فیسبوک برای جبران رسواییهایش به آزادی بیان روی آورد
https://www.isna.ir/news/97110502377
@seda24
مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک موفق شده از طریق استوری ها به افزایش درامد بیش از 100 درصدی برسد. این رشد درامد را می توان حاصل تکنیک های مناسب تبلیغاتی دانست.
http://www.entekhab.ir/fa/news/455204
@seda24
آخرین تلاشهای گوگل برای فرار از پرداخت غرامت چند میلیاردی به اوراکل
https://dgto.ir/173j
@seda24
هواوی قصد دارد تا سال 2020 برنامه ای بلند پروازانه را اجرا کند. برنامه ای که بر اساس آن هواوی قصد دارد سامسونگ را از رتبه یک پرفروش ترین گوشی جهان کنار زده و خود در رتبه نخست بنشیند.
http://www.entekhab.ir/fa/news/455271
@seda24
نیویورک تایمز نوشت: شرکت فیسبوک قصد دارد زیرساخت های فنی واتس اپ، پیام رسان فیسبوک و اینستاگرام را با یکدیگر ادغام کند. این موضوع تحت نظر مارک زاکربرگ به زودی اجرایی خواهد شد.
http://www.entekhab.ir/fa/news/455333
@seda24
حملات فیشینگ چیست و چگونه در برابر آن مصون بمانیم
https://dgto.ir/173y
@seda24
دیگر خبرهای فضای مجازی در
http://eitaa.com/joinchat/1786380305C36436e9518
گوگل به درخواست سرویس فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانههای جمعی روسیه مبنی بر سانسور موتور جستجوی خود بر اساس قوانین محلی پاسخ رد داد و همین امر منجر به بلاک شدن این موتور جستجو در این کشور خواهد شد.
به گزارش ایتنا به نقل از وبسایت خبری تحلیلی theinquirer، سرویس فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانههای جمعی روسیه یا Roskomnadzor، بهصورت مکرر از گوگل خواست تا سیستم موتور جستجوی شهروندان این کشور را به نحوی تغییر دهد که از مسیر سیستم فیلترینگ آنلاین دولتی عبور کند.
قانونی که سال گذشته در روسیه به تصویب رسید موتورهای جستجو را به اتصال به سیستم اطلاعاتی دولت فدرال (FGIS) که به فیلتر نتایج جستجو میپرداخت، مجبور کرد.
دیگر موتورهای جستجوی محلی این کشور نظیر Yandex، Sputnik، و Mail.ru از این قانون پیروی کردند. بااینوجود گوگل به دلیل سرپیچی از این قانون تاکنون به مبلغ 500000 روبل (7532 دلار) جریمهشده است که تنها درآمد 3 ثانیه کمپانی گوگل است. بنابراین پرداخت تمامی این جریمهها به تحمل اتهام سانسور اطلاعات میارزید.
البته این اولین باری نیست که گوگل توسط قانونهای روسیه به دام افتاده است بلکه در سال 2017 میلادی، این کمپانی به دنبال شکایت همتای محلی خود یعنی Yandex، از قرار دادن موتورهای جستجوی خود در تلفنهای همراه هوشمند اندرویدی که در این کشور به فروش میرسند نیز منع شده بود
دلیل این شکایت این بود که گوگل بهصورت پیشفرض و بدون در اختیار قرار دادن گزینههای بیشتر به کاربران، نرمافزار موتور جستجوی خود را در دستگاههای اندرویدی قرار میدهد. درنهایت گوگل بعد از توافق با این کمپانی روسیهای توانست ارائه موتور جستجوی خود بهعنوان پیشفرض را بهعنوان یکی از گزینههای در دسترس به کاربران ارائه دهد.
درنهایت این شرکت گوگل را به پرداخت جریمه 440 میلیون روبلی به دلیل نقض قوانین مرتبط با ارائه خدمات فدرال ضد انحصاری روسیه مجبور کرد.
@seda24
دانشگاههای آمریکایی هم تجهیزات هواوی را تحریم کردند
https://www.isna.ir/news/97110703252
@seda24
امواج وای فای چه آسیبهایی به زنان باردار و جنین میرساند؟
http://gadgetnews.net/329225
@seda24
آنگلا موکل صدر اعظم آلمان پشتیبان قاطع نظارت جدی بر فناوری دیجیتال است، او در سخنگرانی خود در داووس تاکید کرد: یکی از اصول اساسی آلمان این است که باید همواره با اقتصاد بازار هماهنگ بود اما در عین حال حریم شخصی نیز باید مورد حفاظت قرار گیرد. اتحادیه اروپا با تصویب « طرح حفاظت از داده های عمومی» ، حفاظت بهتر از داده های شخصی را شروع کرده است.»/
اجرای «طرح حفاظت از دادههای عمومی» به عنوان سختگیرانهترین طرح قانونی در تاریخ بشر از ماه مه سال 2018 در کشورهایی اروپا آغاز شد. ژانویه سال 2019 اداره ملی نظارت فرانسه طبق بر اساس این طرح گوگل را 50 میلیون یورو جریمه کرد. /
شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در نشست سالانه داووس گفت: فناوری دیجیتال در آینده تبدیل به نیروی محرکه توسعه اقتصاد جهان خواهد شد، از این رو باید اکنون اقدامهای لازم را انجام دهیم چرا که هر روز بیش از 25 هزار تریلیون واژه و داده دیجیتال در جهان تولید میشود. برآوردها نشان میدهد که این میزان 250 هزار برابر اطلاعات مکتوب در موزه کنگره آمریکا است. اگر اقدام ما یک سال عقب بیافتد، در واقع چند سال نوری عقب خواهیم افتاد.
http://www.citna.ir/news/224507
@seda24
«شاخهای مجازی» گرداننده اصلی سایتهای کلاهبرداری/ تبلیغ سایتهای شرطبندی توسط دختران رقاص فضای مجازی
https://www.yjc.ir/fa/news/6806243
@seda24