' سائل '
🌹🌿وقتی شمابرای خواندن نماز جماعت به سمت مسجد حرکت کردید؛ برای هر گامی که برمیدارید، ۷۰ هزار حسنه دا
ابوالبَختَری از امام صادق علیه السلام از پدرش علیه السلام روایت کرد که علی علیه السلام فرمود: کسی که همسایه مسجد است اگر در حالی که بیکار و سالم است نماز واجبش را در مسجد نخواند، نماز ندارد.
از امام صادق از پدرش از پدرانش علیهم السلام از علی علیه السلام روایت شده که فرمود: نماز همسایه مسجد جز در مسجد قبول نیست مگر اینکه عُذر، یا مرضی داشته باشد. گفتند: ای امیر مؤمنان، همسایه مسجد کیست؟ فرمود: کسی که ندا را بشنود.
در حدیثی از امام صادق (علیهالسّلام) روایت شده که رسولخدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) حد همسایگی را تا چهل خانه عنوان کردهاند و فرمودند: «تا چهل خانه، خانههای پیشرو، پشتسر و سمت راست و چپ، همسایه فرد به حساب میآیند.»
پ.ن: تا چهل خانه از هر طرف همسایه به حساب میآید و در حدیثی معصوم میفرماید نماز کسی که در همسایگی مسجد است و برای نمازش، بی علت به مسجد نمیرود مقبول درگاه حق نیست...!
وای بر ما😔
🌱 @sedamir_313
🖇 منظور از خواسته و مطالبه این نیست که انسان مشتش را گره کند و مسألهای را بخواهد؛ نه، بلکه بدانید که این مطالبه و خواسته لازم است و باور کنید که این نیازی قطعی و حیاتی برای کشور و جامعه است. نفس اینکه شما این موضوع را باور کنید، مهمترین مطالبه است و اثر خود را در حرف، کار، تعامل، جبههگیری سیاسی و حرکت دینی و مردمی شما میگذارد.
🔸حضرت آقا؛🌱
🔹۱۳۸۲/۰۸/۱۵🌿
🔰 @sedamir_313
هدایت شده از نشت نشاء (سیداحسان ساداتی)
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰عدالت علوی یا عدالت مهدوی ؟!
در دین مبین اسلام ، بعد از پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم چهارده فرد معصوم به عنوان امام و الگو برای پیروان آن دین معرفی شد . و به پیروان ایشان شیعه گفته شد و می شود .
شیعه یا همان پیرو ، موظف است که امام خود را در تمامی عرصه های زندگی خود الگو قرار دهد . اما این کار مستلزم آگاهی از سیرهی ایشان(معصومین علیهمالسلام) می باشد . و در واقع پیرو تا آگاهی از سیره امام خود نداشته باشد چگونه می خواهد پیروی کند و تا راه را نشناسد چگونه رهروی ؟!
ولی متأسفانه بسیاری از شیعیان نه فقط با سیره ایشان آشنا نیستند که با سیر زندگی این بزرگواران هم آشنا نیستند !
آری ، سیره با سِیر دارای تفاوت بسیاری است. گاهی ما می خواهیم به روش و متد اهل بیت علیهم السلام اشاره کنیم که مثلاً ایشان در مواجهه با دستگاه حکومت چه می کردهاند ؟ چه روشی را برای مقابله استفاده می کردند ، در این موقع منظور ما سیره ایشان است ، به عبارتی منظور از سیره یعنی روش و منطق ایشان در مواجهه با مسائل مختلف .
اما گاهی می خواهیم به زندگی و تاریخچهی اهلبیت علیهمالسلام اشاره کنیم که مثلاً فرزند که بود و در کجا بدنیا آمد ، در این زمان منظور ما سیر زندگی ایشان است .
و امروز که در مرحله اسلامی شدن دولت هستیم ، بسیاری از مردم به علت همین ناآگاهی از زندگی ائمه علیه السلام دچار یک مقایسه اشتباه میشوند ، و میگویند اگر قرار بر اسلامی شدن باشد باید هیچ اختلاس و دزدی نباشد همچون عدالت علی علیه السلام . !
در صورتی که اگر به تاریخ مراجعه کنیم متوجه اختلاس و دزدی در حکومت علوی خواهیم شد . به عنوان مثال عبدالله بن عباس ملقب به (ابنعباس ) از مفسرین قرآن و پسر عموی پیامبر صلی الله علیه وآله و از شاگردان حضرت در تفسیر بوده است ، در زمانی که حضرت او را والی بصره قرار میدهند ، به حضرت خیانت کرده و تمامی اموال بصره را که شامل مقدار زیادی درهم و ثروت بوده را دزدی میکند و بعد به مکه فرار میکند و حضرت کاری نمیتوانند بکنند ! امثال ابنعباس کم نبوده اند . پس در حکومت علوی هم اختلاس و دزدی بوده است .
تنها حکومتی که در آن نه اختلاس است ، نه دزدی حکومت مهدوی است نه علوی !
ما اگر می خواهیم نظام اسلامی را با حکومت اسلامی مقایسه کنیم باید با حکومتی که قبلاً بوده مقایسه کنیم نه حکومتی که آرمانی است و نه رسول خدا توانست بکند و نه باقی معصومین علیهمالسلام و شکلگیری این چنین حکومتی تنها به دستان حضرت حجت علیه السلام خواهد بود .
پس توقع عدم هیچ اختلاس و دزدی در نظام اسلامی ، در واقع مقایسه با عدالت مهدوی است نه علوی ، که این مقایسه اشتباه است . و وجود اختلاس و دزدی دلیل بر عدم صلاحیت کل نظام نیست ، چنانکه دزدی ابنعباس دلیل عدم صلاحیت حضرت علی علیه السلام نیست .
#سیاسی
#عدالت
' سائل '
بسم الله الرحمن الرحیم 🔰عدالت علوی یا عدالت مهدوی ؟! در دین مبین اسلام ، بعد از پیامبر صلی الله ع
دو نامه امام علی علیه السلام به عبدالله بن عباس وقتی که او اختلاسی بزرگ در بصره انجام داد...!
' سائل '
بسماللهالرحمنالرحیم
🔻شبکه آی فیلم هستش که شقایق دهقان بازیگری که کشف حجاب کرد و مخالفت خود را با نظام علنی کرد.
🔻واقعا چرا باید صدا و سیما نظارتی بر روی برنامه های شبکه ها نداشته باشد تا هر کسی را بخواهند وارد تلویزیون کنند!؟ حتی کسی که مخالف نظام و حجاب و ... هست.
🔻صحبت هایی هم درباره انتقاد از صدا و سیما از کلام رهبری بخوانیم که انتخاب رئیس صدا و سیما دلیل بر مقدس بودن آن ندارد!
و حتی آقا هم انتقاد های بسیاری از صدا و سیما دارند...
♦️آقا میفرمایند: بعضی می گویند اگر چنانچه صدا و سیما را نقد کنیم، بر خلاف رهبری مطلبی گفته ایم؛ چرا؟ چون رهبری رئیس صدا و سیما را معین می کند! اگر واقعاً ملاک این باشد، که آدم باید به هیچ کس اعتراض نکند؛ چون رئیس قوه قضائیه را هم رهبری انتخاب می کند، رئیس جمهور هم بعد از انتخابات، تنفیذ رهبری دارد؛ می گوید نصب کردم. پس باید به هیچ کس اعتراض نکرد. نه آقا، اولاً صدا و سیما را رهبری اداره نمی کند؛ این معلوم باشد. صدا و سیما را رئیس صدا و سیما اداره می کند. و رهبری هم در موارد زیادی اعتراضهایی دارد. همین اعتراضهایی که شما دارید، بعضی هایش یا خیلی هایش، اعتراضهای ما هم هست. احتمالاً اعتراضهای دیگری هم هست که چون برای من از جوانب مختلف گزارش می آورند - با اینکه خود من ممکن است به قدر شما تماشاچی تلویزیون یا گوش کننده ی رادیو نباشم - اطلاعاتم زیاد است. از وضع صدا و سیما اعتراضهائی هم می کنیم، اشکالاتی هم می کنیم، گاهی با آنها دعوا هم می کنیم. بالاخره آنها هم یک ضرورتهایی دارند و جواب می دهند؛ گاهی جوابشان درست است، گاهی هم نادرست است. به هر حال اعتراض هست و انتقاد شما از صدا و سیما مطلقاً به رهبری منتقل نمی شود. شما حق دارید انتقاد کنید؛ هیچ اشکالی ندارد.»
(بیانات در دیدار جمعی از نخبگان علمی و دانشجویان دانشگاه ها، ۸۷/۷/۷)
💠 @sedamir_313
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا ۖ
بطور مسلّم، دشمنترین مردم نسبت به مؤمنان را، یهود و مشرکان خواهی یافت؛
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
@sedamir_313
🌱حضرت آقا: جوان در هر جامعه و کشوری محور حرکت است. اگر حرکت انقلابی و قیام سیاسی باشد، جوانان جلوتر از دیگران در صحنهاند. اگر حرکت سازندگی یا حرکت فرهنگی باشد، باز جوانان جلوتر از دیگرانند و دست آنها کارآمدتر از دست دیگران است. حتی در حرکت انبیای الهی هم، از جمله حرکت صدر اسلام، محور حرکت و مرکز تلاش و تحرک، جوانان بودند.
🔰۷۰/۸/۱۵ - دیدار دانش آموزان و دانشجویان
💠 @sedamir_313
🌱 حضرت آقا: من به شما عرض کنم: جوان های عزیز! آینده مال شماست! آینده متعلق به ملت ایران است.
آیندهی ملت ایران، رسیدن به قله های والای علم، اقتدار، رفاه و شرف است. این آینده حتمی شماست. و این وعدهی الهی است. قرآن به ما وعده داده است، اسلام به ما وعده داده است که اگر ملت ها حرکت کنند، ایمان نشام بدهند، غیرت نشان بدهند، خسته نشوند، صبر پیشه کنند، استقامت کنند، حتما به هدف های خودشان خواهند رسید. ما تا حالا امتحان کردهایم، ایستادهایم، به هدف های میان مدت رسیدهایم. یک جاهایی هم نابسامانی داریم، چون نایستادیم! تقصیر خود ماست.این طور نیست که من نابسامانی های کشور را ندانم؛ نخیر، میدانم. هر جایی که ما مشکل و نابسامانی داریم-اگر بی عدالتی است، اگر فقر است- برای خاطر این است که ما مسئولین و آحاد مردم، درست برای پیشبُرد این هدفها نایستادیم. اگر میایستادیم، این جاها هم درست میشد. تقصیر خود ماست. باید بایستیم.
🎙 ۸۷/۸/۸ - در جمع دانش آموزان و دانشجویان تشکل های دانشگاهی
📚 کتاب توقفممنوع، صفحه ۵۰
💠 @sedamir_313
خبرنگار اسرائیلی در پیامی اذعان کرد:
تظاهرات ضد اسرائیلی در اروپا با تابلویی که ستاره داوود را در سطل زباله انداخته است. بیایید واضح بگوییم: این یهودستیزی خالص است. آنها با یهودیان مشکل دارند - همیشه درباره یهودیان بود.
پ.ن: دقیقا مشکل ما مسلمان ها و انسان های دارای انسانیت, با یهودیت تحریف شده شماست.
همانطور که خداوند در قسمتی از آیه ۸۲ سوره مائده میفرماید:
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا ۖ
مسلماً يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيدهاند، دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت.
یهودیان دشمنترین مردم نسبت به مؤمنان!
همانطور که یهودیان بنی قینقاع در سال دوم هجری پیمان بین خود و پیامبر را شکستند.
و سپس در سال چهارم هجری که یهودیان بنی نضیر پیمان خویش با پیامبر را زیر پا گذاشتند.
و در غزوه احزاب (خندق) چگونه یهودیان مشرکان را فریب دادند که با پیامبر وارد جنگ شوند!
سپس رسول خدا در سال هفتم هجری جنگ خیبر را با یهودیان آغاز کردند و حضرت علی علیهالسلام آنها را شکست دادند.
از زمان ظهور اسلام تا به الان تمام تلاش یهود و صهیونیسم جهانی برای نابود کردن اسلام و مسلمین بوده و تا به حال موفق نشدهاند. در فلسطین هم پیروز نخواهند شد.
طوفان الاقصی سبب بیداری تمام مردم جهان از هر کشوری شد.
از اروپا گرفته تا آمریکا و آسیا...!
به قول حضرت آقا اسرائیل برای نابود شدن عجله دارد!
فلسطین، همان کلید رمز آلود ظهور حضرت حجت است...
✍ سید امیر محمد هاشمی محترم
💠 @sedamir_313
...بعضی ها اسم مردم را میآورند، اما حقیقتاً اعتقادی به مشارکت مردم ندارند. بعضی اسم مردم را میآورند، اما به مردم اعتماد ندارند. بنای جمهوری اسلامی بر اعتماد به مردم و اعتقاد به مشارکت مردم است.
🌱حضرت آقا؛ ۸۷/۹/۲۴
💠 @sedamir_313
🔸صحبتی با معلمان عزیز
عزیزان من! معلمان و معلمات عزیز! در سر کلاس، نه فقط درسی که شما می دهید، بلکه نگاهی که میافکنید، اشاره ای که میکنید، لبخندی که میزنید، اخمی که به رو میآورید، حرکتی که انجام میدهید و لباسی که میپوشید، بر روی دانش آموز اثر میگذارد. ما در مراجعه به خود، اگر عمیق ترین احساسات و عواطف و حالاتمان را ریشه یابی کنیم، در انتهای خط، یک معلم را مشاهده میکنیم. معلم است که ما را میتواند شجاع یا جبان، بخشنده یا بخیل، فداکار یا خود پرست، اهل علم و طالب علم و فهم در فرهنگ، یا منجمد و بسته و پایبند به تفکرات جامد، بار بیاورد. معلم است که میتواند ما را، متدیِّن، باتقوا، پاکدامن، یا خدای ناکرده بی بندوبار بار بیاورد. معلم چنین نقشی دارد. این ارزش معلم است. این تأثیر معلم است. این گره گشایی معلم در مسائل عمده ی زندگی ما و نسل آیندهی ما و جامعهی ما و کودکان ما و تاریخ آیندهی ماست.
🌱حضرت آقا؛ ۷۸/۲/۱۵
💠 @sedamir_313
🔻آیا شجاعت، جزو صفات مسئول تراز انقلاب است!؟
: ...شجاعت در برابر هیبت دشمن، جزو شاخص هاست. در مقابل دشمن اگر مسئولین کشور احساس رعب و خوف بکنند، بر سر ملت بلاهای بزرگ خواهد آمد. آن ملتهایی که ذلیل و مقهور دست دشمن شدند، عمدهی علت این بود که مسئولان -پیشروان قافلهی ملت-شجاعت لازم، اعتماد به نفس لازم را نداشتند. گاهی در بین آحاد مردم عناصر مؤمن، فعال، فداکار، آمادهی به جانبازی هستند، منتها مسئولین و رؤسا وقتی خودشان این آمادگی را ندارند، نیروهای آنها هم از بین میرود و این ظرفیت هم نابود میشود. آن روزی که شهر اصفهان در دورهی "شاه سلطان حسین" مورد غارت قرار گفت و مردم قتل عام شدند و حکومت با عظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند، اما "شاه سلطان حسین" ضعیف بود. اگر جمهوری اسلامی دچار "شاه سلطان حسینها" بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند، در خود احساس قدرت نمیکنند. در مردم خودشان احساس توانایی و قدرت نمیکنند؛ کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود...
🌱حضرت آقا؛ ۸۷/۹/۲۴
💠 @sedamir_313
هدایت شده از :: حسین مختاری ::
اگر هیات دارید
مجموعه فرهنگی دارید
تو یه مسجدی مسئولیت دارید
عروسی دارید عزا دارید
تولد دارید و...
همین یه قلم رو رعایت کنید
کوکاکولا نَخَرید و نَخُورید...!
کار سختیه؟!
نه والا...
ضرورتی داره؟
نه والا...
پس شدنیه بشرطی
که جوگیرنشده
باشیم...!
@hsn_mokhtari
در روایتی خواندم که مردی به نام علاء بن زیاد حارثی به امیرمؤمنان علی عرض کرد: یا علی! از دست برادرم عاص گلایه دارم.
حضرت فرمود: چه کار کرده؟
گفت: عبایی پوشیده و از دنیا کناره گرفته.
حضرت فرمود: از او بخواهید نزد من آید.
وقتی عاص به خدمت امام رسید، امام خطاب به او فرمود: شیطان تو را فریب داده است! چرا به زن و فرزندت رحم نمیکنی؟ گمان میکنی خداوند دوست ندارد از نعمتهایش برخوردار شوی؟! در حالی که خداوند نعمتهایش در روی زمین را برای مؤمنانش قرار داده است.
عاص گفت: یا امیرالمؤمنین! اگر چنین است چرا خود از لباس های کهنه و زبر و غذاهای ساده استفاده میکنید؟
امام پاسخ داد: من مانند تو نیستم. خداوند بر حاکمان واجب کرده که در شیوهی زندگی، خود را در ردیف فقیرترین افراد جامعه قرار دهند تا از مشکلات فقیران و تنگ دستان غافل نشوند.
🔰 کتاب ناقوسها به صدا در میآیند...
💠 @sedamir_313
💢 روحیه انقلابی در برابر دشمنان احمق!
دشمن، شما را نشناخته، دشمن ملت ایران را نشناخته، دشمن انقلاب را و روحیهی انقلابی و ایمانی را نشناخته و آیت تحلیل غلط در تمام این سالها موجب گمراهی او شده است، هنوز هم موجب گمراهی است...
و [طبق] این دعای منسوب به معصوم که " اَلحَمدُ لِلّهِ الَّذى جَعَلَ اَعدائَنا مِنَ الحُمَقاء "، اعداء ملت ایران را خدا از نادانان قرار داده است؛ ابلهها دشمنان ملت ایران هستند!
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از بسیجیان-۹۷/۷/۱۲
@sedamir_313
بسماللهالرحمنالرحیم
🔸 آیا رفتار مسئولین تاثیر در رفتار مردم دارد!؟
🔹 آیا حدیث الناس علی دین ملوکهم فقط مربوط به ملوک و پادشاهان میشود؟
💢حضرت آقا در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت فرمودهاند: واقعا "الناس علی دین ملوکهم"¹. ملوک در اینجا به معنی پادشاهان نیست که بگوییم ما پادشاه نداریم؛ نه، ملوک شماها هستید؛ (یعنی مسئولین)؛ الناس علی دین ماها².
👈 در یکی از تاریخها خواندم زمانی که ولیدبن عبدالملک خلیفه شده بود، چون خیلی اهل جمع کردن ثروت و جواهرات و اشیاء قیمتی بود، مردم کوچه و بازار وقتی به همدیگر میرسیدند، مکالماتشان از این قبیل بود: آقا! فلان لباس را آوردند، شما خریدید؟ آقا! فلان نگین را فلان کس آورده، شما خریدید؟ یعنی مردم همهاش راجع به خرید و فروش وسایل و اشیاء زینتی و امثال اینها حرف میزدند. بعد از ولید، سلیمان بن عبدالملک خلیفه شد؛ او اهل ساختمان سازی بود و به کاخ سازی و ساختمان سازی خیلی عشق میورزید. این مورخ میگوید مردم حتی وقتی برای نماز به مسجد میآمدند، یکی میگفت: آقا! شما کار ساختمانی منزلتان را تمام کردید؟ دیگری میگفت: آقا! شما فلان خانه یا زمین را خریدید؟ دیگری میگفت: آقا! شما آن دو اتاق را اضافه کردید؟ حرفهایشان همه از این قبیل بود. بعد از این دو نفر، عمر بن عبدالعزیز آمد؛ او اهل عبادت بود. مورخ میگوید مردم کوچه و بازار وقتی به هم میرسیدند، یکی میگفت: آقا! راستی شما دیروز دعای ماه رجب را خواندید؟ دیگری میگفت: آن دو رکعت نماز را خواندید؟ بنابراین رفتار ماها (مسئولین) یک تاثیر قهری در رفتار مردم دارد!³
⁉️ بنظر شما چه شد که اغتشاشات در سال های ۹۶ و ۹۸ و ۱۴۰۱ صورت گرفت!؟
آیا رفتار و کردار مسئولین تاثیر نداشت؟ آیا مسئولین به اقتصاد و فرهنگ طور دیگری نگاه میکردند و هدف شوم داشتند یا ناتوان و ناکارآمد بودند؟
🖇 قطعا رفتار مسئولین تاثیر داشت. چه مسئولین دولت اعتدال تدبیر و امید که از هر چند نفرشان یک نفوذی از آب در آمد که از عمد حکومت را بد جلوه میدادند و درصدد این بودند که نظام از بین برود، چه مسئولینی که هدفشان درست است اما ناتوان هستند و مسئولیتی که به آنها واگذار شده برایشان سنگین است.
اما هردو مورد باید از سمتشان برکنار شوند.
🔻مسئولینی که در دهه اخیر نه توانستند اقتصاد را مقاومتی کنند و از نفت جدا کنند، نه توانستند صدا و سیما را پرورش دهند، نه توانستند وزارت فرهنگ و ارشاد و اداره تبلیغات اسلامی را درست مدیریت کنند، نه توانستند نظارت درستی بر نهاد ها داشته باشند، همه خائن به انقلاب اسلامی و ملت ایران هستند.
➕ اگر مسئولین مرتبط با اقتصاد راهشان را درست انجام میدادند آیا اغتشاشات سال ۹۶ و ۹۸ شکل میگرفت؟
اگر مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی و مخصوصا حوزوی های گرامی، مسئولیتشان در برابر ملت ایران و نظام اسلامی را انجام میدادند آیا اغتشاشات ۱۴۰۱ شکل میگرفت؟ آیا بیبند و باری در جامعه رواج پیدا میکرد؟ آیا درخواست طلاق افزایش پیدا میکرد؟ آیا فرزند آوری بی اهمیت میشد؟
❗️همه این سؤال ها را به راحتی میتوان جواب داد...
💡( البته تنها این دلیل وجود ندارد و در مبحث اقتصاد، تحریم ها هم اثر گذار بوده و در مورد فرهنگ، جنگ نرم دشمن هم تاثیر داشته، اما نباید با این ترفند های دشمن مقابله کرد؟
و البته انکار کننده کار شبانه روزی بعضی از مسئولان که واقعا از خدمت خود به مردم و کشور دریغ ننمودند نیستیم. )
1- کشف الغمّة فى معرفة الأئمّة، ج ٢، ص ٢١
2- سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت - ۱۳۸۴/۶/۸
3- همان.
✍🏻 سید امیر محمد هاشمی محترم
💠 @sedamir_313
🔸 برخی وظایف مردم در نظام جمهوری اسلامی از دیدگاه امام خمینی (ره)
۱) پشتیبانی از دولت و دستگاه های نظام: هیچ کاری در این کشور نمیشود بخوبی انجام بگیرد، الا با تشریک مساعی¹. اگر بخواهد ملت ایران بنشیند تا دولت کاری انجام بدهد، این امری است که نخواهد شد و اگر دولت بنشیند که ملت کاری را انجام بدهد، آن هم نخواهد شد. امروز ملت و دولتی در کار نیست، همه ملتند و همه دولت.²
تاکنون هرچه برکات به این جمهوری اسلامی رسیده است و هرچه پیروزی نائل این ملت مظلوم عاید شده است، از حضور ملت و همه قشر ها است [که] در صحنهاند و از اینکه جمهوری اسلامی را از خود میدانند، چنانچه از خودشان است.³
۲) شرکت در انتخابات
۳) مقابله با آسیبها و دشمنیها: وظیفه ملت غیور ایران است که از منافع آمریکا و اسرائیل در ایران جلوگیری کرده و آن را مورد هجوم قرار دهند.⁴
⚠️ قیام برای خدا و استقامت بر آن؛ دو وظیفه الهی مردم:
شما ملت قیام کردید، و بحمدالله قیام شما برای خدا بود. امر اول را که فرمودهاند قیام کنید برای خدا اطاعت کردید؛ باقی مانده است امر دوم: "فاستقم کما أمرت و من تاب معک"⁵؛ استقامت کنید، این قیام را حفظ کنید. این تحول روحی که برای شما ملت حاصل شده است، حفظ کنید. استقامت کنید.⁶
👈 تا [ملت] در صحنه حاضرند این کشور آسیب نخواهد دید ولو هرچه حالا فساد بکنند، هرچه کارهای خلاف بکنند.⁷
۴) حفظ وحدت: از جمله حفظ وحدت دینی، ملی و وحدت روحانیون و وحدت حوزه و دانشگاه⁸
۵... (ادامه دارد...)
________________________
1- تشریک مساعی یعنی همکاری، سعی و تلاش کردن باهمدیگر به صورت مشارکتی.
