29.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به معنای واقعی کلمه لذیذِ🤩😋
بادمجون کباب
مواد لازم:
۶ عدد بادمجان
سبزی محلی شمالی یک کیلو اگه دردسترس نبود: ریحون، پیازچه، مرزه، شوید، ترخون، نعنا
یک عدد پیاز رنده شده
۶ حبه سیر له شده
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه یک قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
یک لیوان گردوی پودر شده
سه قاشق غذاخوری رب انار
چند قاشق انار دون شده
#رولت_بدون_فر
🔷مواد لازم👇
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹آرد 50 گرم
🔹بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
🔹شکر 50 گرم
🔹خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
🔹وانیل 1/4 قاشق چایخوری
🔆طرز تهیه
🔅تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر باهمزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.
سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.
حرارت باید بسیار کم باشد. سپس 10 دقیقه یک طرف و 5 دقیقه طرف دوم را بپزید.
بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.
میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.
کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
#سوپ_جو_رستورانی
مواد لازم:
جو پوست کنده ۱ لیوان
مرغ یک تکه(ران یا سینه مرغ)
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
آبلیمو ۲قاشق
قارچ ۱۰عدد
جعفری تازه ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زنجبیل: به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
کره ۲۰ گرم
طرز تهیه:
جو پوست کنده را از روز قبل داخل آب سرد خیس می کنیم.
هویج ها ویک عدد پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم.
داخل قابلمه ، مرغ به همراه جو،هویج،پیاز ونمک با۷ لیوان آب با شعله ملایم می پزیم. پس از یک ساعت و نیم و پخته شدن مرغ ها، آنها را درآورده و ریش ریش می کنیم و داخل سوپ می ریزیم.
داخل ماهیتابه ،یه دونه پیاز ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت بدید. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید. نمک،زردچوبه، فلفل سیاه،زنجبیل را ریخته، تفت داده و هم می زنیم.رب گوجه بریزید و تفت بدید.سپس همه مواد سرخ شده را بعد از یک ساعت و نیم که مخلوط جو و مرغ پخت، داخل سوپ می ریزیم.پانزده دقیقه زمان بدید تا سوپ آماده بشه.
بعد از۱۵ دقیقه که سوپ جا افتاد، گاز را خاموش کنید وآبلیمو و جعفری ریزشده را ریخته و هم می زنیم.سوپ ما آماده ست.
نکات:
جو را از روز قبل داخل آب سرد ریخته و آب آن را چند بار عوض کنید تا مدت زمان پخت جو کمتر شود
به جای جو پوست کنده می توانید از جو پرک استفاده کنید که نیاز به خیس کردن ندارد.
هویج را بصورت نگینی درشت ریز کنید تا وا نرود.
در صورت نداشتن جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنید.
میزان غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما داره و می توانید با آب جوش آن را تنظیم کنید.
نوش جان
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خشک سوپی
🍵🍜🍲🍵🍜🍲
این #نون_خشک با هر مدل دیپ یا #سوپ یا حتی ماست 😃هم خوشمزه است ، خیلی هم راحته و زود آماده میشه.
برای سینی #فینگر_فود هم خیلی خوب میشه😍
مواد لازم
آرد فانتزی. ۲۰۰ گ
بهبوددهنده ۰۵ سحری یا اس ۵۰۰. ۲ گ
نمک. ۴ گ
شکر. ۴ گ
مخمر فوری. ۳گ
آب. ۱۰۰-۱۲۰ گ
انواع دانه
ترکیب مواد و ورز ، خوب ورز بدید و ۲۰-۲۵ دقیقه استراحت بدید بسه، بعد به چونه های کوچک تقسیم کنید ، هرچونه رو حالت بیضی فرم بدید ۱۰ دقیقه استراحت بدید و در نهایت مثل نوار باریک دربیارید ،
اول توی آب بزنید و بعد داخل انواع دانه ( سیاهدونه و چیا نه🚫) بغلطونید ، مجددا استراحت نهایی بدید تا کاملا پف کنن و دونیم برابر بشن ،
روشون اب اسپری کنید و داخل فر داغ با فن کانوکشن باشه بهتره ۶ دقیقه با بخار و ۱۰ دقیقه بدون بخار بپزید .
وقتی از فر دراوردید و سرد شد کمی داخلش نرمه ولی یه روز توی محیط بمونه کاملا خشک میشه .
