت دشمنان نشانه میرفت. او به معنای واقعی کلمه یک چریک مخلص امام زمان(عج) بود.»
eitaa/@sarbazekoochak
Instagram.com/sarbazekoochak110