6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ۳قلم مواد ظروف مسی تو نو کن🍋
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
پاییــــز
باهمه زیبایی هایش🍁
و برگ ریزانش
داره تمام میشه🍂🍁
زمستان باسرما❄️🌨
و سپیدی برفش در راه است❄️
امیدوارم
بارش هردانه برف زمستانی❄️
آمینی باشد
برای آرزوهای زیباتون🙏
صبح قشنگتون بخیر😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق انار ؛ ساده، شیک و خوشمزه 😋
#تارت_شکلاتی 😋
.
مواد لازم برای کراست (پایه) :
بیسکوییت اوریو (کرمدار) 24 عدد
کره آب شده 6 قاشق غذاخوری (85 گرم)
.
مواد لازم فیلینگ شکلاتی :
.
شکلات تلخ خرد شده 150 گرم
شکلات معمولی خرد شده 150 گرم
خامه زده شده 1 پیمانه
کره یک چهارم پیمانه (50 گرم)
.
.
طرز تهیه تارت شکلات :
.
● کراست : بیسکوییت ها و کره رو توی غذاساز یا مخلوط کن ریخته و خوب میکس میکنیم.
حالا ظرف مورد نظر تارت رو آماده کرده و بیسکوییت های خرد شده رو کف ظرف و روی دیواره ها ریخته و با ته لیوان و قاشق فشرده میکنیم.
ظرف رو نیم ساعت توی یخچال میذاریم تا کراست خودش رو بگیره.
.
● فیلینگ شکلاتی : شکلات های خرد شده رو توی ظرفی ریخته و کنار میذاریم.
خامه و کره رو توی ظرفی دیگه روی حرارت متوسط میذاریم تا داغ بشه( نباید بجوشه)
قبل از اینکه به نقطه جوشیدن برسه، از روی حرارت برداشته و روی شکلات ها میریزیم و 1 دقیقه صبر میکنیم.
.
● حالا مخلوط رو هم میزنیم تا شکلات ها کاملا آب بشن و ترکیب یکدست بشه.
در آخر ترکیب شکلاتی رو توی قالب تارت روی بیسکویت ها پهن کرده و با توت فرنگی تزیین میکنیم.
تارت رو حداقل 4 ساعت ( برای نتیجه بهتر یک شب ) درون یخچال قرار بدید.
.
● بعد از بیرون آوردن از یخچال، اگه کراست کمی سفت بود، به خاطر سرد بودنش کمی صبر کنید، بعد برش بزنید و سرو کنید.
* اگه ظرف تارت رو خوب بپوشونید، میتونید تا 4 روز تو يخچال نگهداری کنید.
#باقلوا 😍😍😍
بیاید که براتون یه باقلوای هیجان انگیز دیگه اوردم، واقعا باقلوا جز شیرینی های راحته فقط باید خمیر باقلوا اماده داشته باشید
لطفا فقط توجه کنید این مواد برای یه بسته خمیر باقلواست ، من خودم دیروز با یک سوم خمیر شیرینی درست کردم
خمیر باقلوا یک بسته
کره ۱۵۰گرم +۵۰گرم روغن مایع
پسته یک پیمانه
۱ق چ هل
شهد
شکر یک پیمانه و نیم
اب یک پیمانه و نیم
شیرعسلی ۷ق غ پر
اول شهد رودرست کنید ، همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد ، پنج دقیقه زمان بدید و بعد برش دارید ،
حالا کره و روغن مایع رو بدارید روی حرارت کم تا اب بشه
خمیر رو از پوشش دربیارید ،خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه و سریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشونو بپوشونید ،
قالب احتیاج به چرب کردن نداره ،
دوتا ورق رو بذارید روی هم و خمیر رو خوب چرب کنید ، یه مقدار هم آحیل روش بپاشید ، حالا با وردنه باقلوا تا انتها رول کنید و بعد خمیر رو به سمت تو فشار بدید و وردنه رو بیارید بیرون تا روش اینجوری چین بخوره و هرچقد دوست دارید ببرید و داخل فر بچینید ، دوباره روی خمیر رو هم کره بزنید و بدارید داخل فر از یبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه ولی حتما باز چکش کنید ، بیرون اوردید شیره رو روش بریزید و بعد که یکم بخارش کمتر شد روشو بپوشونید یکم نرمتر بشه
نکته مهم :از اجیل درشت برای این مدل استفاده نکنید خمیر رو پاره میکنه
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه سوخاری 🌮
مواد لازم
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
فلفل دلمه دو قاشق
قارچ دویست گرم
پیاز یک عدد
کجاپ و خردل
نان تست
تخم مرغ دو عدد
شیر یک فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و سیر
نان تست
پودر سوخاری
آرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند های خونه داری