9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادویه سالاد
مواد لازم⬜👇
فلفل سیاه یک قاشق غ خ
آویشن یک قاشق غ خ
پونه یک قاشق غ خ
نعنا خشک دو قاشق غ خ
پودر سیر یک قاشق غ خ
نمک ۱/۲قاشق چ خ
کنجد دوقاشق غ خ
دانه چیا یک قاشق غ خ
سماق نصف قاشق غ خ
به همراه آب لیمو و روغن زیتون روی سالاد بریزید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید👍
#ادویه_سالاد
🌟
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شله زرد
موادلازم👇
آب دو پیمانه یا دو لیوان فرانسوی
هل یک عدد
گلاب یک قاشق غ خ
زعفران یک قاشق چ خ
جو دوسر پرک یک لیوان دسته دار فرانسوی
عسل یک قاشق غ خ
#شله_زرد
🌟
اگر خدا در دل بزرگ شد، دیگران در چشمها خوار میشوند. و این دل به صاحب رسیده و نه از علاقههای دیگر میلرزد و نه به کم قانع میشود؛
📚نامههایبلوغ
#برشازکتاب
برای آن که عاشق زندگی باشیم، کافی است که یک لحظه عمیق به بالهای پروانه نگاه کرده و یا صدای باد را در چمن زار به خاطر بیاوریم.
🌱 آقا امیر المؤمنین :
((بیشک اگر فقط به
خدا امیدوار باشید به همه آرزوهایتان میرسید...))
.
.
#فاء_سین_میم🌿
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات نرم وپنبه ای🤌
تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد
شیرولرم ۳/۴ پیمانه (۱۵۰گرم)
خمیرمایه ۱ق س سرخالی (۷گرم)
کره نرم شده یاروغن جامد ۶۰گرم
شکر ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
نمک ۱/۲ق چ
اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم)
آرد حدود ۵۰۰ گرم (۳ تا ۴ پیمانه)
👈اب ولرم (داغ یاسرد نباشد) + یک ق چ ازشکروخمیرمایه را مخلوط کنید واجازه بدین تا عمل بیاد
درون ظرفی دیگر تخم مرغهارا باچنگال بزنیدتاازلختی دربیاد شکر _نمک_ کره یاروغن(روغن مایع هم میشه) اضافه کرده وهم بزنید سپس شیرولرم وخمیر مایه عمل امده رابریزید و درنهایت اردالک شده را کم کم اضافه کنید _ابتداباقاشق ودست اخربادست خوب هم بزنیدو ده دقیقه ورز بدین (تاجایی ارداضافه کنیدکه خمیرلطیف ونرمی که به دست نچسبه شکل بگیره)
بسته به جنس اردممکنه اردکمتریابیشتری نیازباشه ولی بیش ازاندازه ارداضافه نشود چون خمیرسفت وسنگین خواهدشد ودوناتهای پوکی نخواهید داشت )
درحدی که خمیر بدست نچسبد افزودن اردکافیست ،خمیررادرظرف چرب شده قراردهید روی ان را بپوشانیدودردمای اتاق ۴۵دقیقه تایک ساعت استراحت دهید تا حجم ان دوبرابرشود بعدازاستراحت کمی ورز بدین و ازخمیرچونه های ۸۰گرمی بگیریدباکف دست چونه ها راپهن کنیدتا ضخامت ۱سانت پیداکنند وسط انهارا باکاترگرددراورید(یا خمیر را به ضخانت نیم تا یک سانت پهن کنید وبا قالب دونات قالب بزنید)
هرکدام ازچونه هارا روی کاغذروغنی ای که به شکل مربع ۱۵بریده وچرب کرده اید قرار بدین تاانداختن اونها درون روغن راحت ترباشدوموقع برداشتن وانداختن درون روغن دوناتهاشکل خودراازدست ندهند
ادامه دارد
#دونات
بخش اول
🌟
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم
دونات، نرم وپنبه ای🤌
ادامه پست قبل
روی خمیرها رابه مدت حداقل ۲۰دقیقه دیگه بانایلون پبپوشانیدتا پف دوم کنند اگرروی انهاخوب پوشانده نشودوهوابخورندسطح انها خشک شده وموقع سرخ شدن ترک میخورند
بعدازاستراحت دوم دوناتهاراداخل ظرفی که حدودپنج سانتی مترروغن ریخته ایدوروغن راباحرارت ملایم داغ کرده اید سرخ کنید،حرارت به حدی ملایم است که سرخ شدن هردونات چند دقیقه طول می کشددراین صورت مغزدوناتها پخته
#دونات
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده رژیمی😋
رژیمی و خوشمزه
برای سینه مرغ:نمک صورتی،فلفل سیاه و قرمز پیاز،آبلیمو،روغن زیتون
برای پوره:سیب زمینی،شیر،نمک،فلفل سیاه،جوز هندی
برای سبزیجات:نمک،فلفل،پودر سیر و پیاز
#وعده_رژیمی
🌟