eitaa logo
سواد سایبری
114 دنبال‌کننده
943 عکس
405 ویدیو
95 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پیشنهاد فیلم تفکر انتقادی ، نام فیلمی غم‌انگیز و اجتماعی محصول سال ۲۰۲۰ به کارگردانی جان لگویزمائو می‌باشد. این فیلم که براساس یک داستان واقعی ساخته شده است ، داستان تیم شطرنج بازی دبیرستان میامی جکسون را روایت می کند که به عنوان اولین تیم شطرنج ایالتی در سطح کشور آمریکا به عنوان قهرمانی رسید و… لینک دانلود نسخه موبایلی https://dl14.ftk.pw/user/shahab2/film/Critical.Thinking.2020.Mobile.SUBFA.Film2Movie_Asia.mkv
📌تحصیل به سبک آمازون 🔹جف بزوس، مالک آمازون با انتشار این تصویر از راه‌اندازی آکادمی تحصیلی خود خبر داد. 🔸این آکادمی با الهام از روش تحصیلی مونته‌سوری (روانشناس تحصیلی ایتالیایی) فعالیت خواهد کرد. 🔸این آکادمی مخصوص کودکان پیش‌دبستانی، رایگان، و قابل دسترس در سراسر دنیاست: https://instagram.com/bezosacademy?igshid=7apg2mi8ot26
گوگل مپس وضعیت کرونا در مناطق مختلف را نمایش می‌دهد: گوگل لایه جدیدی به نام COVID-19 Info به گوگل مپس اضافه کرده است که درباره وضعیت ویروس کرونا در مناطق مختلف به کاربران اطلاعات دقیقی ارائه می‌دهد. کرونا به بخشی از زندگی ما زندگی تبدیل شده است و بیشترین بخش از زندگی که تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته است، مسافرت است. به همین دلیل شرکت گوگل لایه جدیدی به گوگل مپس اضافه کرده است که وضعیت شیوع این ویروس در مناطق مختلف را نشان می‌دهد. کاربران می‌توانند در هر منطقه‌ای که هستند، گوگل مپس خود را باز کنند و روی دکمه Layer کنار عکس پروفایل ضربه بزنند و لایه جدیدی که COVID-19 Info نام دارد را انتخاب کنند. در این لایه میانگین داده‌های هفت روز گذشته از مبتلایان به کرونا را نشان می‌دهد و مشخص می‌کند که وضعیت شیوع روبه بهبود است یا در حال افزایش است. این داده‌ها در تمام 220 کشور موجود هستند و گوگل از تمام داده‌های دقیق موجود در شهرها، استان‌ها و کشورهای مختلف پشتیبانی می‌کند. گوگل برای ارائه این قابلیت به کاربران از داده‌های منابع عمومی مانند ویکی‌پدیا، دانشگاه جان هاپکینز و نیویورک تایمز استفاده می‌کند. در واقع این داده‌ها همان داده‌هایی هستند که در موتورهای جست‌وجو نمایش داده می‌شوند و تنها به شکل قابل درک‌تری در اپلیکیشن ارائه می‌شوند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم مربوط به برنامه
34.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت سوم مرورگر مجازیست صفحه برنامه در تلگرام و اینستاگرام: @mororgar_tv
نقاط نارنجی و سبز روی آیفون و آیپد چیست؟ نقاط سبز و نارنجی در بالای صفحه گوشی‌های آیفون و آیپد شبیه به نورهای LED هستند که در کنار دوربین مک‌بوک نمایش داده می‌شوند. در واقع این نقاط نشانه فعال بودن دوربین و میکروفون گوشی آیفون و یا آیپد شما هستند. این نقاط نارنجی و سبز در نسخه 14 و بالاتر سیستم‌عامل iOS قابل مشاهده هستند. نقطه نارنجی به معنای روشن بودن میکروفون دستگاه نقاط نارنجی و سبز روی آیفون و آیپد نقطه نارنجی زمانی روی صفحه نمایش آیفون و یا آیپد نمایش داده می‌شود که میکروفون دستگاه شما روشن باشد. برای مثال اگر شما در حال مکالمه یا ضبط صدا با گوشی خود باشید این نقطه نارنجی رنگ برای شما نمایش داده می‌شود. همچنین این نقطه نارنجی رنگ زمانی که اپلیکیشن‌های ساخت سایر شرکت‌ها به غیر از آیفون در حال استفاده از میکروفون دستگاه شما هستند نیز نمایش داده می‌شود. زمانی این نقطه نارنجی رنگ در مواقعی به غیر از مواقعی که میکروفون گوشی شما روی گوشی در حال استفاده است، روی صفحه نمایش داده شود، به این معنی است که دستگاه شما در حال ضبط صدا و ارسال آن به یک سرور است. پس نمایش نقطه نارنجی رنگ روی صفحه نمایش گوشی همیشه به معنای است که میکروفون دستگاه شما در حال استفاده توسط یک اپلیکیشن دیگر است. در نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم‌عامل iOS مثل نسخه 13 و قبل‌تر از آن نشانگری برای نمایش فعال بودن میکروفون گوشی وجود نداشت و شما باید دسترسی اپلیکیشن به میکروفون را صادر می‌کردید. اما به هیچ عنوان متوجه نمی‌شدید که آیا میکروفون گوشی شما فعال است یا نه. نقطه سبز رنگ به معنای فعال بودن دوربین دستگاه نقطه سبز رنگ صفحه نمایش گوشی‌های آیفون با سیستم‌عامل iOS نسخه 14 و بالاتر زمانی نمایش داده می‌شود که یک اپلیکیشن در حال استفاده از دوربین گوشی شما است. برای مثال اگر شما در حال تماس FaceTime با گوشی خود باشید و یا در حال ضبط ویدیو با گوشی خود باشید، نقطه سبز رنگ برای شما نمایش داده می‌شود. همچنین اگر با دوربین گوشی خود در حال گرفتن عکس هستید نیز این نقطه سبز رنگ برای شما نمایش داده می‌شود. توجه داشته باشید که باز بودن دوربین دستگاه به این معنی است که میکروفون دستگاه شما نیز باز است. بنابراین اگر روی صفحه گوشی خود هم نقطه سبز رنگ و هم نقطه نارنجی را مشاهده می‌کنید یعنی هم دوربین و هم میکروفون دستگاه شما باز است. توجه داشته باشید که اگر نقطه سبز رنگ بدون اینکه اپلیکیشنی که از دوربین استفاده می‌کند روی صفحه نمایش شما نشان داده شود به این معنی است که یک اپلیکیشن در حال استفاده از دوربین دستگاه شما بدون اطلاع شما است. اگر شما در حال مشاهده نشانگر نارنجی و یا سبز روی صفحه نمایش خود هستید، شما می‌توانید به راحتی متوجه شوید که کدام اپلیکیشن‌ها در حال استفاده از میکروفون و دوربین دستگاه شما هستند. برای این کار انگشت خود را روی صفحه نمایش از گوشه بالای سمت راست به سمت پایین بکشید. اپلیکیشن Control Center برای شما باز می‌شود. در پنجره باز شده نام اپلیکیشن‌هایی که از میکروفون و دوربین دستگاه شما استفاده می‌کنند در این صفحه نمایش داده می‌شود. حتی اگر نقطه‌های نارنجی و سبز روی صفحه نمایش شما نشان داده نشوند، می‌توانید از گوشه سمت راست بالای صفحه انگشت خود را به سمت پایین بکشید. در این حالت در کنار نام اپلیکیشن‌ها یک عبارت recently نمایش داده می‌شود که به این معنی است که اپلیکیشن‌ها اخیراً از دوربین و میکروفون گوشی شما استفاده کرده‌اند.
نقاط نارنجی و سبز روی آیفون و آیپد چیست؟ چگونه دسترسی اپلیکیشن‌ها به دوربین و میکروفون دستگاه تلفن خود را غیر فعال و مسدود کنیم؟ اگر نمی‌خواهید اپلیکیشن از دوربین یا میکروفون گوشی شما استفاده کند، دو انتخاب دارید. اولین راه این است که اپلیکیشن را از روی گوشی خود پاک کنید و دومین راه هم این است که اجازه‌های دسترسی اپلیکیشن به دوربین و میکروفون گوشی خود را غیر فعال کنید. برای پاک کردن و حذف اپلیکیشن از روی گوشی کافی است انگشت خود را روی آیکون اپلیکیشن نگه دارید و از منویی که در بالای آن نمایش داده می‌شود گزینه Remove App را انتخاب کنید و در منوی باز شده نیز روی گزینه Delete App کلیک کنید. اگر بخواهید اجازه‌های دسترسی به دوربین و میکروفون را در گوشی خود غیر فعال کنید ابتدا وارد بخش تنظیمات یا Setting گوشی خود شده و سپس روی گزینه Privacy کلیک کنید. در صفحه باز شده گزینه Microphone and Setting را انتخاب کنید و سپس گزینه Privacy را انتخاب کنید و در نهایت روی گزینه Camera کلیک کنید. در صفحه باز شده اپلیکیشن مورد نظر را پیدا کنید و دکمه کنار آن را غیر فعال کنید. برای فعال کردن و ایجاد اجازه دسترسی اپلیکیشن به دوربین و گوشی تلفن همراهتان توسط همان اپلیکیشنی که قبلاً دسترسی به دوربین و میکروفون را برای آن مسدود کرده بودید، مسیری که در بالا گفته شد را طی کنید و دکمه کنار اپلیکیشن را فعال کنید.
مرکزی برای رفع و رجوع مشکلات اپلیکیشن شاد: وزیر ارتباطات از راه‌اندازی مرکز تماس پاسخگویی به مشکلات سامانه «شاد» برای دانش‌آموزان و والدین خبر داد. محمدجواد آذری جهرمی در اینستاگرام نوشت: وزارت آموزش و پرورش و اپراتور همراه اول برای پاسخگویی به مشکلات سامانه شاد یک مرکز تماس راه‌اندازی کردند. وی خطاب به والدین و دانش‌آموزان گفت: اگر در استفاده از سامانه شاد با مشکل مواجه هستید صرفاً با مرکز تماس این سامانه به شماره ۰۲۱۴۳۰۸۱ و یا اگر مشترک همراه اول هستید با شماره ۹۹۹۰ تماس بگیرید.
تعدادی از مخاطبین عزیز کانال پیام دادند و درباره سرفصل های کارگاههای آموزشی فضای مجازی بنده در سال 1399 سوال کردند. در سال جاری با توجه به دغدغه عمده خانواده ها در مورد آموزش های مجازی و استفاده فرزندان از اینترنت,موضوع جلسات رو به این موضوع اختصاص دادم اینکه چطور میشه تا حد امکان محیط اینترنت رو برای کودکان و نوجوانان پاک و سالم کنیم؟چگونه از راه دور مراقب فعالیتهاشون در فضای مجازی باشیم؟فرصت های اینترنت برای فرزندان ما چیه؟و چطور محیط های مناسب سن بچه ها رو در فضای مجازی پیدا کنیم؟نهایتا اینکه برای استفاده صحیح از اینترنت چه نکاتی رو باید به فرزندانمون گوشزد کنیم؟
در میان ۱۰۰ اپلیکیشن برتر گوگل‌پلی در بهار ۹۹، در مجموع ۲۲ عنوان بازی وجود دارد که ۱۰ بازی اول به تفکیک دسته‌بندی، در جدول بالا آمده است. ده بازی مذکور همگی غیر ایرانی هستند که این موضوع نشان دهنده بی توجهی تولیدکنندگان و سیاست‌گذاران داخلی به صنعت بازی است.