🔘شرکت هوش مصنوعی DeepMind گوگل اعلام کرده که ترکیبات بیش از دومیلیون مادهی جدید را پیشبینی کرده است.
▪️دیپمایند، استارتاپ متعلق به گوگل، از هوش مصنوعی برای پیشبینی ساختار بیش از دومیلیون مادهی جدید استفاده کرده است. گفته میشود دستاورد میتواند بهزودی برای بهبود بسیاری از فناوریها استفاده شود.
▪️طبق گزارش رویترز، دیپمایند گفته است که تقریباً ۴۰۰ هزار نوع ترکیب جدید از مواد را شبیهسازی کرده است که میتوان آنها را در شرایط آزمایشگاهی تولید کرد.
▪️کاربردهای احتمالی این مواد شامل تولید انواع باتری و پنلهای خورشیدی و پردازنده با کارایی بسیار بیشتر هستند.یکی از محققان دیپمایند میگوید: «امیدواریم که پیشرفتهای بزرگ در آزمایشها و شبیهسازی خودکار ترکیبات و مدلهای یادگیری ماشین بتوانند بازهی زمانی ۱۰ تا ۲۰ ساله را بهمراتب کوتاهتر کنند تا محصولات سریعتر به مرحلهی تجاریسازی برسند.»
گروه تحقیقاتی Materials Project گفته است که دادههای خود را با جامعهی پژوهشگران بهاشتراک خواهد گذاشت تا به پیشرفتهای بیشتر در کشف موا کمک کند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 ترکیه در سریال ابنسینا، ایرانیبودن او را منکر شد!
▪️ مخاطب خارجی پس از دیدن این فیلم ساخت ترکیه:
▪️اگه ابنسینا ترک بوده چرا هیچ کتابی به ترکی نداره؟
▪️اگه ترک بوده مزارش توی همدانِ ایران چیکار میکنه؟
▪️چرا حتی یک شاگرد ترک هم نداره؟
◽سینماگران ایران هیچ
◽سینماگران ایران نگاه
✍️ محمد هولمز
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🗞 اسمش برابری بود، رسمش تحمیل
▪️" بنابر گزارش خبری CNN، گزارشهای اخیر ارائه شده از وضعیت بهداشت زنان آمریکایی نشانگر آن است که علیرغم پرداخت هزینههای مالیاتی بهداشت زنان (اصطلاحا مالیات صورتی) سبب شده است تا زنان پول بیشتری نسبت به مردان از جیب بپردازند اما طبق گزارش شرکت بیمه Deloitte زنانی که از طریق شغل خود بیمه درمانی دارند بیش از مردانی که بیمه مشابه دارند( حدود ۱۵.۴ میلیارد دلار) از جیب خود برای مراقبتهای بهداشتی میپردازند! این درحالی است که زنان بیشتر از مردان به پزشک مراجعه میکنند."
▪️در آغاز انقلاب صنعتی زنان به نام "حق برابری در مشارکت اقتصادی و حق مالکیت" به میدان مشاغل صنعتی با عناوین کارگر یدی وارد شدند. این امر با عنوان دفاع از حقوق برابر زنان و مردان در حق اشتغال اتفاق افتاد و سپس با جنبشهای کارگری در راستای برابری دستمزدها و مزایای اشتغال زنان و مردان پیگیری شد. اما جالب است بدانید که طی گزارشهای متعدد و بررسیهای انجام شده پیرامون میزان تحقق برابری در اشتغال، بیمه، دستمزدها، دستیابی به موقعیتهای شغلی و... تا به امروز آنچه از نتایج حاصل، مبرهن و آشکار است عدم توفیق در برابری زنان در شغل و مزایای پیرامون آن و اعمال فشار مضاعف مادی و معنوی بر زنان بوده است!
▪️به نظر میرسد نیاز است تا ابتدائا نظام فکری و نظام حقوقی منبعث شده از این نظام فکری حاکم بر اشتغال زنان مورد بازنگری موشکافانه بیسوگیری قرار بگیرد و تجدیدنظرهایی بر قوانین اشتغال زنان اعمال شود تا حرکتی محسوس در راستای احقاق حقوق زنان شود نه انکه بار روانی و مادی مضاعف را برای آنان فراهم آورد! قطعا یکی از مهمترین، اساسی ترین و بدویترین نیازهای زنان، آرامش روانی است. حق مسلمی که کمتر مورد توجه افراد، نهادها، سیاستگذاران و حتی خود زنان قرار میگیرد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘ضـــــرورت آموزش ســـــواد رســــانه؛ مختصر و مفید
(مجیداسماعیلی)
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘اهمیت تربیت رسانهای برای کودکان
▪️سواد رسانهای برای کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است. آموزش سواد رسانهای به کودکان به آنها کمک میکند تا اطلاعات رسانهای را به درستی تحلیل کنند، ارزیابی کنند و با آنها درست برخورد کنند. در زیر تعدادی از راههایی که میتوان برای آموزش سواد رسانهای به کودکان استفاده کرد را بررسی میکنیم:
1. آموزش تحلیل پشت سرهم:
به کودکان آموزش دهید که اطلاعات را از منابع مختلف جمع آوری کنند و آنها را تحلیل کنند. آنها باید بتوانند بین اخبار و واقعیتها، نظرات شخصی و اطلاعات موثق تمایز قائل شوند.
