اولین جلیقه هوشمند در جهان AppWEAR با داشتن 3 پد حرارتی، گرمایش بدن در شرایط آب و هوایی سرد را تأمین کرده و از طریق بلوتوث با تلفن همراه کاربر ارتباط برقرار کرده و درجه حرارت موردنیاز بدن را تنظیم می کند.
http://www.ion.ir/News/462118
@seda24
دادگاهی در مسکو فیس بوک را با مبلغ 3 هزار روبل (تقریبا 47 دلار) جریمه کرد. علت این جریمه عدم اجرای قانون حفظ حریم خصوصی اطلاعات و ذخیره داده های کاربران فیس بوک در سرورهای روسیه اعلام شد. زمانی که فیس بوک قانون نظارت روسیه بر داده های داخلی این کشور را نپذیرفت مورد خشم دولت روسیه قرار گرفت. این قانون در تاریخ 31 دسامبر 2014 تصویب شد و طبق این قانون همه شرکت های داخلی و خارجی که داده های شهروندان روسیه را جمع آوری، ذخیره و یا پردازش می کنند باید این کار را روی سرورهایی که از لحاظ جغرافیایی در مرزهای روسیه قرار دارند، انجام دهند. این در حالی است که فیس بوک چنین کاری نمی کند. نکته جالب در مورد واکنش فیس بوک به جریمه ها و اخطارهای دادگاه های روسیه این است که اساسا هیچ یک از مقامات یا نماینده های فیس بوک در این دادگاه ها حاضر نمی شوند.
پیش از این نیز توییتر همین مبلغ را طی هفته گذشته جریمه شده است. از سال 2016 نیز لینکدین به دلیل عدم رعایت حریم خصوصی کاربران در روسیه فیلتر شد.
http://www.ion.ir/News/462315
@seda24
ایران بهشت چینیها برای استخراج رمزارز؛ از قاچاق تا فعالیت مخفیانه در کارخانهها
https://dgto.ir/19m7
@seda24
فیسبوک سال قبل ۲۰ میلیون دلار برای امنیت زاکربرگ خرج کرد
https://dgto.ir/19lr
@seda24
«سید محمد بطحایی»، وزیر آموزش و پرورش ایران: ما در پله اول تمام تلاش و تمرکز خود را روی «سینا روبیک» گذاشتهایم که بتوانیم آن را به تدریج تبدیل به شبکه ملی آموزش و پرورش کنیم. اکنون در حقیقت بخشهای آیتی خود را با رعایت زیرساختهای فنی به تدریج روی سینا روبیک میآوریم و سامانههای مربوط به جمعآوری دادهها و داده آمایی را به تدریج روی سینا روبیک بار گذاری میکنیم. در واقع برنامه ما ایجاد یک شبکه ملی آموزش است و این همان جایی است که میتوانیم از بستر کافه بازار یا پلتفرمهای مشابه استفاده کنیم.
https://dgto.ir/19m3
@seda24
کلاهبرداری از کاربران با حراجیهای اینترنتی به بهانه اعیاد
https://www.isna.ir/news/98012510003/
@seda24
برقراری ارتباطات در پلدختر نمایش توییتری یا مدیریت واقعی بحران؟ / بالونی که هوا شد مشکل اینترنت را حل کرد؟+عکس و فیلم
درحالی که وزیر ارتباطات از برقراری ارتباطات در پلدختر خبر داده بود جهادگران و امدادرسانان در این منطقه سیل زده این موضوع را نفی کردند.
http://dana.ir/1476073
@seda24
معاون پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری، اعلام کرد: براساس مصوبه ۲۱ شورای عالی فضای مجازی و آئیننامههای مربوط به آن ارسال پیامک انبوه ممنوع است.
در مقررات تصویب شده در شورای عالی فضای مجازی سقف مجاز برای ارسال پیامک در شبانهروز ۵۰۰ پیامک تعیین شده است که اپراتورهای تلفن همراه از امروز آن را اجرائی میکنند.
@seda24
◀️ کشورهای اتحادیه اروپا با تغییر قوانین کپی رایت این قاره بعد از دو دهه موافقت کرده اند و بر همین اساس گوگل موظف به پرداخت مبالغی به ناشران بابت انتشار مطالب آنها از طریق سرویس های خود خواهد بود.
◀️ همچنین هم باید مطالب حفاظت شده ای که ناشران تمایلی به انتشار آنها به طور عمومی ندارند را فیلتر کند. این تحول با مخالفت برخی دولت های اروپایی مواجه شده است.
◀️ پارلمان اروپا در ماه گذشته با این تغییرات موافقت کرد و هدف از این کار را حفاظت از صنعت چاپ و نشر اروپا به ارزش 915 میلیارد دلار دانست که 11.65 میلیون نفر در آن شاغل هستند.
◀️ تغییرات یادشده شرکت های فناوری مانند گوگل، فیس بوک و سایر پلاتفورم های اینترنتی را موظف به عقد قراردادهای جدیدی با نوازندگان، موسیقی دانان، نویسندگان، ناشران و روزنامه نگاران برای استفاده از آثارشان در فضای آنلاین خواهد کرد.
◀️ همچنین سایت هایی مانند گوگل، یوتیوب، فیس بوک، اینستگرام و غیره موظف به نصب فیلترهایی برای جلوگیری از آپلود محتوای تحت قانون کپی رایت خواهند شد و در غیر این صورت ممکن است جریمه شوند.
@seda24
⭕️ حدود دو ماه پیش بود که دولت و اپراتورهای اصلی روسیه تصمیم گرفتند طی یک طرح آزمایشی، ارتباط روسیه را با شبکه جهانی اینترنت قطع کنند؛ به این معنا که یک شبکه اینترانت داخلی توسعه پیدا کند. حال دومای دولتی این کشور، مجلس سفلای مجمع فدرال روسیه یا یکی از دو مجلس قانونگذاری، لایحه جدیدی را امضا کرده که به سیاستمداران این قدرت را میدهد که این کشور را از اینترنت جهانی قطع کنند.
◀️ به گزارش TheVerge، این لایحه که به آن لقب «اینترنت حکومتی» داده شده است، از اول نوامبر امسال به قانون تبدیل خواهد شد و به گزارش اخبار محلی، اجرای این طرح ۳۰ میلیارد دلار هزینه دربرخواهد داشت.
◀️ به لحاظ فنی، این قانون قصد ندارد زیرساختهای اینترنت و منابع اینترنتی را - که به طور عمومی runet نامیده میشود – از کشورهای دیگر جدا کند. بلکه هدف از اجرای آن اطمینان مقامات این کشور برای حفظ امنیت و قدرتشان در مقابل نفوذ عوامل بیگانه است تا بتوانند در این شرایط کنترل اینترنت را به راحتی در دست بگیرند.
این در حالی است که اقدام اخیر روسیه برای جدا کردن اینترنت این کشور، به شدت زیر انتقاد جوامع جهانی قرار گرفته است و آنها معتقدند که این کشور سعی خود را میکند تا با این اقدام عملکرد شبکه جهانی را کاهش دهد و پتانسیل بیشتری برای سانسور محتوای اینترنتی داشته باشد. این در حالی است که قوانین ضدتروریسم و محدودیت استفاده از VPNها، به تازگی در روسیه تصویب شده است. البته کارشناسان میگویند که دولت روسیه با چالشهای زیادی برای محدود کردن اینترنت و راهاندازی اینترنت حکومتی مواجه است که یکی از آنها ساخت یک سیستم نام دامنه (DNS) ملی است.
◀️ بر اساس این قانون، ارایه دهندگان اینترنت یا ISPها باید تمام ترافیک اینترنت را راهی سرورهای نظارتی داخل خود روسیه کنند.
آمیت نیک، مدیر بازاریابی فنی در شرکت نظارت بر شبکه ThousandEyes گفت: اجرای این قانون باعث میشود که مقامات برای افزایش سانسور اینترنت و انزوای کشور از اینترنت جهانی در زمان جنگ، راحتتر عمل کنند. وی افزود: با این وجود، این امر همچنین باعث میشود که ترافیک اینترنت از طریق مسیرهای زیرمجموعه بهینه و دروازههای فیلترینگ محدودتر شود و این امر یعنی به احتمال زیاد سرعت کاربران روس را برای دیدن سایتها و دسترسی به اپلیکیشنهای خارج از کشور کاهش خواهد داد. البته همانطور که نمونه آن را در چین دیدهایم، این امر مزایایی را برای خدمات میزبانی در داخل کشور به همراه خواهد داشت.
@seda24
معاون علمی ریاست جمهوری اعلام کرد: ایجاد زیست بوم مشترک فناوری با فیلیپین
http://www.itmen.ir/news/271650
@seda24
⭕️ ترامپ روز ۱۲ آوریل اعلام کرد که آمریکا نباید شبکه نسل پنجم خود را ملی کند و شرکتهای خصوصی باید با سرعت بیشتری به سمت ارائه این خدمات حرکت کنند.
وی تصریح کرده است: رویکرد ما در ایالات متحده مبتنی بر حرکت بخش خصوصی و رهبری بخش خصوصی است. دولت نباید پول زیادی را در این زمینه خرج کند. راهبری این کار از طریق دولت باعث میشود این کار نه به خوبی و نه به سرعت انجام شود.
◀️ شرکتهای مخابراتی امریکا در مجموع دهها میلیارد دلار برای راه اندازی شبکه نسل پنجم تلفن همراه در این کشور سرمایه گذاری کرده اند، اما یک چالش مهم در این زمینه تعداد اندک گوشیهای سازگار با استاندارد مخابراتی نسل پنجم در بازار تلفن همراه است.
@seda24
⭕️ گروهی از هکرها اقدام به سرقت و افشای اطلاعات شخصی هزاران افسر پلیس آمریکا و ماموران فدرال کرده اند. این اقدام با هک یک سرور و چندین وبسایت وابسته به اف بی آی انجام شده است.
http://www.ion.ir/News/462414
@seda24
نامهای از طرف یکی از کارمندان سرویس امنیتی فدرال روسیه (FSB) به مدیران امنیتی این کشور را بازخوانی کنیم که پیش از فیلتر تلگرام در روسیه ارسال شده بود. پیشبینی این مسئول ارشد روسیه در مورد آینده تلگرام بسیار جالب است. متن نامه:
"همکاران، این همه داستان نیست، شما متوجه نیستید! این داستان در مورد کلیدهای رمزنگاری شده و تروریسم نیست، پاول دوروف تصمیم گرفته به یکی از کلاهبرداران مالی روسیه تبدیل شود. پس از راهاندازی ارز دیجیتال تلگرام، ما به سیستم مالی غیرقابل کنترلی در روسیه روبهرو میشویم. این ارز مانند بیتکوین در حاشیه نخواهد ماند زیرا ساده، قابل اعتماد و غیرقابل کنترل است. چنین چیزی، تهدید بزرگی برای یک کشور محسوب میشود. مبادله مواد مخدر، قاچاق اعضای انسان و پول نقد در سیستم پاول(دوروف) امکان پذیر است، در آن زمان او (پاول دوروف) میگوید: اینها ارتباطی با من ندارد، تروریستها از کلمات استفاده میکنند، شما باید کلمات را مسدود کنید نه تلگرام را."
@seda24
ماجرای پدری که بخاطر برای درمان بیماری هموفیلی پسر 7 ساله اش برای دریافت وام در دام کلاهبردار تلگرامی می افتد و متوجه حذف تمام مکاتبات در تلگرام میشود.
https://www.yjc.ir/fa/news/6896902
@seda24
سهامداران فیس بوک خواهان حذف «زاکربرگ» از ریاست هیئت مدیره شدند
http://www.jamnews.com/detail/News/945093
@seda24
⭕️ نیویورک شهری با ۸.۶ میلیون نفر جمعیت است که ۳۳۰ هزار کارمند دولتی در آن زندگی کرده و هزاران سرویس تحت وب دولتی و خصوصی از طریق این شهر مدیریت و سازماندهی میشوند.
◀️ از همین رو مرکز فرماندهی سایبری شهر نیویورک از ۱۸ ماه قبل با هدف دفاع از آن در برابر حملات سایبری تأسیس شده تا نیویورکیها بتوانند از زندگی دیجیتال خود حفاظت کنند.
◀️ این مرکز خط لوله داده خود را با همین هدف راه اندازی خواهد کرد که یک پلتفورم ایمن جامع و مبتنی بر خدمات کلود برای حفظ سیستمهای این شهر خواهد بود. این سیستم ارتباطی برای اطلاع رسانی، هشدار، بصری سازی اطلاعات، تحلیل دادهها و کمک به متخصصان امنیت سایبری به کار گرفته خواهد شد. افزایش ظرفیت خدمات مختلف و مقابله آنی با تهدیدات سایبری نیز از این طریق ممکن خواهد بود.
◀️ کالین آهرن از مسئولان این طرح، هدف از راه اندازی خط لوله داده در نیویورک را حل چالشهای مربوط به حفظ امنیت سایبری با رویکردی نو و در مقیاسی متناسب توصیف کرده است. وی طراحی متن باز، منعطف و چندبخشی یا ماژولار را ویژگی این طرح دانسته است.
@seda24
هشدار مرکز افتا؛ کشف آسیبپذیری در اینترنت اکسپلورر/ فایل های نامطمئن را باز نکنید
https://www.mehrnews.com/news/4590580
@seda24
⭕️ جان ادواردز، کمیسیونر حریم خصوصی نیوزیلند در توئیتر نوشت:
◀️ فیسبوک «امکان پخش زنده خودکشیها، تجاوزها، و قتلها را فراهم آورده است، همچنان به میزبانی و انتشار ویدئوی حمله به آن مسجد ادامه میدهد، به آگهیدهندگانش اجازه میدهد که «یهودیستیزی» و دیگر بخشهای بازار نفرتافکنی را تبلیغ کنند، و از پذیرش هرگونه مسئولیت در قبال هرگونه محتوا یا صدمهای که ایجاد کند خودداری میکند».
◀️ «فیسبوک قابل اعتماد نیست. آنها دروغگوهایی هستند که از نظر آسیبشناسی ورشکسته اخلاقی هستند، که تضعیف خارجی نهادهای دموکراتیک را تسهیل میکنند».
◀️ ادواردز اظهارات زاکربرگ را «غیرصادقانه» دانست و محکوم کرد و دلیل این دیدگاه خود را این دانست که «او نمیتواند یا نمیخواهد به ما بگوید که چه تعداد خودکشی، چه تعداد قتل، چه تعداد حمله جنسی پخش زنده میشوند».
نظرات ادواردز در پاسخ به مصاحبه مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک با ABC News بود که در آن وی گفته بود فیسبوک، پس از ماجراهای تروریستی اخیر، بر روی بهبود توانایی الگوریتمهایش برای یافتن رویدادهای ترور که پخش زنده میشوند کار میکند. البته وی بعدا این توئیتها را حذف کرد.
@seda24
⭕️ یک خانم اسرائیلی و هدایت چند میلیون مرد ایرانی
عماد آبشناس، تحلیگر ایرانی که بیشتر یادداشت هایش در اسپوتنیک، منتشر می شود در تازه ترین نوشته خود به موضوع مخاطرات استفاده از ویز در ایران از سوی رانندگان پرداخت.
او نوشت: این روزها تقریبا اکثر رانندگان ایرانی نرم افزار اسرائیلی ویز (WAZE) را در گوشی خود نصب کرده اند و هر جا که می خواهند بروند از این نرم افزار می پرسند چه راهی را برای تردد استفاده کنند و خانمی که امروزه در ایران به نام خانم ویز معروف شده هدایت آنها را به عهده می گیرد.
◀️ آیا تا به حال فکر کرده اید که اگر اسرائیلی ها روزی بخواهند در ایران مثلا عملیاتی انجام دهند همین نرم افزار چه قدر به آنها کمک می کند. ساده ترین مساله این است که رفت و آمد تک تک ایرانی ها را لحظه به لحظه رصد می کند و اگر بخواهیم در ماجرا مقداری بیشتر ورود کنیم یعنی اینکه دشمن با استفاده از این نرم افزار شاید بتواند همه گوشی ها را هک کند و گفت و شنودهای تمام افرادی که این نرم افزار یا نرم افزارهای دیگر را روی گوشی های خود نصب کرده اند، رصد کند. حتی این امکان مطرح است که اگر شخصی با گوشی خود وارد جایی شود نرم افزار همه صداها و یا حتی تصاویر آن مکان را ضبط و یا ارسال مستقیم کند.