13.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مک اند چیز🤤
آسون ترین و دو سوته ترین غذا و بی نهایت خوشمزه میشه😍
📍مواد لازم
پاستا نصف بسته
شیر دو لیوان
پنیر پیتزا نصف لیوان
پنیر گودا ۴تا۵ ورق
ادویه آویشن پودر سیر فلفل سیاه پاپریکا نمک
آرد ۲قاشق غ خ
کره ۴۰ گرم
ابتدا پاستارو طبق دستور روی جلد داخل آبجوش و کمی نمک بزارید تا بپزه بعد آبکش کنید و بلافاصله آب سرد روش بگیرید تا بهم نچسبه پاستاهاتون
کره رو به همراه آرد داخل تابه ریخته و کمی هم بزنید و شیر را کم کم بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشه بعد که کمی قوام اومد ادویه ها رو بهش اضافه کنید بعد پنیر پیتزا و پنیر گودا رو اضافه کنید هم بزنید بعد بهش پاستایی که آبکش کرده بودید اضافه کنید داخل ظرف سرو بریزید خیلی کم روش پنیر پیتزا بریزید و داخل فر یا مایکروفر قسمت گریل رو بزنید در حدی که روش کمی برشته بشه به همین راحتی مک اند چیز ما آمادس حتما امتحانش کنید بینظیره😍
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا🍝
مواد لازم:برای ۲ نفر
پاستا به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم
فیله مرغ ۴ عدد
کره ۵۰ گرم
خامه ۱پاکت صورتی
پنیر پارمسان ۴_۵ ق غ خ
ماکارانی فتوچینی رو میریزیم تو آب جوش ونمک تا یکم نرم بشه ولی دندون گیر باید قشنگ باشه و به پخت کامل نرسه که تو سس پختش کامل بشه
فیله یا سینه مرغ که نازک برش زدیم رو با ادویه(نمک و فلفل،پاپریکا،ادویه مرغ و روغن زیتون مرینیت میکنیم
و در تابه بدون هیچ روغنی هر طرفش رو با حرارت زیاد
۳ الی ۴ دقیقه گریل میکنیم و از تابه خارج میکنیم
حرارت رو کم میکنیم
داخل همون تابه ۵۰ گرم کره اضافه میکنیم (کره قهوه ای شده بخاطر عصاره مرغی که تو تابه مونده که طعم عالی ای میده به سس)
بهمراه ۲_۳ حبه سیر یکم تفت میدیم
و یه پاکت خامه صورتی بهش اضافه میکنیم و ۴ ق غ خ پودر پنیر پارمسان
و ۴ ۵ قاشق هم آب پاستا
سس مون آمادست
حالا پاستای آب کش شده رو به سس اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکم سس غلیظ شه
در ظرف سرو میکنیم فیله های گریل رو روش قرار میدهیم
و پودر پنیر پارمسان به دلخواه میریزیم
نوش جونتون 🤍
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سه سوته اینطوری درست کن😍✌️ی فینگرفود خیلی جذاب
✅پیراشکی فوری
پیاز
گوشت چرخکرده
فلفل دلمه
ذرت
قارچ یا هر مواد دیگری سلیقه ای
نون تست حتما تازه باشه (کهنه باشه پاره میشه )
تخم مرغ
پودر سوخاری (که از تست کردن نون های باگت و تست تو فر و پودر کردن درست میکنم )
20.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ترشی رو تو هرفصلی میتونید درست کنید😍
خیلی خوشمزه ست نسبت به بقیه ی مدل های ترشی بادمجون
پس حتما یکبار هم که شده امتحانش کنید
مواد لازم:
بادمجون ۴ عدد🍆
کلم بنفش (نصف کلم کوچیک)
هویج دو عدد🥕
سیر به مقدار لازم🧄
جعفری ساطوری شده نصف پیمانه🍀
فلفل تند به مقدار لازم🌶️
سرکه نصف پارچ🍇
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
گلپر یک قاشق چایخوری
رب انار ۳تا ۴قاشق
بادمجون رو با زردچوبه و سرکه که پختید (حدودا یک ربع)، باقی مواد رو بهش اضافه کنید همونطوری داغ داغ😍
داخل شیشه ی خشک و تمیز بریزید ، بعد از یک هفته آماده میشه
25.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت پیتزا🍕گوشت🥩وپنیر🧀
چی لازم داریم:
گوشت چرخ کرده۱۰۰گرم
قارچ
پیاز ۱عدد متوسط
رب ۱ق غ
ادویه(نمک. فلفل سیاه. زردچوبه. پودر سیر)
خمیر هزار لایه
پنیر پیتزا
برای رومال خمیر:
زرده تخم مرغ
زعفران
🍕پیاز و نگینی خورد کنید و روغن زیتون کمی تفت بدین.