2. تشویق به پرسش و بحث:
تشویق کودکان به پرسش سوالات و شرکت در بحثها، به آنها کمک میکند تا فکر کنند، استدلال کنند و نقد کنند. این مهارتها به آنها کمک میکند تا اطلاعات را بیشتر بررسی کنند و به نتایج بهتری برسند.
3. آموزش تشخیص اخبار جعلی:
به کودکان آموزش دهید که چگونه اخبار جعلی را تشخیص دهند. آنها باید به عنوان مثال، منبع خبر را بررسی کنند، اطلاعات را با منابع دیگر مقایسه کنند و علایمی از عدم موثق بودن یا جعلی بودن خبر را تشخیص دهند.
4. آموزش مستمر:
به کودکان یاد بدهید که چگونه از رسانهها به درستی استفاده کنند. آنها باید بدانند که چگونه زمان استفاده از رسانههای دیجیتال را کنترل کنند و به محتواهای مناسب دسترسی یابند.
5. توسعه تفکر انتقادی:
تشویق کودکان به توسعه تفکر انتقادی از طریق بحث، تحقیق و ارزیابی اطلاعات، به آنها کمک میکند تا از طریق رسانهها و اطلاعات به درستی استفاده کنند.
6. مشارکت در فعالیتهای خلاقانه:
به کودکان بدهید که خودشان را در فعالیتهای خلاقانه مانند ساخت ویدیو، نوشتن وبلاگ یا راهاندازی پادکست بیان کنند. این فعالیتها به آنها کمک میکند تا مهارتهای سواد رسانهای خود را تقویت کنند و به عنوان تولیدکننده محتوا نیز فعالیت کنند.
7. نظارت والدین:
والدین باید نقش فعالی در آموزش سواد رسانهای به کودکان داشته باشند. آنها باید محتوای مناسب را انتخاب کنند، زمان استفاده از رسانهها را مدیریت کنند و با کودکان درباره محتواها و تجربههایشان صحبت کنند.
8. آموزش در مدارس:
مدارس میتوانند برنامههای درسی را در جهت آموزش سواد رسانهای به کودکان اجرا کنند. این برنامهها میتوانند شامل درسهایی درباره تحلیل اطلاعات رسانهای، تشخیص اخبار جعلی و استفاده مسئولانه از رسانهها باشند.
9. استفاده از منابع آموزشی:
منابع آموزشی متنوعی برای آموزش سواد رسانهای به کودکان وجود دارد. این منابع میتوانند شامل کتابها، ویدیوها، بازیهای تعاملی و برنامههای آموزشی آنلاین باشند.
10. تشویق به همکاری و فعالیت تیمی:
کودکان را تشویق کنید تا در فعالیتهای گروهی و تیمی شرکت کنند. این فعالیتها به آنها کمک میکند تا مهارتهای همکاری، ارتباط و تعامل را تقویت کنند و در فضای رسانهای بهتر عمل کنند.
▫️با توجه به رشد روزافزون فناوری و رسانهها، آموزش سواد رسانهای به کودکان امری بسیار حیاتی است. این آموزش به آنها کمک میکند تا از طریق رسانهها بهتر ارتباط برقرار کنند، اطلاعات را به درستی تحلیل کنند و از خطرات موجود در فضای رسانهای حفاظت کنند.
✍ سید علیرضا آل داود
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
✘ چرا خدا اجازه میده کسی رو جادو کنن؟!
