پژوهشگران آمریکایی، نوعی اسکنر برای تشخیص بیماریهای شبکیه ابداع کردهاند که قابل حمل است و هزینه کمی دارد.
http://www.ion.ir/news/482859
اپل تصمیم دارد ساخت رایانه های رومیزی«مک پرو» را از آمریکا به چین منتقل کند. این در حالی است که رهبران چین و آمریکا توافق کردند تا گفت و گوهای تجاری میان دو طرف از سرگرفته شود.
http://www.ion.ir/news/482879
دو دانشجوی کانادایی سیستمی شامل یک اپلیکیشن رایگان و برچسب «ان اف سی» ابداع کرده اند که به افراد کمک می کند با شنیدن زنگ ساعت حتما از خواب بیدار شوند.
http://www.ion.ir/news/482954
دو شرکت "سافتبانک" و "تویوتا" برای راهاندازی سرویس اتوبوسهای خودران، با پنج شرکت بزرگ خودروسازی همکاری میکنند.
http://www.ion.ir/news/482986
محققان سیستمی ابداع کرده اند که با استفاده از تلفن هوشمند، دستبند سلامتی، یک اپلیکیشن مخصوص و الگوریتم های هوش مصنوعی عملکرد کارمندان در محیط های کاری را رده بندی می کند.
http://www.ion.ir/news/483091
چگونه از خاموش شدن گوشی با شارژ کم جلوگیری کنیم؟
http://www.ion.ir/news/483216
محققان انگلیسی با استفاده از ویدئوهای مربوط به عادت های بد رانندگان به یک فناوری مخصوص خودروهای خودران می آموزند در شرایط واقعی جاده ها چگونه عمل کنند.
http://www.ion.ir/news/483358
پژوهشگران استرالیایی سعی دارند با کمک فناوری چاپ سهبعدی و مهندسی بافت، به ترمیم آسیبهای ناشی از ورزش کمک کنند.
http://www.ion.ir/news/483346/
پژوهشگران "دانشگاه لنکستر"(Lancaster University) بریتانیا اخیراً مچ بندی را توسعه دادهاند که میتواند به کاربران اطلاع دهد در هر زمان چه احساسی دارند.
http://www.ion.ir/news/483348
شرکت آمازون به تازگی روباتهای قدرتمندی را استخدام کرده که هر ساعت قادر به بسته بندی ۶۰۰ نوع جعبه مختلف در ابعاد و اندازههای مختلف هستند.
http://www.ion.ir/news/483407/
نرم افزاری ابداع شده که با کمک واقعیت مجازی به جراح کمک می کند تصویر سی تی اسکن یا ام آر آی بیمار را طی عمل جراحی به طور سه بعدی ببیند و بررسی کند.
http://www.ion.ir/news/483421
پژوهشگران "دانشگاه زارلند"(Saarland University) آلمان در مطالعه اخیرشان با کمک هوش مصنوعی سیستمی توسعه دادهاند که میتواند زمان دقیق "توفان تندری" را پیشبینی کند.
http://www.ion.ir/news/483465
یک دانشجوی انگلیسی اخیراً از سریعترین جتپک جهان که میتواند سرعتی معادل ۵۰ مایل(۸۰ کیلومتر) در ساعت داشته باشد و تا ۱۰ هزار فوت ارتفاع گیرد، رونمایی کرد.
http://www.ion.ir/news/482256/
پژوهشگران اسکاتلندی در بررسی جدیدی به این نتیجه رسیدند که میتوان از هوش مصنوعی برای تشخیص غیرتهاجمی سرطان روده استفاده کرد.
http://www.ion.ir/news/481737
@seda24
فناوریهای برتر در 30 سال آینده کدامند؟
شهرهای هوشمند
گوشیهای تاشو
اتوماسیون
بلاک چین
ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده
امنیت سایبری
دستیارهای صوتی هوشمند
اینترنت اشیا
شبکه اینترنت فوق سریع
خودروهای خودران
خودروهای تمام الکتریکی
فضای ابری
http://www.ion.ir/news/483453
@seda24
در سالهای اخیر آلمان سختگیرانهترین قوانین را برای شبکههای اجتماعی و سایر کمپانیهای فناوری تصویب کرده تا ازکاربران به خوبی حفاظت شود. آلمان علاوه بر اینکه بهعنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا قانون حفاظت از دادههای شخصی کاربران(GDPR) در آن اجرا میشود در این کشور به طور مجزا قوانینی خاص وجود دارد. بهعنوان مثال در ژوئن 2017 قانونی در این کشور تصویب شد که شبکههای اجتماعی موظفند حداکثر ظرف 24ساعت از زمان اعلام، محتوای غیرقانونی موجود روی پلتفرم خود را حذف کنند در غیر این صورت تا سقف 50میلیون یورو جریمه خواهند شد.
بیش از 67درصد بریتانیاییها معتقدند شبکههای اجتماعی باید قانونمندتر شوند. در امریکا 47 درصد معتقدند باید بر شبکههای اجتماعی نظارت بیشتری باشد و در فرانسه 56درصد کاربران خواستار قانونمندتر شدن شبکههای اجتماعی هستند.این رقم برای اسپانیا به 61 درصد و در ترکیه به 65 درصد میرسد درحالی که این رقم برای آلمان 46درصد، سوئد32 درصد و ژاپن 27درصد عنوان شده است.
http://www.ion.ir/news/483447
@seda24
رمزگذاری پیامها در اینترنت، دسترسی به محتوای آنها را برای هکرها و نیز پلیس و نیروهای قضائی دشوار میسازد. اما کاخ سفید قصد دارد جلوی این کار را بگیرد.
منابع نزدیک به دولت آمریکا میگویند تعدادی از مقامات ارشد سیاسی در دولت ترامپ در حال بررسی این موضوع هستند که با ممنوع کردن رمزگذاری پیامها در پیام رسان های اینترنتی، دسترسی به آنها را برای اف بی آی و قوه قضائیه ایالات متحده تسهیل کنند.
ممکن است به زودی کنگره آمریکا در این زمینه قانونی را به تصویب برساند یا دولت آمریکا برای به کرسی نشاندن نظرات خود در این زمینه به توافقهایی محرمانه با شرکتهای فناوری دست یابد.
در سال گذشته دولت استرالیا قانونی را در مجلس این کشور به همین منظور به تصویب رساند تا رمزگذاری کامل پیامهای اینترنتی در پیام رسان ها ممنوع شود. بر همین اساس شرکتهای فناوری در صورت وقوع هرگونه مشکل در زمینه دسترسی به دادههای کاربران باید اطلاعات مورد نظر را به پلیس استرالیا تحویل دهند.
@seda24
بر مبنای آخرین وضعیت فعالیت کاربران فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور، ۳۰ میلیون ایرانی کاربر معمول اینترنت هستند و محصلان بیشترین ضریب نفوذ اینترنت را به خود اختصاص داده اند.
آخرین نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات نشان می دهد از مجموع جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر کشور، بیشترین ضریب نفوذ اینترنت با ۸۹.۶ درصد مربوط به محصلان است. در همین حال از مجموع ۴۴.۸ میلیون نفر کاربران اینترنت ۱۰ ساله و بیشتر در کشور ۳۶.۵ درصد شاغل، ۲۶.۷ درصد خانه دار، ۲۳.۸ درصد محصل، ۶.۳ درصد بیکار و ۵.۶ درصد دارای درآمد بدون کار هستند.
وضعیت فعالیت کاربران فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور بر مبنای سه شاخص دسترسی به موبایل، دسترسی به اینترنت و دسترسی به رایانه در طرح آمارگیری مرکز آمار و سازمان فناوری اطلاعات ایران به دست آمده است بر مبنای این آمار از کل کاربران اینترنت ۶ ساله و بیشتر در کشور حدود ۲۹.۴ میلیون نفر (۶۳.۴ درصد) حداقل یک بار در روز از اینترنت استفاده می کنند. به بیان دیگر نزدیک به ۳۰ میلیون ایرانی کاربر معمول اینترنت هستند.
در این آمارگیری، کاربر اینترنت به کسی گفته می شود که طی بازه زمانی ۳ ماهه حداقل یک بار از اینترنت استفاده کرده باشد.
بررسی ها نشان می دهد که ۳.۵ میلیون نفر از جمعیت کشور حداقل یک بار در هفته، ۷۴۹ هزار نفر حداقل یک بار در ماه و ۲۴۳ هزار نفر کمتر از یک بار در ماه از اینترنت استفاده می کنند.
در همین حال این آمار نشان می دهد که ضریب نفوذ تلفن همراه برای شاغلان ۹۷.۴ درصد، برای افراد بیکار ۹۱.۹ درصد، برای محصلان ۶۶.۷ درصد، برای افراد دارای درآمد بدون کار ۸۴.۵ درصد و برای افراد خانه دار ۸۳.۷ درصد است. به بیان دیگر بیشترین ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور به شاغلان اختصاص دارد و ۳۸.۲ درصد کاربران موبایل شاغل هستند. این در حالی است که بیشترین ضریب نفوذ رایانه با ۹۴.۵ درصد به محصلان اختصاص دارد.
گزیده یافته های آماری در طرح آمارگیری برخورداری از خانوار ایرانی از ICT مربوط به آبان ماه سال ۹۶ است که هم اکنون از سوی سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان آخرین وضعیت کشور در این حوزه منتشر شده است.
@seda24
اطلاعات کاربران در سنای آمریکا قیمت گذاری می شود
بسیاری از کارشناسان فناوری معتقدند اطلاعات کاربران ارزشمندترین منابع برای شرکت های بزرگ اینترنتی به حساب می آید. اکنون به نظر می رسد سیاستمداران تصمیم دارند ارزش رقمی و واقعی این اطلاعات را مشخص کنند.
