eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪آموزش کوکی ترک🍪 🍱مواد لازم: 🥚تخم مرغ: ۱عدد 🍚شکر دانه ریز: ۱استکان 🧉روغن: نصف لیوان 🥡نشاسته (گندم / ذرت):نصف لیوان 🍫کاکائو: ۲قاشق غذاخوری 🌰فندق: نصف فنجان 🍬شکلات چیپسی:نصف لیوان 🍙بکینگ پودر:۱ ق چ 🥡وانیل:۱ بسته 🍚آرد:دولیوان تا خمیر جمع بشه 🥣طرز تهیه: تخم مرغ ، روغن و شکر رو داخل ظرفی باهم مخلوط میکنیم نشاسته ، کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ارد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاد. شکلات و فندق رو اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم بدون اینکه خیلی له بشه. خمیر رو به قسمت های کوچیک تقسیم میکنیم و بهشون حالت میدیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هارو داخلش قرار میدیم و بعدم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا ترک بخورن. نوش جان😋
ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ: ﺷﮑﺮ: ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺁﺏ:  ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ آﺏ ﻣﯿﻮﻩ ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﭘﻮﺩ ﮊﻻﺗﯿﻦ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ورقه ژلاتين ١ عدد ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : ﭘﻮﺩﺭ ﺯﻻﺗﯿﻦ و ورق ژلاتين ﺭا ﺑﺎ ﺁﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ می  ﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺷﻔﺎﻑ ﺑﺸود  ،ﺷﮑﺮ ﻭ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﻣﯿ ﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗﺎ ﯾﮏ ﺟﻮﺵ ﺑﺰﻧﺪ ،ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺍﺳﺎﻧﺲ می  ﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ، ﺣﺎﻝ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺷﮑﻼﺕ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻤﺪﺕ ۲ ﺗﺎ ۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﭘﺎﺳﺘﯿﻠﻬﺎ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﻢ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻗﺎﻟﺒﻬﺎ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﻢ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮔﻠﻢ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﺧﺎﻧﮕﯽ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﻃﻌﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﯽ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮند ...ﻧﻮﺵ ﺟﺎن از شهد مربای آلبالو وآب پرتقال هم ميتونيد براى رنگ دادن پاستيل استفاده كنيد ...
رسپی خوشمزه امتحان شده 🙏🙏❤️ مواد لازم : کاسترد ۴ ق غ . شکر ۸ ق غ. شیر ۴ لیوان . خامه ۱۰۰ گرم . موز ۱ عدد طرز تهیه : کاسترد شیر و شکر رو مخلوط و روی گاز گزاشته،تا غلیظ بشه،از روی حرارت برداشته خامه و موز رنده شده را افزوده،و با میکسر خوب مخلوط کرده تا یکدست بشه ،داخل ظرف مورد نظر ریخته و میزاریم یخچال.
🥮کیک شکلاتی تلخ خوشمزه  🥮 🍱مواد اولیه: 🥧شکلات تلخ 110 گرم کره 110 گرم  🥧شکر 3/1 پیمانه 75 گرم  🥧آرد 4/1 پیمانه یا 40 گرم  🥧تخم مرغ 2 عدد  🥧نمک 1 پینچ  🧩طرز تهیه؛ شکلات رو روی بخار آب حل کنید و کره رو بهش اضافه کنید(از روی حرارت بردارید تا کره با گرمای شکلات حل بشه)  در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را بزنید تا کرم رنگ و سبک شود . مخلوط شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کرده به هم بزنید تا مخلوط شوند.  آرد و نمک را اضافه کرده و به حالت دورانی مخلوط کنید . مواد را در فنجان هایی که با کره چرب کردید بریزید این کیک رو در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد و مدت زمان 10 دقیقه درست کنید اگر زمان پخت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست)  بعد از این مدت فنجان ها را خارج کرده و کیک را به صورت گرم سرو کنید . این مقدار مواد برای چهار نفر کافیست.
مواد لازم: آلبالو یک کیلو و نیم شکر دو کیلو وانیل نصف قاشق چای خوری شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم زنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترش بودن آن کمتر خواهد بود. طرز تهیه: شکر را با 8 لیوان آب حل می کنیم و روی حرارت کمی جوش می دهیم. سپس آن را از صافی رد می کنیم. آلبالو ها را قبلا می شوییم و برگ ها و شاخه هایش را جدا می کنیم. حالا آلبالوها را داخل کیسه ی پارچه ای نازک و تمیزی می ریزیم و آن را می بندیم و در شربت می اندازیم. می گذاریم شربت با حرارت ملایم بجوشد و قوام بیاید. بعد وانیل را داخل شربت می ریزیم و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و آن را از روی حرارت بر می داریم. بسته ی آلبالو را از داخل آن خارج می کنیم و می فشاریم تا شربتی که در آن جمع شده کاملا خارج شود. شربت را پس از سر شدن داخل بطری می ریزیم و در جای خشک و خنک و با در بسته نگهداری می کنیم.
دوستان بزرگوار بیایید برای تعجیل فرج امام زمانمون هر روز این دعا رو بخوانیم
❄️اول هفته تون زیبا 🦢 امروز برایت ❄️کاروان معجزه های 🦢 بی نظیر را آرزو ‌می کنم ❄️خـدا غیرممکن های 🦢 زندگی و‌ آرزوهایت را ❄️به خیر و‌ شادی ممکن سازد 🦢 ان شاءالله
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی 😋
. آموزش ژله چرخشی خب اینم از طرز تهیه: . قالب رو با روغن مایع چرب کردم گذاشتم تو فریزر 2 بسته ژله لیمو رو با 2 لیوان اب جوش حل کردم و رو بخار اب جوش هم زدم تا ژله شفاف بشه گذاشتم ژله کاملا سرد سرد بشه و بعد بهش 1 لیوان شیر دمای محیط اضافه کردم و ریختم تو قالب (میتونین رنگ خوراکیم بریزن) گذاشتم ژله کاملا سفت بشه یک بسته ژله قرمز رنگ رو با یک لیوان اب جوش بنماری کردم و بعد از سرد شدنش نصف لیوان شیر ریختم رنگ خوراکی ژله ای رو با یک قاشق اب جوش حل کردم و به ژله اضافه کردم تا قرمز شه بعد از اینکه سفت شد از رو خط های قالب برش زدم(چون داشتم فیلم میگرفتم نمیتونستم خوب تمرکز کنم وگرنه دقیق تر و تمیز تر باید برش بزنین) یکی در میون خونه هایی که برش زدم رو خالی کردم و تو خونه های خالی ژله قرمز ریختم ژله هایی که از قالب دراوردم رو دوباره بنماری کردم و بعد از اینکه ژله های قرمز تو قالب نیمبند شد روش ژله سبز ریختم و گذاشتم تو یخچال 6 ساعت بمونه تا سفت بشه اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین تا از دیواره جدا بشه و برگردونین تو ظرف با قلمو و رنگ خوراکی تخمای هندونه رو بکشین رو قسمتای قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان حالتون چطوره؟ من اومدم با یه گلت خوشمزه با میوه شلیل 😋 حالا بریم ببینیم چجوری درست میشه👇 🔘مواد لازم 🔸️آرد: ۳۰۰گرم 🔸️کره سرد و سفت ۱۵۰ گرم 🔸️نمک چهارم ق چ 🔸️آب یخ ۷۵ گرم 🔸️شکر۳ ق غ 🔻اول همه این مواد بجز آب یخ رو باهم بریزید توی غذاساز میکس کنید، 🔻بعد آب یخ رو به موادتون اضافه کنید کمی مالش بدید تا خمیری لطیف به دست بیاد( خمیر  رو اصلا زیادی ورز ندید) 🔻.بعد خمیر رو جمع کنید و به مدت یک ربع تا نیم ساعت در یخچال استراحت بدید. 🔘مواد داخل خمیر 🔸️شلیل ۴ عدد 🔸️نشاسته ذرت کمی 🔸️شکرسفید ۲.۵ ق‌غ 🔻هسته های شلیل رو خارج کنیدبه سلیقه خودتون برش بزنید مقداری روی سطح میوه ها شکر و خیلی کم پودر نشاسته ذرت بپاشین با دست خیلی کم ماساژ بدین تا به خورد میوه ها برن و خمیر رو با وردنه پهن کنید  و مانند ویدیو میوه ها رو بچینید  و از اطراف خمیر رو به داخل هدایت کنید و شکل بدین. 🔻وقتی تمام گلتها رو شکل دادیم درآخر ۱دونه تخم مرغ کامل رو هم زده کمیوانیل تابوی بدش رو بگیره وبابرس مخصوص روی لبه های خمیر براش می کنیم و سپس توی سینی فر قرار داده 🔻 وبه مدت نیم ساعت درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گذاشته تا پخته بشه اگر لبه های خمیردرپایان پخت هنوز طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کرده بزارین چند دقیقه بادرجه ملایم سطح گلت رو طلایی کنه نوش جان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این کیک آسون ترم مگه داریم😍 بدون شکر و روغن و شیر اونم تو قابلمه🤗 🔺️موادلازم : ۱لیوان آرد (قنادی یا ارد نانوایی ) ۳تا تخم مرغ نصف ق م وانیل ۱ ق م خوری پر بیکینگ‌مودر سه چهارم لیوان شیره انگور (یا شیره خرما ، توت و....) 🔺️طرز تهیه: تخم مرغ هارو به همراه  وانیل هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه بعد شیره رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم ، دراخر هم ارد و بیکینگ‌پودر و اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. کف قابلمه رو با کمی روغن و ارد کاملا چرب میکنیم و مواد رو میریزیم. شعله پخش کن و دمکنی حتما بزارید ، قطر قابلمه من ۲۰ سانته. حرارت و کم میکنید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میخواد تا بپزه. اگر داخل فر میزارید با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه کافیه این کیک فوق العاده خوش بافت و خوشمزه س امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید😍