🔻جنگ هیبریدی چالشی است که احتمالاً در قرن امروزی ادامه خواهد داشت.
▪️محیط استراتژیک معاصر ترکیبی از مجموعه ابزارهای جدید و مقرونبهصرفهتر از جمله عملیات اطلاعاتی در فضای سایبری تا تکثیر فناوریهای دفاع هوایی و موشکی ارزانقیمت،را به دشمنان بالقوه ارائه میدهد.
▪️به همین دلیل است که ایالات متحده انتظار افزایش مداوم جنگ های هیبریدی در آینده را دارد و به همین علت مهم بریتانیا پیشنهاد می کند که "شناخت و پاسخ موثر به جنگ های ترکیبی اهمیت فزاینده ای پیدا خواهد کرد."
▪️ بنابراین می توان دریافت که؛ کاربرد اصلی عبارت «جنگ ترکیبی»برای توصیف تغییر ماهیت جنگ علیه دشمنان خشن در طول درگیری مسلحانه است، که در آن «دشمنان از ترکیبی از قابلیت ها برای به دست آوردن مزیت نامتقارن استفاده می کنند».
"مطالعات جنگ هیبریدی"
🆔 @savad_rasaneh
📸 تعدادی از دانشآموزان مدرسهای در تگزاس که امروز بهدست سالوادور راموس ۱۸ ساله کشته شدهاند
📌چند روز است که رسانه های غربی و وامانده های داخلی شان برای اینکه اثرات فراگیر سرود سلام فرمانده را خنثی کنند از روی عصبانیت می گویند سرود سلام فرمانده در بین نوجوانان اشاعه خشونت میکند و اینکه حکومت های ایدئولوژیک برای بسط خشونت از بچه ها به عنوان ابزار استفاده میکنند.
از این آقایان سوال میکنم به نظرشان ایدئولوژیک تر از آمریکا سراغ دارید که آنقدر خشونت را در بین نوجوانانش اشاعه داده است که در یک قلم نوجوان ۱۸ ساله ای چندین کودک را با مسلسل می کشد!
🆔 @savad_rasaneh
به تصاویر دقت کنید
تیراندازی روز سهشنبه ۲۴ ماه مه در مدرسه ابتدایی «راب» واقع در شهر «یوالده» در ایالت تگزاس جان ۱۹ کودک و ۲ بزرگسال را گرفت
این تیتر رسانههای خارجی در مورد حادثه تیراندازی ایالت تگزاس آمریکا بود که در آن پسری ۱۸ ساله ۱۹ کودک و دو معلم را به قتل رساند. عامل این قتلعام توسط نیروهای امنیتی کشته شد؛ اما نکته قابل توجه این است که هیچ تصویری از کشتههای این حادثه در رسانههای آمریکایی منتشر نشد. تصاویر منتشر شده با مضمون همراهی و همدردی است. علت چیست؟ دلیل روشن و مشخص است.
رسانهها باید به دنبال تامین «امنیت روانی مخاطبان و جامعه» باشند و برای جلوگیری از چرخه خشونت و ایجاد اضطراب جمعی از انتشار تصاویر خشن دوری کنند.
این یک قاعده است که البته رسانههای خارجی فارسیزبان همیشه آن را در مورد ایران نقض میکنند.
در بحران ها قبل از انتشار هر تصویری از خودمان سوال کنیم این تصویر چه اثری بر مخاطب خواهد داشت.
🆔 @savad_rasaneh
✋نظر رهبر معظم انقلاب درمورد ورود به فضای مجازی
🔹 در فضای مجازی اگر آدم درست وارد بشود، خوب است. اما اگر برود غرق بشود. نه، خوب نیست. جای خطرناکی است؛ خیلی باید آدم مراقب باشد. ۹۵/۹/۱
🆔 @savad_rasaneh
◾️مدیریت افکار عمومی و سامان دادن به فضای مجازی و رسانه از مهمترین مسائل کشور است. وقتی دشمن و غربزدهها این توانایی را دارند که سر هر مسئله و حادثه ریز و درشتی در کشور اغتشاش ذهنی و میدانی درست کنند، دولت اگر کشور را گلستان اقتصادی هم بکند، باز هم نارضایتی عمومی و اعتراض و آشوب خواهیم داشت…
✍ سید هادی
🆔 @savad_rasaneh
▫️ما از تکنولوژی به تمام معنا دفاع میکنیم
🔸آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی:
عدهای خیال نکنند ما مخالف این تکنولوژیها هستیم، منتهی تکنولوژی غربی مانند آب گلآلود و غیربهداشتی است. آب، مایۀ حیات است اما وقتی گلآلود و غیربهداشتی شد باید تصفیه شود.
🔸ما میگوییم این آب آلوده غیربهداشتی به نام نسل سوم اینترنت را تصفیه کنید تا آب بهداشتی شود و در اختیار بگذارید تا همه از آن استفاده کنند و کسی مخالف آن نیست. آدم بیعقل، مخالف پیشرفت و تکنولوژی است.
🆔 @savad_rasaneh
امام صادق عليه السلام:
المَسجونُ مَن سَجَنَتهُ دُنياهُ عَن آخِرَتِهِ؛
زندانى [واقعى] كسى است كه دنيايش او را از آخرتش باز داشته باشد.
شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت باد🖤
🆔 @savad_rasaneh
⭕️برخی از انواع دروغ های رسانه ای
🔹بزرگ نشان دادن خواسته های شخصی و حزبی
🔹 اعلام مطالبات غیر واقعی
🔹تحریف، سیاه نمایی
🔹کوچک نشان دادن نیازهای واقعی جامعه
🔹تهمت های سیاسی،تهمت های اخلاقی
🔹انکار حقیقت، تکذیب واقعیت
🔹بزرگ نمایی،تحقیر
🔹تجلیل های جانب دارانه
🆔 @savad_rasaneh
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قانون فیل و طناب / معلولیت ذهنی
⬅️ این بلایی بود که غرب با رسانه بر سر ما آورده است!!! ما نمیتوانیم!
🎙 استادحسن رحیم پور ازغدی
🆔 @savad_rasaneh
❌ این یک #تجاوز_رسانه_ای است!!
● بیبیسی فارسی در پنج روز اخیر، ۸۰ پست اینستاگرامی درباره ریزش ساختمان متروپل منتشر کرده است.
● در همین پنج روز، در حملهای مسلحانه به مدرسهای در آمریکا ۲۱ دانشآموز و معلم کشته شدند اما بیبیسی فقط ۲ پست خبری و بدون جزییات منتشر کرده! بدون هیچ عکسی از قربانیان و صحنه جنایت.
● در همین پنج روز، تصادف ساده یک اتوبوس و مسمویت در خوابگاه دانشجویی در تهران تیتر بیبیسی با ۱۷میلیون فالوئر شده! ایضا آتشسوزی در یک کارگاه در تهران!
✖️آمار فوق، صریحا میگوید که ما در نه معرض یک تهاجم رسانهای، بلکه در معرض «تجاوز رسانهای» هستیم!
● امشب فینال لیگ قهرمانان اروپا به علت ورود تماشاگران بدون بلیط لیورپول با ۳۵دقیقهای تاخیر آغاز شد. بازی که صدها میلیون نفر در دنیا چشم انتظار آن بودند و از یک سال پیش مکان و زمان ورزشگاه آن مشخص بود، اما سیستم امنیتی و انتظامی فرانسه نتوانست از ورود تماشاگران بدون بلیط جلوگیری کند!
● یک آبروریزی در مهمترین بازی سال در قلب اروپا! اما بیبیسی فقط خبر قهرمانی رئالمادرید را رفت! ولی درگیری چند تماشاگر در یک بازی دو تیم شهرستانی ایران، میتواند در خبر بیبیسی به یک جدال قومی جلوه کند.
الغرض!
در دنیا از این دست حوادث روزانه بسیار است. اما بیبیسی، حتی یک تصادف ساده اتوبوس را به بحرانی اجتماعی و موجی از فروپاشی روحی و روانی در ایران مبدل میکند.
این یک بنگاه خبری نیست، یک «متجاوز رسانهای»ست برای بحرانزایی؛ درست مثل آنچه که در ۲۸مرداد ۳۲ در تهران کرد.
بایستی در حوادث معترض و مطالبهگر مجازات مقصران بود، ایضا همدرد قربانیان، اما میتوان همراه «متجاوز رسانهای» نیز نبود.
✍️ جواد موگویی
🆔 @savad_rasaneh
⚡️دوگانههای بیبیسی
🔸 از گرنفل تا متروپل
🔹 روز ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ برج مسکونی «گرنفل» در غرب لندن دچار حریق گستردهای شد. طبق آمار بی بی سی، تلفات حریق برج «گرنفل» به ۷۲ نفر رسید. دیلی میل انگلیس پس از این حادثه فاش کرد اگر شهرداری لندن فقط ۵۰۰۰ پوند برای روکش ضدحریق خرج میکرد، انگلیس شاهد ۷۲ جنازه سوخته شده نبود. شهرداری لندن از نسخه ارزانتری استفاده کرده و این نوع در آمریکا ممنوع است!
🔹 بررسی های کارشناسان نشان می دهد که بی بی سی در قضیه گرنفل صرفا ۳۲ خبر کوتاه و ۷ عکس بعضاً تکراری و از نمای هوایی منتشر کرد که اغلب حالت خنثی داشتند.
🔻اما در ریزش متروپل بی بی سی ۷۳ خبر منتشر کرد است یعنی دو برابر گرنفل و تعداد عکس های منتشر شده هم سه برابر حادثه گرنفل بوده است. مطالبی که اکثرا پس زمینه منفی، التهابی و تهییجی دارد که نشان از رفتار دوگانه بی بی سی در خبررسانی است.
🆔 @savad_rasaneh