◀️ سازمان های جاسوسی با ایجاد نرم افزار های مختلف می توانند به گوشی افراد نفوذ کنند و آنها را خواسته و یا نا خواسته به جاسوسان بالقوه خود تبدیل کند. حتی در مواردی که مثلا سازمان های امنیتی نیاز به ترور افراد دارند کافی است این نرم افزارها روی گوشی آنها نصب شده باشند تا مثلا هواپیماهای بدون سرنشین دشمن بتواند آنها را ردیابی و ترور کند، امری که ما شاهد پیش آمدن آن در بسیاری موارد در افغانستان و پاکستان و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن و… بوده ایم.
◀️ اینجاست که برخی شاید متوجه شوند که سود این شرکت ها که چنین نرم افزارهایی را تهیه می کنند از کجا می آید و اینگونه نیست که سازمان های خیریه ای تشکیل شده باشد تا برای خدمت به انسان ها چنین نرم افزارهایی که میلیون ها دلار هزینه دارند را تهیه کنند و میلیون ها دلار دیگر بابت پشتیبانی آنها هزینه کنند.
◀️ در برخی کشورها مانند چین مثلا نرم افزار های موازی برای حل مشکل مردم تولید شده و مردم این کشورها وقتی که گوشی خود را خریداری می کنند بصورت پیش فرض این نرم افزارها روی گوشی های آنها نصب است. نصب نرم افزارهای دیگر مخصوصا خارجی هم تقریبا در این کشور غیرممکن است و اگر هم حتی نصب کنید و از آن استفاده کنید، ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید.
@seda24
http://www.jamnews.com/detail/News/945183
⭕️ جریمه 117 میلیون دلاری یاهو به دلیل افشای دادهها
یاهو در بین سالهای 2013 تا 2016 میلادی سه بار به افشای دادهها متهم شده بود. اولین بار مرتبط با افشا اطلاعات سه میلیارد حساب کاربری بود که بهعنوان بزرگترین افشای اطلاعات تاریخ شناخته میشود. مورد بعدی نیز در سال 2014 اتفاق افتاد که در پی آن اطلاعات 500 میلیون کاربر افشا شد.
@seda24
⭕️ سرهنگ محمدعلی آدینه لو رئیس پلیس فتای استان زنجان:
جرایم فضای مجازی در زنجان ۶۱ درصد رشد دارد.
متأسفانه در استان زنجان سن افرادی که در فضای مجازی جرم میکنند پایین است و بیشتر نوجوانان هستند.
@seda24
⭕️ با تصویب یک قانون در بریتانیا صورت خواهد گرفت جریمه هایی سنگین در انتظار مدیران شبکه های اجتماعی
◀️ رویترز در گزارشی عنوان کرده است که در 15سال گذشته گزارش سوءاستفاده از کودکان در جهان افزایش یافته و از 110هزار مورد در سال 2004 به 18.4میلیون در سال گذشته رسیده است.
◀️ 45درصد از کاربران بزرگسال اینترنت در بریتانیا حداقل یک بار آسیب آنلاین را تجربه کردهاند و البته 21درصد آنها به تلافی پرداختهاند.
http://www.ion.ir/News/462984
@seda24
رییس مجلس شورای اسلامی: سران قوا خواستار راهاندازی سریعتر شبکه ملی اطلاعات هستند
@seda24
عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی :
ممانعت غیرقانونی رئیس جمهور از حضور من در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی و فضای مجازی، در برابر دهها اقدام غیرقانونی مهمتر ایشان در سطح ملی خیلی مهم نیست.
فیلترینگ نوظهور رئیس جمهور راه به جایی نخواهد برد.
مأموریت ابلاغی رهبر معظم انقلاب را در این دو حوزه مصممتر از گذشته ادامه خواهم داد.
@seda24