16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان دال عدس
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 یبار این مدلی جیگر رو کباب کن😋
دیگه جیگر رو خالی کباب نمیکنی🥰
جیگر
دنبه گوسفند
🌟
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیرکاکائو نذری😋•
از اون نوشیدنی های خوشمزه که هم کوچیکا دوسش دارن هم بزرگا🧋
#شیر_کاکائو
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه عصرونه ی جذاب😍🍟
چیا میخوایم؟
بیبی سیب زمینی نیم کیلو
۲ ق غ روغن زیتون کف ظرف فر
ترکیب پودر پنیر پارمسان ۴ ق غ، نمک و فلفل و پودر سیر (کف ظرف پیرکس یا سینی فری که روش کاغذ روغنی باشه)
برای مزه دار کردن سیب زمینی های آب پز:
روغن زیتون ۲ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل قرمز و پاپریکا به مقدار لازم
آویشن ۲ ق چ
جعفری خشک یا تازه ۲ ق غ
۲۰ گرم کره آب شده برای روی سیب زمینی ها
برای سس سیب زمینی:
۲ ق غ ماست یونانی
لیمو ترش تازه ۱ ق چ
سس خردل ۱ ق چ
جعفری خشک یا تازه ۲ ق چ
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ ق چ
* برای آب پز کردن سیب زمینی یک ق غ نمک داخل آب جوش بریزید و بزارید ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت بپزه
* سیب زمینی ها که خوب پخت مزه دار کنید و بچینید روی پارمسان و ۱۵ دقیقه بزارید داخل فر تا حسابی برشته شه!
#عصرونه
🌟
37.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه طعم شربت خوشمزه که برای رفع عطش و نذری
🔸مواد لازم شربت سکنجبین:
شکر: ۴ لیوان
آب: ۴ لیوان
نعنا: ۴۰۰ گرم
سرکه سفید: نصف لیوان
گلاب: نصف استکان
زعفران
🔸مواد لازم شربت زعفرانی:
شکر: ۲ لیوان
آب: یک و نیم لیوان
زعفران دم شده غلیظ: نصف استکان
آبلیمو: یه قاشق غذا خوری
🔸مواد لازم شربت نعنا:
شکر: ۴ لیوان
آب: ۴ لیوان
نعنا: ۶۰۰ گرم
گلاب: نصف استکان
نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذا خوری آب لیمو
دوقطره رنگ خوراکی سبز
نکات
زمان آماده شدن شربت سکنجبین و شربت نعنا حدودا یک ساعت با حرارت ملایم.
زمان آماده شدن شربت زعفرانی نیم ساعت با حرارت ملایم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ترفند باز کردن درب قوطی کنسرو 👍
.❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ایده خوشمزه برای صبحانه😍😋
.❣
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچين گوشت و بادمجون رو اين مدلى درست كنى ميره تو ليست خوشمزه ترين و مجلسى ترين غذاهايى كه پختى از بس طعم متفاوت و خوشمزه اى داره👌🏻
گوشت خورشتى ٢٠٠ گرم
پياز ١ عدد درشت
زرشك ٣ ق غ
گردو ٤_٥ عدد
سير ٢ حبه
پياز داغ ٣_٤ ق غ
جعفرى كمى
نمك و فلفل و زردچوبه
رب ١ ق غ
زعفران به مقدار لازم
برنج ٢ پيمانه
تخم مرغ ١ عدد كامل و يك زرده
ماست چكيده ٤ ق غذاخورى
كره ٥٠ گرم
زعفران به مقدار لازم
گلاب ١ ق مرباخورى
پودر هل ١/٢ ق چايخورى
نمك به مقدار لازم
⭕️براى داخل تهچين از كره و ته قابلمه يا قالب حتما از روغن مايع استفاده كنين
❌روى گاز ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت
❌داخل فر ١٨٠ درجه ١ ساعت
#تهچين_گوشت_بادمجان
🌟
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول دارچین
مواد لازم برای خمیر:
دوپیمانه آرد گندم کامل(۲۴۰گرم)
یک پیمانه آرد جودوسرپرک(۱۰۰گرم)
نمک نصف ق چ
شیردلخواه یک پیمانه(۲۴۰میلی لیتر)
یک ساشه خمیرمایع پودری(۷گرم)
عسل یک ق غ
تخم مرغ یک عدد
مواد لازم برای داخل خمیر:
خرما ۱۰۰گرم
آب ولرم نصف پیمانه(۱۲۰میلی لیتر)
دارچین یک ونیم ق غ
مواد لازم برای رومال(اختیاری):خامه ی ارگانیک یا کره ی نارگیل ۲ق غ
طرز تهیه:دریک کاسه ی بزرگ آردکامل گندم،اردجودوسر و نمک رو باهم مخلوط کرده سپس پودر مایع خمیرترشتون رو داخل شیرخیلی ولرم(اگر سرد یا داغ باشه خمیرتون عمل نمیاد)حل کرده وبه مخلوط آردها اضاف میکنید سپس تخم مرغ و عسل هم به خمیر اضافه کرده و خوب ورز بدین تا شکل خمیر شه و نچسبه به دست(حدود۵دقیقه)،سپس یک نایلون روی کاسه بکشید و در دمای اتاق به مدت یک ساعت رها کنید تا دوبرابر شه.
حالا هسته ی خرماها رو جداکرده و به همراه اب و دارچین داخل مخلوط کن بریزید تا مایعی یکدست مثل ویدئو بدست بیاد،خمیرمون رو پهن و مایع رومیریزیم روش و پهن میکنیم سپس طبق ویدئو ۱۲تارول به کمک نخ دندون ازش درمیاریم و داخل یک ظرف مناسب فر که چربش کردیم میچینیم
#رول_دارچین
🌟.