منبع : صهیونیسم شناسی در قرآن جلسه 5
@ostad_shojae | montazer.ir
28.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اعتیاد اینترنتی چیست؟
▪️ سخنران : سید علیرضا آلداود
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘موقعیت مهدی:
دلنوشتهای برای مرید آقا مرتضی
✍حسین نقی
۱- مهربانترین، آرامترین، عاقلترین، فصیحترین، داناترین و خوشبیانترین آدم روی زمین هم که باشی باز عدهای هستند که تو را دیوانه و جاودگر بخوانند و سخنانت را مهمل و افسانه بگویند: كَذَلِكَ مَا أَتَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلَّا قَالُوا سَاحِرٌ أَوْ مَجْنُونٌ-ذاریات۵۲ و إِذَا تُتْلَى عَلَيْهِ آيَاتُنَا قَالَ أَسَاطِيرُ الْأَوَّلِينَ- قلم۱۵. کلام خدا را مستقیما برای مردم بخوانی باز هم جماعتی پیدا میشوند که به تحریف و تقطیع متوسل شوند تا حرف خدا شنیده نشود. موقعیت خطیر و امتحان سختی است برای حقگویان و حقطلبان. موقعیت مجنوننامیدن عاقلترین انسانهای روی زمین؛ موقعیت مجنون.
این موقعیتی است که همه انبیاء و پیامبران و اوصیاءشان در آن قرار گرفتهاند؛ پس چندان عجیب نیست که تاریخ پر باشد از تکرار این موقعیت برای علمای دین که العلماء ورثه الانبیاء. شیخ مفید و صدوق و علامه مجلسی و ابنسینا و ملاصدرا و آخوند خراسانی و شیخ فضلالله نوری و آیتالله بروجردی و سیدروحالله خمینی هم که باشی، قرار گرفتن در موقعیت فحشخوری و هتکشدن، در تقدیرت نهفته است؛ تنها در میزان و نحوه این موقعیت تفاوتهایی وجود دارد وگرنه اصلش پابرجاست. تکلیف مرتضی مطهری و محمد حسینیبهشتی و محمدتقی مصباح هم در این موقعیت روشن است. اگر به اقتضای هدایتگری با عمله شیطان و استکبار درافتادی، قرارگرفتن در «موقعیت مجنون»، جزو شیرینترین و در عین حال تلخترین موقعیتهای زندگیات خواهد بود و رفت و برگشت میان این شیرینی و تلخی است که تو را رشد میدهد و بالا میبرد. جمله مشهور به ظاهر طنز علامه مصباح در خصوص فحشدرمانی میتواند از این منظر، ابعاد عمیقتری هم داشته باشد.
۲- مهدی جمشیدی را سالهاست میشناسم. یک جوان اندیشمندِ دغدغهمندِ خلّاقِ مسلط بر مبانی فکری و فرهنگی امامین انقلاب و دارای اندیشه نظاممند، آشنا و درگیر با مسائل روز جامعه و مأنوس با دغدغهها و نیازهای جوانان و نوجوانان. آثار او درباره دیدگاههای شهید مطهری، علامه مصباح و رهبر انقلاب منتشر شده و در معرض قضاوت همه قرار دارد. بارها از نزدیک، تسلط و دغدغه او نسبت به مواضع و دیدگاههای رهبر انقلاب را دیدهام. ژرفاندیشیاش در تفکر شهید مطهری را هم در آثارش و هم از مناظره قدیمی اش با مهدی نصیری میتوان دریافت. شیداییاش نسبت به مرحوم علامه مصباح را نهفقط از نوشتهها و نظریهپردازیهایش، بلکه با چشم دیده و با گوش شنیدهام.
جمشیدی، مظهر غیرتِ عالمانه و اندیشهورزیِ غیورانه در میان نسل جدید انقلاب است. نه غیرتش را با تعصب جاهلانه میآمیزد و نه اندیشههای مجدّدانه از غیرت او نسبت به مرزهای عقیده، میکاهد.
مهدی از مریدان آقامرتضی است؛ سید شهیدان اهل قلم. به حکم این ارادت و آن شیدایی نسبت به علامه مصباح، هر از چندگاهی آماج تهمت و ترور شخصیت قرار می گیرد که هرکه در این بزم مقربتر است از باده بلا بیشتر مینوشد.
۳- دو سال قبل تقریبا در همین ایام بود که انتقادی عالمانه و جسورانه نسبت به یک موضع منتسب به مرحوم آیتالله صافی نوشت و همین کافی بود تا هجمههای عجیب و غریب از هر سو او را در «موقعیت مجنون» قرار دهد. اخیرا نیز در پی مناظره با بیژن عبدالکریمی که توسط یک مجموعه اصلاحطلب میزبانی شده بود، باز هم قربانی ترور شخصیت با روشهای قدیمی تقطیع و تحریف و فحاشی و برچسبزنی شد و متأسفانه، عدهای انقلابی عجول و کممطالعه و استادندیده، در حمله به این جوان اندیشمند انقلابی، گوی سبقت را از غربگراها ربودند.
نزدیک به دو ساعت و چهل دقیقه مناظره را صرفا در یک تیزر جهتدار یا برشی دو سه دقیقهای خلاصه کردند و هرچه خواستند نواختند! البته عدهای هم بودند که عالمانه و منصفانه به نقد نشستند که روی سخنم با آنها نیست.
مناظرهای که صحنه برتری اندیشه و تفکر عقلانی انقلابی بر اندیشه وابسته غربگرا و دست بالای منطق انقلاب اسلامی بر هیجان و احساس تجدد را نمایش میداد با هوچیگری و هیاهو به صحنه ترور شخصیت جمشیدی تبدیل شد.
۴- «موقعیت مهدی» در این روزها همان موقعیت تاریخی مجنون است؛ با همان تلخ و شیرینهایش. در موقعیت مهدی، باید رسولانه و پیامبرانه برخورد کرد؛ شِکوهها را نزد خدا برد، با جماعت جاهل با محبت مدارا کرد و با پشتپردههای قدرتطلب صاحب زر، قاطعانه و محکم مبارزه کرد. «موقیعت مهدی»، موقعیت آقامرتضی است که خنجر خواص قدرتطلب را از پشت میخورد اما گوش مردم را از نوش «روایت فتح» سیراب میکرد؛ «موقعیت مهدی»، موقعیت شیدایی، جنون و حبّ علی است که نالهها را در چاه میریزد و فریادها را بر سر اشراف اموی غربگرا فرود میآورد.
(به نقل از هفتهنامه نه دی).
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘قصهای متفاوت از عاملان ترور #شهید_بهشتی روی پرده سینما
▪️فیلم سیاسی-عاشقانه «ضد» که در جشنواره چهلم فجر با شکار ۲ سیمرغ و ۷ نامزدی سیمرغ، از موفقترین فیلمهای سینمای ایران در سالهای اخیر است، زندگی عاملان شهادت دکتر بهشتی را از زاویهای متفاوت روایت میکند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘چگونه شبکه های اجتماعی شیوه فرزند پروری ما را تغییر میدهند؟
▪️رسانه های اجتماعی نحوه برقراری ارتباط ما با دیگران، دریافت اخبار و به اشتراک گذاری آن را تغییر داده اند. در عصر جدید، رسانه ها و شبکه های مجازی به سادگی شیوه فرزند پروری و والد گری ما را تغییر داده اند. برای درک این موضوع کافی است پیش از به اشتراک گذاری عکس فرزندتان در فضای مجازی و انتظار برای دریافت لایک و تمجید از او به این موضوع دقت کنید که فضای مجازی تا چه حد شیوه والد گری شما را نسبت به گذشته تغییر داده است؟
◾️تأمل میکنیم
▪️رسانه های اجتماعی سبب شده اند در اغلب کارهایمان مکث کنیم! به لحظه برگزاری جشن برای فرزندتان فکر کنید. به جوش و خروش و لذتی که اکنون جای خود را به تفکر و تلاش برای ثبت این لحظه و اشتراک گذاری در فضای مجازی داده است، در همین لحظه کوتاه تأمل و مکث برای انتخاب تصویر، متن و اشتراک گذاری آنها در فضای مجازی، لحظه مهم تعامل و ارتباط با کودک را از دست می دهیم.
◾️مقایسه میکنیم
▪️فضای مجازی ما را وادار به مقایسه فرزندمان با همسالان خود می کند. نمایش موفقیت های همسالان در فضای مجازی مانند قبولی در مدارس خاص، توانایی حفظ الفبا در سنین کم و صحبت کردن به زبانی غیر از زبان مادری، از جمله این نمایش هاست که غالباً موجب مقایسه ناصحیح کودک با سایر همسالان میشود. این یک نبرد مخفی میان ارتباط والدین و کودکان است که با بمباران اطلاعات نمایشی بر شیوه فرزند پروری اثر می گذارد. علاوه بر این، بسیاری از والدین نیز شیوه والد گری خود را با سایر والدین مقایسه می کنند و به نوعی حس شکست و استرس در آنها بوجود می آید. اکثراً آنچه در رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود، تصویری است مطلوب از درخشان ترین روزهای زندگی نه آن چه حقیقتاً و دائماً در حال رخ دادن است. مطالعات جدید نشان می دهند این شبکه ها در ارتباط با فرزند پروری و والد گری برای مادران استرس زا هستند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘چند مفهوم سیاسی به زبان ساده
◾️فاشیسم، کاپیتالیسم، سوسیالیسم، پوپولیسم ، نهیلیسم و... از جمله مفاهیم سیاسی پرکاربرد است که شاید بارها شنیده باشید ولی با معانی برخی واژه ها کمتر آشنا باشید...
دکتر محمد سجاد شیرودی
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh