مرکز ماهر هشدار داد؛ شناسایی ۳۰۰ نمونه بدافزار اندرویدی
برخی از این بدافزارها در فروشگاههای اندرویدی کافه بازار، مایکت، گوگل پلی و ایران اپس منتشر شدهاند و برخی دیگر از طریق تبلیغات تلگرامی و دانلود خودکار توسط دیگر برنامهها روی دستگاه قربانیان قرار گرفتهاند.
https://www.mehrnews.com/news/4613498
@seda24
هدایت شده از جواد جاویدنیا
📣 بیانیه 201 نفر از فضلا و اساتید حوزه و دانشگاه
👈 درخصوص مدیریت بایسته فضای مجازی،
👈 خطاب به مسولین کشور
🔻 در خبرگزاری فارس منتشر شد:
🌐 http://fna.ir/d9m57u
🆔 @Dr_javidnia
هدایت شده از تیمورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 قرائت ربنا توسط یک جوان در مترو مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت
💠 رسانه مردمی ثائر
🆔 @saeer_ir
هدایت شده از 📡 تهاجم فرهنگی 📡
📊آمارهای جالب از کاربران اینستاگرام
🔺۶۸ درصد از کاربران اینستاگرام را زنان تشکیل میدهند.
🔻۷۷.۶ درصد از کاربران اینستاگرام اهل ایالات متحده آمریکا هستند.
🔺۳۲ درصد از کاربران اینترنت ، در اینستاگرام عضویت دارند.
🔻۵۹ درصد از کاربران و اعضای اینستاگرام در میانگین سنی ۱۸ تا ۲۹ سال قرار دارند.
🔺۳۳ درصد از کاربران و اعضای اینستاگرام در میانگین سنی ۳۰ تا ۴۹ سال قرار دارد.
🔻۷۲ درصد از نوجوانان زیر ۱۸ سال از اینستاگرام استفاده میکنند.
🔺اینستاگرام ۷۱ درصد از فعالیتهای تجاری ایالات متحده آمریکا را تشکیل داده است.
🔻تعداد کاربران زن در برزیل بیشتر از سایر کشورهای جهان است.
🔺درآمد اینفلوئنسرهای اینستاگرام برای انتشار پستهای خود، تا ۱۰۰ هزار دلار نیز تخمین زده و اعلام شده است.
🔻پستهایی که حاوی موقعیت جغرافیایی / لوکیشن و یا هشتگ هستند، ۷۹ درصد بیشتر لایک میشوند.
#اخبار
@tahajom_f
➖➖➖➖➖➖
دادستان زاهدان: عوامل ساخت بازی رایانهای وحدتشکن در زاهدان دستگیر شدند
عوامل ساخت این بازی رایانهای یک فرد اهل تسنن ۳۰ ساله که تجهیزات رایانهای در اختیار داشت و طراح این بازی جوان ۲۲ ساله اهل تشیع بود.
@seda24
نماینده مجلس:
🔹 حافظه رسانهها و مردم آنچنان ضعیف نشده است که گفتهها و اظهارنظرهای سیاسی مسئولان را نسبت به راهاندازی این پیان رسانها و ایجاد این باور که ما از آن مراقبت میکنیم، فراموش کرده باشند. آقای آذری جهرمی سابقه این گفتمان را فراوان دارد؛ روزی در جلسه شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد ما قدرت کنترل تلگرام را داریم، با مدیران آنها صحبت کردیم و میتوانیم با یک پیامک تمامی نگرانیهای خود را برطرف کنیم. گفتند نگرانی حاکمیت نسبت به تلگرام وارد نیست و با همین ادبیات، کاربران تلگرام از کمتر از یک میلیون به چهل و چند میلیون نفر رشد پیدا کرد.
🔹 وزارت ارتباطات و وزارت اطلاعات از هاتگرام و تلگرام طلایی پشتیبانی میکردند و هدف آنها از ایجاد این دو پیام رسان پوشش امنیتی برای مراقبت از کاربران بود.
🔹 در زمان وزارت محمود واعظی به وزارت ارتباطات با معاونت محمدجواد آذری جهرمی و در حال حاضر نیز بارها در قالبهای مختلف در مورد ضعف و بیمیلی وزارت ارتباطات در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات تذکر دادهایم و به آنها گفتیم که ابتدا زیرساختهای این شبکه را ایجاد کنیم و پس از آن خدمات را توسعه دهیم، اما آنها عنوان میکردند جای هیچ نگرانی و ناامنی در این فضا که بر بستر اینترنت بینالملل است وجود ندارد و حتی با تمسخر و فضاسازیهای سیاسی به این تهدید بزرگ بیاعتنایی کردند.
https://gadgetnews.net/354791
@seda24
فیس بوک از یک شرکت در کره جنوبی شکایت کرده و ادعا می کند این شرکت با ۳۰ اپلیکیشن مختلف اطلاعات کاربران این شبکه اجتماعی را استخراج کرده تا در اختیار مشتریان بازاریابی خود قرار دهد.
http://www.ion.ir/News/470119
@seda24
فروشگاه اینترنتی بامیلو از ۲۱ اردیبهشت ۹۸ بهطور رسمی به کار خود پایان داد و ازاینپس، کاربران با مراجعهبه آدرس بامیلو، به وبسایت اسنپ مارکت وارد خواهند شد.
بامیلو همچنین اعلام کرده بود با تیم کوچکتر اما مصممتری، به فعالیتهای خود ادامه خواهد داد و روی کالاهای مصرفی تندمصرف (FMCG) تمرکز بیشتری خواهد کرد.
@seda24
جاویدنیا در برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» باشگاه خبرنگاران جوان:
گوگل ما را به اندازه پوسته داشتن در تلگرام هم به رسمیت نمیشناسد
وزارت ارتباطات در موارد: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، مسدودسازی فیلترشکنها و پوسته های تلگرام به وظایف خود عمل نکرده است.
https://www.yjc.ir/fa/news/6930728
@seda24
کامالا هریس، سناتور آمریکایی در مصاحبه ای اعلام کرده مقامات دولت این کشور باید احتمال تجزیه فیس بوک را بررسی کنند. همچنین او خواهان قانون گذاری برای این شبکه اجتماعی است.
هریس یکی از ۲۰ نماینده دموکراتی است که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ میلادی نامزد شود. او در این باره گفت: فیس بوک رشد اقتصادی را بر علایق و مخصوصاً حریم خصوصی کاربرانش ترجیح داده است.تصور میکنم ما باید به طور جدی تجزیه فیس بوک را بررسی کنیم. افراد کمی در زندگی اجتماعی و کسب و کار خود از فیس بوک استفاده نمیکنند. بنابراین ما باید این ماهیت (فیس بوک) را به رسمیت بشناسیم. فیس بوک در حقیقت ابزاری است که تاکنون قانونمند نشده است.
@seda24
⭕️ استفاده از فناوری تشخیص چهره توسط پلیس سان فرانسیسکو ممنوع شد.
🔸 این فناوری هنوز هم از ضعفها و خطاهایی برخوردار است که میتواند به اشتباه گرفته شدن افراد بی گناه به جای مجرمان بینجامد. از سوی دیگر افراط در استفاده از این فناوری و عدم کاربرد مناسب آن میتواند به نقض حریم شخصی و کاهش امنیت اشخاص منجر شود.
🔸 مقامات محلی در ایالت کالیفرنیا نیز به دنبال تصویب قانون مشابهی هستند تا جلوی استفاده از فناوری شناسایی چهره را در دوربینهای اسکن کل بدن که با اهداف امنیتی به کار میرود، بگیرند.
🔸 همچنین سنای آمریکا در اندیشه تصویب قانونی است که جلوی اسکن کردن چهره مشتریان فروشگاهها توسط دوربینهای تشخیص هویت را بدون رضایت آنها بگیرد. بسیاری از فروشگاهها از اطلاعات جمع آوری شده توسط این دوربینها برای اطلاع از علایق مشتریان خود و ارسال آگهیهای هدفمند برای آنها استفاده میکنند.
@seda24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای شکایت از وزیر ارتباطات به کجا کشید؟
@seda24
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🎭 #ادبی_هنری
🔹 پارلمان اروپا، شبکههای اجتماعی مجازی را به سانسور فراخواند
🔸 در آستانه انتخابات پارلمان اروپا که 26 ماهمه (پنجم خردادماه) برگزار میشود، اتحادیه اروپا شبکههای اجتماعی اصلی مانند توییتر، فیسبوک، گوگل و ... را موظف به پایبندی به اصول رفتاری متناسب کرده است. این شبکهها همچنین موظف شدهاند که درباره اقدامات خود گزارش ارائه نمایند و در صورتی که اقداماتشان به حد کافی ثمربخش نباشد، کمیسیون اتحادیه اروپا دست به اقدامات بیشتری خواهد زد!
کمیسیون اتحادیه اروپا علت این شدت عمل را برخی نگرانیها از انتشار اخبار گمراهکننده، جهتدار یا حتی کاملا دروغین اعلام کرده است. یعنی عملا اتحادیه اروپا برخلاف ادعاهایش مبنی بر جریان آزاد اطلاعات و مقابله با سانسور و تاکید بر آزادی بیان، طبق سلیقه و اهداف خویش، شبکههای اجتماعی را تحت عنوان اخبار گمراهکننده یا جهتدار، وادار به سانسور گزارشها و اخبار غیرهمسو با خود میکند.
مقصود از اخبار گمراهکننده و جهتدار نیز از نظر این اتحادیه و البته شبکههای به اصطلاح اجتماعی نامبرده کاملا واضح و روشن است، چرا که همین شبکهها مثل تلگرام و اینستاگرام تاکنون بسیار جلوتر از سرکردههای سیاسیشان، به سانسور اخبار و گزارشها و نظرات گروههای آزادیخواه و نیروهای مقاومت مانند حزبالله لبنان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاد اسلامی و ... به بهانه مقابله با تروریسم دست زدهاند.
این در حالی است که در این شبکهها و البته از نظر اتحادیه اروپا، انتشار اخبار و نظرات و همچنین پروپاگاندای تبلیغاتی برای گروهکهای مهیب تروریستی مانند منافقین و اختصاص صفحات و فضاهای گسترده تبلیغی به آنها، گمراهکننده و جهتدار به شمار نمیآید! از همین روست که گروهکهای تروریستی تکفیری مثل داعش و جبهه النصره و جندالشیطان و مانند آنها، تاکنون بیشترین استفاده را از این شبکههای مجازی کرده و بالاترین رقم ترورها و جنایات خود را از طریق همین شبکهها انجام داده و میدهند.
در مقابل این آزادی عمل گروههای تروریستی در شبکههای مجازی، آنچه روشن است، دستورالعمل اتحادیه اروپا به این شبکهها، بیش از همه، مسلمانان انقلابی و آزادیخواه را نشانه رفته است. چنانچه در حال حاضر هر حساب یا صفحهای مربوط به یکی از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، تلگرام، اینستاگرام و... محتوایی در حمایت از جریان مقاومت و یا در حمایت از معترضین فرانسوی در خیابانها منتشر کند با هشدار این شبکهها مواجه شده و در ادامه مطلب منتشر شده و یا حساب کاربری حذف خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/160316
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
شبکههای اجتماعی؛ گنج اطلاعاتی جدید ارتش آمریکا +دانلود
اندیشکده آمریکایی «رند» مینویسد: تحلیل رسانههای اجتماعی میتواند برای تنظیم پیامهای ارسالی به جامعهای خاص و یا تأثیرگذاری بر طرزتفکر، تصمیمگیریها و یا رفتار آن جامعه مورد استفاده قرار بگیرد.
اندیشکده «سازمان رند» (RAND) وابسته به وزارت دفاع آمریکاست که طی گزارشی با عنوان «نظارت بر رسانههای اجتماعی: درسهایی برای تحلیلهای آینده وزارت دفاع در حمایت از عملیاتهای اطلاعاتی[۱]» مفصلاً به این موضوع پرداخته است.
متن کامل گزارش را دانلود کنید.
https://www.mashreghnews.ir/news/741634
@seda24