🔥درمان ریشهای مشکلات پوست و مو🔥
اگزما
ریزش مو
پیسی(ویتیلیگو)
پسوریازیس(صدف)
آلوپسی(ریزش سکهای)
اچ پی وی(زگیل)
لیکن پلان
و ...
🌱با محصولات کاملا ارگانیک🌱
اصولی، ریشهای و بدون بازگشت
🔴مشاوره رایگان:
۰۹۹۰۷۹۷۴۵۵۱
🟠ارتباط با مشاور درمانی:
@ataienikoo
🟡مشاوره رایگان با ارسال عدد ۲۷ به سامانه پیامکی:
۱۰۰۰۱۳۵۵۸
🟢لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/2197422229C14b14daa2f
سـرزمـیـن بـانـوان💫
🔥درمان ریشهای مشکلات پوست و مو🔥 اگزما ریزش مو پیسی(ویتیلیگو) پسوریازیس(صدف) آلوپسی(ریزش سکهای) اچ
کیا میگفتن بیماری خودایمنی درمان نمیشه⁉️
بیا توی این کانال تا درمان شدهها رو ببینی🤩
#مرغ_یونانی
یه #مرغ خوش عطر و خوشمزه .
نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم . بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه .در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه .
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
دوستانی که از این استکان و نعلبکی ها خواسته بودن زودتر تشریف بیارن لینک زیر 👇👇👇👇
دستی ۳۰ تومن
https://eitaa.com/joinchat/4115857434C6b90f0b982
ارسال رایگان😍😍پرداخت درب منزل 😍❌👆
🗣رازی از زبان آیت الله بهجت که در اواخر عمرشان تعلیم خواص نمودند و فرمودند من در مورد ختومات از استادم (مرحوم آیت الله قاضی) چیزی نمیپرسیدم، اما روزی ایشان ذکری را به من آموختند و فرمودند که هر کس موفق شود آن را به انجام برساند...😳
در نتیجه 📜🧷
✨اگر طلسم شده قطعا باطل میشود
✨اگر مجرد باشد بختش باز شود
✨اگر چشم به راه کسی باشد به عشقش برسد
✨و اگر تنگ روزی باشد روزیش بسیار فراخ شود
🚩 زود عضو بشید تا حذف نشده👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/337117222Cf312571170
فوت و فن پخت ماهی 🐠
نکته های پست این پایینه👇👇👇
۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد.
۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است.
۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت.
۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد.
۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد
#املت_قارچ_و_سبزی رژیمی
4 عدد تخم مرغ (سفیده و زرده جدا)
▢1/4 قاشق غذاخوری نمک
▢2 قاشق غذاخوری شیر کم چرب
▢40 گرم پنیر فتا (رنده شده)
▢1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢50 گرم قارچ (خرد شده)
▢آبلیمو تازه (به میزان لازم)
▢سبزی (برای تزیین)
دستور تهیه✔️
ابتدا سفیدههای تخممرغ و نمک رو با همزن برقی بزنین تا فرم بگیره.
زردههای تخممرغ رو همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنین و با همزن برقی بزنین تا حجمش دو برابر بشه.
قالب رو با روغن زیتون چرب کنین و مایه آماده شده رو در اون بریزین و با حرارت ملایم بپزین تا تخممرغ ببنده.
حالا قارچ رو به تخم مرغ اضاف کنین و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بذارین و به مدت 5 تا 8 دقیقه صبر کنین تا املت طلایی رنگ بشه.
املت رو در ظرف مناسبی بذارین، یک نیمه از املت رو روی نیمه دیگه اون برگردونین و مخلوط سبزی رو روش بریزین و همراه با آبلیموی تازه میل کنین
#کیک_توت_فرنگی_شکلاتی
مواد لازم
سه عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
دو و نیم پیمانه آرد
یک ق غ سرپر پودر کاکائو
دو ق چ بکینگ پودر
یک پیمانه شکر قهوه ای یا سفید
یک پیمانه ماست
دو سوم پیمانه روغن مایع
توت فرنگی برش زده به مقدار لازم
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم و کشدار بشه.بهش ماست و روغن را اضافه می کنیم و در حد یکدست شدن هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.کف قالب مورد نظر را چرب کرده.مواد را داخل قالب ریخته وتوت فرنگی ها را که برش زدیم روی مواد به آرامی می چینیم.توجه داشته باشید که خیلی نازک برش نزنید چون داخل مواد فرو میره و کیک همیر میشه.در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت چهل و پنج دقیقه میپزیم.وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن را با پودر قند تزیین می کنیم.
امیدوارم امتحان کنید و از طعم و عطر بینظیرش لذت ببرید.
نکته : بجای ماست از شیر می توانید استفاده کنید.و اینکه این کیک را ساده هم می تونید تهیه کنید.پودر کاکائو را حذف کرده و بجاش آرد سفید اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری
#گلابگیری_خونگی
خودتون تو خونه #گلاب ناب وخوشبو درست کنید و دیگه نخریید
تمامی گیاهان خوشبو وعطر رو با این روش می تونید عرق بگیریید
خورش فندق قاتق
من ۴۰۰ گرم فندق گرفتم ولی هر نفر حدود ١٠٠ فندق ها را بمدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می توانیم پوست دور آنها را می گیریم.و چنددقیقه اونها رو تفت میدیم
همراه آب درون مخلوط کن می ریزیم.
(مثلا دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب در مخلوط كن ميريزيم )وقتی فندق ها کاملا له ودر آب حل شدند، آن را درون قابلمه ریخته و چند قاشق رب انار ملس یا ترش با یه قاشق رب گوجه مخلوط کرده و نمک، زردچوبه و رب انار را به فندق له شده اضافه کرده. و و مقداری اب بهش اضافه میکنیم و بجوشانیم در حین پخت ، مرغ تیکه شده رو با نمک و پودر پیازو زعفرون كه باهم مخلوط شده رو در روغن تفت داده و بعد به خورش اضافه ميكنيم و وقتی که مرغ پخته شد در اخر پخت خورش ، گلپر و فلفل را به آن اضافه می کنیم بادمجان ها را پوست کنده، سرخ می کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم در خورش می ریزیم تا بادمجونها طعم غذا رو بگيره و نرمتر بشه ولي من اينكار رو نكردم بادمجون رو كنار ظرف خورش گذاشتم