🔘هدف از بزرگنمایی در رسانه
▫️دقت کنید، مطالبی که در رسانه ها و فضای مجازی منتشر می شود با آنچه که در واقعیت موجود است بسیار متفاوت است؛
دشمنان، بواسطه ترسشان با این تکنیک خود را در مباحث نظامی از آنچه که هستند بزرگتر و قوی تر نشان می دهند.
▫️ با کمی هوشیاری و داشتن سواد رسانه این تکنیک خنثی می شود و با روشنگری و جهاد تبیین، می توان هیمنه پوشالی دشمنان قسم خورده نظام را تخریب کرد.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘طرح یک مسأله | نقش کانونهای دینی در نبرد تمدنی
✍️اسماعیل فخریان
▪️در تمدنسازی، «هویت» نقش اساسی دارد. هویتها هستند که انسان را به کار میگیرند. اگر میخواهی انسانی را از خود کنی، هویت وابسته به او بده. اگر انسان استقلالگرا میخواهی، به او هویت استقلالطلب بده. اگر انسان مصرفگرا و هرزه میخواهی، به او اینچنین هویتی را تزریق کن. اگر انسان مجاهدِ شهادتطلب میخواهی هم. در فرآیند تمدنسازی، هویتسازی جزو ضروریات است.
▪️در تمدن غرب، مصرفگرایی، کوتاهخواهی، شهوتخواهی، شهرتخواهی، انفعال، سکوت، بردگی نوین و... مطلوب است. این تمدن برای بقایش باید هویتی را در مردم بوجود آورد که همینها را بخواهند. همان جور که تمدنسازان میگویند، زیست کنند. برخلاف تمدن اسلام که به سراغ فطرت انسان میرود و هدفش شکوفا کردن ظرفیتها و خواستهای فطری انسان است. اینجا نقطۀ تقابل دو تمدن است، نقطۀ تقابل دو مکتب، دو ایدئولوژی، دو جهانبینی. در این تقابل، تمدن غرب به دنبال ترویج اباحهگری و فساد و تمدن اسلام به دنبال ترویج زیست مومنانه است.
▪️هر کدام برای اهدافشان کانونهایی را تأسیس، تجهیز و بهکار میگیرند. این نبرد، نامتقارن است. یعنی هر طرف، امکاناتی، داراییهایی، ظرفیتهایی دارد که آن دیگری ندارد. از میان همۀ داراییهای جبهۀ حق، مسجد، هیئت و مراسمهای دینی میتواند نقش مؤثرتری در این نبرد تمدنی ایفا کند. اینها همان چیزهایی است که طرف مقابل ما آنها را ندارد و از آن محروم است. این کانونها در این نبرد پیچیده، سخت، زمانبر و پرهزینه باید ابتدا اصل این نبرد و بعد قواعد و پیچیدگیهای آن و سپس نقش خودشان را پیدا کنند.
▪️جبهۀ حق چشم امیدش بیش از امکانات دیگرش، به این کانونهاست. اما راستی اینها برای نصرت جبهۀ حق بایستی چه کنند؟ فرماندهان چه کسانیاند؟ باید به چه امکانات سختافزاری و نرمافزاری مجهز باشند؟ باید در مواجهه با انواع حملههای دشمن چه کنند؟ یا نه باید چگونه حمله کنند؟ چه چیزهایی را باید بدانند؟ مخاطبینشان چه کسانیاند؟ با چه ذائقه و نیازی؟ چگونه بایستی رصد و پایش شوند؟ چگونه میتوانند بروزرسانی شوند؟ و...
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘چگونه می توان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را شناخت؟
▪️شناخت بر دو قسم است:
1⃣ شناخت تاريخی
2⃣شناخت واقعی كه از قسم نخست مهم تر است.
▪️مسئله مهم اين است كه ما آن حضرت را به حقيقت بشناسيم و ايشان نيز ما را ببيند؛ نه اينكه ما حضرت را ببينيم.
▫️در زمان پيامبر(صلی الله عليه و آله و سلم) (كه مقامش از همه امامان بالاتر است) عده زيادی آن وجود مبارك را می ديدند، اما خدای سبحان درباره آنها فرمود: (و تراهم ينظُرُون اِليك و هُم لايُبصرون)؛ آنها را می بينی كه به تو می نگرند؛ ولی تو را نمی بينند. اهل نظر هستند، اما اهل بصيرت نيستند.
