هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی(مشهد)
💢 #اینترنت و #شبکه_ملی_اطلاعات 4⃣
🔹 اینجا #چین.. کشوری که از گوگل تا فیسبوک و توئیتر و #اینستاگرام و واتساپ و #تلگرام و #بی_بی_سی و.. همه و همه در آن فیلتر است..
🔸 اما نام #فیلترینگ را ضدیت با آزادی نمیگذارند.. سیاست حفاظت می نامند..
🔹 اینجا دومین کشور #قدرتمند جهان با برچسب زنی و بازی با الفاظ و ایجاد دوقطبی کشور خود را دودستی تقدیم بیگانه نمیکنند
🔸 در چین #شبکه_ملی_اطلاعات دارند و مدیریت اینترنت در دستان سازمانهای جنگی و نیروهای مسلح هست و وزارت ارتباط فقط یک کاربر اینترنت هست نه یک تصمیم ساز
🔻 کاش همانگونه که تمام کالاهای مورد نیاز مردم را از #چین وارد میکنند میتوانستیم
1⃣ یک رئیس جمهور
2⃣ 18 وزیر
3⃣ 290 نماینده مجلس
4⃣ به تعداد مورد نیاز عضو شورای عالی فضای مجازی
5⃣ چند مسئول در بخش های مرتبط دیگر
🔺 از چین وارد کنیم
@Jebhefazamajazi
تازه ترین آمارهای وزارت ارتباطات چین نشان میدهد که شمار کاربران فعال شبکه اینترنت همراه در این کشور به یک میلیارد و 138 میلیون نفر رسیده است.
https://www.itna.ir/news/56507
@seda24
احتمال جریمه ۲۶ میلیارد دلاری اپل به خاطر شکایت اسپاتیفای
https://dgto.ir/1aa3
@seda24
⭕️ نصرالله پژمانفر نماینده مجلس:
🔹 فضای کسب و کار مردم روی اینترنت بینالملل قرار گرفته و اگر دشمنان هر آن تصمیم بگیرند که اینترنت بینالملل را قطع کنند، چه کسی میخواهد پاسخگوی ضرر و زیان مردم باشد?
🔹 چه کسی پاسخگوی این تهدیدهای فراوان در حوزه فضای مجازی، سختافزارها و نرمافزارها اعم در کل کشور از شبکه پالایشگاهها، نیروگاهها، مترو و بسیاری دیگر خواهد بود؟
🔹 امروز باید وزارت ارتباطات پاسخ دهد که چرا اجازه داده زندگی و کسب و کار مردم و مسائل حاکمیتی بر بستر یک فضای کاملاً باتلاقی قرار بگیرد زیرا تجربه نشان داده که دشمنان هر زمان اراده کنند بدون توجه به مشکلات داخلی کشور ما آن را قطع میکنند.
🔹 چه در زمان وزارت محمود واعظی بر وزارت ارتباطات با معاونت آذری جهرمی و چه اکنون، دهها و صدها تذکر در قالبهای مختلف در مورد ضعف و بی رغبتی وزارت ارتباطات در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات داده شد و این موضوع را مطرح کردیم که بستر و زیرساختهای این شبکه را ایجاد و سپس خدمات را توسعه دهیم، آنها میگفتند، هیچ نگرانی و ناامنی در این فضا که بر بستر اینترنت بینالملل است وجود ندارد و حتی با تمسخر و فضاسازیهای سیاسی به این تهدید بزرگ بیتوجهی کردند.
🔹 حتی سال گذشته معاون وزیر ارتباطات مصاحبهای داشت مبنی بر اینکه بحث شبکه ملی اطلاعات یک کلاهبرداری بزرگ و بحث انحرافی است و مشکلات کشور با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات حل نخواهد شد و نباید بر این موضوع تمرکز کنیم.
🌐 https://www.mashreghnews.ir/news/956798
🆔 @seda24
⭕️ نصرالله پژمانفر نماینده مجلس:
🔹 تلگرام طلایی و هاتگرام مورد پشتیبانی وزارت ارتباطات و وزارت اطلاعات بود و آنها مثلاً میخواستند پوشش امنیتی برای مراقبت از کاربران داشته باشند و مرتباً هم در جلسات متعدد ابراز میکردند که ما با این پوشش و پوسته توانستیم برخی از فضاهای ناسالم را در جریان فضای مجازی کنترل کنیم و اجازه فعالیت به آنها را ندهیم. میگفتند تلگرام فضای امنی است که ما قدرت کنترل آن را داریم.
🔹 این نماینده مجلس درباره اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه از ابتدا گفته بودیم که پوستههای تلگرامی قابل اعتماد نیستند، توضیح داد: حافظه رسانهها و مردم آنقدر ضعیف نشده که صحبتها و اظهارنظرها و پُزهای سیاسی مسئولان را نسبت به راهاندازی این نسخهها و ایجاد این باور که ما از آن مراقبت میکنیم، فراموش کرده باشند.
🔹 آقای آذری جهرمی سابقه این گفتمان را فراوان دارد؛ روزی در جلسه شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد ما قدرت کنترل تلگرام را داریم؛ با مدیران آنها صحبت کردیم و میتوانیم با یک پیامک تمامی نگرانیهای خود را برطرف کنیم. گفتند نگرانی حاکمیت نسبت به تلگرام وارد نیست و با همین ادبیات، کاربران تلگرام از کمتر از یک میلیون به چهل و چند میلیون نفر رشد پیدا کرد.
🔹 تا پیش از این میگفتند برای کنترل فضای تلگرام و ایجاد امنیت تلگرام طلایی و هاتگرام راهاندازی شد؛ با ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه، در اختیار قرار دادن سرورهای فراوان به آنها و ارائه خدمات دیگر.
🔹 وی با بیان اینکه مستندات کافی در این خصوص وجود دارد، ادامه داد: تلگرام طلایی و هاتگرام با نظارت وزارت اطلاعات و وزارت ارتباطات فعالیت کرد و فارغ از مصاحبههای مسئولان ذیربط در این خصوص، مستندات فراوانی در ارتباط با این موضوع دارم که این وابستگی را ثابت میکند.
🔹 پژمانفر با بیان اینکه فرافکنی مسئولان جواب نمیدهد، گفت: در شرایطی که امروز دشمنان به راحتی این پوسته ها را حذف و کانالها و محتواهایی را فیلتر میکنند و نشان دادند که هیچ پایبندی به قوانین داخلی ایران ندارند، باز هم مسئولان تمام ظرفیت فضای مجازی خود را در حوزه اینترنت بینالملل نگه میدارند.
🔹 اگر روزی اعلام شد دیگر هیچ خدمتی در بستر اینترنت بینالملل به ایران داده نمیشود، مسئولان چه پاسخی در مقابل این موضوع خواهیم داشت؛ قطعاً جناب آقای واعظی و عقل منفصل ایشان آقای جهرمی که اکنون جایگزین وی شده، باید پاسخگوی مسائل ایجاد شده باشند.
🌐 https://www.mashreghnews.ir/news/956798
🆔 @seda24
استفاده مداوم نوجوانان و جوانان از کامپیوترها و تبلتها در آینده تأثیرات مخرب خود را بیشتر نشان میدهد.
https://www.isna.ir/news/98021608714
@seda24
🔹 گوگل موقعیتهای قبلی شما را میداند:
اگر قابلیت مکانیابی را در گوشی هوشمند خود روشن کرده باشید، گوگل با هربار روشن شدن گوشی موقعیت شما را تشخیص میدهد. هر کاربری میتواند بهصورت خط زمانی، تمامی مکانهایی را مشاهده کند که پس از استفاده از سرویسهای گوگل بازدید کرده است. میتوانید با ورود به حساب کاربری گوگل و مراجعه به این لینک(https://www.google.com/maps/timeline?pb)، اطلاعات شخصی خود را درصورت وجود مشاهده کنید.
🔹 گوگل همهی تاریخچهی جستجوی شما را میداند:
با مراجعهبه این لینک(https://myactivity.google.com/myactivity) و ورود به اکانت گوگل میتوانید تاریخچهی فعالیتهای خود (حتی فعالیتها در مرورگر گوگل) را مشاهده کنید.
🔹 گوگل پروفایل تبلیغاتی از شما میسازد:
مشاهدهی پروفایل تبلیغاتی نیز برای همهی کاربران در این لینک (https://www.google.com/settings/ads/) امکانپذیر است.
🔹 گوگل همهی اپلیکیشنهای شما را میداند: https://security.google.com/settings/security/permissions
🔹 گوگل همهی تاریخچهی شما در یوتیوب را میداند: https://www.youtube.com/feed/history/search_history
🔹 شما میتوانید بامراجعهبه این آدرس، تمامی اطلاعات خود را از گوگل دریافت کنید. اطلاعاتی که شامل وبسایتهای نشانشده در کروم، ایمیلها، اطلاعات تماس، فایلهای گوگل درایو و همهی دادههای بالا میشود. بهعلاوه ویدئوهایی که در یوتیوب بارگذاری کردهاید، عکسهای گرفتهشده با گوشی هوشمند، اطلاعات کسبوکارهای فروشندهی خدمات و کالا و کالاهای خریداریشده از گوگل هم در آرشیو تولیدی دیده میشوند. علاوهبر اطلاعات فوق، دادههایی همچون تقویم گوگل، اطلاعات پیامرسانیها در Hangout، تاریخچهی موقعیت، موسیقی شنیدهشده در سرویس گوگل موزیک، کتابهای خریداریشده از گوگل، گروههای گوگل، وبسایتهای ساختهشده بهکمک سرویسهای گوگل، اطلاعات گوشیهای هوشمند قبلی و حتی تعداد قدمهای کاربران نیز در آرشیو وجود دارد.
🔹 برای مشاهدهی دادهی ذخیرهشده در فیسبوک به این آدرس(https://www.facebook.com/help/131112897028467) مراجعه کنید.
فیسبوک علاوهبر ذخیرهسازی حجم عظیمی از دادهها، پروفایلی براساس حدس خود از رفتارها و علایق شما نیز میسازد. آنها به پیامها و رفتار شما در شبکهی اجتماعی دقت میکنند و علایق را حدس میزنند. غول شبکههای اجتماعی حتی استیکرهای ارسالشده را هم ذخیره میکند که چرایی آن مشخص نیست. بهعلاوه هربار که وارد حساب کاربری فیسبوک میشوید، اطلاعات زمان، ابزار و مکانی که از آن وارد شدهاید، ذخیره خواهد شد.
همهی اپلیکیشنهایی که به حساب کاربری فیسبوک متصل هستند، در آرشیو شخصی کاربر ذخیره میشود. شاید دادههای خام دریافتشده در نگاه اول ارزش چندانی نداشته باشند، اما با تلفیق آنها میتوان حتی وضعیت ازدواج یا علایق سیاسی افراد را نیز حدس زد. قابلیتهای جمعآوری اطلاعات کاربران در اکثر سرویسهای کنونی دنیای فناوری بهصورت پیشفرض فعال هستند که شاید نقض حریم خصوصی افراد باشد. بهعنوان نمونه میتوان ویندوز ۱۰ را نیز به فهرست سرویسها اضافه کرد که همهی قابلیتهای ردیابی و جمعآوری دادهی آن از ابتدا فعال هستند.
فیسبوک هم مانند گوگل به اطلاعات زیادی از هر کاربر دسترسی دارد. از میان آنها میتوان به اپلیکیشنها و دورهی استفاده، دسترسی به دوربین و میکروفون دستگاهها، مخاطبان، تقویم، ایمیلها، تاریخچهی تماسها و پیامها، فایلهای دریافتشده، بازیها، عکس و فیلم و موسیقی، تاریخچهی جستوجو، تاریخچهی مرور پلتفرم و موارد دیگر اشاره کرد. البته فراموش نکنید که دسترسی به چنین اطلاعاتی را خودتان بهصورت پیشفرض به سرویسها و اپلیکیشنهای فیسبوک میدهید.
https://www.zoomit.ir/2019/5/6/335691/all-data-facebook-google-has-privacy/
@seda24
آثار دیدن فیلمها و سریالهای ماهوارهای:
وقتی رویا وارد خانه شد از پشت او را گرفتم و بعد نقشه شیطانیام را اجرا کردم و از ترس او را خفه کردم.چون میدانستم برادر زنم به ماجرا مشکوک میشود به او تلفن کردم و گفتم من در هشتگرد هستم و خودرویم خراب شده و نیاز به کمک دارم و او را با این نقشه به 20 کیلومتری هشتگرد کشاندم و کشتم.
http://aftabnews.ir/fa/news/588409
@seda24
دولت سنگاپور قانونی تصویب کرده که به موجب آن انتشار اخبار جعلی و دستکاری در فضای آنلاین جرم شناخته میشود. همچنین برای چنین جرمی ۱۰ سال حبس و جریمههای نقدی در نظر گرفته شده است.
سنگاپور قانونی تصویب کرده که به موجب آن انتشار اخبار جعلی جرم شناخته میشود. به این ترتیب دولت میتواند دستور حذف و مسدود کردن چنین محتوایی را صادر کند.
لایحه «حفاظت از دروغپردازی و دستکاری آنلاین» با ۷۲ رأی موافق و ۹ رأی مخالف تصویب شد. طبق این قانون دروغپردازی که برای سنگاپور خسارت بار باشد یا احتمالاً در انتخابات تأثیرگذار باشد، ممنوع میشود. در همین راستا، تهیهکنندگان سرویس باید چنین محتوایی را حذف یا به دولت اجازه دهند آن را مسدود کند.
به نوشته نشریه استریت تایمز، «کی شانموگام» وزیر داخلی و قانون سنگاپور گفت: دستورات برای تصحیح یا حذف محتوای دروغ احتمالاً به شرکتهای فناوری داده میشود و نه افراد.
@seda24