eitaa logo
ســــید خراســانــی
1.1هزار دنبال‌کننده
13.1هزار عکس
4.3هزار ویدیو
60 فایل
 
مشاهده در ایتا
دانلود
صفحه ی1️⃣ دو نوع حکومت در جامعه وجود دارد : 1_حکومت الهی که رسول خدا و ولی مؤمنین و امام و نائب‌امام حکومت را در دست دارد. این حکومت یک وظیفه و تکلیف و مسئولیت ایجاد می‌کند و آن برداشتن سنگین‌ترین تکالیف اجتماعیست. 2_حکومت مادی که در دست سلطان جائر و طاغوت است که هدف آن تأمین شهوات نفسانی سلاطین و حاکمیت مطلق مردم است.
صفحه ی2️⃣ *وقتی که حکومت الهی شد :* 1_دین تمام جنبه‌های زندگی انسان را در بر می‌گیرد. 2_مردم بندگان خدا هستند و هیچ تبعیضی وجود ندارد و همه دارای حق برابرند. 3_اموال و امکانات برای خداست و ظرفیت‌های مادی و معنوی جامعه به نفع دین خدا و رشد و کمال جامعه استفاده می‌شود. • در بحث مردم و اموال و امکانات عدالت کلید‌واژۀ اصلی است. • این سه عامل، سه رکن نظام توحیدی است. *اما وقتی که حکومت مادی شد :* 1_دین خدا به بازیچه گرفته می‌شود:تحریف معنی توحید ،دین خدا را قطعه‌قطعه می‌کند‌، جلوگیری از تعلیم مفهموم شرک. دین برنامه‌دهنده به آنها نیست بلکه آنها هرطور که بخواهند از دین استفاده می‌کنند. 2_بندگان خدا را برده‌ی خود میگیرند:حق انتخاب و اقرام برای مردم قائل نیستند. 3_مال خدا را مال خود می‌دانند:اموال عمومی را متعلق به خود می‌داند و دست محرومان را از آن قطع میکنند این سه اصل سه رکن نظام طاغوتی هستند: • مرز بین حکومت الهی و حکومت طاغوتی همین سه نقطه است که بلای دنیای اسلام قبل از قیام امام‌حسین است. • بزرگترین حرکت پیامبراکرم‌ صلی‌الله‌علیه‌و‌آله،نجات دادن مردم از حکومت طاغوت و ایجاد نظام توحیدی بود. • هدف قیام امام‌حسین علیه‌السلام نیز احیای جامعه توحیدی پیامبر است. .امام حسین علیه السلام می خواستند حکومت طاغوت را به امامت و ولایت برگردانند • امام حسین علیه‌السلام می‌خواستند حکومت طاغوت را به امامت و ولایت برگرداند.
صفحه ی3️⃣ تمام ارکان نظام جامعه‌ی اسلامی پیامبر برای مردم ترسیم کرد و خود آن عمل کرد به جز یک حکم و آن،این بود. هرگاه قطار جامعه‌ی اسلامی از خط خارج بشود و روند کلی این نظام تغییر بکند تکلیف چیست؟ این انحراف در زمان پیامبر به وجود نمی‌آمد. •فلسفه‌ی اصلی امر به معروف و نهی از منکر؛ حفظ نظام توحیدی و جلوگیری از انحراف آن است. •هدف قیام امام حسین امر به معروف و نهی از منکر است.
صفحه ی4️⃣ •وقتی طاغوتیان علیه پیامبران و مسلمانان می‌شوریدند که گفته میشد این نظام که در رأس آن طاغوت است نظام غلطی است و باید طاغوت‌ها بروند و تمام راه‌ها و و کانال‌هایی که استفاده مادی و معنوی را در جیب طاغوت‌ها می‌ریزد بسته شود،گ نه زمانی که مصلحان نصیحت می‌کردند و درس اخلاق می‌گفتند.
صفحه ی5️⃣ جمع بندی درباره هدف قیام امام حسین علیه السلام : *۱*. حکومت *۲*.شهادت *۳*.قیام و مقاومت در مقابل حکومت طاغوت که برای مردم تاریخ الگو بشود وقتی نظام اسلامی را به فساد می رود باید قیام کرد . حکومت و شهادت اهداف اصلی قیام نیستند بلکه نتایج احتمالی قیام هستند.
صفحه ی6️⃣ هدف قیام امام حسین علیه السلام: امر به معروف و نهی از منکر کنم (نظام ارزشی و هنجاری) وسیره ی جد و پدرم را یعنی همان امامت اسلامی را زنده کنم .(عملی، اجرایی و روش)
صفحه ی7️⃣ پیامبر صلی الله علیه و اله فرمود : هر کس ببیند قدرتی، سلطانی در جامعه وجود دارد که حرام خدا را حلال کرده و حلال خدا را حرام کرده و عهد خدا و پیمان الهی را شکسته و در میان بندگان خدا با ظلم و جور عمل می‌کند هر کس این وضعیت را ببیند و علیه این وضعیت قیام نکند بر خداوند متعال فرض است که این آدم بی تفاوت را ببرد همان جایی که آن آدم جائر را می برد. زیرا که نیروی خود را احتکار کرده و در اختیار جریانی که باید احکام الهی و حق را به کرسی بنشاند قرار نداده است
صفحه ی8️⃣ چند نکته: ۱.پیامبر در همه چیز اسوه ی حسنه هست.(اما اصل الگو بودن پیامبر این است که با ثبات قدم در مقابل دشمنان خدا بایستید.) ۲.ترک فعل(ترک قیام لله،ترک امر به معروف و نهی از منکر)گناه عظیمی است در حد گناه سلطان جائر. ۳. پروژه ی انقلاب اسلامی،اصلاح دائمی و قیام برای خدا در مقابل ظلم و فساد. ۴.عاشورا جاریست. هرجا که برای اسلام،برای اقامه ی حدود الهی ،برای احیای دوباره جامعه ی اسلامی ،حرکتی انجام می گیرد یک حرکت حسینی است. ۵.در مقابل سلطان جائر به شدیدترین وسیله باید اقدام کرد.
👆۸ صفحه،خلاصه ای از کتاب قیام حسینی،رهبر معظم انقلاب،دوره ی سیر مطالعاتی منظومه اندیشه رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ضرورت محاکمه حدود ۲۰۰ نفر از مسئولان سخنران : رحیم پور ازغدی ⚖ شما هم شکایت کنید👇🏻 👉🏻 Asle90.24on.ir #⃣ ✍️بیداری ملت @bidariymelat
🌷ملتی که شهادت دارد شکست‌ناپذیر است ✍رهبرانقلاب: ایمان آگاهانه در رزمندگان، موجب این میشد که خطر را به هیچ بگیرند. در فرماندهان موجب این میشد که لحظه‌ای به راحتی خود و یا به خطر برای خود فکر نکنند. شب و روز تلاش و کار کردند... ۱۳۷۸/۳/۳ 🇮🇷ســــید خراســانــی🇮🇷 @sayedkhorasani