▪️هنر اين است كه به گونه ای باشيم كه وجود مبارك امام زمان(عليه السلام) ما را ببينند.
▫️در قرآن كريم آمده است:
خدا كه بر همه چيز بصير است، در روز قيامت به عده ای نگاه نمی كند: (ولايُكلّمهم اللّه و لاينظرُ اِليهم يومَ القيامةِ و لايزكّيهم) و نگاه تشريفی خود را نسبت به عده ای اعمال نمی كند.
▪️ اگر ما در مسير صحيح حركت كنيم، آن حضرت ما را می بيند.
▫️ديدن و نظر تشريفی ايشان برای ما شرف است، در غير اين صورت نگاه فيزيكی كارساز نيست، چنان كه بسياری پيامبر اكرم( صلی الله عليه و آله و سلم)، اميرمؤمنان(سلام الله علیه) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) را می ديدند؛ ولی بصيرت نداشتند.
▪️نگاه های تشريفی مهم است، نه نگاه صوری!!.
▫️البته گاهی همان نگاه صوری هم موجب می شود كه انسان وجود حضرت را از نزديک زيارت می كند و فيض می برد يا خداوند مشكلات او را به بركت آن حضرت حل می كند؛
▪️اما مهم همان ديدن از روی بصيرت است.
📚نسیم اندیشه دفتر یکم ص ١٠۴
آیتالله العظمی جوادی آملی
🌸الـٰلّهُمَ عَجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضرت زینبڪبرۍسلاماللهعلیها🌸
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘تصویرسازی در جنگ رسانه ای
▫️حجت الاسلام حسین طائب، مشاور فرماندهی کل سپاه پاسداران:
▪️در جنگ رسانه ای چیزی که مهم است تصویرسازیست.
▪️تصویرسازی دو مبنا دارد:
۱- تصویرسازی بر پایه صداقت
۲- تصویرسازی بر پایه دروغ و شبهه افکنی
▪️این که در رسانه ها میبینیم به سرعت تا اتفاقی می افتد خبر را منتشر میکنند، پایه اش بر اساس گمانه زنی و طراحی تصویری است که میخواهند در ذهن مخاطب بسازند
▪️برای فتنه ۸۸ بیبیسی فارسی را درست کردند و برای دوره های بعدی اینترنشنال را این رسانه ها نیز تاریخ مصرف دارند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘همدستی واتسآپ با اسرائیل برای کشتار مردم غزه
▫️برنامه «واتسآپ» که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» است به طرح اسرائیل برای هدف قرار دادن فلسطینیها از طریق یک برنامه مبتنی بر #هوش_مصنوعی کمک میکند.
▫️اسرائیل از سامانهای که مجهز به هوش مصنوعی است به نام «لاوندر» برای شناسایی فلسطینیها در غزه و سپس هدف قرار دادن آنها استفاده میکند. این سامانه ۳۷ هزار فلسطینی را زیر نظر دارد.
▫️منابعی در ارتش #اسرائیل و دستگاههای اطلاعاتی این رژیم اعتراف کردهاند که فلسطینیها را هنگامی که در خانه و در جمع خانواده حضور دارند نیز هدف قرار میدهند./تسنیم
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘موضوع حجاب و سه کلیدواژه مهم
▫️موضوعی که تحت عنوان #حل_مساله یا مدیریت حجاب در جامعه مطرح می شود فارغ از شعار و شوآف این یا آن گزینه، ذیل #سه_کلید واژه بایستی راهبری شود:
1⃣ فرهنگ: تعیین کننده / #مکانیزم_اثر/ رهایی بخش
2⃣ اقتدار: تامین کننده/#پیام_امنیت / الهام بخش
3⃣ رسانه: تکمیل کننده/#تصویر_همراهی /آگاهی بخش
▫️پ.ن: تذکر لسانی، کنش فرهنگی، کار تبیینی همیشه در اولویت است. مظهر اقتدار هم در تقابل با خط فساد و ریل های فسادآفرین نه نقطه های فریب خورده است. اقتدار در واقع چترحمایتی برای کنترل تنش های احتمالی و حداقلی در عملیات تذکر لسانی و کارفرهنگی_تبیینی است.
