طبق گزارش یک شرکت بیمه سایبری در سال ۲۰۱۸ میلادی حدود ۶۱ درصد کسب و کارها در آمریکا و اروپا یک یا دو حمله سایبری را اعلام کردند. این رقم نشان دهنده رشد ۴۵ درصدی نسبت به سال قبل است.
https://www.mehrnews.com/news/4598095
@seda24
اپلیکیشنی که به کاربران کمک می کند هات اسپات های وای فای عمومی را در نزدیکی خود بیابند پسوردهای ۲ میلیون شبکه های خصوصی کاربران را فاش کرده است.
این اپلیکیشن نه تنها اطلاعات شبکههای عمومی وای فای، بلکه اطلاعات مربوط به شبکههای خصوصی وای فای در مناطق مسکونی را نیز جمع آوری میکند.
https://www.mehrnews.com/news/4597914
@seda24
ابوالحسن فیروزآبادی ، به آمریکا و به مالک اینستاگرام و به کاسبان غیرمجاز و کلاهبرداران فعال در اینستاگرام و به صاحبان صفحات ضد نظام و توهین به مقدسات و گروه های همجنسباز و فروشندگان مشروب، پیام ذلت و حقارت شورای عالی فضای مجازی را مژده داد تا نگران فیلتر اینستاگرام نباشند و قدرتمندتر از گذشته اهداف خود را دنبال کنند:
« در حال حاضر فقط از مردم دعوت میکنیم تا به مدلهای بومی سر بزنند و برنامههای جدی خود را روی مدلهای بینالمللی نداشته باشند و در قبال رفتارهای اینستاگرام به مردم توصیه میکینم که نباید کارهای جدی خود را در بستر پیام رسان خارجی انجام دهند و فعلا محدودسازی اینستاگرام در دستور کار نیست.»
اپل یک میلیارد خسارت به نوجوان 18 ساله خواهد پرداخت!
https://www.itna.ir/news/56361
@seda24
هدایت شده از بیداری ملت
🔻صحبت های رئیس سازمان سیا در مورد حضور این سازمان در توییتر و اینستاگرام
🔹"جینا هسپل" از استخدام متخصصان شبکههای اجتماعی و افزایش فعالیت این سازمان روی شبکههای اجتماعی با استراتژی جدید خبر داد.
🔹رئیس سیا تأکید کرد آنها اکانت توئیتر (با 2.5 میلیون فالوور) دارند و حالا اداره عمومی روی اینستاگرام نیز فعالیت خواهد کرد.
معنای دیگر این استراتژی جدید اینست که فضای مجازی ایرانیان بیشتر از گذشته زیر تیغ سازمان سیا میرود
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
📝 چرا از ایده اینترنت ملی این قدر وحشت دارند؟
#هاتف_خالدی
🔸اینستاگرام صفحه سرداران سپاه کشور را می بندد. گوگل به گوشی های کاربران ما دستبرد می زند و اپلیکشن ها را به بهانه خطرناک بودن و بدافزار بودن یک شبه پاک می کند، یوتیوب برای محتوای به اشتراک گذاری شده ما تصمیم می گیرد، توییتر می تواند حساب های کاربری ما را کنترل کند و همه اینها در پیش چشمان ما بدون هیچ واکنشی رخ می دهد.
🔹بهانه ها هم یکی است. آن یکی بدافزار است، آن دیگری محتوای مجرمانه دارد، دیگری از تروریست ها حمایت کرده و این هم جاسوسی می کند. و همه این ها در حالی است که گوگل بزرگترین ابزار جاسوسی و سرقت اطلاعات دنیاست، فیس بوک دستش مستقیم در دست شبکه های اطلاعاتی ایالات متحده است، آمریکا خودش در حمایت از تروریسم ید طولایی دارد و رژیم جهانی اش یک رژیم جاسوسی اطلاعاتی امنیتی محض است.
🔸چین با فضای مجازی اش چه کرده؟ گوگل را بسته، یوتیوب و اینستاگرام و فیس بوک برای کاربران چینی از دسترس خارج شده و به جای همه اینها نمونه های داخلی اش را ساخته اند. می گویند بهانه دولت تمامیت خواه چین سیاسی و برای کنترل مردم این کشور است. که اگر هم این باشد اشکال کار کجاست؟ مگر نه این است که ما در دنیایی کاملا سیاسی زندگی می کنیم و جهان همیشه در دو انتهای قطب های سیاسی متضاد هم دسته بندی شده است؟
🔹مگر نه این است که در یک سوی دنیا، استعمار نوین هنوز به دنبال کنترل کشورها، سلب مالکیت، بهره گیری از بازارهای داخلی، حذف استقلال سیاسی و به نظم کشیدن جهان ذیل قطب سیاسی خودش است؟ مگر نه این ست که هنوز استعمارگر و مستعمره به شکلی دیگر، هرچند نه چندان متفاوت تر وجود دارند؟
🔸باید یک جایی از این تاریخ، اصلا در همین جایی که ایستاده ایم تکلیف خود را با مفاهیمی مانند استقلال و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی روشن کنیم. می خواهیم مستعمره باشیم و حاکمیت ملی مان اینگونه به قدرت چند شرکت به ظاهر فراملیتی - بخوانید آمریکایی - به مضحکه کشیده شود یا می خواهیم لااقل در فضای مجازی راه چین را برویم و بازار عظیم اطلاعات و منبع سرشار ثروت را در کشورمان حفظ کنیم؟
🔹می گویند فیلترینگ بد است. بله فیلترینگ به خودی خود بد است اما فیلترینگ با وجود ابزارهای ملی عین پروتکشنیسم است. فیلترینگ «سیاست محافظتی» از صنایع داخلی در برابر نمونه های خارجی در فضای مجازی است. سیاست محافظتی اگر بد است چرا اروپا و آمریکا با همین سیاست ها در خلال انقلاب صنعتی برای بیش از دو قرن از آن بهره گرفتند و با مدد همان سیاست ها سرمایه داری صنعتی را علم کردند و امروز به این نقطه از سیادت و ریاست رسیدند؟
🔸ما اینجا البته باید از حاکمیت ملی سوال کنیم که در این ۴۰ سال چه کرده اند که آن روح های ضد استعماری، آن روح های استقلال طلب امروز اینگونه وا داده اند که حتی در هیات روسا و وزرای نظام، ایده اینترنت ملی این چنین موحش و ترسناک به نظر می آید؟ این ماحصل فضای امنیتی-قضایی، نداشتن سعه صدر در برخورد با مخالفین و ایجاد فضای تنگ خفقان گونه است. چاره کار ساده است:
لب ها را ندوزیم، قلم ها را نشکنیم و فضای مجازی مان را ملی کنیم..
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
به تازگی فناوری هایی برای فروشگاه ها عرضه شده که با دوربین های مختلف حرکات مشتری، مسیر نگاه، سن و جنسیت او را رصد می کنند تا آگهی های تبلیغاتی و کالاهایی هدفمند را نمایش دهند.
http://www.ion.ir/News/465459
@seda24
طبق گزارش درآمد سه ماهه اول ٢٠١٩فیس بوک، این شرکت تخمین می زند ٣تا۵ میلیارد دلار جریمه بپردازد. این جریمه مربوط به تحقیقات ادامه دار FTC( کمیسیون تجارت فدرال) درباره روشهای اشتراک گذاری اطلاعات کاربران در فیس بوک است. با در نظر گرفتن جریمه ٣میلیارد دلاری سودآوری کل فیس بوک در سه ماهه نخست سال ۵١ درصد نسبت به سال گذشته کاهش مییابد.
@seda24
⭕️ شورای ملی ایمنی و بهداشت محیط کار( COSH) فهرست نامطلوبترین مکانها برای کار در آمریکا را همراه با نام کارفرمایانی که مسئول ایجاد خطرناکترین محیط کار برای کارگران هستند،منتشر کرد.
🔹برای دومین سال پیاپی نام آمازون و جف بزوس با ثبت مرگ 6 کارگر در 7 ماه در صدر جدول قرار گرفت. از سال 2013 بدین سو نیز 13 نفر به دلیل ایمنی پایین فیزیکی در آمازون کشتهشدهاند.
🔹 دیوید ویلیامز کارگر سابق آمازون در انبار به گیزمودو از فشار و خستگی ممتد کار گفت و اینکه فشار در محیط کار آمازون متداوم است. وی گفت هنگام حمل مواد شیمیایی، جعبه باز شده و روی صورتش ریخته و به چشمش آسیبزده است.
آمازون البته این آمار را قبول ندارد و میگوید سازمانی غیرانتفاعی بهعنوان سندیکای کارگران قصد اخاذی از این کمپانی را دارد.
🔹فیسبوک نیز به دلیل محیط استرسزا در این فهرست قرارگرفته است. مواردی مانند درآمد پایین، محتوای ناخواسته و نفرتانگیز، پورنوگرافی و تصاویر خودکشی، قتل و سربریدن در فیسبوک دیده میشود و این تأثیر منفی روی کارگران و کارمندان این شبکه اجتماعی گذاشته است.
@seda24
⭕️ فیس بوک طی هفته گذشته تایید کرد که 1.5 میلیون کاربر که از 3 سال پیش تا کنون در این شبکه اجتماعی ثبت نام کرده اند، با خطر افشای اطلاعات ایمیلی رو به رو هستند. بر اساس همین خبر نیز، دفتر دادستان کل نیویورک در حال تحقیق درباره موضوع فوق است.
🔹 سخنگوی فیس بوک نیز در این زمینه گفت:"ما با دادستانی کل نیویورک تماس گرفته و به سوالات آنان در این زمینه پاسخ می دهیم." اطلاعات منتشر شده توسط فیس بوک نشان می دهد که سرقت اطلاعات در این شرکت از ماه مه سال 2016 رخ داده و 1.5 میلیون کاربر را نیز تحت تاثیر قرار داده است. اگرچه فیس بوک می گوید این یک حادثه بوده و قبلا نیز به کاربران اطلاع داده شده که برخی از داده های آنان استفاده خواهد شد.
🔹 دادستان کل نیویورک نیز در بیانیه ای گفت: "زمان آن است که فیس بوک برای پاسخگو بودن در خصوص افشای اطلاعات شخصی کاربران پاسخگو باشد. فیس بوک بارها و بارها نسبت به اطلاعات مصرف کنندگان خود بی احترامی نشان داده است آن هم در حالی که از این اطلاعات سود می برد. اکنون که فیس بوک از اطلاعات 1.5 میلیون کاربر سوء استفاده کرده است، نشان می دهد که به طور جدی نقشی در محافظت از اطلاعات شخصی افراد ایفا نمی کند. "
🔹 فیس بوک از دو سال پیش تا کنون با ماجرای رسوایی افشای اطلاعات کاربران و مکاری با موسسه کمبریج آنالیتیکا مبارزه می کند و البته حواشی دیگری مثل ترول های روسی درگیر در انتخابات ایالات متحده، نقض قوانین ضدتراست اتحادیه اروپا و بسیاری از موارد دیگر را نیز در کارنامه خود دارد.
🔹 در صورتی که دادستان نیویورک اثبات کند برداشت اطلاعات ایمیلی 1.5 میلیون کاربر عمدی بوده است، شاهد جریمه ای سنگین علیه فیس بوک خواهیم بود.
@seda24