eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
به همديگه بدين.. همه آدما درگير مشكلاتشون هستن.. اجازه بدين كسى كه كنارتونه با رفتارا و حرفاتون حس كنه و ترين آدم دنياست..
خدایا شکرت واسه وجود خانوادمون واسه فرصتایی که میدی اشتباهاتمونو جبران کنیم سختیایی که میتونست از این سخت تر باشه زمین خوردن و دوباره بلند شدنا واسه تمام دلخوشیای کوچیک زندگی شکرت مهم نیست زندگی امروز چجوری پیش رفته مهم اینه سپاس‌گزار خدا باشی
🔺مثل بقیه فکر کردن بهت یه زندگی معمولی مثل همه میده . . . متفاوت باش.👊👊👊
⭕️حال خوشی دارد اینجا؛ فضا نورانی است 🔻اینجا کرمان دلها 🔷زیارت مجازی مزار مطهر سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ✨از این‌جا https://tour.soleimani.ir/ به گلزار شهدای کرمان وارد شوید
🍺مواد لازم🍌 1 عدد موز 1 شاسه كاپوچينو وانيل كمي نصف پيمانه آب جوشيده 1 پيمانه شير 2 ق غ پودر ژلاتين نصف پيمانه خامه صبحانه 3 ق غ شكر قهوه اي يا عسل 2 ق غ سر پر مراحل ابتدا پودر ژلاتين رو با ٢/٤ آب سرد مخلوط ميكنيم اجازه ميديم ٢ دقيقه بگذره. بعد به روش بنماري ژلاتين رو حل ميكنيم وقتي ژلاتين روان شد و حل شد از روي حرارت برميداريم كنار ميگذاريم تا سرد بشه كه در عين حال خود به خود يك مايع شفاف ميشه موز رو داخل مخلوط كن ميريزيم پوره ميكنيم بعد پودر كاپوچيونو رو همراه با كمي وانيل روي پوره ميريزيم همراه با شكر و شير كه از قبل گذاشتيم به دماي محيط برسه همراه با آب جوشيده كه به دماي محيط رسيده و مايع ژلاتين همه رو با هم مخلوط ميكنيم در آخر هم خامه رو اضافه ميكنيم و مجددا مخلوط ميكنيم مواد مخلوط شده رو داخل ظرف سرو ميريزيم و داخل يخچال به مدت ٢ تا ٣ ساعت قرار ميديم بعدشم كه ديگه نوش جان ╔═💞🍀🍀💞════╗  @sarzaminbanovan ╚════💞🍀🍀💞═╝
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملس و خاص🤩 ╔═💞🍀🍀💞════╗  @sarzaminbanovan ╚════💞🍀🍀💞═╝
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥟😍 چی بهتر از اینکه با یه خوراکی سالم و خوشمزه راهی مدرسه اشون کنیم اینارو میخوایم 😍👇🏻 ارد قنادی ۲ لیوان شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ خمیر مایه ۱ ق غ اب ۳/۴ لیوان روغن ۵ ق غ گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی اویشن پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم 🍃مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم 🍃در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره ╔═💞🍀🍀💞════╗  @sarzaminbanovan ╚════💞🍀🍀💞═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨💚این ادویه خوشمزه رو به تموم سالاد هاتون همراه روغن زیتون و سرکه یا آب لیمو میتونید بزنید و میل کنید😍 ✨کنجد ۲قاشق سوپ خوری ✨پودر آویشن ۱ قاشق مرباخوری ✨پودر گیشنیز ۲ قاشق سوپ خوری ✨پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری ✨فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری ✨فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری ✨رزماری ۱ قاشق سوپخوری ✨پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری ✨کاکوتی خشک شده ۱ قاشق چایخوری ✨نعنا،ترخون، ریحان شنبلیله(همگی خشک شده)هر کدوم ۱قاشق چایخوری ╔═💞🍀🍀💞════╗  @sarzaminbanovan ╚════💞🍀🍀💞═╝
🍕🍕🍕 4 عدد قارچ ▢75 میلی لیتر روغن زیتون ▢3 قاشق غذا خوری آب لیمو ▢2 حبه سیر ▢2 قاشق غذا خوری جعفری ▢نمک و فلفل (به میزان لازم) 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 دستور تهیه🥪 گریل رو روشن می کنیم و روی شعله متوسط قرار میدیم. قارچ ها رو زیر آب تمیز می شوییم و با دستمال مرطوبی اون ها رو تمیز می کنیم تا هرگونه خاک و کثیفی از بین بره. دنباله قارچ ها رو به آرومی و با دقت جدا می کنیم. سیر رو پوست می کنیم و خیلی خیلی ریز خوردش می کنیم. توی یک کاسه کوچیک، روغن زیتون، آبلیمو و سیر های خرد شده رو می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. کلاهک قارچ ها رو برای چند دقیقه توی این ظرف می ندازیم و بعد از بیرون آوردن به اون ها نمک و فلفل سیاه می زنیم. قارچ ها رو در حالی که کلاهک اون ها به سمت پایین قرار داره، زیر شعله گریل قرار میدیم و اجازه میدیم به مدت پنج دقیقه گریل بشه. قارچ ها رو جا به جا می کنیم و می ذاریم طرف دیگه اون ها هم به مدت چهار الی پنج دقیقه گریل بشه و به کمک چاقو سوراخ می کنیم و تا کاملا به رنگ قهوه ای در بیاند، در گریل باقی بمونند. قارچ های قهوه ای و برشته رو از داخل گریل بیرون میاریم. ╔═💞🍀🍀💞════╗  @sarzaminbanovan ╚════💞🍀🍀💞═╝
🍳مواد لازم : ▫️پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به اندازه نیاز ▫️ کنجد به اندازه نیاز ▫️ تخم بلدرچین ده عدد ▫️ سس فلفل یک قاشق مربا خوری ▫️ سس خردل یک قاشق مربا خوری ▫️مرغ خام چرخ کرده سیصد گرم 🥚طرز تهیه: در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط نمایید . تخم بلدرچین را آب پز کنید و پوست آن را بکنید . از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. بعد آن را در تابه سرخ کنید.