#پارا_کتاب | #باز_نشر
🔘سیطره صهیونیسم
▫️عمده ترین کشورهای غربی که صهیونیسم جهانی بر شبکههای تلویزیونی آنها سیطره دارد عبارتند از:
🔳«شبکههای تلویزیونی آمریکا»
▪️وقتی سخن از تلویزیون است ناگزیر با این واقعیت روبه رو هستیم که آمریکا دارای قویترین شبکههای تلویزیونی جهان است. اما در میان شبکههای تلویزیونی جهان به ویژه غرب صهیونیسم جهانی سلطه نسبتاً کاملی بر شبکههای تلویزیونی آمریکا دارد و به طور کامل این شبکهها را در اختیار و تحت سیطره خود قرار داده است. در آمریکا در حدود ۱۱۰۰ شبکه تلویزیونی و ۷۲۰۰ شبکه رادیویی وجود دارد. در این کشور سه شبکه تلویزیونی ای، بی، سی، B.C.A سی بی اس (C.B.S) و ان، بی، سی، (N. B.C) مشهورترین شبکههای تلویزیونی جهان به شمار میآیند.
🔳«شبکههای تلویزیونی فرانسه»
▪️سلطه صهیونیسم افزون بر شبکههای تلویزیونی آمریکا و انگلیس به شبکههای تلویزیونی و رادیویی فرانسه نیز رسید و صهیونیسم به گونهای واضح و آشکار در این شبکهها نفوذ پیدا کرد. تلویزیون فرانسه تا کنون برنامههای سیاسی و زنده و نیز سریالهای تلویزیونی بسیاری پخش کرده که در آنها علناً صهیونیسم ترویج میشد. به عنوان نمونه هنگامی که «فرانسوا میتران» رئیس جمهور اسبق فرانسه از فلسطین اشغالی دیدار کرد تبلیغات صهیونیستی در تلویزیون فرانسه دامنه گستردهتری یافت.
شبکههای تلویزیونی فرانسه عمدتاً در پخش فیلمها و برنامههای تلویزیونی خود رژیم صهیونیستی را مظهر شجاعت و قهرمانی قلمداد کرده، در حالی که از اعراب به صورتی زشت و شنیع یاد نمودهاند.
🔳«شبکههای تلویزیونی انگلیس»
▪️در کشور انگلیس نیز شرکت بزرگ تهیه برنامههای تلویزیونی به نام شرکت «گرانادا» در تملک «سیرنی برنشتاین» یهودی است همین شخص «اینگرید برگمن» ستاره مشهور سینما را متقاعد کرد که نقش گلدا مایر نخست وزیر اسبق اسرائیل را بازی کند. در این سریال که زنی به نام گلدا نام داشت، گلدا مایر به صورت قهرمانی اسطورهای نشان داده شده است.
▪️در آماری که روزنامه العرب چاپ قطر در تاریخ ۱۹۸۱/۸/۹ منتشر کرد، آمده است که تلویزیون انگلیس در فاصله ماه مارس ۱۹۷۹ و ماه مه ۱۹۸۰، حدود ۱۳۸ ساعت برنامه در ستایش صهیونیستها و نکوهش مسلمانان پخش کرده است. گفتنی است که یکی از سه سیاستگزار برنامههای رادیو و تلویزیون انگلیس یهودی است. کرد لوگرید مالک شرکت تهیه برنامههای تلویزیون، که انگلیسیها او را یهودی کوتاه قامت مینامند به همراه برادر خود لرد و لفونت امپراتوران صنعت برنامههای تجاری تلویزیون انگلیس به شمار میآیند.
📚کتاب صهیونیسم و رسانه صفحه ۱۱۷
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🔘 امنیت ارتباطات در تعاملات روزانه
👤 @savaderesanei |
🔘جاسوسی در فضای مجازی!
