17.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
#نماهنگ
🔹نماهنگ «راز فریاد» رونمایی شد؛ فریادی که هزار و ۴۰۰ سال پیش در صحرای کربلا گوش آسمان را پر کرد و جلوهاش هنوز هم عمود خیمه عزای حسین بن علی (ع) را میافرازد.
🔹نوای این نماهنگ از کوچه پس کوچههای کاهگلی و سیاهپوش شهر یزد با صدای مصطفی راغب و به همت حوزه هنری این استان در فضای مجازی پیچیده. تهیهکننده کار سید جلال اشکذری است و حال و هوای این روز و شبهای عزیز با صدای سه ضرب سینهزنی یزدیها را به تصویر میکشد.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حوزه_هنری
💠@sazmantablighaat
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای مرحوم حاج احمد دلجو را میشنوید:
🔹️سال ۱۳۲۶ در خیابان خراسان تهران به دنیا آمد. هیئتیهای قدیمی میدانستند که مداحی و ستایشگری را نزد پدرش حاج مرتضی دلجو و پدر همسرش مرحوم حاج محمد علامه آموخته. در طول سالهای حیاتش هرکه میخواست نوحههای حاج احمد دلجو را بشنود باید به هیئت صنف بزازان و صنف کفاشان میرفت.
🔹️حاج احمد نوزدهم تیرماه ۱۳۷۹ بر اثر سکته به رحمت خدا رفت و مزار او حالا در باغ توتی حرم حضرت عبدالعظیم قرار دارد.
🔹️قطعه «همه جا کربلا همه جا نینوا» از خاطرهانگیزترین نغمههای عاشورایی ایرانیهاست که بارها و بارها در هیئات مختلف اباعبدالله زمزمه شدهاست؛ یادگاری مبارک و ماندگار از حاج احمد دلجو.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantablighaat
19.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
#تیزر_فرهنگی
🔸امسال شمر امام حسین را نمیکُشد!
🔹قصه مرثیه ناتمام را کودکانی رقم زدند که کامشان با تربت سیدالشهدا گشوده شده و از همان کودکی خادم این تبار محترم شده اند. کودکانی که در دنیای کودکانه خودشان "یا لیتنا کنا معک" را زندگی میکنند.
🔹مرثیه ناتمام در باشگاه فیلم سوره تولید شد؛ نویسنده این اثر حسین حقیقی بود و کارگردانی مرثیه ناتمام را احمد حیدریان عهده دار شد. کار تهیه کنندگی این فیلم کوتاه را هم حامد یامین پور انجام داد و در آستانه عاشورای حسینی منتشر شد.
🔹سرنوشت جدال شمر و خنجر تیزرش با سپاه کودکان حسینی را در این چند دقیقه ببینید.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حوزه_هنری
#سازمان_سینمایی_سوره
#باشگاه_فیلم_سوره
💠@sazmantablighaat
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای مرحوم حاج احمد معظم را میشنوید.
🔹شب هشتم که میرسد، ایرانیها نوحه قدیمی «جوانان بنیهاشم بیایید» را زمزمه میکنند. مرثیهای برای حضرت علی اکبر (ع) که در طول سالها مداحان بسیاری آن را خواندهاند و یکی از قدیمیترین خوانشهای این شعر متعلق به مرحوم احمد معظم است.
🔹 مرحوم معظم از مداحان گمنامیست که نواهای ماندگارش سالهاست در مجالس عزای سیدالشهدا تکرار میشود و البته کمتر هم میان مردم شناخته شدهاست، ذاکری که در میان مداحان همنسلش به روضههای حضرت زهرا (س) شناخته میشد.
🔹مرحوم حاج احمد معظم در کنار حاج مرشدحسین پنجهپور از بنیانگذاران و دستاندرکاران اصلی حسینیه جوادالائمه اصفهان بودند؛ حسینیهای که جزو هیئات معروف و پربرکت اصفهان است.
🔸 نغمه «جوانان بنیهاشم بیایید» یکی از ماندگارترین و حزینترین نغمههای عاشورایی نسلهای مختلف ایرانیهاست که با روضه حضرت علیاکبر سلامالله علیه عجین شده است.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantablighaat
📹
#ویدئو
🔸 ای جاهلان! قرآن جان ماست...
🔹در شبهایی که جوامع اسلامی متأثر از هتک حرمت رذیلانه کشورهای اروپایی به قرآن کریم بود، ذاکران اهل بیت جزو پیشگامان واکنش به این اتفاق تلخ بودند. شبهای محرم امسال در خیلی از جلسات روضه و ذکر سیدالشهدا بیش از هر سال منور به نور مصحف شریف بود؛ از جلسات پرجمعیت پایتخت تا محافل اصلی شهرهای مختلف کشور و کانونهای مذهبی در سراسر این سرزمین حسینی.
🔹تصاویری میبینید از عرض ارادت ذاکران اهل بیت، آقایان محمود کریمی، میثم مطیعی و مهدی رسولی به قرآن کریم و واکنش به این اهانت رذیلانه کشورهای اروپایی.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#سازمان_هیأت_و_تشکل_های_دینی
💠 @sazmantablighaat
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹
#ویدئو
🔸 از هیأت دو هزار نفری دختران عزادار حسینی تا دیدار با مبلغین گفتمانساز زنجانی
🔹 رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در آستانه یوم العباس میهمان زنجانیها بود؛ از حضور در جمع صمیمی و پرشور دختران نوجوان زنجانی در محفل «من دختر حسینم»، تا حضور در هیئتهای منازل شهدا و دیدار با بانوان شاخص و مبلغین گفتمانساز زنجانی. رئیس سازمان تبلیغات اسلامی دیدارهایی هم با امام جمعه و استاندار زنجان داشت و با جمعی از مسؤولان استان هم به گفتگو نشست.
