eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان بزرگوار بیایید برای تعجیل فرج امام زمانمون هر روز این دعا رو بخوانیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛄️❄️صبح آمده با عطر گل ریحانش ☕️با نم نم عاشقانه ی بارانش ⛄️❄️برخیز و خوشامدی بگو با لبخند ☕️لبریز کن از چای و عسل فنجانش *⛄️❄️ســـلام صبح زیبای سه شنبه تون بخیر * ☕️
زردآلو آرد:۳/۴و ۱ پیمانه شکر:۳/۴لیوان تخم مرغ:۳عدد ماست:۱/۲لیوان روغن مایع:۱/۲لیوان بکینگ پودر:۱ق چ وانیل:۱/۲ق چ نشاسته ذرت:۱ق غ سرپر زردآلو :۴ عدد(اسلایس های نازک) تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن بزنید تاحجمش دو برابر شه. بعد شکر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شه. بعد به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید.بعد مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید اضافه کنید . قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید ،کاغذ روغنی بزارید و مایه کیک رو بریزید‌. زردآلو ها رو که نازک برش زدید آروم روی کیک بچینید و قالب رو حدود ۱ ساعت توی فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.بعد از این زمان با خلال دندون چک کنید . اگر تمیز از کیک بیرون اومد کیک آماده است
🌷 مواد لازم برای قسمت پودینگ شیری؛ 1 لیتر شیر 3.5 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 بسته وانیل (5گرم) 2 قاشق غذاخوری کره مواد لازم برای قسمت هلویی؛ 1 کمپوت هلو 2 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 لیوان چایخوری آب (من از آب خود کنسروش ریختم داخلش) طرز تهیه: مواد لازم برای پودینگ شیری بجز کره رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلظتش عین فرنی بشه بعد از روی حرارت برمیداریم کره رو اضافه و مخلوط میکنیم. هلوها رو پوره می کنیم داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت میزاریم (البته الان که فصله هلو هست از هلو تازه استفاده می کنیم) بعد بقیه ی مواد قسمت هلویی رو اضافه و مخلوط می کنیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه. بعد به ترتیب عکس لیوانای سرومونو پر میکنیم (هر لایه رو که میریزیم ی کوچولو وقت میدیم نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو میریزیم ) و میزاریمشون چند ساعت توی یخچال تا استراحت کنه بعد تزیین میکنیم.
مواد اولیه : برای 4 نفر شکر 60 گرم معادل 3 قاشق غذا خوری شیر 60 میلی لیتر معادل 3 ق سوپ خوری تخم مرغ 1 عدد وانیل یک چهارم قاشق چای خوری آرد سفید قنادی 100 گرم معادل 4 ق سوپ خوری بکینگ پودر 1 ق چای خوری پود ر کاکائو 15 گرم معادل 1 ق سوپخوری روغن مایع 40 تا 50 گرم معادل 4 ق سوپ خوری روش تهیه: شکر را در ظرف می ریزیم و تخم مرغ و وانیل و را به آن اضافه کرده و با هم زن به مدت 1 دقیقه الی 2 دقیقه می زنیم روغن مایع را اضافه کرده و دوباره به مدت 1 دقیقه با هم زن می زنیم سپس مواد خشک را اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم و شیر را نیز اضافه می کنیم یک خمیر شکلاتی نرم بدست می آید .داخل فنجانهای نشکن را چرب کرده و از خمیر شکلاتی داخل فنجانها می ریزیم به صورتیکه نصف فنجان را پر کند . در یک قابلمه آب می ریزیم در حدی که ارتفاع آب به یک بند انگشت برسد و می گذاریم آب جوش بیاید سپس فنجانها را که داخلش خمیر شکلاتی است را دقابلمه ای که آب آن جوش آمده قرار می دهیم و در قابلمه را دم کنی گذاشته و در قابلمه را بسته به مدت 15 دقیقه می گذاریم بپزد
آرد ۳/۴ پیمانه کره ۱۲۰ گرم شیر ۱ پیمانه وانیل نوک ق چ شکر ۲ پیمانه چیپس شکلاتی ۱ پیمانه گردو خورد شده ۱ پیمانه بیسکویت ساقه طلایی ۱ پیمانه در ظرف تفلون کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود ۸ دقیقه حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم و دوباره ۵دقیقه روی حرارت میزاریم بعد قالب ۲۰ در ۲۰. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت ۴ ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم
-هویج -گردو 🤩 موادلازم آرد یک لیوان شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان هویج رنده ریز یک لیوان پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پودر دارچین یک ق غذاخوری پودر هل نصف ق مرباخوری تخم مرغ دو عدد گردو خرد شده به مقدار لازم ♦️طرزتهیه مواد کیک نیم ساعت قبل میزاریم تا با دمای محیط گرم بشه ارد و پکینگ پودر و پودر دارچین سه بار الک میکنیم میزاریم کنار بعد تخم مرغ شکر و پودر هل چند دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد آرد و پکینگ پودر و پودر دارچین که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد هویج رنده شده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. کف قالب رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم.مواد کیک تو قالب میریزیم گردو خرد شده روی کیک می‌ریزیم و قالب کیک تو فر که از ۱۰دقیقه قبل روشن کردیم طبقه وسط با دمای ۱۸۰ و زمان ۴۵ تا ۵۰ میزاریم(البته دمای فر ها و زمان پخت فرق داره خودتون چک کنید )من تو مایکروفر ،توستر با دمای ۱۵۰ و زمان پخت ۴۵تا ۵۰ دقیقه زمان میدهم تا کیک بپزه و میزاریم کیک خنک‌بشه بعداز قالب در میاریم نوش جان😊
16116986812010662759083-mc.mp3
5.68M
ابالفضلی ام ،ام البنین مادرمه 🖤 تسلیت 🌹
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️وفات حضرت ام‌البنین (سلام‌الله‌علیها) تسلیت باد.🥀
@کانال زندگی پس ازمرگ-وظیفه مادردر خانه بعنوان الگوی زنان ما حضرت ام البنین س.mp3
14.81M
داستان حضرت ام البنین سلام الله علیها خیلی قشنگه گوش کنید 💔💔💔😭
مادر ادب.mp3
2.59M
دست کرامت فاطمه ای یا ام البنین یا ام البنین اوج شباهت فاطمه ای یا ام البنین یا ام البنین 🎙
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتم ام البنین دلم پا شد گره هایی که داشتم وا شد مادر آب را صدا زدم و... خشکسالم شبیه دریا شد (س)