▪️راهکارهای مقابله با هک شدن و افزایش امنیت در فضای سایبری
▪️بسیاری از افراد به نکات امنیت در محیطهای آنلاین بیتوجهی میکنند. بستر نت محیطی خطرناک برای بسیاری از کاربران است. از کلاهبرداریهایی که از طریق ایمیل اتفاق میافتند تا هک مراکز اطلاعاتی شرکتهای بزرگ، کاربران اینترنت همواره با خطراتی مهم روبرو هستند و پیشگیری بهترین راه برای مبارزه با این مشکلات است.
#فضای_مجازی
#جاسوسی
👤 @savaderesanei |
#خبر | #باز_نشر
🔘افزایش بهره وری شبکه با فناوری POE
▪️فناوری Power over Ethernet (POE) یک نوآوری مهم در زمینه شبکههای کامپیوتری است که امکان انتقال همزمان داده و برق از طریق کابلهای اترنت را فراهم میآورد. این فناوری به کاربران این امکان را میدهد که دستگاههایی مانند دوربینهای مداربسته، تلفنهای VoIP، و نقاط دسترسی بی سیم را بدون نیاز به منبع برق جداگانه، تنها با استفاده از یک کابل اترنت، راهاندازی کنند. POE به دو استاندارد اصلی تقسیم میشود: IEEE 802.3af که تا 15.4 وات توان را تأمین میکند و IEEE 802.3at (معروف به POE+) که میتواند تا 30 وات توان را ارائه دهد.
▪️فناوری Power over Ethernet (POE) به طور قابل توجهی به افزایش بهره وری شبکهها کمک میکند و این امر به چندین دلیل اصلی برمیگردد. نخست، با حذف نیاز به کابل کشی جداگانه برای تأمین برق، POE به سازمانها این امکان را میدهد که زمان و هزینههای نصب را به طور چشمگیری کاهش دهند. این کاهش هزینهها به ویژه در پروژههای بزرگ و در محیط های تجاری که نیاز به نصب تعداد زیادی دستگاه دارند، مشهود است.
▪️همچنین POE به افزایش انعطافپذیری در طراحی شبکهها کمک میکند؛ زیرا کاربران میتوانند دستگاهها را در مکانهای مختلف و بدون نگرانی از وجود پریز برق نصب کنند. این قابلیت به ویژه در فضاهای اداری و تجاری که نیاز به تغییرات مکرر در چیدمان دارند، بسیار ارزشمند است.
🗄متن کامل خبر
👤 @savaderesanei |
🔘سریالی که در اولین قسمت تیغ روی گلوی بیننده گذاشته!
▪️سامان سالور کارگردان "گردنزنی" و زامیاد سعدوندیان نویسنده آن اولین تجربهی سریالسازی در شبکه نمایش خانگی را دارند، سعدوندیان اثر موفق او یک فرشته بود در کارنامه دارد، اما در اولین تجربهی سریالسازی شبکه نمایش خانگی چنان چرک و تلخ و وحشتناک این داستان تراژدیک را نوشته که انگار قصد جان تماشاچی را دارد!
▫️شکل بسیار نامناسب پوشش و حجاب در جشن عروسی
▫️حرکات موزون بازیگران زن و مرد
▫️صحنهها و جملات اروتیک متعدد
▫️نمایش واضح چگونگی استعمال مواد مخدر
▫️مصرف الکل
▫️فحاشی و عربدهکشی
▫️نمایش یکی از شدیدترین انواع بروز خشونت به بهانهی مسابقه قمار چکزنی
▫️لمس نامحرم در سکانسهای متعدد
▫️قتل و سلاخی و خونبازی به فجیعترین شکل ممکن
▫️داستان تراژدیک و شوکه کننده که نهتنها مناسب سن زیر ۱۶سال که سازنده توصیه تماشا نکردن آنرا دارد، نیست بلکه مناسب ذهن و قلب سالم تماشاچی ۱۷ساله، ۲۵ساله، ۴۰ساله و... هم نیست!