▫️سلب تنش ها در چتر قانون است نه ایجاد تنش به نام قانون. تذکر ذیل امنیت با ضلع روایت در واقع تلاش می کند تا فضای اجتماعی را نسبت به فرهنگ حجاب به نفع و سمت مثبتی حساس کند.آنچیزی که جریان پنهانی درصدد بوده تا افکارعمومی را نسبت به این مقوله بی تفاوت یا در تقابل قرار دهد.
✍علیرضامحمدلو
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘چگونه فیک نیوز را شناسایی کنیم ؟
▪️شناسایی فیک نیوز آسان نیست:
▫️پژوهشی که در دانشگاه استنفورد در سال گذشته انجام شده نشان میدهد که دانشجویان در تفاوت گذاشتن میان محتواهای آنلاین گوناگون − محتوایی که با پول ساخته میشود، محتوای جعلی، و محتوای معتبر − بسیار بد عمل میکنند. فیسبوک فهرستی از ترفندها برای شناساییِ فیک نیوز ارائه داده که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
۱. به سرخط خبرها با دیدهی شک بنگرید. سرخط خبرهای جعلی اغلب جالب هستند و با حروف بزرگ و علامت تعجب میآیند. اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال هست که خبر جعلی باشد.
۲. به نشانیِ وبسایت با دقت بیشتر توجه کنید. بسیاری از وبسایتهایی که خبرهای جعلی منتشر میکنند از نشانی اینترنتی مشابه منابع موثق استفاده میکنند؛ آنها نشانی وبسایتهای معتبر را کمی تغییر میدهند. شما میتوانید با مقایسهی نشانیِ وبسایتها این نکته را دریابید.
۳. منبع خبر را نگاه کنید. مطمئن شوید که خبر از منبعی خوشآوازه به دست شما میرسد. اگر خبر از وبسایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست دربارهی آن وبسایت اطلاعات کسب کنید.
۴. به فرمتهای نامتعارف توجه کنید. بسیاری از خبرهای جعلی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی است.
۵. به عکسها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی اغلب با عکسها یا ویدئوهای دستکاریشده همراه هستند. گاهی عکس مورد نظر معتبر است اما در جایی غیر از پیشزمینهی خودش به کار رفته است. میتوانید عکس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید از کجا آمده است.
۶. به تاریخها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی ممکن است زمانبندیهایی داشته باشند که بیمعنا باشد یا ممکن است در آنها زمان رخدادها تغییر داده شده باشد.
۷. شواهد را چک کنید. منابعی که در آنها نام نویسنده آمده است را بررسی کنید. نبود هیچ منبعی یا بینام بودن نویسنده میتواند نشانهی جعلی بودنِ خبر باشد.
۸. به دیگر گزارشها هم توجه کنید. اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده است میتواند نشانهی جعلی بودن خبر باشد.
۹. آیا خبر طنز است. گاهی دشوار است میان خبر جعلی و مطلب فکاهی تمایز بگذاریم. بررسی کنید که آیا منبع خبر به مطالب طنز معروف است و آیا جزئیات خبر و آهنگ خبر نشان از طنز بودن دارد.
۱۰. برخی خبرها عمداً دروغ هستند. با نگاهی انتقادی دربارهی خبرهایی که میخوانید بیندیشید و فقط آنهایی را همرسانی کنید که میدانید موثق هستند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انجمن سواد رسانه طلاب
هم اکنون انجمن اسلامی دانشگاه اصفهان:
💢تحلیل و بررسی سریال «گناه فرشته»
با حضور:
▪️سرکار خانم قمقامی (تحلیلگر سینما، مدرس سواد رسانه و پژوهشگر حوزه زنان)
▪️سید محمد مهدی موسوی (خبرنگار، تحلیلگر سینما و مدرس سواد رسانه)
📍مکان: دانشگاه اصفهان، دانشکده ادبیات، تالار ربانی
@anjomaneslami_isf_ui
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
#گزارش_تصویری
💢تحلیل و بررسی سریال «گناه فرشته»
با حضور:
▪️سرکار خانم قمقامی (تحلیلگر سینما، مدرس سواد رسانه و پژوهشگر حوزه زنان)
▪️سید محمد مهدی موسوی (خبرنگار، تحلیلگر سینما و مدرس سواد رسانه)
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘مست عشق
✍نجمه صالحی
▪️ در معرفی "مست عشق" نوشته بودند فیلمی در ژانر درام تاریخی عاشقانه محصول مشترک ایران و ترکیه به نویسندگی و کارگردانی آقای حسن فتحی.
