۴ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
روایت کنیم یا روایت شویم؟
آمار می گوید بین 27 تا 36 میلیون از جامعه ما در واتساپ، اینستاگرام و تلگرام عضو هستند؛ در مواجهه با این جمعیت عظیم، هرکسی که روایت را زودتر شروع کند و روایتش دلنشین باشد در جنگ روایتها پیروز خواهد شد.
در سفر آیتالله رئیسی به اراک، احیا و تقویت دو کارخانه هپکو و آذرآب که روزی غولهای صنعتی کشور و غرب آسیا بودند، یکی از شیرینترین خبرهای منتشرشده بود؛ اما آنچه بیشتر از اشتغال مجدد صدها کارگر و مهندس و برگشت امید به عرصه صنعت، ضریب خورد و دیده شد، یاد کردن رئیسجمهور از «آیتالله حائری یزدی» با پسوند «اراکی» بود! همانطور که در سفر به گیلان از میان دهها خبر خوب و امیدوارکننده، سؤال دلسوزانه رئیسجمهور از یکی از دستاندرکاران سفر مبنی بر خوردن یا نخوردن ناهار، تا به امروز هم در فضای مجازی و رسانهای دستبهدست چرخیده و دیده میشود.
این وضعیت نشان میدهد که رسانههای انقلابی در عرصه جنگ روایتها با مشکلات و چالشهای اساسی مواجهاند و وظیفه امروز آنها قدرتمند شدن در این عرصه است؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند.» نکته مهم اینکه جنگ روایتها منحصر به عرصه داخلی نیست بلکه به عرصه فراملی و بینالمللی هم برمیگردد؛ جایی که روایت از ایران، ایرانی و توانمندی یا کاستیهای ما در اذهان ملل مینشیند؛ لذا نیازمند بازنگری جدی در حوزه نقشآفرینی در این عرصه مهم هستیم.
یعقوب ربیعی
کرمان بیدار
https://eitaa.com/kermanbidar
۴ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
هدف جاسوسان موساد چه بود؟
دو روز پیش وزارت اطلاعات اعلام کرد شبکهای از عوامل موساد که برای انجام عملیات تروریستی وارد کشور شده بودند را بازداشت کرده است. پیگیریها نشان میدهد عناصر عملیاتی این شبکه ماهها قبل برای اجرای چنین عملیاتی در یک کشور آفریقایی آموزشهای لازم را دیده بودند و چندین بار عملیات مورد نظر را به صورت شبیهسازی اجرا کرده بودند. شنیده میشود ضربه به این شبکه یکی از پیچیدهترین عملیاتهای سیستم امنیتی کشور بوده است. هدف جاسوسان موساد منفجر کردن یکی از مراکز حساس امنیتی- نظامی در اصفهان بود. شبکه فوق بهوسیله ارتباط با عناصر نفوذی، درون مجموعه مواد منفجره موردنیاز را هم کار گذاشته بودند؛ اما چند ساعت مانده به انفجار و تکمیل عملیات، بازداشت شدند.
کرمان بیدار
https://eitaa.com/kermanbidar
۴ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
♨️ روزنامه اصلاح طلب: مصلحت ایران اقتصاد مقاومتی است نه مذاکره بی حاصل با آمریکا
📝 روزنامه آفتاب یزد نوشت:
🔰 باید این واقعیت را به درستی درک کرد که تا زمان «بی اثر شدن ابزار تحریم اقتصادی»، مذاکره قوی محقق نخواهد شد؛ کما اینکه مذاکرات اولیه برجام در لوزان و ژنو به پشتوانه دستاوردهای دانشمندان هستهای کشور و رسیدن به سوخت ۲۰ درصد امکانپذیر شد.
🔰 واشنگتن با اعمال تحریم به بهانههای مختلف سعی در افزایش فشارها برای جلوگیری از شکوفایی اقتصاد ایران دارد. ایران بهعنوان یک قدرت منطقهای در حال رشد باید هژمونی آمریکا در منطقه را با کمترین وابستگی اقتصادش به اقتصاد کشورهای غیر همسو به چالش بکشد. «اقتصاد مقاومتی» استراتژی مورد تاکید مقام معظم رهبری برای تقویت اهرم اقتصادی در برابر این فشارها است. این راهکار با اتکای بیشتر به منابع داخلی سبب میشود اقتصاد ایران کمترین وابستگی را به تجارت با کشورهای غيرهمسو داشته باشد.
#ثامن
✅@kermanbidar
۴ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
21.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
شگرد منافقین برای جذب نیرو
🔹 وقتی گروهک تروریستی به بهانه تفریح، گرفتن تابعیت خارجی، تفریح جنسی و.. افراد را به پادگان اشرف می کشید!
✅ @kermanbidar
۴ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
🇮🇷
🖼#صرفا_جهت_اطلاع | سواد رسانهای!
