eitaa logo
سواد مدیا
516 دنبال‌کننده
810 عکس
1هزار ویدیو
0 فایل
بدون سواد رسانه‌ای طعمه می شویم...⚠️ کاری خودجوش برای گسترش سواد تجزیه و تحلیل پیام های رسانه ای(سواد رسانه ای) ✅‌ «دارنده مدال طلای المپیاد سواد رسانه‌ای» 🔰انتشار از طریق بازارسال(فوروارد) بلامانع. پیشنهاد و انتقاد: https://eitaa.com/Vatanamlran
مشاهده در ایتا
دانلود
📡⁉️📡⁉️📡 ⁉️ماهواره برای کودکان بله یا خیر ؟! 📌فیلم و سریال یکی از تأثیرگذارترین رسانه هایی است که بر روی قشر کودکان و نوجوانان و افراد کم دانش  اثر گذار است . 🔺 کودکان چیزی را که میبینند و یا میشنوند بعنوان یک مساله  واقعی می پذیرند بخصوص  زمانیکه این باور با ابزارهای جذاب تری هم بیان شود. اینجا صحبت از نفی کامل یک رسانه نیست بلکه تاثیر مخرب و ناخودآگاه وسیله ای بنام ماهواره است . 🔻در کشورهای غربی به کودکان اجازه دیدن فیلمها و سریالهای بزرگسالان داده نمیشود و کودک بایستی در زمان مقرر به رختخواب رود و بخوابد . اما در ایران کودکان تا پاسی از شب بهمراه والدین و سایر افراد بیدار می مانند و نتیجه آنهم اینست که تمامی فیلمها و سریالها را دنبال میکنند . 🔺 حتی شاید اگر فکر کنید که کودک مستقیما روبروی تلوزیون نمی نشیند اما اشتباه همینجاست که کودکان حتی اگر درحال بازی کردن هم باشند گوششان با شماست و نگاه کردن لحظه ای و گذرا به این تصاویر نیز میتواند مخرب و تاثیرگذار باشد .  اینجاست که میگویند پیش از وارد شدن یک وسیله بایستی فرهنگ استفاده ار آن وسیله وارد شود .  🔺فیلم ، سریال و کارتونها  بگونه ای بر روی اندیشه کودکان تاثیر میگذارد که کودکان حتی در بازیهای خود جملات و رفتارهایی که دیده اند را تقلید کرده و شیبه سازی میکنند . برای کودکان زیر شش سال فیلم ها عین واقعیت هستند زیرا کودک نمیتواند جنبه خیالی برای فیلم ترسیم کند، از انجاست که کودکان بعد از دیدن فیلمهای خشن شروع به پرخاشگری میکنند و دختران با دیدن فیلمهای عاشقانه خود را بجای شخصیت زن فیلم میگذارند و حرکات ، لباس پوشیدن و آرایش آنها را تقلید میکنند. حتی بسیاری اوقات فیلمها بر ضمیر ناخود آگاه بزرگسالان نیز تحت تأثیر قرار میدهد ...  🔻به  این حقیقت که کودکان تا سنین 5 یا 6 سالگی توان تشخیص یا تفکیک واقعیت از خیال را ندارند و آنچه می بیند برایش حکم "آموزش" را دارد و ماهواره آموزشگاهی که به او ارزش های جدید، سبک زندگی جدید ، علایق جدید و ارتباط جدید را یاد میدهد... ‼️در ایران میانگین سن بلوغ جنسی در پسرها 16 سال و دخترها 14 سال بوده که این درحالی است که در سال 89 میانگین سنی بلوغ جنسی  برای پسرها به 14 و برای دخترها به 12 سال کاهش یافته است! 🔺یکی از عوارض فیلمها و سریال های ماهواره ای که امروزه در بیشتر خانواده ها امری عادی و معمولی تلقی میشود و با دیدن صحنه های جنسی همراه است بلوغ زودرس میباشد.  ⚠️ و متعاقب آن  کودکانی که  دچار بلوغ زودرس می‌گردند  از نظر روحی و روانی دچار مشکلات زیادی خواهند شد. رشد اندام‌ها و بروز علایم بلوغ در کودکان  کم‌ سن در مقایسه با سایر همسالان، موجب بوجود آمدن اضطراب شدید در این کودکان و‌ ‌والدین آنها میگردد .