5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت تره کردستان
ابتدا یک عدد پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنیم بعد لوبیا سفید که از قبل خیس کردیم و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه رو اضافه میکنیم بعد کمی تفت میدیم اب رو اضافه میکنیم درقابلمه رو میگذاریم تا گوشت و لوبیا نیم پز بشه و بعد رب گوجه یک قاشق در روغن تفت میدیم تا از خامی دربیاد و رنگ باز کنه و بعد تره های خرد شده رو هم اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به مواد گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و لیمو عمانی یا ابغوره میریزیم و درش رو میگذاریم تا مواد پخته و خورشت جا بیافته
#خورشت_تره_کردستان
🌟
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانه_داری
این ترفند خیلی خفنه بفرست برا دوستات تا اونام ازش استفاده کنن💗
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
*اگر توی ذهنتون کاری در نظر دارید،
همین الان انجام بدید.
گاهی اوقات «بعداً»
میشود «هرگز!»
*میگفت:
برای منی که طعم از دست دادن
همه چی رو چشیدم
تو برای من موندگار ترینی آقای امام حسین :)
#امام_حسین
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه تا ترفند خانه داری😃
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_هندوانه🍉
درسته من عاشق هوای خنک و سردم
ودل خوشی از تابستون ندارم 🫠
ولی این دلیل نمیشه عاشق میوه های تابستونی نباشم،خصوصا این دلبر لپ گلی که تو گرما میره میچسبه به جونت و خنکت میکنه ،قرتیشم که اصلا یه جور دیگه میچسبه😋😍
🌟
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بستنی به قدری خوشمزه وخنکه که بچه ها عاشقش میشن 😍😋حتما درستش کنین❤️
مواد لازم :توت فرنگی ،شکر،خامه قنادی
انقدر خوشمزه میشه خیلی شبیه بستنی سالار خودمونه 😋
نکته مهم :حتما ۶/۸ساعت بزارین تو فریزر 😍
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک وفلفل به میزان لازم
سوسیس دوعدد
پیازچه ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
🌟
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله😍😋
روش 👇
هر بسته ژله شفاف رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه (بنماری)
برای ژله ی مات، هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین سرد بشه
بعد از سرد شدن ژله، نصف لیوان شیر واسه هر بسته بریزین
ژله آلوئه ورا شفاف رو تو قالب بریزین و بذارین تو یخچال ببنده
سمبه های مخصوص فوندانت رو تو اب جوش بذارین تا داغ بشه و با سایز های مختلف مثل ویدیو تو ژله حفره ایجاد کنین
با قلممو و رنگ خوراکی مشکی تو حفره دوتا نقطه به عنوان چشم بکشین
تو حفره ها ژله های رنگی بریزین و بذارین نیمبند بشه
به دلخواه میتونین وسط قالب رو ژله گل کوچولو بذارین
ژله الوئه ورا شفاف بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
ژله های دیگه رو به ترتیب بعد از نیمبند شدن ژله ی تو قالب به ارومی بریزین
و بعد از اخرین لایه بذارین ژله حدودا 6 ساعت تو یخچال بمونه تا سفت بشه
وقتی ژله سفت شد قالب رو چند ثانیه تو اب گرم بذارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو.
🌟