♨️ *10 متخصص ایرانی منتقد واکسن کرونا*
1️⃣ دکتر سجادی چشم پزشک و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران :
احتمال قابل توجه سقط جنین ، عقیم شدن مردان و زنان ، بیماریهای خودایمنی با واکسنهای ژنی وجود دارد . تزریق زیاد واکسن در ویروسهای حیوانی مثل کرونا خطرناک و باعث ایجاد واریانتهای خطرناکتر میشود ، و با این چرخه احتمال از بین رفتن نصف انسانها وجود دارد .
2️⃣ دکتر مهدی خزایی متخصص ژنتیک و بیوتکنولوژی :
تا زمانی که ویروسها جهش دارند واکسیناسیون کاری بسیار بی اثر است .
3️⃣ دکتر امیر اشرفی پاتولوژیست و متخصص آسیب شناسی، مدیر گروه آناتومیکال پاتولوژی سیدنی استرالیا :
مواد سنگین موجود در واکسنها (جیوه، آلومینیوم، فرمالدهید و...) موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشوند . پروتئين ویروس کرونا که حجم بالایی از آن در واکسنها موجود می باشد سمی و آسیب زننده است. واکسنها موجب جهش ویروس میشوند .
4️⃣ دکتر اردشیر فرامرزی متخصص میکروبیولوژی و محقق واکسن در موسسه رازی :
واکسنهای کرونا امن نیستند، چون عوارض جانبی زیادی دارند، و واکسن نباید اینقدر کشته داشته باشد، چیزی که با سلول درگیر و آسیب میزند پروتئين اسپایک آن است، و متأسفانه تمام واکسنهای فعلی بر پایه ی این پروتئين ساخته شده اند ، اگر قرار باشد کشته های واکسن از کرونا بیشتر باشد در واقع ما واکسیناسیون انجام نداده ایم و در واقع عاملی را وارد افراد کرده ایم که کشتار انجام بدهیم .
5️⃣ دکتر محمد رضا فروهرمنش متخصص ژنتیک :
ما یکی از واکسنها که متعلق به کشور چین است (سینوفارم) را در بسیاری از نقاط کشور و دنیا بررسی کردیم اما تمام آمارها متفاوت بود
6️⃣ دکتر هومن نورچشم، دانشمند برجسته ایمونولوژیست و متخصص قلب :
حتی در طول همهگیری آبله، پزشکان افراد آلوده و بهبود یافته را واکسینه نکردند، اگر آنتی ژن های ویروسی در بافت افرادی که تحت واکسیناسیون قرار می گیرند وجود داشته باشد ، آنتی ژن ایمنی خاص واکنشی که توسط واکسن ایجاد می شود ، این بافت ها را هدف گرفته و باعث التهاب و آسیب بافت می شود.
ایمنی طبیعی از واکسن قویتر است . و الزام کسانی که قبلا کرونا گرفته اند به تزریق واکسن، مخالف اصل ثابت علم ایمونولوژی است .
7️⃣ دکتر جاوید اشترانی متخصص بیماریهای داخلی دارای مدرک بورد تخصصی بیماریهای داخلی و مؤلف کتاب جامع پزشکی :
پروتئین اسپایک سمی و یک پریون است
پروتئین اسپایک عاملی بیماری زا می باشد، کرونا و سایر عوارض را ایجاد میکند، پریون یعنی پروتئین بیماری زایی که بتواند بصورت خود بخود در بدن تکثیر شود و خودش یک موجود زنده در ردیف ویروسها می باشد، چون در بدن عدهای تکثیر میشود و طبعاً نمیتواند بعنوان واکسن بکار رود . پس واکسنها کشته نیستند و حاوی یک موجود زنده هستند بنام کروناپریون یا پروتئین اسپایک یا حاوی ژن آن، از عوارض پروتئین اسپایک: لخته، خودایمنی، سقط، کاردیومیوپاتی و...
8️⃣ دکتر شکور امیدی ایپدمیولوژیست PHD :
کرونا واکسن اختصاصی ندارد ، بهترین راه تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد .
9️⃣ دکتر احمدرضا بهرهمند فوق تخصص ژنتیکِ میکروبهای عفونی (مسئول سابق بخش سل و تحقيقات ريوىِ انستیتو پاستور) :
من فعلا واکسن کرونا نمیزنم، چون ایمنی نمیدهد، واکسن کرونا حد اکثر ٢ تا ٣ ماه موجب حالت پیشگیری ضعیفی میشود، و از جهشهای دیگر هم پیشگیری نمیکند .
🔟 دکتر سید محمود ابراهیمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله و محقق در زمینه ویروس و واکسن :
ایجاد فشارهای ایمنی ناشی از واکسیناسیون با واکسنهایی که در فرمولاسیون آنها از آنتیژنهای غیر فعال (سینوفارم، برکت) استفاده شده است، باعث میشود وضعیت ناپایداری چنین ویروسهایی تسریع شود و آنان را به سمت جهش بیشتر ترغیب کند، متعاقب استفاده از واکسنهای غیر فعال هپاتیت B در کشور، گزارشات علمی زیادی در مورد ایزولههای هپاتیت B جدا شده در ایران وجود دارد که به موتاسیون در ۹۹ درصد آن ایزولهها اشاره دارد که این عمدتا میتواند ناشی از فشارهای ایمنی حاصل از چنین واکسنهایی باشد. در مورد آنفلوانزا نیز همینطور است ...
پن:
البته اینها ۱۰ متخصص هستند که علنی و بدون ترس از جریان مافیا افشاگری کردند.
بسیار پزشکان و داروسازان هستند در جلسه های خصوصی ، و یا به طور خصوصی به اطرافیان و مراجعان خود این اشارات را داشتند ، که هم خود دیدیم یا شنیدیم .
#مُطالبه_ی_علمی
#مناظره
#واکسیناسیون
https://t.me/anti_covid_mason
https://eitaa.com/anti_covid_mason
اظهار نظر دکتر محمود محرمی پزشك فوق تخصص خون و انکولوژی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز:🤔🤔🤔🤔
این روزها بویژه با مرگ چند هنرمند، همه جا از سرطان و شیوع بی سابقه آن در ایران که سه برابر کشورهای دنیاست حرف می زنند...!!!
اما گاهی لازم است به این مسایل هم کمی فکر کنیم
⚠ همه جای دنیا قلیان را یکی از خطرناک ترین عوامل سرطان زا می دانند اما در بسياري خانه های ایرانیان هست و خانوادگی استفاده می کنند و هیچ اقدامی هم برای تعطیلی قهوه خانه ها نمی شود!!!
⚠ روغن پالم سرطان زاست اما وقتی همه فهمیدند لبنیات ما آلوده به پالم است کسی حتی ؛ كمتر ؛ ماست نخریدند!!!
⚠ مرغ در حالت عادی 12 الی 18 ماه زمان رشد سالم می خواهد اما در ایران از تخم تا طبخ 45 روزاست و هورمون های استفاده شده همه سرطان زا هستند اما جالب اینکه مردم فقط با قیمت مرغ مشکل دارند نه با بیماری زایی آن!!!
⚠ همه می دانند که برنج آوازه و محسن و .... سرشار ازسم آرسنیک و مواد سرطان زا و غیرطبیعی ست اما مردم ایران با تهییج و تبلیغات وسیع صدا و سیما دو برابر پول می دهند تا برنده جایزه مرگشان باشند!!!
⚠ همه می دانند چای معطر دارای اسانس های شیمیایی سرطان زاست اما مردم به عشق قرعه کشی و برنده شدن به قیمت گزاف می خرند و در خوردن داغ داغ آن بر هم سبقت می گیرند و با دست خود سرطان مری و معده و ... را برای خود به ارمغان می آورند!!!
⚠ همه می دانند سوسیس و کالباس و همبرگر و پیتزا آن هم با آن وضعیت تولید در ایران بیشترین سهم را در عوامل اصلی و جدی انواع سرطان به خود اختصاص داده اما شیک ترین مغازه ها پیتزا فروشی و فست فودی ها هستند و غذای آدم های با کلاس و های کلاس شده!!!