سناتور «مارک وارنر» و «جاش هاولی» لایحه «طراحی حسابرسی محافظتی برای گسترش نظارت و مقررات در قانون اطلاعات» (DASHBOARD) را به مجلس سنای آمریکا ارائه کرده اند. طبق این لایحه شرکت هایی که ۱۰۰ میلیون یا بیشتر کاربر دارند باید هر ماه نوع اطلاعات جمع آوری شده را اعلام کنند. علاوه بر آن باید هر ۹۰ روز ارزش مالی اطلاعات جمع آوری شده را نیز محاسبه کنند.
به عنوان مثال اگر گوگل و فیس بوک معتقدند ارزش اطلاعات ماهانه کاربری ۵ دلار است آنها باید این رقم را اعلام کنند. کمیسیون ارز و اوراق بهادار آمریکا نیز باید روش هایی برای محاسبه ارزش اطلاعات طراحی کند.
براساس چنین اقدامی شرکت ها باید ارزش کل اطلاعات کاربران را به طور سالانه محاسبه و اعلام کنند. آنها باید به کاربران قدرت انتخاب برای حذف کل یا بخشی از اطلاعاتشان را بدهند.
این سناتورهای آمریکایی امیدوارند لایحه مذکور به کاربران کمک کند هنگام استفاده از سرویس های اینترنتی به اطلاعات بیشتری دسترسی داشته باشند و دقیقاً بدانند شرکت های اینترنتی از اطلاعاتی که آنها به اشتراک می گذارند، چگونه استفاده می کنند.
@seda24
پلیس آمریکا فقط با یک دستور قضایی 9.2 میلیون پیام را شنود کرد
https://dgto.ir/1cle
@seda24
مدیرعامل جی ال ایکس: موبایل مجهز به اندروید ایرانی تا شهریور به بازار میآید
https://dgto.ir/1csj
@seda24
رئیس سازمان صداوسیما: ۸۰ درصد محتوای فضای مجازی مستهجن است
http://www.citna.ir/news/230748
@seda24
۷۰ درصد مردم ایران، حداقل از یکی از شبکههای اجتماعی مجازی استفاده میکنند.
https://www.isna.ir/news/98042915041
@seda24
نوجوانان معتاد به اینترنت، بیشتر دچار افسردگی میشوند
https://www.isna.ir/news/98042914911
@seda24
ترامپ: احتمال خیانت گوگل به آمریکا را بررسی میکنیم
https://dgto.ir/1d83
@seda24
تمامی اطلاعات شخصی کاربران از طریق Face app به سرور جهانی ارسال میشود
https://www.yjc.ir/fa/news/7009768
@seda24
ایتنا - مدیرعامل پیام رسان بومی «گپ» با تاکید بر اینکه حمایتی از این پیام رسان به عنوان شبکه بومی منتخب انجام نشد، گفت: وزارت ارتباطات ١٠ سرور تخصیص داده شده به ما را پس گرفت.
https://www.itna.ir/news/57455
@seda24
دادستان کل کشور: از فضای بی مدیریت فضای مجازی آسیبهای زیادی میبینیم
http://www.citna.ir/news/231087
@seda24
30 درصد جرائم کیفری ناشی از تبعات فضای مجازی
http://www.dana.ir/news/1507915.html
@seda24
رئیس پلیس فتای ناجا گفت: شاخهای اینستاگرام در حوزه رصد و شناسایی پلیس هستند و اگر تخلفی کنند با هماهنگی دستگاه قضایی با آنان برخورد خواهد شد.
http://www.rajanews.com/news/324673
@seda24
رئیس سازمان پدافند غیرعامل: گوشی ملی نباید سیستمعامل اندروید داشته باشد
https://dgto.ir/1gok
@seda24
دخالت وزیر ارتباطات در عزل و نصب مدیران رایتل و اپراتورهای مخابراتی متوقف شد
http://fna.ir/dciba8
@seda24
اتمام حجت دادستان تهران با گردانندگان خانههای تیمی و پارتیها
https://www.yjc.ir/fa/news/7086255
@seda24
نماینده اصلاحطلب مجلس به آذریجهرمی: مگر به مکالمات تلفنیام دسترسی دارید؟/ مهرههای شما بر سر چاههای درآمدی فضای مجازی هستند
https://tn.ai/2114249
@seda24
ذره بین نظارت بر فروش اینترنتی دست چه کسی است؟/ تیغ تیز کلاهبرداران اینترنتی برای خالی کردن جیب مردم
https://www.yjc.ir/fa/news/7098995
@seda24
شبکههای اجتماعی چگونه زندگی انسانها را نابود میکنند؟
براساس مطالعات جدید، مضرات وابستگی به شبکههای اجتماعی بسیار بیشتر از ان است که فکرش را میکردیم.
https://www.yjc.ir/fa/news/7110195
@seda24