💠اکنون در فضای مجازی، فضای نو و جدیدی برای شکل دهی به یک نوع زندگی که « زندگی دوم » (Second Life) نامیده می شود ، در اختیار بشر قرار گرفته است.
در این فضا فرد میتواند با چهره ی مطلوب و دلخواه خود حضور پیدا کرده و با دیگران به تعامل بپردازد و در فضایی مبتنی بر رؤیاهای خویش زندگی کند که اگرچه هیچ یک از مؤلفه های این زندگی واقعیت ندارند ولی بطور چشم گیری در زندگی فرد اثرگذارند .
در فضای زندگی مجازی(Virtual Life) ، «سبک زندگی خاصی که هیچ گاه رنگ و بوی واقعیت و تجسم مادی را به خود نخواهد گرفت، شکل میگیرد» .
در این فضا که مرز هم نمیشناسد، همه به نوعی یک متعامل(interactor) به حساب می آیند و هیچ کس ، بخاطر آن که از کشوری خاص است ، مورد بازخواست قرار نمی گیرد، بلکه بیشتر به خاطر آن چه که هست ، مورد ارتباط قرار می گیرد.
اهمیت این نوع زندگی اگرچه از یک طرف به خاطر تجارب با واسطه ای است که در آن روی می دهد ؛ اما به جهت وقت بسیار زیادی که از یک فرد در فضای مجازی می گیرد و به لحاظ تاثیرات شگرفی که در نحوه تعاملات و حضورش در فضای واقعی ایجاد می کند ، می تواند در حوزه مطالعات «سبک زندگی» از اهمیتی به مراتب بالاتر برخوردار شود.
https://eitaa.com/sawadresane
💠 رژیم مصرف رسانه
🔹بشقاب رسانه ای خود را از منابع غیر معتبر پر نکنیم
https://eitaa.com/sawadresane
💠 مفهوم جنگ شناختی
🔹حتما اطرافتان کسانی را دارید که دچار تزلزل در افکار و جهتهای خود شدهاند.
پیشتر نسبت به خاک و وطن خود تعصب و حس وفاداری بیحدی داشتهاند ، ولی امروز نسبت به ساختار کشور خود تردید دارند و یا با بدبینی و ظن از آن حرف میزنند.
این تغییر جریان فکری ناگهانی نبوده است.
اگر شما هم درگیر این تغییرات و تردیدها شدهاید ، مطمئن باشید گلوله ها و ترکشهای جنگ شناختی به شما و اطرافیانتان هم برخورد کرده است.
https://eitaa.com/sawadresane
💠 هدف جنگ شناختی
انواع جنگها را کنار هم قرار دهید و آنها را باهم مقایسه کنید.
همگی در هدف و مقصود با یکدیگر اتفاق نظر دارند، از بین بردن رقیب حال با هر روشی که بهتر و موثرتر باشد.
اما اهداف اصلی دشمن در جنگ شناختی از بین رفتن اعتماد جامعه نسبت به حاکمیت، نابود کردن نیروهای اجتماعی و سرمایههای کاری کشور رقیب است.
هدف جنگ شناختی در واقعا همان هدف جنگ سخت است که در نهایت از پای در آوردن حریف هدف اصلی می باشد ، ولی شیوه تهاجم بسیار متفاوت است.
روش عمل در نبرد شناختی مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی است، که در نهایت دشمن امیدوار است سبب رویگردانی اجتماعی و از بین رفتن سرمایه اجتماعی و نیروهای مردمی کشور شود.
https://eitaa.com/sawadresane
💠 آسیب دیدههای جنگ شناختی
اگر حس میکنید که از این جنگ آسیبی به شما نمیرسد کاملا در اشتباه هستید.
این جنگ نفر به نفر نیست ، بلکه تمام افراد یک کشور درگیر آن خواهند شد.
شما از آسیبهایی که میبینید هیچ دردی احساس نمیکنید .
به تیم دشمن ملحق میشوید و حتی از ترکشهایی که به شما اصابت میکند ممکن است ابراز رضایت کنید.
چرا که افکار شما دیگر دست خودتان نیست.
https://eitaa.com/sawadresane
💠تصرف زمین در جنگ شناختی چگونه است؟
🔹در جنگ شناختی تصرف زمین به معنی جنگ سخت وجود ندارد.
🔹ولی عرصه کارزار در این جنگ تفکر مردم است.
🔹 در نبرد شناختی جبهه ای موفق است که اذهان بیشتری را تصرف کند.
🔹 باور پذیر بودن یکی از مولفه های مهم این کارزار است.
🔹 پس اگر در جنگ شناختی باورهای عموم مردم تصور نشود پس زمین ها تصرف نخواهد شد.
https://eitaa.com/sawadresane
💠 خیز آلمان برای فیلتر کردن تیک تاک
امروز رسانه های آلمان اعلام کردند تیک تاک برای جاسوسی استفاده میشود و به همین جهت استفاده از تیک تاک ممنوع اعلام خواهد شد !!!!!
عملکرد و اثرگذاری شبکه اجتماعی تیک تاک خارج از انحصار رسانه ای غربی باعث شده تا این کشورها بدنبال فیلتر کردن و قطع دسترسی کاربران غربی به این پلتفرم باشند.
https://eitaa.com/sawadresane
💠اصول مدیریت بازی های دیجیتال در خانواده
1⃣
🔸از انجام بازی های رایانه ای توسط فرزندتان در آخر شب و یا قبل از خواب جلوگیری کنید، چرا که تحقیقات نشان می دهند که این امر باعث می شود بازیکن دچار اختلال در خواب و یا بی خوابی شود.
🔹در هنگام بازی، فرزندتان بهتر است بر روی نوعی از صندلی بنشیند که دارای تکیه گاه مناسبی باشد، به طوری که کمرش را به طور کامل پوشش دهد.
🔸در هنگام بازی کردن فرزندتان، از مصرف بیش از اندازه خوراکی های شیرین به خصوص قهوه با شکر جلوگیری نمایید. به دلیل اینکه این امر باعث می شود تا فرزندتان بتواند خستگی را از خود براند اما در عین حال باعث افزایش فشار عصبی بر بدن او خواهد شد.
🔹به فرزندتان آموزش دهید تا هر 15 تا 30 دقیقه تمرکز چشم را از مانیتور برداشته و به نقطه ای دیگر نگاه کند تا از آسیب رسیدن به چشم او جلوگیری شود. همچنین سعی شود تا چشم بر روی اشیا در فاصله دور متمرکز شود.
🔸به فرزندتان آموزش دهید که مانیتور خود را به صورتی قرار دهد تا نور در آن منعکس نشود. انعکاس نور خورشید و یا دیگر منابع روشنایی می توانند برای چشم مضر باشند.
🔹 به فرزندتان آگاهی دهید که فاصله چشم با مانیتور در هنگام بازی کردن باید حداقل 50 سانتیمتر باشد.
https://eitaa.com/sawadresane
💠 یکی از کارهای مهم در خانواده، مدیریت رسانه است
پنج مورد زیر را باید در خانه مدیریت کنیم:
1️⃣ مدیریت نیاز
(فرزند چه بازیها و برنامههایی را نیاز دارد؟)
2️⃣مدیریت ابزار
(آیا فرزندم به گوشی نیاز دارد یا کامپیوتر برایش بهتر است؟ یا بازیهای حرکتی برایش بگیرم؟)
3️⃣مدیریت محتوا
(آیا محتوای انیمیشن و بازی برای روحیه و سن فرزندم مناسبه)
4️⃣مدیریت زمان
(دیدن انیمیشن و بازی کردن را در یک ساعتِ مشخص، محدود کنید، همانطور که ساعت خواب فرزند برایتان مهم است)
5️⃣مدیریت مکان
(بهترین مکان در خانه برای بازی یا دیدن انیمیشن کجاست؟ آیا در مهمانی و رستوران هم باید با گوشی بازی کرد؟)
https://eitaa.com/sawadresane
💠کلاب هاوس چیست؟
یک شبکه اجتماعی چت صوتی که برای عضویت در آن نیازمند یک دعوتنامه از طرف کاربری که پیش از شما در آن ثبت نام کرده باشد، هستید.
کلاب هاوس در آوریل ۲۰۲۰ توسط پل دیویسون و روهان ست از شرکت Alpha Exploration بنیانگذاری شد و در دسامبر ۲۰۲۰ تعداد کاربران آن حدود ۶۰۰ هزار کاربر گزارش شده؛ اما بنابر آخرین آمار منتشر شده در حال حاضر در هفته بیشتر از ۱۰ میلیون کاربر دارد .
یکی از دلایل محبوبیت ناگهانی کلاب هاوس، حضور افراد تأثیرگذاری نظیر ایلان ماسک و مارک زاکربرگ است که همگام با حضورشان در رومهای Clubhouse، سیلی از طرفدارانشان را به سمت این شبکهی اجتماعی صوت محور هدایت کردند.
از آنجا که در این اپلیکیشن ارتباط فقط از طریق صداست و از دوربین شما استفاده نمیشود، لازم نیست نگران تماس چشمی، لباسی که پوشیدید و یا جایی که حضور دارید باشید.
در واقع میتوانید در هنگام انجام هر کاری چه در حال شستن لباس های نشسته و چه در رفت و آمد از آن استفاده کنید و از آنجا که هیچ نوع تایپ و استیکری برای ارسال وجود ندارد، تمام لحن و احساسات شما باید به طور صوتی و از طریق صدا منتقل شود.
https://eitaa.com/sawadresane
35.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آزار و اذیت در فضای مجازی ، یکی از مسائل عصر دیجیتال است
🔹کودکان و نوجوانان باید آگاه باشند که هر محتوایی(عکس یا ویدیو) در شبکههای اجتماعی میتواند به راحتی توسط افراد عادی یا هکرها دستکاری شده و مورد سوء استفاده قرار گیرد.
https://eitaa.com/sawadresane