💠 مسأله رسانه و بایسته های نظری آن
ما به هر حال ارتباطات و رسانه مسئلهمان است و در این وضعیت جهانی امروز به خاطر ارتباطات جهانی مسئله ما شده است، یعنی ما اگر خودمان بودیم و خودمان، این مسئله امروز ما نبود ....
🔶سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید پارسانیا
💢 انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم.
تماشای فیلم در: 👈👈
https://www.aparat.com/v/n0WH9
✅ @savad_rasaneh
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فضای مجازی ابزاری برای مقابله با دشمن
✅ @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
⭕️ فضای مجازی ابزاری برای مقابله با دشمن ✅ @savad_rasaneh
💠 حضرت آیتالله خامنهای:
☑️ «از جملهی کارهایی که مردم میتوانند انجام بدهند، مواجهه و مقابلهی با شایعهسازی دشمن است.
☑️ امروز یکی از شگردهای فعّال دشمن، شایعهسازی است که مردم را مضطرب کنند، مردم را با هم مخالف کنند، علیه این و آن تهمت بزنند، مردم را به جان یکدیگر بیندازند که البتّه چنین اتّفاقی نمیافتد به توفیق الهی؛ امّا آنها قصدشان این است؛ مردم باید هوشیار باشند، متوجّه باشند.
☑️ مردم را با کمال وقاحت به مواجههی با انقلاب، با نظام دعوت میکنند؛ این مردمی که نظام متّکی به آنها است. اگر مردم پشتوانهی نظام، پشتیبان نظام نبودند، این ماجرای به این اهمّیّت پیش نمیآمد، پیش نمیرفت؛ این قدر وقیحند که همین مردم را وادار میکنند یعنی تشویق میکنند، تحریک میکنند به مواجههی با نظام.
☑️ مردم در مقابل این تبلیغات ایستادگی کنند، علیه این تبلیغات حرکت کنند. جوانها امروز در فضای مجازی فعّالند؛ فضای مجازی میتواند ابزاری باشد برای زدن توی دهن دشمنان.»
📝 ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
✅ @savad_rasaneh
🔸 سازمانهای امنیتی در کنار شبکههای اجتماعی
🔹 تجزیه و تحلیل اطلاعات مهمترین نیاز سرفرماندهی اطلاعاتی دنیا است. این کار توسط مفهومی به نام Intelligence Community جامعه اطلاعاتی ایالات متحده صورت میگیرد، بایستی به این نکته اشاره داشت که جامعه ایالات متحده که با اختصار Ic شناخته میشود، یعنی همان چیزی که جامعه اطلاعات نظامی انگلیس را میتوان از آن گرفت.
🔹شنود یکی از کارهایی است که آژانس امنیت ملی صورت میدهد، به صورت یک مدل مطالعاتی میتوان به این نکته اشاره کرد، با توجه به گزارش رسانه آلمانی تاگسچو، 9 سرور در حال اجرای تور هستند، از جمله یکی که در موسسه فناوری علوم کامپیوتری و آزمایشگاه هوش مصنوعی ماساچوست وجود دارد.
✅ @savad_rasaneh
نظریه و فرهنگ روش شناسی بنیادین تکوین نظریه های علمی (حمید پارسانیا).pdf
241.3K
📝 مقاله نظريه و فرهنگ؛ روش شناسی بنیادین تکوین نظریههای علمی
نویسنده: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید پارسانیا
🔷 چکیده: روش شناسی بنیادین، به شیوه كاربرد نظريات نسبت به موضوعات مورد مطالعه آنها نمیپردازد، بلكه شیوه شكل گیری نظریات علمی را دنبال میكند. هر نظریه برای شكل گیری و تكوین تاريخی خود از برخی مبانی معرفتی و نیز زمینههای غیرمعرفتی بهره میبرد. مبانی معرفتی با آنكه در تكوین تاريخی نظریات دخیلاند، ارتباطات منطقی نفس الامری نیز با نظریه دارند و اما مبادی وجودی غیرمعرفتی با آنكه با شیوههای منطقی شناخته میشوند، ربطی منطقی با نظریات علمی ندارند. عوامل وجودی معرفتی و غیرمعرفتی، عواملی هستند كه در حوزه فرهنگ حضور به هم رساندهاند و به همین دلیل شناخت ارتباط این عوامل با نظریات علمی به منزله شناخت رابطه نظریه با فرهنگ است.
این مقاله با بررسی نسبت نظریه و فرهنگ، پیامدهای انتقال نظریات از دامن یک فرهنگ به فرهنگ ديگر را نیز دنبال میکند.
🔶 منبع: راهبرد فرهنگ، پاییز ۱۳۹۲، شماره بیست و سه
✅ @savad_rasaneh
📢 درسگفتار * #تفسیر_فلسفی_فیلم ۲*
🔷 با ارائه #سید_مهدی_ناظمی
با نگاهی به فیلمهای:
#سرگیجه (هیچکاک)
#فریادها_و_نجواها (برگمان)،
#بیتل_جوس (تیم برتون)،
#مرد_فیلنما (دیوید لینچ)،
#بلید_رانر (ریدلی اسکات)
🕰از ۳ بهمن ماه
چهارشنبهها، ساعت ۱۵:۳۰
تهران/انتهای خ سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
جهت ثبت نام : ۰۹۱۲۷۶۴۷۸۲۷
✅ @savad_rasaneh
⭕️ اسامی فیلم های بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر:
🖥 انیمیشن ها:
انیمیشن آخرین داستان - اشکان رهگذر
انیمیشن بنیامین - محسن عنایتی
انیمیشن شب آفتابی - علی مدنی
📽 آثار سینمایی:
آشفتهگی - فریدون جیرانی
ایده اصلی - آزیتا موگویی
بنفشه آفریقایی - مونا زندی حقیقی
۲۳ نفر - مهدی جعفری
پالتو شتری - مهدی علی میرزایی
تیغ و ترمه - کیومرث پوراحمد
جمشیدیه - یلدا جبلی
خون خدا - مرتضی علی عباس میرزایی
درخونگاه - سیاوش اسعدی
سال دوم دانشکده من - رسول صدرعاملی
سرخپوست - نیما جاویدی
سمفونی نهم - محمدرضا هنرمند
شبی که ماه کامل شد - نرگس آبیار
طلا - پرویز شهبازی
غلامرضا تختی - بهرام توکلی
قسم - محسن تنابنده
قصر شیرین - رضا میرکریمی
ماجرای نیمروز ۲ : رد خون - محمدحسین مهدویان
متری شیش و نیم - سعید روستایی
مردی بدون سایه - علی رضا رئیسیان
مسخره باز - همایون غنی زاده
ناگهان درخت - صفی یزدانیان
✅ @savad_rasaneh
☑️ فضای مجازی جهتدار و معنادار است
⚜حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه
📢فیلسوفان غربی فلسفه فضای مجازی را با روشهای خودشان مثل روش تحلیلی، پوزیتیویست و ... بحث میکنند. ما باید با رویکرد حکمی به این موضوع بپردازیم چراکه فضای مجازی آنقدر موضوع گستردهای است که تمام حوزههای زندگی بشر را در برگرفته است.
📢 از سنخ صنعت است، از سنخ دانش نیست. به عبارت دیگر، برساخته از نرمافزار و سختافزاری است که زاییده علوم پایه و علوم مهندسی است. وقتی یک پدیده از سنخ صنعت است پس بیگمان است، خنثی نیست.
📢فضای مجازی با هویت انسان ۸ کار میکند: نخست سرویس دهی. دوم، رفع نیاز (چه مثبت و چه منفی). سوم، نیازسازی. چهارم، کنترل و مدیریت نیازها. پنجم، ایجاد وابستگی. ششم، تعیین معیار. هفتم، ایجاد دلبستگی و باور. هشتم، تسخیر انسان. اگر علوم پایه و علوم مهندسی به دنبال توصیف و تغییر طبیعت و توصیف و تغییر انساناند، ابزار این تغییر و حتی تسخیر انسان، فضای مجازی است.
✅ @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
⭕️ اسامی فیلم های بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر: 🖥 انیمیشن ها: انیمیشن آخرین داستان
🔘 امسال 15 فیلم شاخص وجود دارد
⭕️ هر سال جشنواره فیلم فجر به عنوان محملی برای معرفی فیلمهای سطح پایین شناخته میشود و از آن با واژههایی همچون زجرواره و ... یاد میکردند.
⭕️ عضو هیأت انتخاب جشنواره در مصاحبهای گفته است که امسال سطح فیلمها بالاتر است و نمیتوان مدعی انتخاب فیلمهای سفارشی شد.
⭕️ وی گفت: حداقل 15 فیلم شاخص در این جشنواره وجود دارد و فکر میکنم فیلمهای امسال جشنواره هم مخاطب عام یعنی مردم و هم مخاطب خاص یعنی منتقدین و رسانهایها را راضی کند.
✅ @savad_rasaneh
روش شناسی بنیادین نظریه فرهنگی استوارت هال با رویکرد انتقادی (نعمتالله کرماللهی) .pdf
390.6K
📝 مقاله روش شناسی بنیادین نظریه فرهنگی استوارت هال با رویکرد انتقادی
نویسندگان:
نعمتالله کرماللهی
روحالله دهقانی
🔷 چکیده: نظریههای علمی را میتوان در بستر فرهنگی شکل گیری خود مطالعه و عوامل شکل گیری آنها را تحلیل کرد. یکی از نظریات فرهنگی مطرح در اواخر سده بیستم و اوایل سده بیستویکم، نظریه فرهنگی استوارت هال است. این مقاله درصدد روش شناسی انتقادی مبانی معرفتی و غیرمعرفتی نظریه فرهنگی هال است. نتایج بررسی حاضر نشان میدهد که مبانی غیرمعرفتی نظریه استوارت هال را میتوان در شخصیت حاشیهنشین وی و روزگار حاکمیت تاچریسم در فضای سیاسی اجتماعی انگلستان خالصه کرد. مبانی معرفتی نظریه فرهنگی هال را میتوان در ساختارگرایی، اهمیت بخشیدن به قدرت سیاسی و اقتصادی، نشانهشناسی، فرهنگگرایی و تأثیرپذیری از مکاتب و نظریههای مختلفی مانند نظریه هژمونی گرامشی، قدرت فوکو، بازیهای زبانی ویتگنشتاین، نشانهشناسی بارت و نظام ارزشی پارکین ردیابی کرد. در بررسی انتقادی مبانی نظریه فرهنگی استوارت هال میتوان گفت در رابطه بین عامل و ساختار، هال بیشتر به ساختار نزدیک میشود تا عامل، در رابطه فرهنگ با سایر حوزههای اجتماعی، فرهنگ را ذیل سیاست و اقتصاد قرار میدهد و در نسبت میان علوم
طبیعی و علوم فرهنگی، به غلبه علوم فرهنگی بر علوم دیگر گرایش دارد. حال آنکه بر اساس حکمت اسالمی، ساختارها بهرغم قدرتمند بودن، فاقد قدرت مستحیل کننده عامل هستند.
🔶 منبع: فصلنامه علمی پژوهشی دین و سیاست فرهنگی، زمستان ۱۳۹۳، شماره سوم
✅ @savad_rasaneh
📢 بیانیه سازمان بسیج رسانه در واکنش به دستگیری خبرنگار پرستیوی در آمریکا:
🔷 در این بیانیه آمده است: دستگیری مرضیه هاشمی، خبرنگار شبکه پرستیوی که به دیدار برادر بیمار خود در آمریکا رفته بود آن هم بدون هیچ دلیل مشخصی نشان داد که مدعیان آزادی بیان هنوز هم تاب بیان حقیقت را ندارند و اگر حرفی مخالف با خود بشنوند تمام ژستهای حقوق بشری را کنار گذاشته و به وحشیانهترین وجه ممکن عمل میکنند، غل و زنجیر زدن به دست پای این خبرنگار زن و برداشتن روسری وی با ضرب و شتم تنها نشاندهنده رفتار قرون وسطایی و مخالف آزادیهای دینی سردمداران آمریکاست.
🔷 این بیانیه در ادامه میافزاید: آمریکاییها با اطلاع از مسلمان بودن این خبرنگار طی دو روز گذشته تنها گوشت خوک در اختیار وی گذاشتهاند تا به لحاظ اعتقادی نیز وی را شکنجه کنند و بدتر که امکان دیدار بستگان نگران وی را فراهم نمیکنند تا صفحه سیاه دیگری را به پرونده ضدحقوق بشری خود بیفزایند.
🔷 در پایان این بیانیه آمده است: سازمان بسیج رسانه این عمل غیرقانونی و غیرانسانی آمریکا را محکوم کرده و خواهان آزادی هرچه سریعتر عضوی از جامعه خبرنگاران است.
انجمن #سواد_رسانه طلاب
#FreeMarziehHashemi
✅ @savad_rasaneh