نمیشه روی زمان قیمت گذاشت ...!
نمیتونی صاحبش باشی، اما میتونی ازش استفاده کنی ...
میتونی مصرفش کنی، اما نمیتونی نگهش داری ...!
وقتی که از دستش دادی، دیگه هیچوقت نمیتونی پسش بگیری !
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی راحت تو خونه یکی از پرطرفدارترین شیرینیها رو درست کن😋
مواد لازم :
آب ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد حدود ۱۲۵ گرم
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
بیکینگ پودر ⅛ ق چ
کره حدود ۵۰ گرم
شکر ۱ ق غ
وانیل کمی
#شیرینی
🌟
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هفت روز هفته این سالاد رو بخوری، ازش سیر نمیشی
خودم هم با خوردنش سورپرایز شدم
اینقد راحت و خوشمزه مگه داریم؟
سیبزمینی : ۴ تا متوسط
خیارشور: ۴، ۵ تا
ذرت: دو ق غ
جعفری خورد شده: ۲ ق غ
پیازچه خورد شده: ۲ ق غ
سس:
ماست: ۲ ق غذاخوری
مایونز چیلی یا ساده: ۱ ق غ
خردل: ۱ ق غ
روغن زیتون: ۴ ق غ
آب خیارشور: ۱/۴ استکان
شوید خورد شده: ۱ ق غ
ادویه ها:
نمک
فلفل سیاه و قرمز
اینقد این سالاد خوشمزس که شک ندارم عاشقش میشی
می تونه یه شام سبک باشه و یا حتی یه گزینه برای مهمونیاتون
🌟
✅ دکتر سعید جلیلی هم دیشب و هم امشب به گونهای دقیق، مسلط و موشکافانه پاسخ ارائه مینماید که نشان میدهد مباحث برایش ملکه شده است.
🛑 هر کس ذرهای انصاف داشته باشد، اینهمه آمادگی را ارج نهاده، قدر این گوهر را میشناسد.
🔴 نه تزریق ناامیدی میکند و نه تلاش میکند با نفی دیگران، اثبات شود،
او وجودش اطمینان خاطر میآورد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیرازی😋😍
مواد لازم:
4عدد🥚تخم مرغ
150گرم🍚شکر
160گرم🥡 آرد
100گرم🥃 روغن مایه
80 گرم 🥛شیر
یک قاشق شربت بار 🥄
نوک قاشق بکینگپودر
نصف قاشق هل 🌺
نوک قاشق وانیل 🌸
طرز تهیه
اول قالب ها را با روغن جامد چرب میکنیم
بعد شکر با تخم مرغ هم میزنیم تا کمی سفید بشه بعد توی آرد وانیل هل بکینگ پودر میزنیم الک میکنیم بعد توی مواد تخممرغی شیر روغن مایه شربت بار میریزیم و هم میزنیم بعد آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم
و هم میزنیم در حدی که قاطی بشه کافیه بعد توی قیف میریزیم و پایپ میکنم با دمای 220به مدت 15الی،20, دقیقه توی فر قرار میدیم بعد پخت از قالب جدا کنید و شربت گرم بزنید
نکته زیاد آرد رو هم نزنید که تسمه میشه
قالب رو کاملا چرب کنید که نچسبه
🌟
هدایت شده از تبلیغات پربازده مدال
نامزدم میگفت تو چرا این قدر اطلاعات عمومیت بالاست و همه چی رو میدونی و هیچوقت سر هیچ موضوعی کم نمیاری منم بهش یه کانال معرفی کردم ک هرچیزی که باید بدونی رو پست میکنه مطمئنم خوشتون میاد
😊👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3527606770C493fae2437
https://eitaa.com/joinchat/3527606770C493fae2437
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی
یخ در بهشت 🧊🍹
🌟
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#️⃣ #کیک_یزدی😍😋
بفرمایین کیک یزدی داغ ِ داااااغ🥰
کافیه یه بار کیک یزدی رو با این دستور امتحان کنی مطمئنم عاشقش میشین 😉
.
دوتا تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شکر و نصف لیوان ماست پرچرب با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه .
۱/۴ لیوان گلاب و نصف قاشق مرباخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل میریزیم و هم میزنیم .
۱/۵ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم و میریزیم و مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست بشه .
داخل نایلون یا قیف بریزین و داخل قالب مافین کپسول بزارین و سه چهارم قالب رو مواد بریزین و روش کنجد بپاشین و با چاقو که به روغن زدین وسط کیک ها یه بعلاوه بزنین و داخل فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بزارین .
❌دقت کنید که فر باید کاملا داغ داغ باشه برای کیک یزدی❌
.
#کیک_یزدی #خوشمزه😋 #عصرونه
.
🌟
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه کلم
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم :
برنج 🍙دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده🌿(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه🫛 نصف پیمانه
کشمش یا زرشک🍇 (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی 🥩۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ🍃
ادویه 🥄(پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی🥫
نصف پیمانه روغن🥃
زعفران به میزان لازم💛
رب انار نصف پیمانه 🥣(بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر🍇🍚
نمک و فلفل 🧂🌶به میزان لازم
آب💧 سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
🌟