فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا تو نور من باش!
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد کلم و انار
ویژه_یلدا
ترکیب رنگ زرد و قرمزوسفید خیلی جذاب و دلبره
✍مواد لازم
نصف کلم برگمتوسط
۱ عدد انار
۱ فنجان ذرت
۵ عدد گردو
✍برای سس
ماست،آبلیمو،سس مایونز،نمک
میزان سس دلبخواهیه.
طرز تهیه کامل در فیلم 🎥
#سالاد_کلم_و_انار
🌟
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بااین روش میتونی سایز و رنگ های مختلف گل آرایی کنی
.
و چندحالت آمادش کنی که کمک میکنه تنوع گل آراییت بیشتر بشه
————
#گل_آرایی_ژورنالی
🌈☔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلفیق آشپزی و هنر
#ایده_خلاقیت
🌟
25.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر و همزن یه دسر خیلی خوشمزه درست کن😍
مواد لازم:زرده تخممرغ ۶ عدد،شیرعسلی ۱قوطی(۳۵۰ گرم)،شیر ۱ لیتر،وانیل ۱ ق.چ،نشاسته ذرت ۳ق.غ(۴۵ گرم)،قهوه ۱۲۵ میلیلیتر،بیسکوئیت ۲۵۰ گرم،شکلات تلخ ۱۵۰ گرم،خامه ۱۵۰ گرم🍶
اگر شیر عسلی نمیریزید به جاش ۱۵۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم خامه اضافه کنین.
تا کرم غلیظ بشه حدود ۱۰-۱۵ دقیقه طول میکشه،مداوم هم بزنین که ته نگیره
🌟
🌐شربت زردآلو🍷
🔆 این شربت مسکن عطش و جوشش خون و صفرا می باشد.
🔆 مواد لازم: زرد آلو یک کیلوگرم، عسل نصف لیوان (شکر سرخ یک
کیلو)، آب دو لیتر، چوب دارچین یک عدد
🔆 بهترین زردآلو؛ شیرین، رسیده، هسته شیرین و کم وزن و آبدار
است.
♨️ طرز تهیه: آب و شکر و چوب دارچین را جوشانده سپس زردآلو پاک و به دو نیم شده را به آن اضافه می کنیم وقتی بجوش آمد 15 دقیقه در نقطه جوش می گذاریم بماند بعد آن را صاف کرده و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری می کنیم، به میزان لازم با آب حل کرده و میل نمایید.
♻️ خواص:
🌸 بازکننده عروق و ملین است
🌸 بر طرف کننده بوی بد دهان
🌸 ضد عطش
🌸 ضد سرطان، به ویژه سرطان ریه
🌸 موثر در درمان کم خونی
🌸 تقویت بینایی چشم
🌸 جلوگیری از بیماری های قلبی
✨توجه: زردآلو برای سرد مزاجان، کسانی که معده ضعیف دارند و
افراد کهنسال مناسب نیست.
✨توجه: جهت مصرف به تنهایی، خشک شده آن بهتر و مفیدتر
است.
🦋🦋
16.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همبرگر خونگی😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پودر سوخاری ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
آویشن
پاپریکا
پولبیبر
زعفران
سس قرمز
سس خردل
نون لواش
پنیر پیتزا
🌟
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چای_به #دمنوش
☕ بهترین روش خشک کردن میوه به برای دمنوش پر خاصیت👌👍
🍵به روی رفت و برگشتی رنده نکنید که چای به یکدست بشه.
🍵در طبقه ی بالا ی فر یه ساعت با دمای 170 درجه بزارین و شعله ی پایین رو روشن کنید.
🍵دمای فرها متفاوت هست، سر بزنین که بها نسورن، رنگ قهوه ای تیره بشه خوبه.
🍵حتما یه هفته ای توی سینی پهن کنید و روی بخاری یا شوفاز بزارین تا کامل رطوبتش بره و خشک بشه.
🍵چای به کامل خشک شد تو شیشه توی کابینت قابل نگهداریه.
🍵اگه خواستین تو قابلمه تفت بدین، تفلون استفاده نکنید، قابلمه خراب میشه، روی یا مس باشه.
🍵دمنوش به رو با پودر دارچین یا چوب دارچین دم کنید و میل کنید.
🍵دونه ی به رو روی فویل پهن کنید بزارید کامل خشک بشه که کپک نزنه،
موقع مصرف بکوبین با کمی آبجوش مخلوط کنید و بزارید چند ساعت بمونه و لعاب بندازه،برای درمان گلو درد و سرفه و سرماخوردگی و... خیلی مفیده.
🍵دونه به اگه خوب خشک بشه توی ظرف در دار تو کابینت قابل نگهداریه.
🌟