▪️مهمتر از همه اینکه سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر(ساترا) دقیقاً چه نقشی در تأیید اولین قسمت این سریال داشته؟
▪️آیا پهن کردن هر نوع توری برای جذب مخاطب و انداختن هر قلاب و طعمهی زهرآگینی برای جذب تماشاچی در چارچوب قوانین است؟
▪️آیا هیچ شاخصی شدت بازی با سلامت روح و روان بیننده را تحدید نمیکند؟ اصلاً تأثیر مخاطرهآمیز نمایش بیپروای این سطح از خشونت در جامعه بررسی شده و قرابتی با فرهنگ ایران دارد؟
▫️شنیدن پاسخ این سوالها را باید از چه کسی توقع داشت؟
ساترا؟
سازنده؟
یا...؟
✍️ نرجس احمدی
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چکار کنم تا در موقع خرید و فروش کالا از سایتهای ثبت آگهی آنلاین دچار کلاهبرداری نشوم؟
👤 @savaderesanei |
1402.07.25 - housh mohseni2.mp3
21.22M
#صوت
🔘مبانی پیشرفت فناوری هوش مصنوعی در اندیشه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
▪️ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید محسنی
▪️ناقد: آقای دکتر کاظم فولادی قلعه، رئیس دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
▪️مدیر کرسی: آقای محمد میرخانی، دانشآموخته سطوح عالی حوزه علمیه قم
👤 @savaderesanei |
🔘 #در_آغوش_درخت نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۵
▫️هیأت انتخاب معرفی نماینده سینمای ایران به آکادمی اسکار، فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا را به عنوان نماینده ایران به اسکار ۲۰۲۵ معرفی کرد.
▪️نرگس آبیار، شبنم مقدمی و فریدون جیرانی، علی دهکردی، مرتضی رزاق کریمی، مهدی سجاده چی، اکبر نبوی، بهروز شعیبی و مجید زین العابدین اعضای ۹ نفره هیأت انتخاب نماینده سینمای ایران برای حضور در نود و هفتمین دوره آکادمی اسکار را تشکیل دادند.
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘جنگ شناختی در قالب جنگ ترکیبی
▪️در جنگ ترکیبی دشمن از چه ابزارهایی استفاده میکند؟
👤 @savaderesanei |
🔘چه اقداماتی باید بعد از ورود به لینکهای جعلی انجام دهید؟
1️⃣تلفن همراه خود را در حالت آفلاین (بدون آنتن) قرار دهید و بدافزار نصب شده را شناسایی و حذف کنید.
2️⃣از طریق همراه بانک، اینترنت بانک، مراجعه به عابر بانک و یا شعب بانک حساب خود را مسدود کنید.
3️⃣از طریق همراه بانک و یا اینترنت بانک حساب واریزی مقصد را شناسایی و با شماره پلیس فتا 096380 تماس بگیرد و موضوع را گزارش کنید.
4️⃣در صورت ارسال پیامک حاوی لینک فیشینگ برای مخاطبین، موضوع را (جعلی بودن لینک ارسال شده) از طریق پیامک به اطلاع آنها برسانید.
5️⃣در نهایت با مراجعه به شعب بانک و دریافت پرینت حساب به دفاتر خدمات قضایی محل سکونت مراجعه کنید و مستندات لازم را ارائه و شکوائیهای در خصوص جرم صورت گرفته ثبت کنید.
👤 @savaderesanei |
درگذشت ۵۱ نفر از هموطنان عزیزمان در حادثه غم انگیز انفجار معدن زغال سنگ طبس تسلیت باد🖤🏴
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘سایتها و شرکتهای کاریابی خارجی، بستری برای سوء استفاده سرویس های اطلاعاتی...
