◾️ببینید که چطوری همین رسانههای به ظاهر به فکر مردم مثل بیبیسی و.... باعث شدن کار متروپل عقب بیوفته!
🔹روایت فرمانده عملیاتی میدانی متروپل
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اذعان هولناک مدیرعامل یوتیوب به سلاح خطرناکی به نام اطلاعات!
👤 سوزان وویچیکی:
اطلاعات نقش کلیدی ایفا میکند... اطلاعات را میتوان به سلاح تبدیل کرد...
🆔 @savad_rasaneh
⭕️ایران، هشتمین کشور قربانی حملات سایبری برجسته
🔰حمله سایبری، تکنیک جدید منافقین برای خودنمایی
⭕️پس از حملات سایبری به یکی از برنامههای تلویزیون و یکی از برنامههای رادیویی، خبرگزاریهای ایسنا و مهر، حالا نوبت به حمله به سایبری به سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران و سامانههای مرتبط با آن رسیده است. حمله سایبری طیف وسیعی از حملات را دربرمیگیرد و از یک دیفیس یا تغییر نمای یک وبسایت تا اخلال در زیرساختها یا حملات باجافزارانه مانند آنچه حمله به شرکت سوخت ادارهکننده پالایشگاههای غرب آمریکا انجام داد، دربرمیگیرد. اتکای هر چه بیشتر دولتها به شبکههای رایانهای و به ویژه سامانههای آنلاین، احتمال حمله سایبری را بالا میبرد و ضرورت حراست از شبکهها و سامانهها را بیشتر میکند.
⭕️همچنان که پیش از این نیز گفته شده، دو ویژگی «انکارپذیری» و «هزینه اندک» حملات، آنها را برای گروهها و دولتهای مختلف جذاب کرده است.
اما وقتی گروه یا سازمانی اقدام به حمله سایبری میکند و آن را اعلام میکند؛ بیش از اعمال خسارت، خواستار به رسمیت شناختن یا اعلام پیام است.
برای مثال، در حمله به صداوسیما و همچنین حمله به سازمان فناوری اطلاعات، گروهک منافقین به دنبال اعلام حیات یا خودنمایی است. هرچند میتوان گفت پس از راهاندازی لشکر سایبری در شبکههای اجتماعی و تلاش برای مهندسی اجتماعی، منافقین در مواجهه با جمهوری اسلامی تغییر تاکتیک دادهاند. این تغییر تاکتیک نکات و تأملاتی دارد که باید بدان توجه کرد.
⭕️در گراف حملات سایبری برجسته که به معنی حمله به سازمانها یا نهادهای دولتی یا دفاعی، حملاتی که بیش از یک میلیون دلار خسارت در پی دارد، است؛ ایران با دریافت ۱۵ حمله در رتبه هشتم ایستاده است. موضوعی که لزوم در نظر گرفتن امنیت سایبری با استانداردهای بالاتری را گوشزد میکند.
https://s6.uupload.ir/files/photo1654171501_kf3i.jpeg
🆔 @savad_rasaneh
2_413048697073434741.pdf
22.59M
اصول کارگردانی سینما
نویسنده : نیکولاس تی. پرافیز
مترجم : رضا نبوی
🆔 @savad_rasaneh
🔵بازیهای رایانهای زمینهساز خشونت در کودکان
🔹بازیهای رایانهای که در آن نشانههای خشونت و خونریزی شخصیتهای رایانهای دیده میشود، باعث بیقراری و اضطراب کودکان میشود.
🔹این بازیها با ترفندهای گوناگون چنان تأثیری بر فکر و اعصاب فرد میگذارند که در واقع خود او نیز جزئی از این مجموعهی ماشینی میشود.
🔹با توجه به آسیبهای بازی کردن افراطی برای کودکان و نوجوانان به والدین توصیه میشود: سعی نمایند فرزندان خود را تا حد امکان از بازیهای رایانهای جدا نموده و وادار به فعالیتهای جسمی نمایند.
🆔 @savad_rasaneh
🔆 تاثیر پیام در مهندسی ذهن
🔹اگر میخواهید تاثیر پیام در مهندسی ذهن را ببینید خبرهای متروپل را انتقادی دنبال کنید:
🔸مثلاً در زمانیکه بسیجیان مشغول آواربرداری شبانه روزی هستند،اوباش بدون توجه به اینکه باید به کمک بیایند، مشغول شعاردادن و توییت زدن از زیرپتو هستند.
🔸بعد بسیجیان مقصر واوباش قهرمان معرفی میشوند.
✍ سید علیرضا آل داود
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در دنیای مجازی زود باور نباشیم و به چشم خودمونم اعتماد نکنیم...