🔹 حجتالاسلام قمی شب گذشته در جمع پرشور عزاداران حسینیه اعظم زنجان و هیئت ثارالله با مداحی حاج مهدی رسولی حضور یافت.
🔹 از این سفر و جمع باشکوه یومالعباس بیشتر برایتان خواهیم گفت.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حجتالاسلام_قمی
#زنجان
💠 @sazmantablighaat
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای مرحوم محمدعلی کریمخانی را میشنوید:
🔹️استاد کریمخانی را همه با صلوات خاصه امام رضا (ع) و نغمه «آمدم ای شاه پناهم بده» به خاطر میآورند. او سال ۱۳۲۹ در نرجه زنجان متولد شد. از پنجشش سالگی قرائت قرآن و مداحی را آغاز کرده بود و آنطور که خودش میگفت، معلم قرآن دبستانش، مشوّق اصلیاش برای خواندن بود.
🔹️مرحوم کریمخانی به صدای بسیار خوب و پرقدرتش شهره بود و بسیاری از اساتید آواز سنتی ایران هم از صدایش ابراز شگفتی کرده بودند. کافی است به یاد بیاوریم خاطره ای که مربوط به نظر محمدرضا شجریان درباره صدای مرحوم کریمخانی بود و دوجین خاطره مشابه در میان اساتید آواز سنتی.
🔹️آلبوم «ساقی سرمست» یکی از آثار مرحوم کریمخانی در رثای شهیدان کربلا است. از قطعههای عاشورایی او میتوان به «مستان همه افتاده و ساقی نمانده» و «نجوای عاشورایی»، «حسین آرام جانم» اشاره کرد. همایون شجریان قطعه «من کجا، باران کجا» از آلبوم «ایران من» خود را که بر اساس نحوه خواندن مرحوم کریمخانی تهیه شده، به او تقدیم کرده است.
🔹️مرحوم کریمخانی شامگاه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ به علت بیماری در ۷۲ سالگی درگذشت.
🔸️در شب تاسوعای قمر منیر بنی هاشم مهمانید به یکی از خاطره انگیزترین و حزین ترین نغمه های عاشورایی با صدای استاد کریمخانی
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantablighaat
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹
#ویدئو
🔸 میشه کسی روضه بخونه...
🔹 امروز روز تاسوعاست؛ روز بیپناهانی که به عمود برافراشته قمر منیر بنیهاشم پناه میبرند. راستش فرقی هم ندارد چه شکلی و چه دین و مذهبی. امشب شب همه بیپناههاست. روز غم حسینبنعلی(ع) در فراق برادر.
🔹 بچههای سازمان سینمایی سوره به بهانه امشب برشهایی دیدنی از چند اثر خاطرهانگیز سینمایی را کنار هم گذاشتهاند به ذکر حضرت ثارالله. با نگاهی به فیلمهای مصلحت، سهم گمشده، خدا نزدیک است، خداحافظ رفیق، موقعیت مهدی، یک حبه قند و به رنگ عرض ارادت به ساحت قدسی سیدالشهدا(ع)
🔹 راستی شما در سختترین لحظات و موقعیتهای زندگی به کجا پناه میبرید؟
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حوزه_هنری
#سازمان_سینمایی_سوره
💠 @sazmantablighaat
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای مرحوم محمد احمدیان را میشنوید:
🔹️این صدا از همان روزهایی که نواهای مداحی را روی صفحه گرامافون پخش میکردند، مشهور بود.
🔹️مرحوم احمدیان در اوایل کودکی تا نوجوانی تمامی ردیف موسیقی را از پدرش یاد گرفت. حوالی سال ۱۳۳۸ به دعوت آقای مجید وفادار به رادیو رفت و از همان ابتدا با اشعار مذهبی کارش را شروع کرد. گاه همان نغمهها را در هیئت به صورت سینهزنی اجرا میکرد. او با موسیقیدانان فاخری چون مرحوم تاج و بنان نیز همنشینی و آشنایی عمیقی داشت. اثر «نوجوان اکبر من» را که ابتدا در سال ۱۳۴۲ جواد بدیع زاده ساخت و روی صفحه ی گرامافون منتشر شد و بعدها استاد احمدیان آن را مانند بسیاری نواهای دیگر، به صورت سینهزنی اجرا کرد. محمدابراهیم باستانی پاریزی یادداشتی کوتاه اما تاثیرگذار در توصیف آن نوشت: طمأنینه و غنای ملودیک و استفاده به جا از فضاهای دستگاه همایون و گوشههای چکاوک و بیداد در این نوحه به همراه صدای پر سوز از جمله ویژگیهای این کار به شمار میرود.
🔹️ یکی از مداحیهای عاشورایی محمد احمدیان، نوحه سوزناک «ساقی لبتشنگان» است. او این نغمه را در رثای حضرت عباس علیهالسلام در دهه ۴۰ شمسی خواند. مرحوم احمدیان نوحههای دیگری را هم به همین سبک خوانده بود، کارهایی همچون «امشب به صحرا بیکفن جسم شهیدان است».
🔸️امشب که عاشورای حسینیست و شب انتخاب، مهمانیم به یکی از معروفترین آثار به جا مانده از او قطعه «امشب شهادتنامه عشاق امضا میشود» که سالهاست خاطره مشترک شبهای عاشورای ایران و پایان دهه اول محرم است.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantabligh