15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق ژلهای🥹🩵
مواد لازم :
نشاسته
آب سرد
پودر ژله
روغن مایع
گلاب
شکر
#باسلوق_ژله_ای
🌟
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"ته چین بادمجون"
بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین
سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین
ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه
حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار
برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت
ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین
چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم
حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین
نوش جان
🌟
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
🎀 این ترفند معجزه میکنه🛏️😍👌کلیپ رو با صدا ببینید همه ی نکات گفته✨
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مدل باکس میوه مناسب اون دسته از دوستانیه که حکاکی میوه رو اصراف میدونن و دوست ندارن میوه دور ریز داشته باشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چای کَرَک ؛خوشمزه و خوش عطر ترین چاییه که میشه درست کرد☕️
یک لیتر شیر
پانزده دانه هل خرد شده
هم بزنین و روی حرارت بزارین
وقتی به جوش اومد یک قاشق غذاخوری چای سیاه خشک بریزین و هم بزنین
دو دقیقه زمان بدین
وقتی دوباره جوشید حرارت رو کم کنین؛ یک سوم پیمانه شیر عسلی بریزین و به هم زدن ادامه بدین
ده دقیقه بعد آماده است
صاف کنین و داخل لیوان سرو کنین
درست کردن این نوشیدنی رو در اولویت بذارین که هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم😍😍
👨🍳
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خلاقیت
🌾 بدون #قیچی_کردن کوتاهش کن
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه چای به
روش درست کردن چای به کدبانوباشی
مواد لازم: به زرد کاملا رسیده
در ابتدا به ها رو شسته و به چهار قسمت برش میزنیم بعد دانه های به را با قاشق از آن خارج کرده و در ظرفی جدا ریخته تا به عنوان به دانه استفاده کنیم ، مرحله بعد با یک رنده درشت رنده کرده و داخل یک آبکش یا سینی ریخته و به مدت دو روز در معرض آفتاب قرار میدهیم میتونید روی شوفاژ یا فن کوئل هم قرار دهید بعد که به ها کاملا خشک شد آنها را داخل ظرفی که از قبل روی حرارت بوده میریزیم و به مدت ۲ دقیقه مدام هم میزنیم تا خوب تفت داده بشه فقط مراقب باشین به ها نسوزند مرحله آخر به های تفت داده شده رو داخل سینی ریخته تا خنک شود و درظرفی در دار میریزیم که رطوبت نبینه و به عنوان چای به استفاده میکنیم.
اگر در دمنوش به از دارچین و هل ویک پر زعفران استفاده کنید محشر میشه نوش جان🙌🌹
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خلال_پوست_پرتقال
یادش بگیر که معرکست 😍🤌🏻
خلال پوست پرتقال یه طعم دهنده ی عالی برای غذاها، شیرینی ها و دسرهاست که حتما بزودی باهاش کلی چیزای خوشمزه درست میکنیم. ولی درست کردن این جذاب یه سری نکته داره که توی کلیپ بهتون گفتم. مثلا اینکه بیشتر از دو سه بار خلال ها رو نجوشونید چون نرم و له میشن. به ریختن توی آب سرد اعتماد کنین! کامل تلخی شون رو میگیره👌
سعی کنین تا جایی که میتونین سفیدی پوست پرتقال به خلال هاتون نچسبیده باشه. البته میتونین به آرومی با رنده یا چاقو هم سفیدی اضافه ش رو بگیرید.
پیشنهاد میکنم تا فصل پرتقاله این خلال خشک پوست پرتقال رو درست کنین تا به کمکش کلی غذاهاتون رو خوشمزه تر کنید.
راستی اینم بگم که خلال پوست نارنج رو هم
میتونین به همین روش درست کنین❤️
➰➿ ➿➰
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_کیک_لبو_یلدایی
این کیک هر چه بیشتر بمونه خوشمزه تر می شود
عناصر:
2 عدد - سیب زمینی (اندازه متوسط)
2 عدد - هویج (متوسط)
2 عدد تخم مرغ
130 گرم - فیله مرغ
1 عدد - انار (بزرگ)
1 عدد لبو (متوسط)
1 مشت گردو
گشنیز، پیاز چه
نمک، فلفل
سس مایونز.
آماده سازی:
به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم و سرو می کنیم. اگر 1 روز بماند طعم بهتری دارد. من آماده کردم و فقط تونستم 1 ساعت تو یخچال نگهش دارم
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