فقیر گوشه نشین محبتت هستم💔
بساز با دل آنکه ، فقط تو را دارد ...
زندگی حلال کسانیکه عاشقاند.🌹
#کربلا_را_میسازیم
@sbaa12Hamedan
#خادم_ارباب
#کربلا_را_میسازیم
هر ماه میآید و مبلغی در حد وسع پرداخت میکند تا زمانیکه هزینه یک خشت طلا برای هدیه به گنبد حرم مطهر امام حسین علیه السلام شود🔶
معلوم است وضع مالی چندان خوبی ندارد، اما میگوید آقا خودش به بهترین وجه ممکن جبران میکند، من مدیون اربابم...😔
@sbaa12Hamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏═࿐❅❁•هوالمنتقم الجبار•❅❁࿐═┓
براۍ ما بچہ یَتیم هاۍ حـاج قاسـم،
#بایدن و #ترامپ فرقۍ نداره...!
حڪـایت مــا و آمریـڪا دیــگہ
حڪـایت پِـــدر ڪشتگیہ...!
انتقامت رامیگیریم....
#انتقام_سخت
*والله عزیز ذو انتقام*
https://www.instagram.com/tv/CHpvdL2h0E8/?igshid=1oclwu8tukpsw
┗═࿐❅❁•✨✨✨•❅❁࿐═┛
اثری دیگر از گروه رسانه ای احسن الحدیث
دارالتحفیظ امام هادی علیه السلام
♡♡♡°•°•°•°•📝°•°•°•°•♡♡♡
🕊#امام_خامنه_اے:🌺
{{بنده به دعای برخاسته از دل پاک و صاف جوانان و افراد پرهیزگار برای دفع بلاهای بزرگ بسیار امیدوارم، چرا که توسل به درگاه خداوند و طلب شفاعت از نبی مکرم اسلام و ائمه بزرگوار میتواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند.
دعای هفتم صحیفه سجادیه دعای بسیار خوب و خوشمضمونی است که میتوان با این الفاظ زیبا و با توجه به معانی آن با پروردگار سخن گفت}}
🌸🍀#پویش_همگانی
👈قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه 👉
زمان:جمعه ۳۰آبان ماه راس ساعت ۱۹:۳۰به نیت سلامتی امام زمان(عج الله) ورفع بیماری #کرونا
به مناسبت هفته بسیج
#لطفانشردهید🙏🙏
🌸میلاد سیدالکریم حضرت عبدالعظیم حسنی بر تمامی شیعیان تبریک و تهنیت باد.
#عبدالعظیم_حسنی
#شهر_بهشت
#نزدیکترین_راه_کربلا
@sbaa12Hamedan
46.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴کم ام اما عاشقت هستم
🌴بهت خیلی خیلی وابسته ام
🎤 #مهدی_رسولی
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
💫@sbaa12Hamedan
هدایت شده از مسجد شهید مطهری رکنی
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
⚡️
⭕️اهمیت #غربشناسی- ضرورت غربشناسی
(بخش اول)
🔶چرا باید غرب را شناخت؟
💠مفهوم و رویکردهای جاری در غربشناسی
🔷 #غربشناسی به معنای #شناخت_فرهنگ ساری و جاری غرب است که از آغاز حیات فرهنگی سیاسی غرب تاکنون در ارتباط با مجموعه های متشکلی از انسان ها، با مواضع ویژه جغرافیایی، با مقاطع برجسته تاریخی و با دوره های خاصی از سیاست و حاکمیت، همواره در تحول و دگرگونی بوده است. هدف از مطالعات غرب شناسی بازشناسی محورها، اصول و #مبانی_اندیشه_غرب است. در باب شناخت غرب الگوهای مختلفی از غرب شناسی را می توان سراغ داشت. یکی از این الگوها این است که به تبیین و تحلیل مفهومی و محتوایی نظام ها و ایسم های فکری، فرهنگی و سیاسی حاکم بر جهان غرب بپردازیم و ویژگی های هر کدام را همراه با سیر تحولات جاری آن نظام ها بیان کنیم.
🔷الگوی دیگر این است که با حفظ یک جهت گیری تاریخی، به تألیف تاریخی از تحولات غرب دست یابیم. الگوی سومی را میتوان نام برد که براساس آن تحولات جاری مغرب زمین با توجه به موضوعات، مسائل و معیارهای ویژه ای در بخش های گوناگونی رده بندی میشود و هر بخش، ساحت خاصی از میان ساحت های اخلاقی، مذهبی، سیاسی، اقتصادی و نظایر آن را مورد نقد و بررسی قرار میدهد. در مطالعات غرب شناسانه رویکردهای مطالعاتی را میتوان بر حسب محور قرار گرفتن جنبه های خاصی مانند جنبه های تاریخی، اقتصادی، فلسفی، ایدئولوژیک، سیاسی و فرهنگی به طبقات گوناگونی طبقه بندی کرد. (غرب شناسی - سیداحمد رهنمایی، ص۱۳-۱۵)
🔷بدیهی است که بر اساس هر رویکرد، مباحث مطرح شده متفاوت خواهد بود، ولی اگر با رویکردی تاریخی، فلسفی و تحلیلی به مباحث غرب شناسی بپردازیم سیر مطالعات ما شامل دو بخش خواهد بود؛
۱- سیر تاریخی غرب که برهه های مختلف غرب را در بر میگیرد که شامل این مباحث خواهد بود؛ غرب باستان، قرون وسطا، رنسانس و عصر دگرگونی های ژرف در اندیشه ها و روش های غرب و پیامدها و آثار آن، مدرنیسم و عصر تحولات نوین علمی - صنعتی، پست مدرنیسم و تحولات و پیامدهای ناشی از آن تا به امروز.
۲- مبانی و اصول فکری حاکم بر تمدن غرب و تحلیل و واکاوی جریان های اصلی اندیشه غربی؛ این بخش شامل تبیین مهمترین مبانی فکری حاکم بر غرب همچون علم گرایی افراطی، عقل گرایی افراطی، اومانیسم، سکولاریسم و... و جریانهایی همچون مارکسیسم، لیبرالیسم و محافظه کاری و نحله های مختلف آن و... میباشد.
#منبع: وبسایت پرسمان
#غربشناسی
🌹پروردگارادرجمع مااگرکسی بیماراست ازخودش .خانواده اش بحق بیمارکربلا شفای عاجل عنایت بفرما🌹
🌹درجمع مااگرخواهری اولادی نداردبحق علی اصغر (ع) اولاد سالم وصالح عنایت بفرما🌹
🌹دربین ماهرکس آرزوی زیارت دارد در دنیا زیارت اهل بیت (ع)
ودرآخرت شفاعت اهل بیت (ع)
روزی اش قراربده🌹
🌹دربین مااگرمادری جوانی درخانه داردبحق جوانان کربلا به راه راست. هدایت کن ومشکل ازدواج وبیکاری جوانانمان رفع بفرما🌹
🌹بحق موسی بن جعفر (ع) زندانیان آزاد و به آغوش خانوادهاشان برگردان🌹
🌹بحق مسافران کربلاسفرمسافرین
بی خطربگردان🌹
🌹دربین ما اگر مادری مسافرکوچولویی در راه داره ان شاءالله به سلامتی فارغ بشه وخودش و فرزندش را در پناه خودت حفظ بفرما🌹
🌹پروردگاراهمه ی ما را از غرور و حسد و خودخواهی و لذت های حرام دنیادورکن و درپناه خودت حفظ بفرما🌹
🌹دعای خیرما،درحق دوستان ودعای خیردوستان درحق مابه آمین اجابت برسان🌹
🌹هرکه راماازدعای خویش فراموش کردیم یارب توازفضل وبخشش ورحمت خویش فراموش نکن🌹
🌹امـــــــــیــــــن ای پروردگار مهــــــــــربان🌹
التماس دعا
@sbaa12Hamedan
هدایت شده از مسجد شهید مطهری رکنی
⁉️ «منطق بسیج» چیست؟
🌹 یک منطق «قوى» پشت سرِ بسیج وجود دارد؛
این منطق، این علم، وقتى با «عمل» همراه میشود، این غوغا را درست میکند؛ این حوادث شگفتآور را خلق میکند.
🌹 «پایه»ى این تفکّر چیست؟
من چند جملهى کوتاه دربارهى این تفکّر - تفکّرى که «قاعده»ى بسیج است، پشتوانهى بسیج است، «عقبه»ى فکرى بسیج است - عرض میکنم.
🌹دو نکته را من در این مورد عرض میکنم، [که] جاىِ فکر کردن و «بحث» کردن و کار کردن دارد. پایهى این تفکّر، اعتقاد به «مسئولیّت» انسان است؛ مسئولیّت انسان.
🌹انسان موجودى است «مسئول».
«نقطهى مقابل» این فکر، حالت احساس بىمسئولیّتى، ولش کن، برو خوش باش، به خودت بپرداز، است.
«پایه»ى فکرى بسیج این «مسئولیّت» الهى است که حالا عرض میکنم مبانى دینى مستحکمى دارد.
🌹نه فقط مسئولیّت در برابر خود و در برابر خانوادهى خود و نزدیکان خود - که این هست - بلکه مسئولیّت در قبال «حوادث زندگى»؛ در قبال «سرنوشت» جهان، سرنوشت کشور و سرنوشت جامعه، چه مسلمان، چه «غیر مسلمان».
🌹این احساس مسئولیّت فقط نسبت به انسانهاى همعقیده و مسلِم و مؤمن نیست بلکه حتّى نسبت به غیر مسلمین و غیر مؤمنین هم احساس مسئولیّت میکند.
«نقطهى مقابلِ»، همان دَمغنیمتى، ولش کن و حالت تنبلى و حالت گریز از مسئولیّت و مانند اینها است.
«پایه»ى اصلى بسیج، این احساس «مسئولیّت» است. این تفکّر مسئولیّت انسان، جزو بیّنات اسلام است. یعنى هیچکس نمیتواند در این تردید بکند که اسلام، انسان را اینجور موجودى میداند: موجودى که مسئول است، کار از او خواسته شده است.
شما ملاحظه کنید احکام گوناگون را: مثلاً حکم امربهمعروف و نهىازمنکر. امر به معروف یعنى شما همه «مسئول»ید که معروف را، نیکى را گسترش بدهید، امر کنید به آن؛ نهى از منکر [یعنى] زشتى را، بدى را، پلشتى را نهى کنید؛ جلوى آن را بگیرید با شیوههاى مختلف.
🌹«معنا»ى این چیست؟ معناى این، مسئولیّت در قبال «سلامت» عمومى جامعه است.
«همه» مسئولند: من مسئولم؛ شما مسئولى؛ آن یکى مسئول است.
🌹یا مسئلهى «جهاد». جهاد اسلام در واقع «کمک» به ملّتهایى است که پشت پردهى سیاستهاى استعمارى و استکبارى و استبدادى قرار داده شدهاند که نور اسلام به اینها نرسد؛ نور هدایت به اینها نرسد. جهاد براى دریدن این پردهها و این حجابها است؛ جهاد اسلامى این است.
بحث اینکه آیا جهاد، دفاعى است یا ابتدائى است یا مانند اینها، بحثهاى «فرعى» است؛ بحث «اصلى» این است: «ما لَکُم»؟! لا تُقاتِلونَ فى سَبیلِ اللهِ وَ المُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّسآءِ وَ الوِلدان؛ «چرا»؟! جهاد نمیکنید، مقاتله نمیکنید، نبرد نمیکنید در راه خدا - و بلافاصله [میگوید ]- و در راه مستضعفین، براى نجات مستضعفین؟
این «احساس» مسئولیّت است؛ یعنى شما برو جان خودت را به خطر بینداز و جانت را کف دستت بگیر در میدانهاى خطر، براى اینکه مستضعفان را نجات بدهى؛
«معنا»ى این، همان مسئولیّت است دیگر.
یا این حدیث معروفِ «مَن اَصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِاُمورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم»؛ و از این قبیل، فراوان آیات و روایاتى در متون اسلامى است که این جزو بیّنات اسلام است؛
🌹یعنى اسلام «انسان» را اینجور خواسته است که مسئول باشد؛ هم نسبت به خود، هم نسبت به نزدیکان خود، هم نسبت به جامعهى خود، هم نسبت به بشریّت «مسئول» است.
که حالا اگر بروید دنبال این فکر را در متون اسلامى بگیرید، چیزهاى «عجیبوغریبى»، انسان مشاهده میکند از این «اهتمام» و از این احساس مسئولیّت. پیغمبر اکرم پیش خداى متعال التماس میکند، تضرّع میکند که «اَللّهُمَّ اهدِ قَومى»؛ قومش «همانها»یى بودند که او را میزدند، او را طرد میکردند، او را تهدید به قتل میکردند، اینهمه بر او زحمت وارد مىآوردند، او پیش خداى متعال التماس میکند که خدایا، اینها را نجات بده، اینها را شفا بده، اینها را هدایت کن!
این پیغمبر. امیرالمؤمنین وقتىکه مىشنَود که سپاهیان معاویه رفتند آن شهر را غارت کردند با غصّه میگوید که - بَلَغَنى اَنَّ الرَّجُلَ مِنهُم کان یَدخُلُ عَلَى المَراَةِ المُسلِمَةِ وَ الاُخرَى المُعاهِدَة - مردهاى این لشکرِ غارتگر وارد خانهى مسلمان و معاهَد (معاهد یعنى غیر مسلمانى که در زیر سایهى اسلام زندگى میکند؛ مسیحى، یهودى) میشدند، به زنها اهانت میکردند، دستبند زنها را میگرفتند، زیور زنها را میگرفتند، بعد حضرت میفرماید که اگر مسلمانْ از این غصّه بمیرد، «جا» دارد.
🌹شما ببینید؛ یعنى احساس مسئولیّت تا این «حد» است. نمیگوید اگر امیر مسلمین بمیرد «جا» دارد؛ میگوید اگر «انسان»، اگر مسلمان از این غصّه بمیرد جا دارد. این همان احساس مسئولیّت است.
🌹«پایه»ى اصلىِ حرکت بسیج این است: «احساس مسئولیّت» الهى.
🍀@rokny110