همینطور معضلات رفتاری و هیجانی مانند تحول در تعاملات اجتماعی و عدم تمرکز در مدرسه در افرادی که بلوغ زودرس را تجربه می کنند؛ بیشتر دیده میشود. ‼️مراقب باشیم به کودکانمان چه آموزش می دهیم! در زمین پاک ذهن کودکان هرچه بکاریم همان را درو می کنیم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بغض مجری شبکه سلطنت‌طلب من‌وتو برای شکست! 🥴 📌پارسال همین موقع صحبت از فروپاشی جمهوری اسلامی و فرار مسئولین به ونزوئلا را می‌کردید؛ اما خودتان تعطیل شدید. شما خائن هستید و تلویزیون شما فیک‌نیوز منتشر می‌کند... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥸کاسه گدایی مجری من‌وتو: ایرانی‌ها پول قهوه و چای خود را به ما بدهند 🙄کاسه گدایی مجری من‌وتو: ایرانی‌ها پول قهوه و چای خود را به ما بدهند؛ ماهیانه ۳ دلار فقط، تا تعطیل نشویم! 📌اینست عاقبت وطن‌فروشی و خنجر زدن به خاک میهن! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ جنگ غزه، جنگ روایت‌هاست روزهای سخت راویان خبر در غزه 📌 قتل عام و نسل کشی بی سابقه درغزه از سوی صهیونیست‌ها تداوم دارد. بیمارستان‌ها و  مراکز درمانی و آموزشی و غیرنظامیان هم زیر گلوله باران رژیم صهیونیستی هستند. 🔺 در سایه ناتوانی مجامع جهانی و نقض آشکار قوانین بین‌المللی از سوی صهیونیست‌ها تاکنون حدود پنجاه خبرنگار در غزه به شهادت رسیدند که این اتفاق درواقع عجز سازمان ملل و دیگر نهادهای بین المللی در بحث حقوق بشر و آزادی بیان را نشان می دهد.   🔻 جنگ غزه تنها جنگ موشک و بمب نیست، بلکه جنگ رسانه‌ها، جنگ روایت‌ها و افکار عمومی است. ♨️ آنچه رژیم اشغالگر را این روزها به واهمه انداخته توان روایتگری محور مقاومت و رسانه‌های مستقل است. در کشورهای غربی و برخی کشورهای منطقه هم، وضعیت فعالیت روزنامه‌نگاران چندان مطلوب نیست. تعلیق شش خبرنگار بی بی سی عربی به سبب تایید توییت هایی در همدلی با فلسطینیان،  ممنوعیت  فعالیت شبکه الجزیره در اسرائیل و مناطق جنگی و اخراج کاریکاتوریست روزنامه گاردین  به خاطر کشیدن تصویری از نتانیاهو، تنها بخشی از این اقدامات علیه فعالیت آزاد رسانه‌ها است... 🔥 غزه اکنون میدان تقابل روایت‌هاست؛ میدانی که سیاست‌های دوگانه دنیای غرب را بار دیگر آشکارتر کرد...   🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
♨️ سوگیری نهادینه رسانه‌های غربی علیه مسلمانان⬇️⬇️ 📌جریان اصلی رسانه‌ای دنیا که بخش عمده‌ای از آن از سوی رهبران واشنگتن که خود تحت تأثیر لابی‌های صهیونیستی هستند هدایت می‌شود، نزدیک به هفت دهه می‌شود در قبال مساله سرزمین‌های اشغالی راهبردهای هدفمندی را در پیش گرفته است تا روایت مورد نظر خود را در خصوص این مساله در ذهن مخاطبان نهادینه کند... راهبردهایی همچون: 🔺تحریف واقعیت، 🔺 انتشار اخبار جعلی، 🔺وارونه‌نمایی از رویدادها، 🔺 اهریمن‌سازی از فلسطینی‌ها و … 🔹در این راهبرد، مردم فلسطین افرادی «غیرمتمدن» و «ناسازگار» معرفی می‌شوند که با اعمال هنجارشکنانه ی خود، زندگی «متمدنانه و دموکراتیک» شهروندان صهیونیستی را تهدید می‌کنند؛ این راهبرد در راستای ایجاد گفتمان «من غربی مسیحی خوب» در مقابل «دیگری مسلمان تروریست بد» در دستور کار قرار دارد. 