👤 @savaderesanei |
HooshMasnoei.mp3
12.2M
#بشنوید
🔘صوت کامل نشست تخصصی هوش مصنوعی و علوم اجتماعی محاسباتی
▪️با حضور:
▫️علیرضا قائمی نیا
▫️قاسم بابایی
👤 @savaderesanei |
#خبر | #باز_نشر
🔘پوشش اینترنتی ترکیه از میانگین جهانی پیشی گرفت
▪️عبدالقدیر اورال اوغلو، وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه اعلام کرد که این کشور با سرمایهگذاری قابل توجه ۲۷۵ میلیارد دلاری در ۲۲ سال گذشته، پیشرفتهای چشمگیری در زیرساختهای ارتباطی خود داشته است.
▪️تا سال ۲۰۲۳، نرخ استفاده از اینترنت در این کشور به ۸۷/۱ درصد رسیده که از میانگین جهانی ۶۷ درصد به طور قابل توجهی بالاتر است.
▪️اورال اوغلو در آخرین بهروزرسانی، دادههای جدید سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات (BTK) در مورد بخش ارتباطات الکترونیکی ترکیه را به اشتراک گذاشت. این گزارش نشان داد که ترکیه اکنون ۹۲,۹۰۰,۱۳۷ مشترک شبکه تلفن همراه و ۹,۳۹۶,۱۰۷ مشترک شبکه ثابت دارد.
▪️در مورد گسترش پهنای باند ثابت، اورال اوغلو اشاره کرد که ترکیه بالاترین افزایش دسترسی به باند پهن ثابت را در میان کشورهای سازمان همکاری و توسعه اقتصادی بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ به دست آورده است. در حالی که نرخ رشد سالانه میانگین جهانی ۱/۷ درصد بود، نرخ رشد ترکیه ۲/۲ درصد بود.
👤 @savaderesanei |
🔘اخبار با ذهن ما چه میکند؟
▪️وقتی غذایی پرحجم و متضاد، سیستم گوارش انسان را بهم میریزد، این حجم هلههولههای خبری نیز ذهن و مغر آدمی را از هم گسیخته میکند! بیتردید، شکل و محتوای هر خبری، بر سلامت روانی ما تاثیرگذار است. تاثیرات مستقیم بر روحیه ما و در نتیجه، تفکر و رفتار ما تغییر میکند.
▪️تکرار روزانه اخبار، بویژه درباره موضوعات و وقایعی که امکان اثرگذاری از طرف فرد بر روی آن نیست، بالاخره او را منفعل میکند. این اخبار چنان فرد را تحت فشار میگذارد که در نهایت، دچار یک جهانبینی بدبینانه، بیاحساس، نیشدار و جبری میشود! عنوانی که از آن به «بیپناهی اکتسابی» یا Learned Helplessness یاد می شود!
▪️همراه با حالاتی چون:
▫️افزایش هیجانات کاذب
▫️قضاوت های سطحی و ناصحیح
▫️دوری از دنیای واقعی و انزواطلبی
▫️فاجعه سازی و بزرگنمایی از وقایع
▫️خلاصهخوانی و بیتوجهی به مطالب عمیق و در نهایت «کم عمق شدن اندیشهها»
▫️تاثیر پذیری افراطی از اطلاعات ارسالی از منبع خبر
▫️افزایش امکان ابتلا به برخی از مشکلات روانپزشکی چون: ترس، اضطراب، افسردگی و پرخاشگری
▫️تحریک مفرط منطقه Limbic مغز و ترشح مواد بیوشیمایی که در نهایت موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود. به عبارتی، بدن همیشه خود را در وضعیت استرس مزمن احساس میکند.
چه باید کرد؟
▫️انتخاب آگاهانه خبر و پرهیز از دانلود هر بسته صوتی یا تصویری
▫️مدیریت زمان حضور در فضای مجازی
▫️توجه به فعالیت های هدفمند در دنیای واقعی(بویژه: فعالیتهای ورزشی، هنری و اجتماعی)
▪️بشدت مراقب اعتیاد خبری باشید
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘این پویانمایی برندۀ جایزۀ بهترین فیلم کوتاه در مورد فضای مخرب مجازی شده است…
▪️با دقت نگاه کنید…
👤 @savaderesanei |
🔘برخی از فیلترشکن ها بستر جاسوسی رژیمصهیونیستی هستند و ارتباطات شما را ردیابی و رصد میکنند.
▪️برای جلوگیری از به دام افتادن در تلهی سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اطمینان حاصل کنید که از این VPNها استفاده نمیکنید
▫️IPVANISH
▫️CyberGhost
▫️ExpressVPN
▫️Private Internet ACCESS
▫️NordVPN
▫️SurfShark
👤 @savaderesanei |
🔘جنگ شناختی و استعمار پلتفرمی
▪️جنگ شناختی به عنوان سلاح افکار عمومی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف میشود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بی ثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند، در این جنگ پاشیدن بذر بی اعتمادی بر روی افکار عمومی از اهداف اصلی به حساب می آید.
▪️ جنگ شناختی تلاش می کند ادراکات و سپس رفتار مردم را تغییر دهد، ادراک محصول شناخت است که «مکانیسمی» است که تلاش می شود در این جنگ از آن بهره ببریم.
▪️برای درک جنگ شناختی، شروع با مفهوم شناخت مفید است، که احتمالاً به عنوان «فرایند ذهنی کسب و درک دانش، که متضمن مصرف، تفسیر و درک اطلاعات است» تعریف میشود (اتول، 2020). در نتیجه، یک درک ممکن این است که حوزه شناختی شامل «ادراک و استدلالی است که در آن مانور با بهرهبرداری از محیط اطلاعاتی برای تأثیرگذاری بر باورها، ارزشها و فرهنگ افراد، گروهها و/یا جمعیت به هم پیوسته حاصل میشود».
▪️ بر اساس تفسیر حوزه شناختی ارائه شده در بالا، پل اوتول (2020) جنگ شناختی را به عنوان "مانورهایی در حوزه شناختی برای ایجاد یک ادراک از پیش تعیین شده در بین مخاطبان هدف به منظور کسب مزیت نسبت به طرف دیگر" تعریف می کند.
▪️ با توجه به تعاریف بالا بستر این جنگ در حال حاضر در سطح کشور ما که دشمن می تواند بر روی ادراک و رفتار سرمایه اجتماعی کشور تاثیرگذاری حداکثری داشته باشد سرویسهای فضای مجازی عمدتا خارجی است که متاسفانه کاملا رهاشده و بدون هیچ گونه ضابطهای مجری این جنگ شدهاند.
▪️ در شرایط کنونی اتفاق دیگری که در کشور ما رخ داده و بسیار آزاردهنده است تجربه عجیب #استعمار_پلتفرمی در سال ۲۰۲۳ است که تقریبا در هیچ کدام از کشور های پیشرفته آنرا در این سطح نمیبینیم.
▪️ تجربه اتحادیه اروپا مخصوصا از سال ۲۰۱۲ و پس از افشاگریهای اسنودن که بخشی از مقابله این اتحادیه ضد جنگ شناختی-ترکیبی آمریکاییهاست اکنون در برابر ماست: راه اندازی شبکه اروپایی با هدف جلوگیری از سرقت دادههای اروپاییها توسط پلتفرمهای آمریکایی(جلوگیری از شنود NSA و جاسوسی GCHQ(مصاحبه مرکل))، تصویب قوانین GDPR، آنتی تراست و اخیرا DMA برای جلوگیری از این استعمار پلتفرمی و...
▪️ نکته آخر اینجاست که پلتفرمهای پرمخاطب خارجی حاضر در کشور ما یعنی همان بستر جنگ شناختی در حال اجرای طرح صیانت خودشان در کشور بدون هیچ مانعی هستند و حال این سوال از مخالفان قانونمند شدن فضای مجازی در داخل مطرح است که در برابر این میزان خسارت به سرمایه اجتماعی کشور بخصوص کودکان و نوجوانان، ولنگاری، بی قانونی، سانسور ارزشهای مردم ایران در این پلتفرمها پیشنهادشان غیر از تخریب دلسوزان و برچسب زنی و حملات کور به آنان چیست؟
✍️سید علیرضا آلداود
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘آگاهسازی امنیتی: یک نوع سرمایهگذاری
▪️کنار هم گذاشتن قطعات پازل برای نفوذ به سازمان توسط مهندسان اجتماعی از چه روشهایی اتفاق میافتد؟
▫️در این ویدئو در مورد فیشینگ ایمیلی،نفوذ فیزیکی و تکنیک تماس جعلی اطلاعات کسب میکنید و راهکارهایی برای مقابله با نفوذ یاد میگیرید!
👤 @savaderesanei |
🔘 عوامل و جامعهپذیری
▪️عوامل جامعهپذیری گروهها یا زمینههای اجتماعی هستند که فرایندهای مهم جامعهپذیری در آنها به وقوع میپیوندد. مهمترین این عوامل عبارتند از:
1️⃣خانواده:
▫️خانواده مسؤولیت جامعهپذیری کودکان را در سالهای اولیه و حیاتی زندگی به عهده دارد. ارزشهایی که فرد میپذیرد و نقشهای گوناگونی که از او انتظار میرود انجامشان دهد، نخست در چارچوب محیط خانواده آموخته میشود.
2️⃣گروه همسالان (Peer Group):
▫️گروه همسالان بیشترین نفوذش را در دوره نوجوانی اعمال میکند. در این دوره مورد پسند دیگران قرار گرفتن معرف اصلی نوجوانان میشود و پذیرش و نمایش ارزشهای گروه همسالان در پذیرش ارزشهای اجتماعی از سوی فرد، نقشی تعیین کننده دارد. عضویت در گروه همسالان کودکان را برای نخستین بار در زمینهای قرار میدهد که بیشترین قسمت جامعهپذیری بدون هیچگونه طرح سنجیدهای در آن اتفاق میافتد.
3️⃣رسانه های ارتباط جمعیت:
▫️رسانههای جمعی مانند تلویزیون، فیلم، کتاب و ... نقش بسیار مهمی در القای ارزشهای جامعه به افراد دارند. نگرشها و الگوهای رفتاری ما از اطلاعات داده شده و شیوههای ارائه شده توسط این رسانهها تاثیر میپذیرد.
4️⃣ مدرسه:
▫️مدرسه عاملی است که به طور رسمی توسط جامعه موظف به اجتماعی کردن نوجوانان در زمینه مهارتها و ارزشهای خاصی گردیده است.
✍️ محمد رضا انواری
👤 @savaderesanei |
#خبر | #باز_نشر
🔘چرا وب۳ آینده اینترنت را رقم خواهد زد؟
▪️از زمان شروع، اینترنت بهطور قابلتوجهی تکامل یافته است و اکنون با ظهور پدیده web3 در آستانه یک تحول بزرگ دیگر هستیم. برای درک اینکه چرا وب۳ توجه زیادی را به خود جلب کرده است، لازم است نگاهی به تکامل اینترنت بیندازیم.
▪️وب۱: روزهای اولیه و وب استاتیک
در اوایل دهه ۱۹۹۰، اینترنت در مرحله اول خود بود که به عنوان وب۱ شناخته میشود. وبسایتهای این دوره عمدتاً ثابت و استاتیک بود یعنی کاربران میتوانستند محتوای وبسایتها را بخوانند، اما تعاملات بسیار محدود بود. وبسایتها مانند بروشورهای دیجیتال عمل میکردند و محتوای تولید شده توسط کاربران بسیار کم بود. تنها تعداد معدودی از افراد با تخصص فنی توسعه وب میتوانستند به وبسایتها محتوا اضافه کنند.
▫️وب۲: وب تعاملی و شبکههای اجتماعی
اوایل دهه ۲۰۰۰، دوره وب۲ را به همراه داشت که تعاملات پویای کاربران را معرفی کرد. مردم اکنون میتوانستند به صورت آنلاین محتوا ایجاد کنند، به اشتراک بگذارند و با آن تعامل داشته باشند. شبکههای اجتماعی، تجارت الکترونیک، وبلاگها و سایتهای وردپرس به شدت محبوب شدند و پلتفرمهایی مانند فیسبوک و یوتیوب امکان تعامل گسترده را فراهم کردند. با این حال، این دوره همچنین منجر به تمرکز قدرت در دست چند شرکت بزرگ شد که کنترل دادههای کاربران را در اختیار داشتند و نگرانیهایی درباره حریم خصوصی به وجود آوردند.
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو
🔘نگاه اسلام به زن
▪️اسلام میخواهد که زنان رشد فکری و علمی و اجتماعی و سیاسی و بالاتر از همه فضلیتی و معنویشون به حد اعلا برسد.
👤 @savaderesanei |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘سرویسهای اطلاعاتی در کمین افراد مرتبط با دولت
◾️دنیل گلدن نویسنده کتاب مدارس جاسوسی توضیح می دهد
👤 @savaderesanei |
#پارا_کتاب | #باز_نشر
🔘ترویج فساد و گسترش اسلام ستیزی توسط صهیونیسم
▪️در پروتکل نهم دانشوران صهیون آمده است: «ما نسل کنونی غیر یهودی را با ایجاد کانال اندیشه و نظریههای فاسد، فاسد کردهایم.»
▪️در پروتکل هفدهم نیز آمده است: «ما توجه بسیار زیادی به ضربه زدن به کرامت روحانیون قائل شدیم و موفق گردیدیم تا ضرباتی را به مکاتبشان که میتواند مانعی در برابر ما باشند وارد سازیم.»
▪️از این روست که ملاحظه میکنیم اکثر فیلمهای سینمایی و سایتهای مستهجن موجود در اینترنت متعلق به یهودیان است. هنری فوری آمریکایی قریب هشتاد سال پیش در کتاب معروف خود تحت عنوان زندگی و کار من این گونه نوشته است:
▪️«در این کشور جریانهای مشخص و صاحب نفوذی مشاهده میشوند که به نحو محسوس در ادبیات سرگرمیها و رفتار اجتماعی، کاستی و فساد به بار میآورند. تجارت از سلامت ذاتی خویش دور مانده و کوچک شمردن معیارها و اصول اخلاقی به نحو فراگیر در همه جا احساس میشود. اینکه این اعمال نفوذهای مخرب همگی به سرچشمههای نژادی واحدی باز میگردند، واقعیتی است که باید آن را جدی تلقی نمود. ما مدعی آن نیستیم که حرف آخر را در خصوص یهودیان مقیم آمریکاییان داشتهایم، بلکه صرفاً نفوذ کنونی یهود را در این کشور توصیف میکنیم. مخالفت ما صرفا ًبا اندیشههاست.
▪️اندیشههای دروغینی که بنیه اخلاقی ملتها را تضعیف میکنند. این اندیشهها از منابعی سرچشمه میگیرند که به سهولت قابل شناساییاند و صرفاً از طریق افشاگری و آگاه ساختن افکار عمومی جامعه میتوان از پیشرفت آنها جلوگیری کرد. کافی است مردم ما بیاموزند چگونه سرچشمه و ماهیت نیروهای تأثیرگذار بر محیط خویش را بازشناسند. بگذارید ملت آمریکا برای یک بار بفهمند که این نه یک انحطاط طبیعی، بلکه توطئه حساب شده و ویرانگری است که هم اکنون ما را احاطه کرده است. »
📚کتاب صهیونیسم و رسانه صفحه؛ص ۱۰۰
👤 @savaderesanei |
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چگونه فیک نیوز را شناسایی کنیم ؟
▪️شناسایی فیک نیوز آسان نیست: پژوهشی که در دانشگاه استنفورد در سال گذشته انجام شده نشان میدهد که دانشجویان در تفاوت گذاشتن میان محتواهای آنلاین گوناگون − محتوایی که با پول ساخته میشود، محتوای جعلی، و محتوای معتبر − بسیار بد عمل میکنند. فیسبوک فهرستی از ترفندها برای شناساییِ فیک نیوز ارائه داده که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
1️⃣به سرخط خبرها با دیدهی شک بنگرید. سرخط خبرهای جعلی اغلب جالب هستند و با حروف بزرگ و علامت تعجب میآیند. اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال هست که خبر جعلی باشد.
2️⃣به نشانیِ وبسایت با دقت بیشتر توجه کنید. بسیاری از وبسایتهایی که خبرهای جعلی منتشر میکنند از نشانی اینترنتی مشابه منابع موثق استفاده میکنند؛ آنها نشانی وبسایتهای معتبر را کمی تغییر میدهند. شما میتوانید با مقایسهی نشانیِ وبسایتها این نکته را دریابید.
3️⃣منبع خبر را نگاه کنید. مطمئن شوید که خبر از منبعی خوشآوازه به دست شما میرسد. اگر خبر از وبسایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست دربارهی آن وبسایت اطلاعات کسب کنید.
4️⃣به فرمتهای نامتعارف توجه کنید. بسیاری از خبرهای جعلی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی است.
5️⃣به عکسها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی اغلب با عکسها یا ویدئوهای دستکاریشده همراه هستند. گاهی عکس مورد نظر معتبر است اما در جایی غیر از پیشزمینهی خودش به کار رفته است. میتوانید عکس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید از کجا آمده است.
6️⃣به تاریخها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی ممکن است زمانبندیهایی داشته باشند که بیمعنا باشد یا ممکن است در آنها زمان رخدادها تغییر داده شده باشد.
7️⃣شواهد را چک کنید. منابعی که در آنها نام نویسنده آمده است را بررسی کنید. نبود هیچ منبعی یا بینام بودن نویسنده میتواند نشانهی جعلی بودنِ خبر باشد.
8️⃣به دیگر گزارشها هم توجه کنید. اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده است میتواند نشانهی جعلی بودن خبر باشد.
9️⃣آیا خبر طنز است. گاهی دشوار است میان خبر جعلی و مطلب فکاهی تمایز بگذاریم. بررسی کنید که آیا منبع خبر به مطالب طنز معروف است و آیا جزئیات خبر و آهنگ خبر نشان از طنز بودن دارد.
🔟برخی خبرها عمداً دروغ هستند. با نگاهی انتقادی دربارهی خبرهایی که میخوانید بیندیشید و فقط آنهایی را همرسانی کنید که میدانید موثق هستند.
👤 @savaderesanei |
🔘در استفاده از تاکسیهای اینترنتی به چه نکاتی توجه کنیم؟
▪️ استفاده از اپلیکیشن معتبر
▫️مطابقت دادن مشخصات راننده با مشخصات سفر
▪️ اشتراکگذاری موقعیت برخط خود با یکی از اعضای خانواده و دوستان
▫️نشستن در صندلی عقب
▪️عدم ارائه اطلاعات شخصی و مالی به راننده [و هیچ فرد غریبه دیگری]
▫️رهگیری صحت مسیر از طریق نقشه
▪️ درخواست پایان سفر به محض مشاهده رفتار مشکوک
▫️پرداخت آنلاین
▪️ اقدام فوری در صورت نیاز با استفاده از شمارههای اضطراری مانند ۱۱۰
👤 @savaderesanei |