⚠ مگر در 40 نوع مواد افزودنی سوسیس و کالباس چیزی جز مواد سرطان زا دیده می شود؟!!!
⚠ همه می دانند غذاهای سرخ کرده و پرچرب عامل سرطان است اما سرخ می کنند و با چربی ترانس بالا می خورند!!!
⚠ همه می دانند بسیاری از این روغن های نباتی اصلا خوردنی نیستند اما با قیمت بالا خریداری کرده و می خورند!!!
⚠ همه می دانند چاقی و اضافه وزن و کم تحرکی عامل مهم انواع سرطان ها و کبدهای چرب و بیماری های قلبی و عروقی و انواع سکته هاست اما اکثر مردم در پرخوری و پر خوابی و کم تحرکی گوی سبقت را از هم می ربایند!!!
⚠ همه می دانند سیگار و مواد مخدر عامل مهم سرطان ریه و ... است اما بیشتر از 10میلیون نفر معتاد به مواد مخدر و بیش از 20 میلیون نفر سیگاری در ایران داریم!!!
⚠ همه می دانند استرس های روانی یکی از عوامل اصلی سرطان و بیماری های روانی است. اما همه به عشق زندگی اشرافی و آسایش بیشتر همه جور استرس بدهکاری ها و وام و ... را به جان می خرند و آرامش خود را فدای آسایش خیالی می کنند!!!
⚠ همه می دانند بی خوابی و خواب ناصحیح دیر خوابیدن و دیر بیدار شدن پایه بسیاری از بیماری هاست اما دير خوابيدن عادت بسياري از ما شده!!!
✅ لطفا اندکی ؛ بیشتر بیاندیشیم
⚠ نان های کپک زده را به سرعت از داخل خانه دور کرده و در زمین دفن کنید . کپک نان سرشار از سم آفلا توکسین است که عامل سرطان خون می باشد. تغذیه دام ها با نان کپک زده باعث ورود آفلاتوکسین به شیر و گوشت می گردد . از فروش نان کپک زده به دوره گرد ها جدا پرهیز کنید.
✅ خوشحالی ما زمانی بیشتر می شود که : در اثر بازنشر و تکثیر این پست و پست های مشابه عزیزان مان از گزند بیماری های گوناگون در امان بمانند ....
با آرزوی سلامتی برای همه هموطنان عزيزمون...🌹
@savigh_sadegh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوست کدو خورشتی (بندآورنده خونریزی)
#دور_نریزیم
حتما برای شما هم پیش اومده اتفاق ناگواری که همراه با خونریزی باشه. و این یه دستور قدیمی، ساده و کاربردیه که برای من خیلی جاها نجات بخش بوده. و باید داخل جعبه کمکهای اولیه هر خونه ای یه شیشه از اون باشه.
مواد لازم
پوست کدو خورشتی
آسیاب
شعله گاز
مراحل
1 پوست کدوها رو که میگرفتم دور نمیریختم. آنها رو خشک میکنم.
2. آنها رو میریزم داخل یه ظرف که بعدا راحت بتونم بشوریمش
من از یه ظرف روی استفاده میکنم
3. میذارم روی شعله تا پوست کدوها بسوزه. (اگه میتونید تو فضای باز اگه نه حتما هود رو روشن کنید چون دود تولید میکنه). میذارم بسوزه تا پوست کدوها سیاه سیاه بشه کامل باید بسوزه. و بعد آنها رو با هاون یا آسیاب پودر میکنم.
4. حالا این پودر سیاه رنگ رو داخل یه شیشه ریخته و میذارم داخل جعبه کمکهای اولیه. ما چندسالی که ازش استفاده میکنم. عالیه. فقط نکته :وقتی روی زخم میریزید دو لبه زخم رو به هم نزدیک کنید و بعد پودر رو بریزید و چند ثانیه نگه دارید.