🔹رسانه‌های غربی در گزارش خود، درگیری مسلمانان با رژیم صهیونیستی را نه به عنوان مبارزه مردم فلسطین با آپارتاید، بلکه به عنوان مبارزه «مسلمانان بد و تروریست» ‌ با «یهودیان‌ مظلوم دارای تجربه تاریخی هولوکاست» به تصویر می‌کشند و با همین دیدگاه جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها را توجیه می‌کنند...   🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ به چه علت آمدند و با کدام سیاست رفتند؟! 📌افول رسانه‌های معاند از زبان یکی از تحلیلگران همیشه حاضر در این رسانه‌ها! 🔺بی‌بی‌سی و اینترنشنال هم در مسیر افول قرار گرفته‌اند و مثل من‌وتو به پایان خود نزدیک شده‌اند. 🔻صدای آمریکا با تغییر مدیریت به وضعیت اسفباری افتادو هرگز سربلند نکرد و تلویزیون بی بی سی هم بعید است در سه چهار سال آینده قادر به ادامه ی حیات باشد... 🔺در عصر جنگ نرم که اسرائیل باید یک شبکه فارسی زبان داشته باشد، ما شاهد کاهش اثرگذاری شبکه‌هایی همچون من‌وتو و اینترنشنال در جامعه ایرانی هستیم! 📌شبکه هایی که چند ده میلیون دلار در سال هزینه دارند و برای ایجادشان چند صد میلیون دلار هزینه شده و مردم واقعا نمی دانند به چه علت آمدند و با کدام سیاست رفتند؟! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📡🤥📡🤫📡 ♨️ روایت سازی رسانه های غربی از جنگ علیه غزه... 📌روایت‌ها مسیر تحولات را می سازند و رسانه‌ها می‌توانند نقش عمده‌ای در تقویت و تعمیق شکاف‌های اجتماعی ایفا کنند، به گونه‌ای که می‌توانند راه را برای جنایات وحشیانه وحشتناک هموارتر کنند... 🔺 کلمات و روایت‌ها خصوصاً در بحران های اجتماعی واقعاً مهم اند، زیرا چارچوبی را برای آنچه ما فکر می‌کنیم، و آنچه که تصمیم می گیریم شکل می‌دهند... 1⃣ بسیاری از رسانه‌های غربی، گروه حماس را «تروریست» و اقدامات آنان را «تروریستی» می‌نامند. پیش فرض ثابت رسانه‌های غربی مبنی بر «تروریست بودن» حماس و سکوت در برابر رژیم آپارتاید صهیونیستی و اقدامات ناقض حقوق بشر آنها از جمله استانداردهای دوگانه این رسانه‌هاست. 🔺در این میان برخی رسانه‌ها چون «آسوشیتدپرس»، «بی بی سی»، «صدای آمریکا» و … بر اساس دستورالعمل‌های خود از واژه «تروریسم» برای اطلاق به گروه حماس استفاده نمی‌کنند. با این حال این رسانه‌ها در لفافه و با استفاده از تکنیک‌های عملیات روانی به نوعی حماس را عامل اصلی جنگ در غزه معرفی می‌کنند... 2⃣ سوگیری رسانه‌ای هم در این رسانه‌ها موج می‌ زند، طوری که به صورت نهادینه افکار عمومی را به سوی همدلی با صهیونیست‌ها هدایت می‌کند. 