eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و آب ۱ لیوان کره ۲۰ گرم شربت بار ۲ ق غ آرد ۱ لیوان تخم مرغ ۲ عدد ترجیحا بزرگ روغن برای سرخ کردن ⬅️اولش که بامیه داره سرخ میشه اصلا نباید با کفگیر بهم بزنید چون فرمشون بهم میریزه فقط با تکون دادن تابه در روغن موج ایجاد کنید تا خودشون جا به جا بشن‌. ⬅️مدت زمان سرخ شدن بامیه ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت با شعله ی متوسطه رو به کم. ⬅️نگهداری بامیه: خارج از یخچال جای خنک. در یخچال نرم میشود‌. ⬅️از هر ماسوره ای میشه استفاده کرد دلخواهه. من از ماسوره ی ستاره ی بزرگ استفاده ‌کردم. یا شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان زعفران به مقدار لازم و دلخواه حدودا دو ق غ گلوکز یا بادکا ۱ ق غ پر جوهر لیمو یک چهارم ق چ گلاب یک سوم لیوان آبلیمو به مقدار لازم ⬅️گلوکز یا بادکا و جوهر لیمو رو از لوازم قنادی ها بخرید و به هیچ عنوان حذف نکنید. آبلیمو از نظر من جایگزین مناسبی به جای جوهر لیمو نیست.
تخم مرغ شانسی 🐣 داخل قالب جای تخم مرغ یک لایه متوسط کاکائو بریزید و بزارید یخچال سرد بشه وقتی سرد شد از قالب جدا کنید داخلش ترافل بزارید و روی هم به شکل تخم مرغ بزارید🥚 🍫
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من برنج نیم دونه نداشتم اما اصلا مهم نیست برنج شستم آبشو گرفتم با پودر زعفرون مخلوط کردم و نیم ساعت موند این کار باعث میشه برنج طعم و عطر بی‌نظیری میگیرم موادلازم: ۱ پ برنج ۹ پ آب زعفرون به مقدار لازم نصف پ گلاب پودر هل شکر ۱/۵ پ اگر دوست داشتید میتونید بیشترش کنید اما کمترش نکنید بیمزه میشه ۲۵ گرم کره ۲ ق. غ روغن ی تیکه کوچولو نبات ✅حتما شعله ی اولیه زیاد باشه تا بجوشه و بعد شعله رو کم کنید ✅حتما کف روشو بگیرید که شله زرد با کیفیت تری داشته باشید ✅حتما شکرو بعد له شدن و شکوفه شدن کامل برنج اضافه کنید و دائم همش بزنید که ته نگیره ✅نصف زعفرون دم شده رو اول و نصف بقیشو ۵ دقیقه آخر اضافه کنید ✅همینطور گلاب و پودر هلو آخر سر اضافه کنید که عطرش نپره ✅نبات و روغن براق و خوشرنگ میکنه ✅کره خوش عطرش میکنه ✅یک ربع آخر با شعله پخش کن و در بزارید دم بکشه و شعله ی خیلی کم
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواش لاکچری مواد لازم : سیب زمینی 🥔 فلفل دلمه ای 🫑 کالباس🥓 ذرت🌽 پنیر پیتزا 🧀 سس کچاپ یا سالسا🍅 نون لواش🫓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا بعضی از ماها هنوز باور نداریم که اهل بیت در زندگی هامون حاضرن و بهمون نگاه میکنن؟ 🎙از حجت الاسلام شهاب مرادی
دوستان بزرگوار بیایید برای تعجیل فرج امام زمانمون هر روز این دعا رو بخوانیم
😋 هر نصف بسته پودر ژله را با نصف ليوان اب جوش بنماري كرده داخل يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود برای نصف بسته پودر ژله يك ليوان اب سرد داخل ليوان ريخته با يكي دو ق غ گلاب ريخته و يكي دو ق غ شكر ريخته و ٤-٥ق غ تخم شربتي خيس خورده و لعابدار شده خوب هم بزنيد تا حل شود پس از نيم بند شدن ژله شربت را بهش اضافه كنيد 😍🍹
🍰 كیك به دیس ✔ 🌀پاشیدن شکر بر روی دیس رطوبت اضافی را به خود جذب می کند و مانع چسبیدن کیک به دیس می ‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‍‍‌‌‎‌‍‌‌
🖼 دعای روز چهارم ماه رمضان خدایا به من قوّت بده تا فرمان‌تو اجرا کنم التماس دعا
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 * 500 گرم گوشت چرخ کرده * پیاز 2 عدد *تخم مرغ 1 عدد * 2 حبه سیر * 1 قاشق چایخوری آرد سوخاری * جعفری * بادمجان (بلند) 5 عدد * نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، چاشنی کوفته * برای سس: 1قاشق رب گوجه + 1 لیوان بزرگ آب گرم + نمک 1. ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و در آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. 2. پیاز، جعفری و سیر را برای کوفته هایمان ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را در ظرفی ریخته و ورز دهید. 3. بادمجان ها را ریز خرد کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آن روغن زیتون بریزید و با برس آن را پخش کنید. در فر 190 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. 4. کوفته هایمان را روی سیخ پهن کنیم. بادمجان هایمان را روی آن بپیچیم. 5. کوفته هایمان را در سینی فر قرار میدهیم. 6. سس رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و در فر 180 درجه بپزید تا طلایی بشه r‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