🍕پیاز که سبک شد قارچ اضافه کنید و تفت بدین تا سرخ بشه.
🍕گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت بدین تا تغییر رنگ بده.
🍕رب و ادویه ها اضافه کنید تفت بدین کمی آب جوش بریزین تا مواد بپزنن.
🍕قالب مورد نظرتون و چرب کنید خمیر هزار لایه و طبق ویدئو داخل قالب پهن کنید(میتونید تو هر قالبی که دارید این رولت پیتزایی و آماده کنید).
🍕مطابق ویدئو اول پنیر مواد گوشتی و بعد دوباره پنیرو خمیر هزارلایه و مجدد همین کار و تکرار کنید.
🍕لایه آخر و رومال بزنید و پنیر پیتزا بریزید.
🍕در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه برای ۳۵ دقیقه قرار بدین.
🍕از فر خارج کنید و اجازه بدین کمی از دما بیفته و بعد از قالب جدا کنید و نوش جان کنید و لذت ببرید.
فوق العاده لذیذ و خوشمزه است👌🏻👌🏻😋😋
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این نون شدیدا خوش عطر و خیلییییی خوش بافته🥰
بریم بسازیمش؟
⭕نان رول پسته :
📌مواد لازم:
آرد فانتزی (میتونید از آرد قنادی هم استفاده کنید ) 300گرم (من با هر دو پختم و خوب شد)
خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
شکر 40گرم
نمک 1/4قاشق جایخوری
آب 110 گرم تا 130گرم متغیره پس کم کم اضافه کنید
کره برای داخل خمیر 40 گرم
کره برای رومال خمیر 60 گرم
کمی پسته خورد شده
کمی شیر برای رومال
⭕طرز تهیه:
🔻اول کمی آب رو گرم کنید و با خمیر مایه و 1قاشق چایخوری از شکر با هم مخلوط کنید و بذارید فعال شه
🔻مواد خشک رو با هم مخلوط کنید (آرد ، شکر ، نمک)
خمیر مایه فعال شده رو به مخلوط اصافه کنید و خوب مخلوط کنید
(میتونید همه مواد خشک رو با هم ترکیب و کم کم آب رو بهش اضافه کنید تا خمیر شکل بگیره ) ابن دو روش تفاوتی ندارن
🔻کم کم کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه و ورزش بدید که خمیر شکل بگیره
اگه با دستگاه ميزنيد با سرعت متوسط حدودا 10دقیقه
🔻مواد رو بذارید تو یه ظرف روش رو بپوشونید و بذارید 1ساعت تو دمای اتاق استراحت کنه
🔻بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید
خمیر رو پهن کنید (حدودا۴۰در۴۰)
🔻کره بزنید و مثل کلیپ برش و رول کنید
بذارید تو قالب و دوباره 20دقیقه استراحت بدید
🔻بعد از استراحت از مخلوط شیر و کمی زعفرون اگه دوست داشتید روی رول ها بزنید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 190درجه
به مدت 20دقیقه
و تمام
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سیب_مجلسی
کیک سیب با عطر گلاب و دارچین اونم با یه ظاهر شیک و دلبر 😍یه گزینه ی عالی تو همه ی مواقع می تونه باشه😍
سیب متوسط ۳ عدد که برش می زنیم و با کمی پودر قند یا شکر و گلاب روی حرارت ملایم می زاریم تا نرم بشه ( 4_5 دقیقه) بعد می زاریم خنک بشه
آرد ۲ پیمانه، شکر یا پودر قند 1 پیمانه، بکینگ پودر ۲ ق چ، کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، وانیل نصف ق چ، پودر دارچین 1ق م، سیب رنده شده 3/4 پیمانه،مقداری خلال پسته در صورت تمایل، عسل رقیق شده کمی برای رومال زدن سطح کیک بعد از پخت کامل
دمای فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده
مدت پخت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه
بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک پخته است
مواد همه همدمای محیط باشن
قالب رو از قبل با کمی ارده چرب کنید بزارین یخچال یا با کمی روغن چرب کنید داخلش رو آرد پاشی کنید و آرد اضافی رو خارج کنید
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد به کمک دو تا بشقاب کیک رو برگردونین
🌟