🍃🌹🍃
❌ همینقدر ساده، همینقدر راحت، فریبمان میدهند‼️
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
🆔 @kermanbidar
۴ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
چہ کسے مے گوید
" ستاره فقط در آسمان پیدا مے شود!؟ "
از دامان مادران کشور من ستاره مے روید؛
ستارگانے کہ از خاک بہ افلاک مے رسند . . .
و با این ستاره ها، مے توان راه را پیدا کرد.
#مادرشهید
🌱|@kermanbidar
۸ مرداد ۱۴۰۱
۸ مرداد ۱۴۰۱
۸ مرداد ۱۴۰۱
۸ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
🔻 اگر میخواهید به اوج وطنفروشی خودتحقیرهای بنفش و اصلاحاتی پی ببرید، روند خدمت رسانی دولت انقلابی و بسیجیان به سیل زده ها را با اماراتیها که فریاد میزنند کسی نیست به دادشان برسد، ببینید.
❌ همین جماعت بنفش روزی صدبار با سواستفاده از فضای مجازی ول امارات را تو سر مردم و کشورمون میزدن.
✍آل داوود
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@kermanbidar
۸ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از کرمان بیدار
✋
نتایج رهایی از حصار برجام و FATF
🔺 1- «کارخانه ارج احیا شد»، «کارخانه آزمایش به چرخه تولید برگشت»، «کارخانه ذوبآهن اردبیل احیا شد»، «چرخ کارخانه دوچرخهسازی در تبریز دوباره به حرکت درآمد»، «کارخانه فولاد ازنا در لرستان به مدار تولید بازگشت»، «کارخانه پوشش رشت احیا و در مدار بهرهبرداری قرار گرفت»، «کشتارگاه صنعتی جونقان در چهارمحال و بختیاری پس از چندین سال تعطیلی مجددا احیا شد»، «کارخانههای هپکو و آذرآب اراک در مسیر احیای کامل خط تولید قرار گرفت».
🔹«کارخانه ماشینسازی تبریز احیا شد»، «کارخانه نساجی سبلان در اردبیل به چرخه تولید برگشت»، «چرخ کارخانه پارس لامع به حرکت درآمد»، «کارخانه ایران ترانسفو در زنجان به مدار تولید بازگشت»، «شرکت تولیدی تراورس احیا شد»، «211 واحد تولیدی راکد مستقر در شهرکهای صنعتی به چرخه تولید بازگشت».
🔺2- مواردی که به آن اشاره شد تنها بخشی از اقدامات آیتالله سید ابراهیم رئیسی (همراه با آقای محسنی اژهای) در احیای کارخانهها و واحدهای تولیدی تعطیلشده در سالیان گذشته است.
🔹این روند امیدآفرین و تحسینبرانگیز در دوره ریاست جناب آقای رئیسی بر دستگاه قضا آغاز شد و در دوره ریاست جمهوری ایشان نیز ادامه یافت و بر همین اساس روزبهروز و هفتهبههفته بر تعداد کارخانهها و واحدهای تولیدی احیاشده افزوده میشود.
🔺3- یک سؤال؛ آیا این روند به دلیل احیای برجام رخ داده است؟! پاسخ منفی است، چرا که در دولت سیزدهم نه تنها برجام احیا نشده بلکه از اولویت نخست در دولت و دستگاه دیپلماسی نیز خارج شده و به واسطه آزادشدن ظرفیتهای بزرگ در دولت و محدود نشدن در حصار برجام، شاهد پیشرفتهای بزرگ در حوزههای مختلف و از جمله احیای کارخانهها و واحدهای تولیدی هستیم. در شرایط فعلی «هم چرخ سانتریفیوژها میچرخد و هم چرخ کارخانهها»؛ این در حالی است که متاسفانه در حدفاصل سالهای 92 تا 1400 این حرکت بسیار کند شده بود و در مقاطعی نیز تقریبا به صورت کامل متوقف شد.
🔺4- یک سؤال دیگر؛ آیا روند احیای کارخانههای بزرگ و به حرکت درآمدن چرخ کارگاههای تولیدی در اقصی نقاط کشور در دولت سیزدهم بهدلیل پیوستن ایران به FATF و خارج شدن ایران از لیست به اصطلاح سیاه این سازمان بین دولتی به وقوع پیوست؟! باز هم پاسخ منفی است. در دولت سیزدهم ایران به هیچ عنوان به FATF نپیوست؛ بلکه باز هم با کنار گذاشتن این مسئله و خارج کردن آن از اولویت دولت، بر ظرفیتهای عظیم داخلی متمرکز شد. این رویکرد در کنار بهکارگیری دیپلماسی مقتدرانه و فعال، نتایج بسیار خوبی در پی داشته است...
✍مسعود اکبری
✅ @kermanbidar
۸ مرداد ۱۴۰۱