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رهبر انقلاب: نگذارید کسانی وانمود کنند که کشور به بن بست رسیده است
🔹الان در فضای مجازی بعضیها کارشان همین است؛ حالا از روی غفلت انجام میدهند یا پول میگیرند، نمیدانم.
🔹کشور به بن بست نمیرسد، زمان امام خمینی هم همین اتفاق افتاد. کسانی در روزنامه هایشان این را نوشتند و امام گفتند "نه شما به بن بست رسیدید".
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم دیده نشده و کامل دیدار «ادوارد شواردنادزه» آخرین وزیر امور خارجه #شوروی با امام خمینی (ره)
● امام خمینی (ره): شما تماما درباره عالم طبیعت صحبت کردید و من میخواستم عالم بعد از موت را به شما نشان بدهم.
#امام_خمینی
#رحلت_امام_خمینی
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
✋سخنان امروز رهبری در باره فضای مجازی
1⃣ امید بستن دشمنان به اعتراضات مردمی برای ضربه زدن به کشور… از طریق کار روانی و فعالیت در فضای مجازی و با پول، مزدورپروری و انواع حیلهها…
2⃣ در فضای مجازی عدهای یا از روی غفلت و یا بخاطر پول، کارشان القاءِ به بنبست رسیدن کشور است…
3⃣ زمان امام، نه اینترنت بود، نه ماهوارهها به این شکل بود، آنجا امام میگفت دشمن با قلم با شما مبارزه میکند... امروز بحث فضای مجازی است. بحث ماهوارهها است. جنگ روانی است؛ جنگ روانی همهگیر و همهجایی.
🔻نگذارید جنگ روانی دشمن در کشور تأثیر بگذارد.
🆔 @savad_rasaneh
📣 سفارش عبادی دیگر به جمعی از مدیران رسانهای
◀️ کسانی که در صف مقدماند و با بحرانهای بزرگ مواجه هستند، پیشنهاد میدهم که نماز امام زمان (که در مفاتیحالجنان در اعمال روز جمعه نقل شده است) را هر روز بخوانید و نیر دعاهای مرتبط با امام عصر(عج) و ظهور را هر روز بخوانید و آنها را دعاهای اصلیِ سحرهای خودتان و دعاهای اصلیِ بعد از نمازهایتان قرار دهید.
◀️ دعاهای مرتبط با امام زمان(عج) و عصر ظهور، تصویرها و افقهای درست را جلوی چشم ما قرار میدهد و در روح ما منعکس میکند و انگیزش روحی و درک عقلانی به ما میدهد و در این صورت، با آن حضرت همافق میشویم و میتوانیم با استواری و استقامت در برنامه حضرت کار کنیم. کسی که با آن حضرت همافق نباشد، هر کاری بکند، بیرون از طرح حضرت است.
◀️ اصلاح سبک خواب و بیداری، محور تغییر الگوی خوراک و پوشاک و الگوهای دیگر است. امروز سبک خواب ما غلط است. باید به هر قیمت، ابتدای شب بخوابیم و سحر بیدار شویم. بیداری سحر خیلی پرخاصیت است. زندگی را باید از سحر آغاز کنیم نه از طلوع آفتاب.
✍️آیت الله میرباقری
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سرقت مسلحانه یک کودک ۱۲ ساله از یک پمپ بنزین در هارتفورد امریکا
◽️ این هم از کشوری که حاکم رسانههاست...
🆔 @savad_rasaneh
⭕️ تعداد سلبریتی ها در سینمای ایران کمتر از پنجاه نفر است/ بیش از ۸۰ درصد هنرمندان به ویژه سینماگران مشکلات معیشتی دارند
✍️ حسن عباسی، مدیر اندیشکده یقین:
🔹امروز در دنیا سلبریتی زدایی بخشی از فساد زدایی در جوامع مدرن محسوب میشود؛ زیرا سلبریتیها بدترین الگوهای اجتماعی برای نوجوانان هستند.
🔹سلبریتی ها از هنرمندان و ورزشکاران متمایز هستند. مثلا ایلان ماسک، دونالد ترامپ، آمبر هرد، یووال نوح هراری، و مارادونا، سلبریتیهایی هستند که شهرت آنها به دلیل نکاتی فراتر از حوزه تخصصی آنهاست.
🔹آوازه هنر هنرمند و فنون ورزشکار، بلندتر از نام آنهاست. اما شهرت خود سلبریتی ها ، جلوتر از هنر و فن آنان است. مثلا چنان ایلان ماسک حاشیه دارد که گاهی فراموش میشود که او یکی از فناوران است؛ زیرا شهرت او جلوتر از فن اوست.
🔹سلبریتیهای هنر و ورزش در ایران نیز تعدادی اندک، اما پرهیاهو هستند. تعداد سلبریتی ها در سینمای ایران کمتر از پنجاه نفر است. اما بسیار پر سر و صدا، وقیح، پولپرست، هوسران، و آمورالیست هستند.
🔹بر اساس شناختی که از نزدیک با هنرمندان دارم عرض میکنم؛ بیش از ۸۰ درصد هنرمندان به ویژه سینماگران مشکلات معیشتی دارند، و بیش از ۷۰ درصد آنان مستاجرند. اما با عزت نفس از موهبت هنر خدادادی خود صیانت میکنند. افسوس که با هیزم سلبریتی های مفسد میسوزند./ صفحه توییتری حسن عباسی
🆔 @savad_rasaneh
⭕️پشت پرده #حجاباستایلها به روایت یکی از شاخهای مجازی
🔹فرهنگسازی غلط حجاب استایلها و تحریف دین توسط آنها سوژه داغ این روزهای «فارسمن» است. به همین دلیل سراغ یکی از حجاب استایلها رفتیم تا با او گفتوگو کنیم.
🔸میگوید:«حافظ و معلم قرآن بودم. اولین عکسم را با پوشیه منتشر کردم. بازخوردها بالا بود و مورد پسند خیلیها قرار گرفت. رفته رفته طمع دیدهشدن وسوسهام کرد و کارهایی میکردم که تا قبل از معروفشدنم آنها را بیحیایی میدانستم».
🌐 t.me/farsna/255451
🆔 @savad_rasaneh
🔴اینم از دشمنی گوگل با پیامرسان ایرانی ایتا.
غرب وحشی با همه توان مشغول سانسور و فیلتر ایران و ایرانی ها و نرم افزار ایرانی ها هستند، اونوقت یه عده غربزده داخل ایران با ساماندهی فضایمجازی کشور مخالفن و میگن بذارید غربیها هر غلطی دلشون خواست از طریق فضای مجازی در ایران بکنند....
🆔 @savad_rasaneh
🔺به تیتر بیبیسی دقت کنید!
از واژهی "برداشتن" بجای "دزدی" استفاده کرده!
چرا؟! چون این زمین شناس اهل انگلیسه :))
💬 محمدیسم
🆔 @savad_rasaneh
مجازات جرائم سایبری چیه؟
میدونید انتشار بیاجازه تصاویر دیگران جزای نقدی و حبس داره
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا هوش مصنوعی از بمب اتم خطرناک تر است؟
محدودیت رده سنی: +13
🆔 @savad_rasaneh
38.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️کودک ما تلفن همراه می خواهد چگونه به خواسته او پاسخ دهیم؟ تشخیص خوب از بد و غلط از درست
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دقت به این تصاویر نگاه کنید تا متوجه شوید فضای مجازی برای نسل در حال رشدمان (یا همان نسل غیور جامانده) چقدر خطرناک و وحشتناک شده است! تا متوجه شوید فضای مجازی تا چه حد بی در و پیکر شده است!
برکسی پوشیده نیست که این روزها فضای مجازی آنچنان با زندگی همه ما عجین شده بهطوری که تقریباً نمیشود گفت بچهها نباید از آن استفاده کنند. با وجود محدودیتهایی که والدین در زمینه استفاده نوجوانشان از اینترنت قائل میشوند بازهم غیرقابل کنترل است.
متاسفانه این پسرک کنار دو خواهر با رفتارهای زننده میخواهند خود را متمایز از دیگران در این فضا نشان دهد و متاسفانه نوجوانان به دلیل شرایط خاص برهه زمانی شان ناخواسته یا خواسته ادامه دهنده رفتار آنها میشوند.(فیلم دوم از سمت عکس گرفتن کودکان کنار این شخصیت است)
این تصاویر را چندبار ببینید تا همگی باهم افسوس بخوریم که چرا هیچ ناظر و نهادی در کشور ما وجود ندارد تا مانع شود هرچیزی در فضای مجازی بی در و دروازه منتشر نشود؟
مسئولین محترم جمهوری اسلامی لطفا و لطفا و لطفا تا دیر نشده جلوی این افراد را بگیرید...
پ.ن: اونایی که یقهشون رو چاک چاک کردند برای جلوگیری از پدیده #کودک_همسری الان دقیقا کجای مجلس نشستند؟؟؟
📝راضیه جباری
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
🎥فیلم «جنگ های اجتماعی شده یا جنگ شناختی» در صفحه آپارات بارگذاری شد.
🌐 https://aparat.com/v/3acfI
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
جنگ رسانهای در عصر شبکههای اجتماعی شده.mp3
10.67M
📻 #بشنوید| جنگ رسانهای در عصر شبکههای اجتماعی شده
👤استاد محمد حسین فرج نژاد
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad