فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا ترفند با خمیر برایه عاشقان اشپزی
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی فرانسوی😍😋
مواد لازم :
گردو ۵۰ گرم
شکر سفید ٨٠ گرم
آرد سلف ریزینگ ١٠٠ گرم
شکلات تلخ كارات٢٠٠ گرم
جوش شیرین ⅛ ق چ
شکر قهوهای ٨٠ گرم
بیکینگ پودر ١ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۱۵ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین انتخاب برای مهونیات بی شک همین سالاده🥰بی نهایت خوشمزه س 😋 تو درست کردنش اصلا تردید نکن 😬
كلم سفید متوسط :نصف
کلم بنفش متوسط : نصف
خیارشور :۵عدد
هویچ:۲عدد
ژانبون مرغ یا کالباس:مقداری
ذرت پخته:نصف لیوان
نخودفرنگی پخته:نصف لیوان
ماست سفت :۴قاشق
سس:۵قاشق
آبلیمو:۳قاشق
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پول بیر،پودر سیر،آویشن
✅بهتره از چند ساعت قبل درست بشه و تو یخچال بمونه تا سس به خوردش بره و خوشمزه تر شه
✅میتونین بجای ماست هم سس بزنید کلا
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شیشه ای شگفت انگیز 🐥🎉✨
چیزایی که لازم داریم:
۱ دونه شیشه
۱ دونه جوجه
نمک وفلفل سیاه
تخم گشنیز
برگ بو(من یادم رفت بزنم ولی)
روغن زیتون
سس مایونز
سس خردل
خیارشور
گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای
پیاز قرمز یا سفید
نون باگت(مناز نون چاپاتا استفاده کردم
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده مرغ 😍😋از جمله کباب های خونگی هستش که این روز ها توی بعضی از رستوران ها پیدا می شه بنا بر این دستور پخت های مختلفی داره ولی این رو بگم کوبیده مرغ اگر نکاتی که راجبش گفتم رو انجام ندید چیز خوبی از آب در نمیاد، مخصوصا انتخاب گوشتش و...
اگر از دنبه خوشتون نمیاد میتونید از کره استفاده کنید که چون بافت نداره چیز خوبی از آب در نمیاد 🙌
مواد لازم
مخلوط ران و سینه: ۸۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل کاپی: ۱ عدد
جعفری یا ریحان: ۱ مشت کوچک
چربی حیوانی: ۱۰۰ گرم
نمک: ۳ قاشق چایخوری سر خالی یا ۱۰ گرم
فلفل قرمز پرک یا پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری
کره و زعفران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز خوشمزه شدن قرمه سبزی 🥰👌🏼
شیرینی_شاهپسند
این شیرینی یکی از،شیرینیهای معروف شهرستان جهرم در استان فارس هست و خیلی خوشمزس و پرطرفداره و از قدیم بهش شاهپسند میگن به احتمال زیاد با توجه به اسمش مورد توجه بزرگای فامیل بوده چیزی،شبیه نخودی هست ولی طعمش کمی فرق داره.
مواد لازم:
آردسفید: ۳۰۰گرم
آردنخودچی: ۲۰۰گرم
پودرشکر: ۲۵۰گرم (بهتره از پودر قند بازاری استفاده کنید که در واقع همون شور پودر شده هست)
روغن جامد: ۲۵۰گرم
پودرهل: یک قاشق چایی خوری
اسانس پرتقال یا هراسانسی که دوست دارید: ۳قطره
طرز تهیه
روغن را در دمای محیط قرار میدهیم تا کمی نرم شود
بعد پودر شکر را اضافه کرده و باهمزن هم میزنیم بعد هل و اسانس را اضافه میکنیم. سپس ارد نخودچی و ارد را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و ان را ورز میدهیم.
خمیر را ۳ تا ۶ ساعت در دمای محیط داخل نایلون قرار داده و استراحت میدهیم بعد از استراحت دوبار ان را چرخ میکنیم و بعد خمیر را بین دو نایلون پهن کرده و بعد قالب میزنیم و در سینی میچینیم.
نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نیست
با دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم. مدت زمان پخت بستگی به گرمای فر دارد
نوش جان
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روکر انار😋
مواد لازم :
شیر ۱.۵ لیوان
شکر نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
پودر ژله آلوئورا ۱ بسته
انار قرمز و شیرین ۱ دونه
نشاسته ذرت ¾ ق غ
خلال یا مغز پسته
وانیل نوک ق چ
پتی بور ۱ بسته
خامه صبحانه
#روکر_انار
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
💫 ایده گلدوزی ساده😎
لباس ساده داری با این خلاقیت زیبا کنید😉
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_کلم_رولی😍😋
کلم یک عدد
سرکه سفید یک سوم لیوان
گوشت چرخ شده ۵۰۰گرم
برنج نیم پزشده یک لیوان
جعفری خردشده ۴قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
پیازرنده شده یک عدد
موادسس دلمه
هویج رنده شده یک عدد
پیازیک عدد
فلفل دلمه یک عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
ابتداآب رومیزاریم جوش بیادبهش سرکه رواضافه میکنیم کلم روداخل آب میزاریم اجازه میدیم تاکلم نرم بشه موادداخلی دلمه رودرست میکنیم گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،نمک وادویه،جعفری خردشده،برنج نیم پزشده همه روباهم مخلوط میکنیمموادسس دلمه روهم سرخ میکنیم ابتدا پیازخردشده روتفت میدیم بهش هویج رنده شده رواضافه کرده هویجهاکه تفت خوردن بهش فلفل دلمه ونمک وادویه ورب روهم اضافه میکنیم نصف لیوان آب میریزیم اجازه میدیم تاسس رنگ بازکنه برگ کلم روروی سطح کارپهن میکنیم ازوسط برش میزنیم وقسمت وسط کلم که یکمی سفتره جدامیکنیم مواددلمه روبه حالت لوله ایی درمیاریم وسط برگ میزاریم ومطابق کلیپ رول میکنیم دلمه های رل شده روداخل سس میچینیم وبقیه آب روبهش اضافه میکنیم میزاریم تاپخته بشه
🌟
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پنجره_ای #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق.چ
🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم.
داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع میبریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه
شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید
⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه
⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه
⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
🌟
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم این ترشک بینظیره😍
تا فصلش هست درست کن
مواد لازم :
انار ۳ عدد
نبات ۲ تیکه
رب انار ۲ ق غ
نمک ۱ ق چ
لواشک
#ترشک_انار
🌟