هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده اعتماد
❤️🔥بخور نخور های لاغری و چاقی 📛
😱 بزن رو وزنت تا بگم چی بخوری که خوش اندام بشی و سالم✅👇👇
⭐️ ۵۶ 🍏۵۷ ⭐️ ۵۸ 🍏۵۹ ⭐️۶۰🍏
🍏۶۲ 🌟۶۳🍏۶۴ 🌟 ۶۵ 🍏 ۶۶ 🌟
⭐️ ۶۸ 🍏 ۶۹ ⭐️ ۷۰ 🍏۷۱⭐️۷۲🍏
🍏۷۴ 🌟۷۵ 🍏۷۶ 🌟۷۷ 🍏۷۸ 🌟
⭐️۸۰🍏 ۸۱ ⭐️۸۲ 🍏 ۸۳ ⭐️ ۸۴🍏
🍏۸۶ 🌟 ۸۷ 🍏 ۸۸ 🌟۸۹ 🍏۹۰ 🌟
⭐️ ۹۲ 🍏۹۳ ⭐️ ۹۴ 🍏۹۵ 🍏۹۶🌟
🍏 ۹۸ 🌟۹۹🍏۱۰۰🌟 +۱۰۰🌟 +۱۵۰🍏
❤️مثل کوره چربی بسوزون تخصصی زیر نظر دکتر مردانی متخصص تغذیه 🔥😍
🔴آیا میدانید گروه خونی هر انسانی مهمترین مسئله حیاتی برای هر انسان است!؟🤔
روی گروه خونی مورد نظر خود کلیک کنید متوجه میشید چه چیزهایی باعث انواع بیماری و بی میلی و سردی و...میشود 😔👌
🩸گروه خونی +O 🩸گروه خونی -O 🦠
🩸گروه خونی +AB🩸گروه خونی-AB💉
🩸گروه خونی +A 🩸گروه خونی -A 🌡
🩸گروه خونی -B 🩸گروه خونی +B🧪
❌ گروه خونی (O) در فصل گرما خیلی این موارد خیلی رعایت کنند حتما اطلاع رسانی کنید👆👆
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک یک تخم مرغی😍😋
تخم مرغ درشت بک عدد
شکر یک سوم لیوان
روغن نصف لیوان
آرددولیوان سرصاف
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید
قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل #نون_فطیر_مغزدار درست کردم فقط با یک خمیر👌
بدون فر .بدون همزن
مناسب عصرانه.مدرسه.تولد
https://eitaa.com/joinchat/4193976323Cdb50e9d329
🍪🍩🌰
خانومهایی که دنبال پخت کیک و شیرینی های #بدون_فر هستین بیاین👆🤩
اموزش #فردست_ساز_خونگی براتون گزاشتم🤌
آموزش چهارمدل سس پرطرفدار به سبک بازاری 💯در💯امتحان شده
🌶🍅🥒🥦🥕🫑
#سس_سیر
#سس_کچاپ
#سس_هزار_جزیره
#سس_فرانسوی
https://eitaa.com/joinchat/4193976323Cdb50e9d329
بازای نخر بیا بهت یاد بدم بدون مواد نگهدارنده خودت درست کن👆🤩ارزانتره
19.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی
خیلی خوشمزه میشه.😍😋
واسه ی دونه مرغ
ی دونه پیاز
سه حبه سیر
ی دونه فلفل دلمه سبز
نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد
۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد
به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده اضافه کنید.
ی خرده آب سبزی که کشیده شد،
۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده)
نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف)
دو سه قاشق رب انار اضافه کنید.
ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه
و آویشن هست.
همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز.
با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی
مرغ رو ببندید.
روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید.
کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم]
مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید
و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه.
هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب بپزه
🌟
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرماييد اينم سالاد_سبز☘️
سعي كردم همه چي رو بگم
هيچ كدوم از اين سبزيجات و موادي كه استفاد كردم قانون قطعي نداره مي شه تغيیر داد و كم زياد كرد
فقط تخم گشنيز و سركه بالزاميك به نظرم نبايد اصلا تغيير كنه
#سالاد_سبز
🌟
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_گوجه_بادمجان😍😋
بادمجان:يك كيلو🍆
گوجه:نيم كيلو🍅
پياز:دو عدد بزرگ🧅
نمك
رب گوجه فرنگي
آبليمو:٥قاشق غذا خوري🍋
زردچوبه:نصف قاشق چايخوري
ادويه چندقلم:نصف قاشق چايخوري
روغن:به اندازه مورد نياز
بادمجون ها روپوست بگيريد وبزاريد يه يكساعت توآبكش بمونه
همزمان پيازهاتون وخلال كنيد وتفت بديد بادمجانها هم بعد يكساعت سرخ كنيد وگوجه ها هم حلقه اي خردكنيد وپياز وگوجه وبادمجون ولايه لايه داخل ظرف بزاريد
🔻براي درست كردن سس🔻
رب گوجه وادويه ها وفلفل ونمك وآبليمو ودوتا ليوان آب مخلوط كنيد وروي مواد داخل ظرف بريزيدسر ظرف وببنديد وبذاريد با شعله متوسط روبه كم خوب بپزه اضاف كردن آبليموبه بادمجون باعث ميشه كه سوداوي بادمجون كمتر بشه وبا خوردن بادمجون اذي
موادلازم براي پخت لَلَك:
للك دوپيمانه
پياز:٢عدد درشت🧅
آب:٣/٥ليوان
روغن:٣ق غ
زردچوبه:مقدارخيلي كم
روش پخت لَلَك🔻🔻
لَلَك ها بايد مقداري تفت بخورن به اصطلاح بوداده بشه پيازها نگيني خوردكنيد وتفت بديدبعد نمك وزردچوبه وبعد آب اضاف كنيد وقتي آب به جوش اومدللك ها اضاف كنيد وسريع به هم بزنيد وزيرشو خاموش كنيد.بعدازچنددقيقه روشن كنيد تا دم بکشه
🌟
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی شکلاتی 😍😋
مواد لازم:
کره نرم 🧈۱۱۵ گرم
شکر قهوه ای🍚 ۱۶۰ گرم
شکر سفید🍚 ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ 🥚۲ عدد
وانیل 🌸۱/۴ قاشق چ
آرد قنادی🥡 ۳۲۰ گرم
بیکینگ پودر 🥄۱ قاشق چ
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چ
نمک🧂 ۱/۲ قاشق چ
شکلات نسوز، تلخ یا شیرین به میزان دلخواه🍫
دما🔥
فر های برقی و توستر و سولاردم ۱۶۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه
فر گازی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه
اگه هردو المنت باهم روشن میشه باهم روشن کنید اگر نه دودقیقه اخر بالا رو بزنید
چانه های ۵۰ گرمی
نکات:
+شکر قهوه ای برای رنگ کوکی بهتره استفاده بشه اما اگه ندارین شکر سفید رو جایگزین کنید، نصف قاشق چای خوری هم پودر کاکائو بزنید
+مقدار آرد ممکنه یکم کم یا زیاد بشه تا خمیر مثل فیلم بشه
+بهتره قبل اینکه چانه بگیرید یه نیم ساعتی بزارید مواد تو یخچال سرد بشه
پخت بیش از حد پاعثمیشه کوکی خشک بشه
🌟
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو اسفناج😍😋
امروز يه خورشت آلو اسفناج خوشمزه آوردم براتون كه كلی خاصيت داره😍اين روش پخت من هست اگه شما به روش ديگه ای درست ميكنيد يا ادويه ی خاصی ميزنيد، لطفا توی كامنت برامون بنويسيد🥰🌹
.
💚مراحل تهيه كامل توی كليپ ١ دقيقه ای هست و اينجا فقط مواد لازم رو تايپ ميكنم💙
مواد لازم :
گوشت گوسفندي يا گوساله ٣٠٠ گرم
سبزي ؛ اسفناج، جعفری و گشنيز (اسفناج نيم كيلو،جعفری و گشنيز هركدام ١٠٠ گرم)
پياز ١ عدد متوسط
سير چند حبه
نمك و فلفل و زردچوبه ...
نكات :
💚نمك رو همراه با آلو، نيم ساعت آخر اضافه ميكنيم💚
❣برای تيره تر شدن رنگ خورشت ميتونيد ١ قاشق رب انار هم اضافه كنيد❣
♥️
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_شکلاتی😍😋
_این دستور هم تو فر هم تو فردستساز و هم تو توستر قابل اجراست دستورش عالیه و کیکش خیلی پوک و خوشمزه میشه اگرم خواستین میتونید تو قالب بزرگ درستش کنید فرقی نمیکنه
همینطور میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید و یه کیک ساده داشته باشید
_🔴 این دستور رو میتونید به شکل کیک قابلمه ای بدون قالب هم درست کنید
_🔴 این کاپ کیکارو تو فر یا توستر هم میتوانید درست کنید با دمای ۱۸۰ درجه
_🔴مقدار مواد و توضیحات روی ویدئو هست اما چند تا نکته داره:
_🔴 مقدار مواد دستور رو اصلا کم و زیاد نکنید تا کاپ کیکتون همینطوری با کیفیت و اسفنجی دربیاد
_🔴حرارت فر دستساز نه باید خیلی کم باشه که کیک نپزه نه زیاد باشه که بسوزه ،باید ملایم باشه و از حرارت متوسط کمتر باشه و باید ۱۵ دقیقه زودتر رو حرارت بذارید که داخلش خوب داغ بشه مثل فر گازی
_🔴در طول پخت اصلا در فر دستساز رو باز نکنید
_🔴کاپ کیک رو میتونید بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با خلال دندان پختش رو چک کنید
🌟
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل خونگی😍😋
مواد لازم
نخود ۵۰۰گرم
پیاز دو عدد متوسط
سیر پنج حبه
آرد دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
آب نصف لیوان
ادویه ها زردچوبه ، نمک ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، جوز هندی ، پودر سیر ، کاری ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص فلافل هر کدام یک قاشق سرپر غذاخوری
ابتدا نخودها رو به مدت ۲۴ساعت داخل آب میزاریم و تو این مدت چند مرتبه آب نخودهارو عوض میکنیم بعد از ۲۴ساعت نخود های خیس خورده رو داخل چرخ گوشت میریزیم و با پیاز و سیر چرخ میکنیم نخود ها رو اول با سری درشت و بار دوم با سری ریز چرخ کنید که بافت یکدستی داشته باشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب با خمیر مخلوط میکنیم به این خاطر که خمیر فلافل خیلی سفت نباشه به خمیرمون نصف لیوان آب ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خمیر چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه
داخل ظرفمون روغن میریزیم ( روغن باید حتما داغ باشه
🌟