هدایت شده از مسجد شهید مطهری رکنی
سین حاء:
#نشر_حداکثری
🔴 #مهم
تکبیرهای ۲۱ بهمن، حد وسط ندارد.
اگر گفته شود و جایی که گفته میشود، اثرش بسیار خوب است و اگر گفته نشود و مناطقی که گفته نمیشود، اثرش بسیار بد و مصداق خودزنی و ضدتبلیغ است.
امسال هم فراخوان تکبیر اعلام عمومی شده. خبرهای رسیده نیز حکایت دارد که مهندسی اغتشاشات آینده قرار است با مکانیزم محله محور طراحی شود. اگر دلبستگان به انقلاب گول جنگ روانی مارپیچ سکوت دشمن را بخورند، و این اعلان حمایت از انقلاب چنانکه باید تحقق نیابد در ماه های آتی با یک تهدید مهندسی شده رو به رو هستیم.
باید با تمام توان تهدید را به فرصت تبدیل کنیم با به حداکثر رساندن تکبیرها، خصوصا که امسال راهپیمایی هم نداریم.
متن پیشنهادی جهت ارسال دیگران و کارکردن در صفحات اجتماعی خود:
به مناسبت ۴۲مین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، ۲۱ بهمن، مطابق رسم هر سال، رأس ساعت ۲۱ تا ۲۱:۱۰ هر جای شهر و کشور که هستیم، در خانه یا خیابان، پرشور و کوبندهتر از هر سال، بانگ تکبیر سر خواهیم داد...
#صدای_انقلاب_خاموش_شدنی_نیست
🇮🇷🍁
🍁
💠 یادداشت کوتاه
🌀 موضوع: #فتنه گری #سلبریتی ها‼️
✍️علی اکبر صیدی
🔹🌺🔸
❌ #امام_علی (ع) از #فتنه گری #سلبریتی ها (Celebrity) خبر میدهد.
🔻 حضرت علی (ع)، یکی از کانال های فتنه (جنگ نرم) علیه ارزشهای اسلامی را «شخصیت های شناخته شده و ستاره» (سلبریتی ها) معرفی می نمایند که از موقعیت شان بر ضد نظام اسلامی بهره منده شده و فتنه انگیزی می کنند:
🔸«وَ کَمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِا الْاِحْسَانِ اِلَیْهِ وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیْهِ وَ #مَفتونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فیهِ؛ بسا کسان که نکوحالی شان دام بلاست. خطاپوشی شان موجب غرور است و #حُسن_شهرت و خوش نامی شان سبب غلتیدن به دام #فتنه است...(
🌺 نهج البلاغة ، حکمت 116 )
🌀و در فراز دیگری می فرماید: رُبَّ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فیه.
بسا کسان که با ستوده شدن به مرداب فتنه در افتاده اند. ..
🌺( نهج البلاغة؛ حکمت 462 ).
📛مراقب #فتنه برخی #سلبریتی ها باشیم.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
#ایران_مقتدر
#دهه_فجر
🇮🇷🍁
🍁@rokny110
۱۰ ویژگی انقلاب اسلامی ایران از دیدگاه قرآن
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
سیاست نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی روی کره زمین منحصر به فرد است
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
ویژگیهای انقلاب اسلامی!
در دهه فجر و به مناسبت 42ساله شدن نظام جمهوری اسلامی با نگاهی به قرآن و مروری بر انقلاب و آنچه بودیم و آنچه هستیم، خواستم ویژگیهای انقلاب اسلامی را به هموطنان عزیز یادآوری کنم.
۱٫ رهبر انقلاب ، مرجع تقلید
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
چه کسی مرجع تقلید میشود؟ باسوادترین، باتقواترین، بیهوسترین، خوشسابقهترین و غیره اینطور نیست که یک حزبی، یک قبیلهای، یک نژادی و یک کودتایی باشد و رهبر از بین آنها انتخاب شود. رهبر مرجعی است که فقیه، عادل و بیهوس است.
علما نظرات مختلفی در خصوص ولایت فقیه دارند. من از قرآن برای شما میگویم. میفرماید: «إِنَّا أَنزَلْنَا التَّوْرَاهَ فِیهَا هُدًى وَنُورٌ ۚ یَحْکُمُ بِهَا النَّبِیُّونَ … وَالرَّبَّانِیُّونَ وَالْأَحْبَارُ بِمَا اسْتُحْفِظُوا مِن کِتَابِ اللَّـهِ» (مائده/۴۴) ما تورات را نازل کردیم در حالی که در آن، هدایت و نور بود؛ و پیامبران، … و علما و دانشمندان به این کتاب که به آنها سپرده شده، حکم میکردند. یعنی بعد از پیامبران، علما و دانشمندان بر اساس تورات حکومت کردند.
ولایت فقیه یعنی چه؟ یعنی حکومت علما بر اساس کتاب آسمانی. مسأله ولایت فقیه از ویژگیهای شاخص نظام اسلامی ماست.
۲٫ هدف انقلاب، فقط خدا
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هدف به کارها ارزش میدهد. چاقوکش و جراح هر دو شکم پاره میکنند. ولی هدفهایشان فرق میکند. هدف مردم از انقلاب، اسلام بود نه اقتصاد. حضرت امیر(علیهالسلام) مهمانی دعوت بود. آمد منزل، چیزی خورد و رفت. فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) گفت: شما که امشب مهمان هستید، گفت: گرسنه هستم. نگرانم به خاطر شام به مهمانی بروم نه برای اجابت دعوت یک مؤمن. البته فقط خدا هم به این معنا نیست که تدبیر و برنامهریزی نداشته باشیم.
