❎ یکی از مهمترین آنزیم ها، اینورتاز است که ساکارز شهد را به گلوکز یا فروکتوز تبدیل می کند.قند اصلی و مفید عسل لولوز یا فروکتوز است.هر چقدر فروکتوز نسبت به گلوکز و ساکارز بیشتر باشد، عسل اصلی تر و خالص تر است.عسل زمانی تشکیل شده که رویش پولک زده باشد.🌹
✅ چنگال عسل:
با چنگال عسل گیری روی موم قرار گرفته، برعسل را تخریش می کنیم تا عسل راحت تر خارج بشود.حجرات نیز خراب می شوند که اشکالی ندارد.🐝
❎ سپس در عسل گیر قرار می دهیم و وقتی عسل اش کاملاً خارج شد، دوباره شان خالی که حاوی باقی مانده ی عسل است را داخل کندو می گذاریم و در روز بعد مخصوصاً اگر جمعیت قوی باشد، زنبورها دوباره همه آنها را می سازد.در بهار و تابستان یک روزه تکمیل می شود و حجرات مومی ترمیم می شود.🌹
✳️ هر چقدر گل در طبیعت بیشتر، طول روز بیشتر و جمعیت کندو بیشتر باشد،تولید عسل سریع تر است.اما اگر یک طبقه باشد متوسط تولید سالیانه ۸-۱۰ کیلوگرم است در حالیکه اگر طبق بخورد در بعضی کشورها تا ۴۰ کیلوگرم نیز عسل برداشت می کنند.🤗
❇️ اهرم:
در فصل فعالیت زنبور ها(بهار و تابستان) زنبورها با ماده ی بره موم درب کندو را به بدنه می چسبانند و براحتی نمی توان درب کندو را برداشت.اول با اهرم تمام بره موم ها را باید بتراشیم و مثل اهرم فشار بیاوریم تا درب کمی شل بشود و اتصالات اش با بدنه قطع بشود.🤔
❎ سلولها ی مصنوعی پرورش ملکه یا سلول پرورش مصنوعی ملکه:
در شرایط عادی در کندویی که ملکه پیر شده است یا ملکه مریض یا تلف شده باشد، کارگرها خودشان اقدام به ساختن و تولید ملکه ی جدید می کنند، بدون اینکه زنبوردار کاری انجام بدهد.😳
✳️ جمعیت یک ملکه دارد اما وقتی خودش شروع به ساخت ملکه می کند، به دلیل از بین رفتن ملکه ها چند تا لارو قبل از سه روز را کاندید و دانه ی گرده نمی دهند و فقط ژل رویال می دهند.💐
❇️ کار دوم این است که شان ها موازی هم قرار می گیرند یعنی محور اصلی حجرات موازی نسبت به زمین است.🌷
✅ سلول هایی که کارگر و نر پرورش داده می شود،محور سلول ها موازی با زمین است اما اگر ملکه ایجاد بشود،کارگرها جهت سلول ها را تغییر می دهند و جهت محور را عمود بر زمین می کنند.😋
❎ وقتی در کندو را بر می داریم، با دیدن این حجره حتی اگر نوزادی درش قرار نگرفته باشد، متوجه می شویم که جمعیت قرار است ملکه ی جدید بسازد.🌸