▫️قرار بود این فیلم برشی از زندگی مولوی و شمس تبریزی دو تن از مشاهیر ایرانی در سالهای ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری باشد و تأثیر شمس بر زندگی و اشعار مولانا، و عشق او به خدا و عرفان او را به تصویر بکشد؛ اما چیزی که در مقابل دیدگان مخاطب به تصویر کشیده شد، اغلب صحنههای جنگ، خونریزی و خشونت که اصلا برای کودکان و حتی نوجوانان، خوشایند نبود و بودند خانوادههایی که با کودک و نوجوان در سالن سینما حضور داشتند!
▪️انگار میانهی این فیلم پر سر و صدا و پر حاشیه، یک عده بازیگر معروف ایرانی و ترکیهای آمده بودند تا یک بخشی از داستان زندگی این دو فرهیختهی ایرانی را خراب کنند و بروند! بد به تصویر کشیدن عشق و زمینی معرفی کردن محبت شمس و مولانا یا حتی محبت و عشق شمس به کیمیاخاتون! دیالوگهای خشک و بی احساس! و بازی ساختگی برخی از همان بازیگران مثلا سلبریتی!
▫️به نظر میرسید نویسندهی فیلمنامه به جای خواندن متون تاریخی و داستان واقعی شمس و مولانا از یک رمان الهام گرفته است! وقتی تصویرسازی نقش مهمی در تثبیت واقعیتهای تاریخی در اذهان عمومی دارد، کاش بیشتر دقت میشد و به جای صرف هزینههای گزاف قرارداد با بازیگران به اصطلاح درجه یک سینمای ایران و ترکیه، قدری هم بودجه صرف پژوهش و مطالعه دقیق جهت فیلمنامهنویسی میشد!
@zemzemh60
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
27.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 تاریخچهٔ مختصر رابطهٔ کوکاکولا و اسرائیل
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
#اطلاعیه
✅پذیرش سراسری حوزه های علمیه خواهران در سطوح عالی ( سطح ۳ وسطح ۴ )
❇️به اطلاع کلیه علاقمندان می رساند مدرسه علمیه تخصصی نورالزهرا (س) زنجان در سالتحصیلی جدید و در گرایشات زیر طلبه می پذیرد:
↩️سطح سه: گرایش های فقه و اصول، کلام اسلامی، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی
↩️سطح چهار: گرایش فقه خانواده
❇️جهت دریافت ومطالعه دفترچه پذیرش به وبگاه زیر مراجعه فرمایید.
www.whc.ir
❇️شروع ثبت نام: 1 اردیبهشت 1403
❇️طریقه ثبت نام :
👈با مراجعه به وبگاه www.whc.ir
👈 از طریق معاون آموزش نورالزهراء(سلام الله علیها)
❇️جهت اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
☎️02433568008
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
👈 کانال پذیرش مدرسه علمیه تخصصی نورالزهرا(س) زنجان
https://eitaa.com/p_nooralzahra
👈سوال در خصوص نحوه پذیرش
✅@Maleki_s
👈لینک گروه پرسش و پاسخ و تبادل نظر
https://eitaa.com/joinchat/1033175143C9e220f046a
#پذیرش_1403
#سطح_سه
#سطح_چهار
#مدرسه_علمیه_تخصصی_نورالزهرا_س_زنجان
#نشر_حداکثری
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
🆔@p_nooralzahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘تکنیک #پرش_به_سکانس_دوم
▪️به دار آویختن یک کودک توسط نظام ...!!!
▫️به روایت محمد جوانی
▪️با این کلیپ میتوانید رسانههای معاند مثل اینترنشنال را نزد مخاطبانشان، بیاعتبار و رسوا کنید...
▫️انتشار دهید؛ به یاد شهید الداغی
🖇دانلود با کیفیت بالاتر
Aparat.com/v/Muliq
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از مدرسه هنر و رسانه آوینا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دعوتنامه 💌
فرستنده: آوینا دومی ها
گیرنده: آوینا سومی ها
منتظرتونیم! 🖐️
پ.ن: برای ثبتنام به آیدی ادمین پیام دهید:
🆔 @avina_admin 👈👈👈
_________________________
یه سر به کانال مجموعه بزن
تا اطلاعاتت تکمیل بشه 😎
🌲 @avina_school
#دکوپاژ | #نقد_فیلم
💢 تحلیل و بررسی انیمیشن «مهاجرت»
👤باحضور:
◾️تحلیلگران و ناقدان سینما
⏰ زمان: سه شنبه 11 اردیبهشت
🔻 15:30 الی 18
📍مکان: قم، خیابان شهدا (صفائیه) کوچه39
کوچه دوم پلاک 11،کافه جهان نما
▪️جهت شرکت به آیدی زیر پیام بدهید
🆔@savade_rasane
🛑ظرفیت محدود است🛑
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘معرفی و نقد فیلم "The Truman Show"
✍🏻محمد جواد ابراهیمی
▪️"نمایش ترومن" یکی از فیلم های بسیار زیبایی بود که واقعا ارزش دیدن داشت. اگرچه تم فیلم تولید شدهِ محصول سال 1998 که حدود 26 سال از آن می گذرد، با قالب های هیجانی و به تعبیری طبل توخالی وار محصولات امروزی هالیوود، فرسنگ ها فاصله دارد اما اگر در لحظه های اول، کسی بتواند دوام بیاورد و خودش را ملزم به دیدن فیلم کند، شاید نگاه دیگری برایش بوجود بیاید. رفته رفته وقتی به انتهای فیلم نزدیک می شویم، می توان ارزش 60میلیون دلاری که حدود 30 سال پیش برای تولیدش خرج کرده اند بیشتر روشن گردد.
▫️امروز دیگر کمتر رسانه ای پیدا میشود که صادقانه، نیت روشن گری و هدایت و انرژی بخشی و آموزش را عهده دار شود. رسانه ای که خلأ های آدم امروزی را رصد کند، با مشاوران و اندیشمندان، نشست و برخواست کند و در نهایت برای ارتقا و رشد فردی و جمعی بشریت، گامی جدی بردارد. افسوس که مثل بقیه چیز ها، رسانه هم شده ابزاری برای درآمد و جهت دهی افکار در همه سطوح، از یک محله گرفته تا مردمان یک شهر و استان و یک کشور و حتی کل جهان! گفته شد جهت دهی! خیر! غلط است! بلکه مشغول کردن و گمراه کردن افکارو نگه داشتن آنها در پایین ترین سطح ممکن که مبادا قدری به خود بیاید و بیاندیشد.
▪️"جیم کری" یا به تعبیری "ترومن" وقتی که پیوسته به درب های بسته میخورد و با ناسازگاری روزگار خودش مواجه میشود، آن لحظه که ترس، وجودش را فرا می گیرد، به حدی که نگذارد قدری متفاوت بیاندیشد و فراتر از آن عمل کند، آنجایی که انبوه نگرانی ها و بن بست ها قرار است او را مأیوس کند و باز دارد، به یک باره تصمیمی کار ساز می گیرد. او قرار نیست به این سادگی تسلیم شود! آن روی سکه هم دیدنی است! لحظه ای که ترومن، قاعده را به هم می زند، ترس را کنارمی گذارد، و آنچه در توان دارد را برای رسیدن به علاقه واقعی اش خرج میکند. حالا تمام اسباب و علل درحال جنگ با او هستند تا مانع حرکتش بشوند، اما هیچ چیزی بر اراده ی او فائق نمی شود.
▫️نگاه اندرو نیکول، نویسنده قهار و متفکر و چیره دست این سینمایی آموزنده، بسیار ستودنی است. و چقدر رگه های تلخیِ نبود خداوند در معادلات نویسنده احساس می شود! چه زیبا می شد، که چند پارامتر جذاب مانند، حمایت خداوند و دعا و درخواست از خداوند نیز در لا به لای تلاش های ترومن، گنجانده می شد و با مهارت های ستودنی دست اندر کاران این سینمایی، این موارد نیز به تصویر کشیده می شدند.
▪️اگر در ایام استراحت و تفریح تان، دنبال یک سینمایی الهام بخش هستید از "نمایش ترومن" غافل نشوید. به امید روزی که همه دوستان، با جدیت و اراده قوی در مسیر چشم انداز زندگی شان گام های جدی بردارند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
May 11
🔘فیلم سینمایی مست عشق :
▪️مست عشق کیست؟!
کسی که نفسش آدمی را از خود بی خود میکند ؛ گویی که در عالمی دگر زیست میکند ؛ جوری دیگر میبینید ؛ جور دیگری میشنود ؛ و جور دگر عاشق میشود...
آری جنس عشق او نیز زمینی نیست ...
▪️جلال الدین محمد بلخی ( معروف به مولانا)
عالم و فقیه دین ؛ چه میشود که نفس درویشی بینوا چنان در او حلول میکند که بقیه فقها و اهل علم او را مرتد از دین میخوانند
▪️مگر دراین مناظره چه گذشت؟! که شیخ را راهی کوچه ها میکند و از زن و زندگی غافل میکند ؛ او را مست عشق میکند ؛ به راستی در این مناظره چه گذشت که در فراق او این گونه میخواند :
▪️ای ساکن جان من آخر به کجا رفتی؟!
در خانه نهان گشتی یا سوی هوا رفتی
چون عهد دلم دیدی از عهد بگردیدی
چون مرغ بپریدی ای دوست کجا رفتی؟!
در روح نظر کردی چون روح سفر کردی
از خلق حذر کردی وز خلق جدا رفتی
رفتی تو بدین زودی تو باد صبا بودی
مانندهٔ بوی گل با باد صبا رفتی ...
▪️امشب یک اثر بیاد ماندنی را نظاره گر بودم
یکی از بهترین سکانس های این فیلم مناظره بین مولانا و شمس تبریزی بود ؛
شمس خطاب به مولانا : پیام خداوند به انسان عشق به یکدگیر است نه ترس از یکدیگر ؛ ترس مقدمه جنگ است ؛ تو وقتی به صلح با دیگران میرسی که باخود صلح کنی ؛
مولانا : آرام و قرارم را بهم ریختی!
شمس : بنای جهان به بی قراریست ...
▪️آری شمس سالها در جستوجوی کسی بود که اسرار درونش را دریابد و بتواند او را در سیر و سلوکش همراهی کند؛ شمس آمده بود تا آتشی در جان مولانا اندازد و برود ...
▪️این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است که با هنرمندی شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی و پارسا پیروز فر در نقش مولانا همراه ست ؛ کارگردانی این فیلم را حسن فتحی عهده دار است ؛ که خوب بلد است عشق را تعریف کند و از عشق حرف بزند . (بخش اول)
✍ : علیرضا لطفی
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 نادر طالب زاده: خط من خط انقلاب است
▫️موشن آقای نادر روایتی است از زندگینامه نادر طالب زاده که به دلیل زندگی مجاهدانه در عرصه رسانه از سوی آمریکا تحریم شد و پس از مطرح شدن ترور بیولوژیکی وی، سرانجام در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ به قافله دوستان شهیدش پیوست.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هفت سر اژدها.mp3
13.79M
🔘هفت سر اژدها، فرهادیتر از فرهادی!
▫️سیاهنمایی در #سریال هفت سر اژدها
▫️ترویج بیقانونی از مهمترین #ضدارزش های سریال
▫️ناامید کردن مردم از نیرو های اطلاعاتی و امنیتی به عنوان مکمل تجویز #قانونگریزی
▫️ردهسنی به شکلی خامدستانه به کار رفته است و اثر دائما در حال #عادیسازی مصرف مواد، مشروب و فحشاست.
@filmosophy
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh