⚫️ السلامُ علیکِ یا اُمّالمومنین
🔹فرا رسیدن دهم رمضان، سالروز وفات حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها ، تسلیت عرض می نماییم .
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سواد رسانه
✳️#رسانهها_واقعیت_را_میسازند!
📍سواد رسانهای مبتنی بر #تفکر_انتقادی و آشنایی با #تکنیکهای_رسانهای کمک میکند تا مواجههای فعالانه، هوشمندانه و ایمن با تولیدات رسانهای داشته باشیم!
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢هشت سال در چهار دقیقه
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سوال :
آیا اسلام با ثروت خدیجه سلام الله علیها و شمشیر علی علیه السلام پیش رفته است؟
✳️ تعابیر نادرستی که برای تخریب اسلام سلاح به دست دشمنان میدهد
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
✅ متن شبهه:
مژدههای سادهلوحانه ظهور!!
قرآن کریم:
یا ایهاالناس افلایعقلون!!
ای مردم اهل شعور و اندیشه باشید
یا اولا ابرار ....
ای مردم فکور و تحلیلگر باشید
1⃣ هشتصد سال قبل؛ پس از حمله وحشیانه مغولان؛ مردم چنان به تنگ آمده بودند که با سفارش اهل منبر مدام فقط دعای مضطرین میخواندند!!
و این دعا خواندن در اوج بود و این سختی را نشانهی ظهور میدانستند...
جناب یاقوت حموی؛ جغرافیدان مشهور مینویسد:
«در سالهای نخست حمله مغول در شهر کاشان؛ مردم هر روز سپیدهدم از دروازه شهر خارج میشدند و اسب زین کردهای را با خود میبردند تا حضرت مهدی در صورت ظهور بر آن اسب سوار شود
(معجمالبلدان،۴/٢٩٧)
2⃣پانصد سال پیش وقتی دولت صفویه بر سر کار آمد...
برخی عالمان منبرها و پر نفوذ مذهب تشیع در آن زمان؛ با تاکید ولی این بار نه از سر اضطرار و درماندگی؛ بلکه از روی شوق و اعتقاد بوجود آورده شده بر این باور شدند که این دولت صفویه را متصل به قیام «امام مهدی» و دولت او میدانستند و چنین تبلیغ می کردند و مردم لبریز از شوق پایان انتظار منتظر بودند...
(متن کامل این شبهه در وبلاگ پاسخگویان موجود است)
✅ پاسخ به شبهه:
💠 اینکه مردم همیشه در طول تاریخ منتظر ظهور بوده اند، اصلا چیز بدی نیست و همیشه باعث افزایش روح امید در جامعه بوده است.
💠 ممکن است برخی حکومتها از اعتقاد به مهدویت و انتظار سوء استفاده کرده باشند، اما این کار نادرست به اصل انتظار ظهور نباید خدشه ای وارد نماید.
💠 ظهور امام زمان علیه السلام، نشانه هایی حتمی و غیرحتمی دارد، انقلاب اسلامی ایران ممکن است یکی از نشانه های غیرحتمی باشد. برخی از احادیث ممکن است اشاره به انقلاب و مرحوم امام خمینی داشته باشند.
از جمله روایت امام کاظم علیه السلام: (رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو النَّاسَ إِلَی الْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ الْحَدِیدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّیَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا یَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا یَجْبُنُونَ وَ عَلَی اللَّهِ یَتَوَکَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِین)،بحار، ۶۰، ۲۱۶
💠 ولی فقیه در عصر غیبت نایب عام آقا امام زمان علیه السلام است. به کار بردن لفظ امام برای امام خمینی رحمه الله، به معنای رهبر و پیشوا بوده است.
جریان دیدن عکس امام در کره ماه هم ساخته ضد انقلاب و منافقین بوده است.
💠 هر چند دوره اول ریاست جمهوری احمدی نژاد درخشان بود، اما متاسفانه دچار انحراف فکری و عقیدتی شده است.