🔺 مثلاً رسانه‌های غربی، هنگام اعلام خبر در مورد تعداد شهدای فلسطینی، از عنوان وزارت بهداشت «حماس» استفاده می‌کنند تا بر «اعتبار» این آمار تردید وارد کنند و همدلی احتمالی با فلسطینی‌ها را از بین ببرند. در همین راستا ماه گذشته، رئیس جمهور آمریکا گفت که به تخمین تعداد کشته‌شدگان این وزارتخانه «بی اعتمادی» دارد...!! 🔻 نمونه ی دیگر این که از اغلب فلسطینی‌هایی که برای صحبت با شبکه‌های خبری غربی دعوت می‌شوند، سوال می‌شود که آیا حماس را محکوم می‌کنند، در حالی که از مهمانان صهیونیستی به ندرت خواسته می‌شود که سیاست‌های نژادپرستانه دولتشان در کرانه باختری یا محاصره و بمباران غزه را محکوم کنند... 🔺شما کلمه «قربانیان» را در رابطه با فلسطینی‌ها نمی‌شنوید، در حالی که همین کلمه را در مورد کشته شدگان طرف صهیونیستی بارها می‌شنوید. بسیاری از شبکه‌های رسانه‌ای غربی به جای پوشش دادن تلفات انسانی در غزه، از شهدا به عنوان «کشته شدگان» یاد می‌کنند و ضمن دادن «حق دفاع» از خود به رژیم صهیونسیتی حماس را متهم به استفاده از غیرنظامیان در غزه به عنوان «سپر انسانی» می‌کنند. 3⃣ اخبار دروغین و غیر مستندی چون «سربریدن ۴۰ نوزاد»، که در رسانه‌هایی چون نیویورک پست، فاکس نیوز، سی‌ان‌ان و ایندیپندنت منتشر شد و در اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا هم بازتاب یافت، از دیگر راهبردهای این رسانه‌ها برای ایجاد حمایت عمومی از تهاجم رژیم به غزه بود. آنچه رسانه‌های غربی با تمرکز بر چنین ادعاهای دروغینی عملاً انجام می‌دهند این است که قساوت و خشونت تهاجم رژیم را توجیه می‌کنند.. 4⃣ در برابر، نحوه پوشش اخبار تهاجم رژیم به مراکز غیرنظامی، بیمارستان‌ها، اردوگاه آوارگان و … در این رسانه‌ها هم قابل توجه است. این اقدامات ناقض حقوق بشر، در رسانه‌های غربی به نوعی پوشش داده می‌شود که رژیم به طور مستقیم عامل انجام آن معرفی نشود؛ به کار بردن فعل‌های مجهول و نادیده گرفتن مسئولیت تل‌آویو در این زمینه در این رسانه‌ها معنادار ست... 5⃣ بستن جریان آزاد خبر و پوشش یک طرفه ماجرا هم از دیگر نقص‌های بزرگ پوشش اخبار غزه در رسانه‌های غربی است. خبرنگاران غربی به سرزمین‌های اشغالی رفته‌اند و در آنجا گزارش‌های گسترده‌ای درباره غم و اندوه خانواده‌های صهیونیستی منتشر کرده‌اند، اما رژیم به خبرنگاران خارجی اجازه ورود به غزه را نداده است و آنها یک جنبه ی مهم از ماجرا را از دست داده‌اند... 📌 این «استانداردهای دوگانه» نشان‌دهنده گرایش گسترده‌تر سازمان‌های رسانه‌ای غربی برای نشان دادن مسلمانان و عرب‌ها به عنوان «کم‌تر از انسان» است، آنچه در حال حاضر می‌بینیم تکرار آن چیزی است که در ۱۱ سپتامبر دیدیم، جایی که عرب‌ها و مسلمانان مورد تحقیر قرار گرفتند... ⚠️ هر چند این نوع از روایت‌سازی از سوی رسانه‌های غربی، به‌واسطه ضریب گرفتن در شبکه‌های اجتماعی، گاه حتی می تواند طیف‌هایی از مخاطبان منطقه را در خصوص حقانیت فلسطین دچار تردید کند، اما قطعاً آشنایی با این تکنیک ها و افزایش سطح سواد رسانه‌ای عموم ملت های منطقه در کاهش این تبعات موثر است... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا