16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خبری که در میان اخبار سیل گم شد!
اعتراف و افتخار آذری جهرمی به اجرای سند ۲۰۳۰ در وزارت ارتباطات
@aledavood
❤️😉✋ تشکر مدیر اینستاگرام از ایرانیان:
🔹 مردم ایران شما در شرایط سخت اقتصادی کشورتان، سالیانه هزاران میلیاردتومان بابت خرید اینترنت خارجی و بخشی از آنرا بخاطر استفاده از اینستاگرام پرداخت میکنید که مبلغی از این پول به بنده میرسد. به ازای عضویت و فعالیت هر یک نفر از شما، چندصد دلار به ارزش شرکت بنده اضافه میشود. بیشترین درآمدم از فروش اطلاعات شما عزیزان است. اینستاگرام با کمک شما روزبه روز قدرتمندتر شده و بزرگتر میشود.
🔹 تشکر ویژه ای دارم از نیروها، نهادها و قرارگاه های انقلابی که با تلاش شبانه روزی و صرف هزینه های بالا، تعداد بالایی از افراد قشر مذهبی را به عضویت اینستا درآوردند و موجب شدند ما به اطلاعات ارزشمند افرادی که حتی در خواب هم نمیدیدیم، دسترسی پیدا کنیم و جامعه اطلاعاتی ما کاملتر شود و از طرفی به هدف مهم دیگرمان هم رسیدیم، یعنی تأثیرگذاری بر خانواده های این قشرمهم ایران، که حتی حاضر به دیدن ماهواره هم نبودند.
🔹 از رسانه های ایران بخصوص رسانه ملی، از آموزش و پرورش و دیگر عزیزان دل تشکر ویژه داریم.
🔹 در اینجا جا دارد از حامیان اصلی من و تمام ابزارهای خارجی، که رشد و توسعه یمان را در ایران، مدیون این عزیزان هستیم یعنی آقایان ابوالحسن فیروزآبادی، نصرالله جهانگرد و محمدجواد آذری جهرمی از زحمات بی دریغشان تشکر کنم.
🔹همانطور که می دانید من به قوانین کشور شما چند میلیون ایرانی، کاری ندارم پس شما برای فعالیت در اینستاگرام، طبق قوانین من فعالیت کنید تا صفحاتتان را حذف نکنم.
🔹کلام آخر اینکه شما نخواهید توانست جایگزینی بومی برای اینستاگرام داشته باشید و دوستان ما در ایران این اجازه را به شما نمیدهند پس با حرفهای افراد افراطی توجه نکنید که مثلا میگویند: حمایت از کالای ایرانی، رونق اقتصادی، تولید ملی، ما میتوانیم، حمایت از جوان ایرانی و..... و این را بدانید که قدرت تغییرات(سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و...) کشورتان در دست ماست پس در ساخت آینده بهتر و ایجاد تغییرات اصلی در نظام ایران همچنان با فعالیتتان به ما اعتماد کنید و این را بدانید بالاخره تغییرات در ایران مشکلاتی را برای بعضی از خانواده ها خواهد داشت که شما از آنها بعنوان آسیبها نام می برید مانند: خودکشی ها، طلاقها، تجاوزها، خیانتها، بی قانونی ها، مشکلات اقتصادی و.... که پس از مدتی عادی میشود.
ضمناً از صبر و تحمل بی پایان قوه قضائیه و دیگر دستگاه ها و مسئولین ایرانی هم تشکر داریم.
@seda24
مجلس با ممنوعیت واردات آیفون به دنبال زیان چند میلیارد دلاری اقتصاد آمریکاست
https://dgto.ir/19qc
@seda24
شبکههای پرس تیوی و هیسپان تیوی، حساب کاربری دو شبکه برون مرزی صداوسیما در یوتیوب و جیمیل مسدود شد
https://dgto.ir/19th
@seda24
محمدباقر الفت، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: با مسدودسازی 12 هزار سیمکارت که بهمنظور کلاهبرداریهای ارتباطی موسوم به کلاهبرداریهای کارت به کارت استفاده میشد، وقوع این جرم در نوروز امسال 40 درصد کاهش یافت.
http://www.ion.ir/News/463559/
@seda24
⭕️ قانونگذاران فدرال آمریکا تصمیم دارند بر ریاست زاکربرگ در فیسبوک نظارت کنند. این در حالی است که در این اواخر کنترل نامناسب اطلاعات شخصی کاربران فیسبوک بسیار خبرساز شده است. به نظر میرسد طبق مذاکرات میان فیسبوک و مقامات کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) درباره فاش شدن اطلاعات، قرار است مدیر ارشد اجرایی شرکت شخصاً مسئول شناخته شود. زاکربرگ بخش اعظم سهام فیسبوک را در اختیار دارد و از سال ۲۰۰۴ میلادی آن را مدیریت میکند.
🔹 در همین راستا واشنگتن پست به نقل از دو منبع آگاه از این مذاکرات، اعلام کرده هدف FTC از محدودیت فعالیتهای زاکربرگ آن است که به شرکتهای بزرگ فناوری نشان دهد، این سازمان مدیران مسئول شرکتهای بزرگ فناوری را شخصاً مسئول هر گونه عدم حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران میشناسد.FTC در این باره هیچ اظهار نظری نکرده و فیسبوک نیز هنوز به سوالات در این باره پاسخ نداده است. کمیسیونFTC سال گذشته پس از رسوایی کمبریج آنالیتیکا تحقیقاتی در فیسبوک را آغاز کرد.
@seda24
جاوید نیا معاون امور فضای مجازی دادستان کل کشور: بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی و با هماهنگی بانک مرکزی و پرداختیاران، فیلترینگ سرویس پرداخت در شبکههای اجتماعی را در دستور کار قرارد داد.
پرداختیاران اگر همکاری نکنند، اول فیلتر و در مرحله بعد لغو مجوز میشوند.
http://www.itmen.ir/news/271728
@seda24
⭕️ معاون امور فضای مجازی دادستان کل کشور:
🔹 متاسفانه در مورد اینستاگرام از همان 5 سال پیش گفته شد که فیلتر هوشمند انجام میشود و به رغم اینکه دادستانی کل مخالف این اتفاق بود؛ متاسفانه با اصرار دولت و صرف هزینه کلان، این اتفاق افتاد. اما یکی دو روز بیشتر دوام نیاورد و هزینه و وقت صرف شده هدر رفت؛ پس از آن گفتند مذاکره میکنیم که آن هم نتیجهای نداشت. دولت اگر راهی بجز فیلترینگ دارد، ورود کرده و بر آن اعمال حاکمیت کند؛ اما اگر واقعاً راهی باقی نمانده، چارهای جز فیلتر شدن اینستاگرام نیست. اتفاقات اخیر و مسدود شدن صفحه شخصی بسیاری از مسوولان ما در اینستاگرام بزرگترین بیاحترامی به ملت ایران است.
🔹 باید طبق مصوبات فضای مجازی همه نرمافزارهای مجازی و دیتابیسهای آنها به کشور منتقل شود و متعهد شوند که قانون ما را رعایت میکنند در غیر این صورت مجوزی برای آنها صادر نمیشود. این ساماندهی را وزارت ارتباطات باید انجام دهد که متاسفانه هیچ گونه اقدامی نشده و اکنون میبینیم اعمال قانونی و حاکمیتی از ایران در این زمینه انجام نگرفته است.
@seda24
⭕️ رضا تقیپور، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی:
🔹 زمانی که مصوبه سیزدهم خردادماه سال۹۶ شورای عالی فضای مجازی درباره ساماندهی پیامرسانهای داخلی و خارجی با اهمال مسوولان روبهرو میشود و در نتیجه پیامرسانهای خارجی در چارچوب تعیین شده قرار نمیگیرند و نقض آشکار قانون اتفاق میافتد، امروز باید گفت از ماست که بر ماست.
🔹 تقیپور درباره اقدام اخیر شبکه اجتماعی اینستاگرام در مسدود کردن صفحات سرداران سپاه گفت طبیعی است پیامرسانی که مالکیت آن مشخص نیست، پررو میشود و دست به چنین کاری میزند.
🔹 تقیپور خواستار اجرای سریع مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره شبکه اجتماعی اینستاگرام شد و افزود: اجرای این مصوبه شرط اضافی نمیخواهد و تنها مصوبهای که تصویب شده باید اجرا و بندهای مربوط به اینستاگرام پیگیری شود. دو بند اصلی این مصوبه، تعیین نمایندهای از سوی پیامرسان خارجی در داخل کشور و عدم خروج اطلاعات کاربران ایرانی از کشور است.
🔹 اگر امروز اینستاگرام در ایران نمایندهای داشت، سوال میکردیم که چرا صفحات داعش فعال است، در حالی که چنین تصمیمی درباره صفحات سرداران سپاه گرفته شده است؟ میپرسیدیم آیا با مردم، فرهنگ و انقلاب ایران ضدیت دارند؟ مساله دوم این است که اطلاعات کاربران ایرانی نباید از کشور خارج شود که این اتفاق هماکنون رخ میدهد و اگر اینستاگرام در ایران نماینده داشت، باید به این سوال پاسخ میداد.
@seda24
⭕️ نتایج یک بررسی در بریتانیا نشان میدهد که خودجرحی در دختران 13 تا 16 ساله بین سالهای 2011 تا 2014 میلادی به میزان 68 درصد افزایش یافته است؛ یعنی در دورهای که از آن به عنوان دوره شکوفایی و رشد استفاده از شبکههای اجتماعی یاد میشود.
🔹 در نوامبر سال 2017 میلادی، دختر نوجوان 14 سالهای به نام مولی راسل خودکشی کرد و خانوادهاش بعدها دریافتند که مشاهده محتواهای شبکههای اجتماعی موجب خشم، افسردگی و اقدام به خودجرحی و سپس خودکشی او شده است. سه ماه پیش هم یان راسل، پدر مولی گفت شک ندارد که اینستاگرام موجب خودکشی فرزندش شده است.
🔹 در انگلیس به دلیل نگرانی از امنیت کودکان، دستورالعملها و توصیههای محدودکنندهای برای شبکههای اجتماعی تدوین شده است. اعلام تدوین دستورالعملهای جدید موجب مجادلاتی بین شرکتهای بزرگ شبکه اجتماعی و دولت شده است. شبکههای اجتماعی میگویند که نمی توانند امنیت کامل و بی عیب و نقصی فراهم کنند و دولت نیز تهدید میکند که اگر این شبکهها به طور داوطلبانه وارد عمل نشوند، در نقش شرکتهای اینترنتی تجدید نظر میکند.
@seda24