بعضی از افراد مغرض یا جاهل سعی کردند او را به عنوان شعیب بن صالح معرفی کنند که کار نادرستی بود.
💠رهبر معظم انقلاب حفظه الله، هم قبول نداشتند که خودشان سید خراسانی باشند. یمانی هم با سید حسن نصرالله مطابقتی ندارد، اما بعضی می گویند شاید رهبر انصار الله یمن، همان یمانی باشد، که این هم مشخص نیست.
💠اینکه برخی از علماء بزرگ مانند استاد پناهیان یا آیت الله صدیقی و... می گویند ظهور نزدیک است اشکالی ندارد، چرا که حتی اگر مثلا هزار سال دیگر هم باشد، زمان و زمانه به سرعت می گذرد.
در دعای عهد هم امام صادق علیه السلام می فرمایند: (انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا، دیگران ظهورش را دور می بینند و ما نزدیک می بینیم).
اما در روایات داریم که حق تعیین وقت برای ظهور را نداریم. امام صادق علیه السلام فرمودند: (کذب الوقّاتون)، کافی، ۱، ۳۶۸
💠اینکه ما از کشورهای کافری که در دشمنی آشکار با ما نیستند مانند چین و روسیه در راستای اهداف خودمان و پیشرفت اسلام استفاده کنیم، یک کار عاقلانه ای است که هیچ اشکالی ندارد.
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فیلم جالب آیت الله بهجت در خانه یکی از شاگردانشان.
- این گلدانها را آب دادید؟
+ آقاجان! گلها مصنوعی است.
- تماماین عالم مصنوعیه! حقیقیش جای دیگهاست!
✳️ جان به فدای علمای ربانی که از هر فرصت و از هر موقعیتی ، برای تذکر نکات معرفتی، بهره می گیرند.
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
پاسخ به چند انتقاد به روزه داری.pdf
773K
✅ پاسخی علمی به ضررهای روزه
🛑 آیا روزه گرفتن ضد کلیه و بدن است؟!
🌺🍃 تحقیقی پزشکی و علمی توصیه شده به محققین
📗پ ن: مفید برای دانشجوی پرستاری و پزشکی
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
✅ متن شبهه:
به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم، تا که ایشان هرچه خود صلاح اسلام و ایران هست انجام دهند چرا که ایشان نایب برحق امام عصر ارواحنا فداه هستند و تنها ناجی همه ما ایرانیها و حتی جهان اسلام.
به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم، چرا که رأی من همیشه برخلاف فکر و مصلحت ایشان بوده و انتخابهای اشتباه من، ما را به این روز انداخته است.
به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم، چونکه هرچه پیشرفت در قدرت نظامی و علمی و اقتصادی داشتیم از اقدامات و فداکاریها و درایت رهبر عزیز و عظیم الشانمان بوده و توسط اشخاص و اطرافیانی که ایشان با درایت و از روی عقل و ارتباطات خفیه ای که با امام زمان داشته اند به ثمر رسیده.
پس بیایید با همبستگی ملی و با ندادن رأی و تَکرار نکردن اشتباهاتی که سالهاست تَکرار میکنیم، همه چیز را به قدرت عظیم رهبر بسپاریم
رییس قوه قضاییه هم که رهبری بهترین گزینه را به ریاست ان برگزیده است .
تمام اعضای تشخیص مصلحت نظام توسط رهبری انتخاب می شوند
اعضای شورای نگهبان و مجلس خبرگان همه توسط رهبری انتخاب شده و می شوند .... تنها گزینه ای که انتخاب مدیران ان صد در صد تحت امر رهبری نیست و مردم در حد ۱۵ درصد قدرت انتخاب دارند دولت و هیئت دولت هست ، و فعلا همه مشکلات کشور هم به گردن همینها افتاده... (شبهه خلاصه شده)
✅ پاسخ شبهه:
⭕️ اگرچه این متن کنایه آمیز است، اما ابتدا باید دانست که در منطق اسلام، حضور مردم در صحنههای مختلف تایید و تاکید شده (مثلاً نهجالبلاغه خ۳، آلعمران ۱۵۹ و...) اینکه همهی مسئولیت اصلاح، اداره و مبارزه با مشکلات را بر عهدهی رهبر جامعه انداخت، منطقی یهودی است که در سوره مائده (آیات ۲۰ تا ۲۶) نقل و مذمت شده است.
⭕️ نکته دوم اینکه، برخلاف ادعای نویسنده، دولت بیش از ۹۰ درصد امکانات، منابع انسانی، و بودجه کشور را در اختیار دارد. لذا تاثیر سایر بخشها (مجلس، قوه قضاییه، نیروهای نظامی و انتظامی) خوب باشند یا بد، در برابر تاثیر قوه مجریه تقریباً هیچ است. مثلاً اگر قوه قضائیه ما هرچند قدرتمند و عادل باشد، اما در ادارات و مراکز دولتی نظارت کافی (چه در نصب مدیران و چه در طول مدیریت) نباشد و خلاصه دولت تبدیل به کارخانه مفسد پروری شود، قوه قضائیه چقدر میتواند از شیوع فساد جلوگیری کند، مخصوصاً اینکه گفته شده «مردم بر روش و آیین زمامداران خود هستند». به تعبیر پروین اعتصامی:
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هرآنکه هست گیرند!!
تا اینجا روشن شد که اهمیت دولت و انتخاب رئیس آن قابل مقایسه با هیچ یک از دیگر بخشهای نظام نیست.
⭕️ اما اینکه نویسنده انتخابهای خود را مخالف نظرات رهبری و موجب خسارت به کشور معرفی میکند، از دو حال خارج نیست؛ یا جدی میگوید یا قصد طعنه و کنایه دارد. اگر جدی میگوید که باید در این صورت نظر خود را با نظر رهبری هماهنگ کند نه اینکه یهودوار رفع مشکلات را از رهبر طلب کند.
اما اگر طعنه میزند به این سوال پاسخ دهد د که اگر بنا بود نظر رهبری در انتخاب مسئولان ملاک باشد، دولت فعلی که هم و غمّش مذاکره و برجام بود، نباید بر مسند امور مینشست، چرا که همه میدانند که رهبری آشکار و پنهان، مستقیم و غیر مستقیم بدبینی خود به نتایج مذاکرات را بارها ابراز کردند.
⭕️ بنابراین با وجود اینکه گاهی نظرات مردم با نظرات رهبر جامعه متفاوت است و چه بسا تجربه هم غلط بودن نظر مردم را اثبات کند (نظیر آنچه در جنگ احد اتفاق افتاد و بر خلاف نظر پیامبر، بیرون شهر به عنوان محل جنگ انتخاب شد و اتفاقا شکست جبهه اسلام را به همراه داشت) اما طبق قرآن کریم و تایید عقل سلیم، مراجعه به نظر مردم در مسائل مهمی مانند انتخاب رئیسجمهور در نهایت به نفع همه است چرا که ابعاد بینالمللی انتخابات، حفظ و تقویت اتحاد و همبستگی، گردش مدیریتی و حضور سلایق تنوع مدیریتی برکات سترگی در جامعه به همراه خواهد داشت.
بله! اگر در بین گزینههای موجود، بهترین ها انتخاب شوند، طبیعتاً آثار گفته شده، دو چندان خواهد شد.
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110
✅ شایعه
شکنجه هموطنان جلوی چشمان خاتمی!!
✅ واقیعت
این عکس مربوط به بازدید خاتمی از موزه عبرت است.
این موزه که در حوالی میدان امام خمینی تهران است، از حال و روز زندانیان سیاسی در زمان پهلوی پرده برمیدارد.
علاوه بر مجسمه چهرههای سرشناس و زندانیان که با ظرافت زیادی طراحی و ساخته شدهاند، وضعیت زندانیان در آن دوران و شکنجه آنها به نمایش گذاشته شده است.
جهت آشنایی بیشتر با این موزه و دیدن عکسهایی از آن، اینجا را ببینید👇
ghorbanimoghadam.ir/1307
🆔 http://eitaa.com/sarbazirani110