۳٫ رجوع به آرای مردم
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
«وَأَمْرُهُمْ شُورَىٰ بَیْنَهُمْ» (شوری/۳۸) مشورت با مردم قبل از انقلاب نبود. اما به لطف خدا در این سی و پنج سال تقریباً سی و پنج بار پای صندوق آمدیم. یعنی میانگین سالی یک انتخابات داشتهایم.
حضور مردم آن هم از همهی اقشار، نه از یک گروه و حزب! هیچ کس نمیتواند بگوید که این انقلاب برای مهندسها، دکترها، کارگرها، کشاورزها، آخوندها، قوای مسلح یا بازاریهاست. این انقلاب با حضور همهی مردم و از همهی اقشار شکل گرفت.
تکیه این انقلاب و نظام بر مردم است. مسألهی حزب، شغل، نژاد، لهجه، فامیل، منطقه و هیچ چیزی مطرح نیست. در هشت سال جنگ تحمیلی بدنهی تشکیل دهندهی نیروهای مدافع داوطلب بودند. در انتخابات، راهپیماییها و حضور در میدانهای مختلف این مردم همیشه حاضر بودند.
۴٫ تحول در جوانان
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
جوانی که روحش قفل بود و حتی توپ و دوچرخهاش را به برادرش نمیداد، برای جان دادن به جبههها رفت. قرآن میفرماید: تحول را خدا ایجاد کرد: «فَمَن یُرِدِ اللَّـهُ أَن یَهْدِیَهُ یَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ» (انعام/۱۲۵) آن کس را که خدا بخواهد هدایت کند، سینهاش را برای (پذیرش) اسلام، گشاده می سازد؛ روحش را باز میکند. قبلاً در یک دوچرخه قفل بود، حالا جانش را هم میدهد.
من یک زمانی جبهه بودم، دیدم که شب عملیات رزمندهها، بازی میکردند. بیست دقیقه دیگر عملیات است، ممکن است شهید بشود. اما چنین روحیهای دارد؟ خدا یک نظری کرد و سعهی صدر مردم بالا رفت.
@rokny110
✨﷽✨
🌼ایمان و عمل، دو همزاد در قرآن که هیچ کدام به تنهایی فایدهای ندارد
✍اسلام همواره مىگويد ايمان و عمل، به طورى كه «اَلَّذينَ امَنوا وَ عَمِلُوا الصّالحات» حكم يک ترجيعبند را در قرآن پيدا كرده يعنى مكرر در مكرر در آيات قرآن اين تعبير آمده است؛ يعنى ايمان و عمل در قرآن حكم دو همزاد را دارند. قرآن با اين تعبيرِ خودش مىخواهد بفهماند كه ايمان، به تنهايى براى سعادت كافى نيست؛ عمل هم منهاى ايمان به جايى نمىرسد و اثرى براى انسان ندارد. ايمان يعنى بينش، البته بينش صحيح، بينش خاصى كه قرآن مىگويد و از شناخت خدا شروع مىشود، و عمل يعنى جنبش. بينش خاص و جنبش بر اساس آن بينش.
خيلى از اطلاعات در جهان، اطلاع است بدون اين كه به انسان ايده بدهد. ولى بعضى از علمها و اطلاعها و بينشهاست كه خودبهخود به انسان ايده و آرمان مىدهد. ايمانى كه در اسلام مطرح است چون ايمانِ به خدا و ايمانِ به معاد و ايمانِ به رسالت پيغمبر(ص) است، خود به خود به انسان آرمان مىدهد؛ يعنى ايمان مذهبى فقط علم و اعتقاد نيست، آرمان هم در آن هست.
💥آن وقت اين ايمان كه بينشى است توأم با يک آرمان، جنبشى مىخواهد متناسب با همان ايمان و همان آرمان، به تعبير قرآن «عَمِلُوا الصّالِحاتِ» عمل شايسته، يعنى حركت و جنبشى متناسب و بر اساس آن ايمان و آن آرمان.
📚استاد مطهری، گریز از ایمان و گریز از عمل،
۱۵۱-۱۴۹ (با تلخیص)
👇👇👇
✨ @rokny110
میزان پیشرفت طرح اتصال سردابهای حرم مطهر حسینی که با هدف توسعه فضای زیارتی در طبقه منفی یک در حال اجراست، به ۸۰ درصد رسید.👌
💠 به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات این طرح با مسئولیت محوری مهندسان عراقی و مشارکت متخصصان ستاد بازسازی عتبات در حال اجراست که پیشبینی میشود در ایام اربعین به اتمام رسیده و به روی زائران گشوده شود.
💠این طرح توسعه زیر سطحی شامل چهار سرداب است که مساحت کلی آن بیش از چهار هزار متر مربع است. هدف آستان قدس حسینی از ساخت این سردابها، افزایش ظرفیت پذیرش زائران بویژه در ایام زیارتهای میلیونی است.
💠این چهار صحن در زیرزمین حرم مطهر حسینی به نامهای سرداب القبله، سرداب راس الشریف، سرداب الحجه و سرداب شهدا در قالب پروژه توسعه حرم مطهر حسینی در ۵ متری عمق زمین زیر صحن داخلی حرم به مساحت به همت شرکت مهندسی «ارضالقدس» عراقی احداث شده است. عملیات فنی و بسیار پیچیده اتصال این سردابها به ستاد بازسازی عتبات واگذار شده است.
@sbaa12Hamedan