مصاحبه ای با بانو امین
💢لطفا قبل از هرچیز، در مورد زندگیتان، تحصیلاتتان و به طور کلی گذشته ای که عقیده داریم سراپا افتخار است شرح کوتاهی بفرمایید.
🔷شرح زندگی ام خیلی عادی است و حادثه مهم و چشم گیری نداشته است. در ۱۵ سالگی ازدواج کردم و مشغول خانه داری و بچه داری شدم. در ضمن به خواندن کتاب از همان کودکی عشق می ورزیدم ولی نه هر کتابی، بلکه کتاب هایی که جنبه معنویت آنها زیاد بود. درست به یاد دارم در اوقاتی هم که با بچه های همسن بودم، مثل آنها تفریح و گردش نمی کردم، بلکه مشتاق بودم بیشتر تنها باشم، تا بهتر بتوانم فکر کنم، زیرا گمشده ای در وجود خود داشتم. و اگر به مجالس عمومی هم می رفتم، باز در حال تفکر بودم و در این اندیشه و مقام که پا از جاده شریعت بیرون نگذاشتم.
🔷در میان علوم به خداشناسی و علومی که مربوط به خداوند بود بیشتر علاقه داشتم و دائم در طلب حقیقتی پویا بودم، تا سرانجام درصدد برآمدم زبان عربی را بیاموزم، شاید از این طریق گمشده خود را پیدا کنم و به خدا نزدیک شوم.
🔷حدود یازده، دوازده سالی به تحصیل زبان عربی پرداختم ولی همواره لطف پروردگار بدرقه راهم بود و حین تحصیل هم گاهی، حالات خوش و نورانی نصیبم می شد تا اینکه به نوشتن کتاب اربعین موفق شدم. علمای نجف که از نوشتن کتاب اربعین اطلاع حاصل کردند، کتباً سؤال هایی راجع به فقه برایم فرستادند و پس از اینکه جواب ایشان را دادم درجه اجتهاد به من عطا فرمودند. از آن به بعد مشغول تألیف کتاب بودم وبه ترتیب کتاب های: مخزن اللئالی، سیر و سلوک، معاد، روش خوشبختی، اخلاق نوشته شد وسرانجام به تألیف تفاسیر (تفسیرمخزن العرفان) پرداختم و هنوز هم مشغول به آن هستم.
🔷در تمام این مراحل از تفضلات و الطاف الهی برخوردار بودم و گاه به گاه جرقه های نورانی نصیبم می گردد و محظوظم می کند؛
وهذا من فضل ربی.
#بانومجتهده_امین
#بانوان_بهشتی
🌸حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها):
🔹جَعَلَ اللّهُ الاْیمانَ تَطْهیرا لَکُمْ مِنَ الشِّرْکِ، وَ الصَّلاةَ تَنْزیها لَکُمْ مِنَ الْکِبْرِ، وَالزَّکاةَ تَزْکِیَةً لِلنَّفْسِ، وَ نِماءً فِی الرِّزقِ، وَالصِّیامَ تَثْبیتا لِلاْ خْلاصِ، وَالْحَّجَ تَشْییدا لِلدّینِ.
خداوند سبحان، ایمان و اعتقاد را برای طهارت از شرک و نجات از گمراهی ها و شقاوت ها قرار داد و نماز را برای خضوع و فروتنی و پاکی از هر نوع تکّبر، مقرّر نمود و زکات را برای تزکیه نفس و توسعه روزی تعیین نمود و روزه را برای استقامت و اخلاص در اراده، لازم دانست و حج را برای استحکام اساس شریعت و بناء دین اسلام واجب نمود.
📚ریاحین الشّریعة، ج۱، ص۳۱۲
🌟#روزگار_طیبه🌟
✍به قلم:مریم فهیمی
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
داستان روزگار طیبه از دوستیاش با صفورا شروع می شود. طیبه دختر شیخ صادق دهنوی است و صفورا دختری که دستفروشی می کند و پدر و مادرش را از دست داده است. طیبه هم قالی بافی می کند تا کمک خرج خانواده باشد. داستان دوستی این دو با تغییر مسیرشان به ظاهر تمام شده اما دست تقدیر دوباره آن دو را در کنار هم قرار می دهد و هر دو شهید می شوند.
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
💠دسترسی مستقیم به کتاب از طریق لینک زیر👇👇👇
🌟https://ketabejamkaran.ir/131523🌟
ماه تابان
نیكوكار و شاعر. ملقب به قمر السلطنه. مادرش نوشآفرین خانم، دختر بدرخان زند و خود وى همسر میرزا حسین خان سپهسالار بود. قمر السلطنه زبان فرانسه و تركى استانبولى را به خوبى مىدانست و در شعر و ادب مهارت داشت. او دو بار به حج مشرف شد و موقوفات زیادى، براى مصارف خیریه، بر جاى گذاشت. از جمله نیمى از درآمد املاك خویش را وقف روشنایى بقاع متبركه و نیم دیگر را وقف هزینه تحصیلى طلاب نجف نمود. از آثار وى: «دیوان» شعر ایشان هست.
#بانوان_نامدارشیعه
#بانوان_بهشتی
خانم مرضیه دباغ درباره تربیت فرزندان خود می گوید:
🔖 در زمان طاغوت گاهی به خانه فامیل می رفتیم كه تلویزیون داشتند ولی هیچ گاه فرزندانم از كنار من بلند نمی شدند. چون احساس می كردند كه آن خانه از نظر عقیده و فکر و اندیشه از امنیت برخوردا نیست و لذا باید كنار مادر باشند.
#مرضیه_دباغ
#بانوان_بهشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواست رسم ادب بجا بیاورد
یک روز پس از حسین(علیهالسلام) به دنیا آمد 🥰✨🌿
ولادتحضرتابالفضلالعباس(علیهالسلام)مبارک💓🕊🌱
حاجۍ؛ڪاشمـٰآهممثلشماوسط
گرفتار؎هـٰامونبھجاۍناامیدۍ،
یہلبخندمیزدیم..
وبـٰااطمینانمیگفتیم:یقینا ڪله خیر
#حاجقاســم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشقاستابوالفضل♥️🤍😍