2- امام خمینی، در جمع اقشار مختلف مردم - ۱۳۶۰/۱۰/۷
3- امام خمینی، در جمع ائمهی جمعهی استان همدان - ۱۳۶۱/۹/۱۱
4- امام خمینی، پیام به ملت مسلمان ایران - ۱۳۵۲/۷/۲۲
5- سوره هود، بخشی از آیه ۱۱۲، ترجمه:"پس همانگونه که دستور یافتهای ایستادگی کنو هرکه با تو توبه کرده [نیز چنین کند]"
6- امام خمینی، در جمع معلمان و دانشجویان تبریز و کاشان - ۱۳۵۸/۳/۴
7- امام خمینی، در جمع مسئولان نظام اسلامی - ۱۳۶۰/۱۲/۳
8- کتاب هندسهی انقلاب
✍🏻 سید امیر محمد هاشمی محترم
💠 @sedamir_313
' سائل '
🔸 برخی وظایف مردم در نظام جمهوری اسلامی از دیدگاه امام خمینی (ره) ۱) پشتیبانی از دولت و دستگاه های
...
مورد پنجم وظیفه نظارتی مردم است
یعنی مردم باید به همه امور نظام نظارت کنند:
💢 این یک سفارش عمومی است که پیش من اهمیت دارد و باید عرض بکنم به همه، به همهی قشر های ملت باید عرض بکنم با کمال دقت توجه کنید که یک قدم خلاف اسلام نباشد، یک قدم. با کمال دقت ملاحظه کنید که کمیته هایی که در تحت کفالت شما است اشخاصی توی آن نباشند که خلاف اسلام عمل میکنند. با کمال دقت ملاحظه کنید کسانی که به عنوان اسلام، به عنوان مسلمین، به عنوان چه، معممین کذا، اینها یک قدم خلاف برندارند که خدای ناخواسته چهره اسلام را بر خلاف آن طوری که هست قبیح نشان بدهند. این در نظر من از همه چیزها اهمیتش بیشتر است و مسئولیتش هم بیشتر. همه ما مسئولیم که این کار را انجام بدهیم؛ یعنی آنطور که، آنقدری که، قدرت داریم این کار را انجام بدهیم که گمان نشود که اسلام هم مثل سایر حکومتهای دیگر هست و تا حالا دستشان چیزی نبوده، حالا که دستشان آمده، هماناند که بودند و هماناند که هستند.
👈 این مسئله مهم است. و آقایان توجه کنند، همه و همهی ملت موظفند که نظارت کنند بر این امور. نظارت کنند اگر من یک پایم را کنار گذاشتم، کج گذاشتم، ملّت موظف است که بگویند پایت را کج گذاشتی، خودت را حفظ کن. مسئله مسئلهی مهم است. همهی ملت موظفند به اینکه نظارت داشته باشند در همهی کارهایی که الان مربوط به اسلام است. اگر دیدند که یک کمیته، خدای نخواسته، برخلاف مقررات اسلام دارد عمل میکند، بازاری باید اعتراض کند؛ عرض بکنم که کشاورز باید اعتراض کند؛ معممين و علما باید اعتراض کنند. اعتراض کنند تا این کج را راست کنند. اگر دیدند یک معمّم برخلاف موازین اسلام، خدای نخواسته، میخواهد عمل بکند، همه موظفند که جلویش را بگیرند که امروز غیر روزهای دیگر است.¹
❗️ ما اگر نظارت نکنیم؛ یعنی، ملت اگر نظارت نکنند در امور دولت و مجلس و همه چیز، اگر کنار بروند، بسپارند دست اینها و بروند مشغول کارهایشان بشوند، ممکن است یکوقت به تباهی بکشد. ما باید ناظر باشیم به امور مردم. ما باید، ملت باید ناظر باشد به اموری که در دولت میگذرد، اموری که فرض کنید که در مجلس میگذرد. نظارت! توجه داشته باشد به اینها.² (امام خمینی در اینجا به شفافیت نمایندگان مجلس و دولتمردان نیز اشاره میکنند!)
در اینجا امام از امر به معروف و نهی از منکر مسئولین نیز میگویند!
و همینطور آیتالله خامنهای حفظهالله نیز میفرمایند که مردم باید مطالبه و پیگیری کنند ک این وظیفه ملت است. این مطالبه یعنی چیزی را طلب کنیم. یا اگر مسئولی کم کاری میکند یا خطا میکند مطالبه کنیم تا درست شود. امر به معروف و نهی از منکر کنیم.³
(انشاءالله اگه عمری باشه صحبت های حضرت آقا در این مورد رو میذارم)
این ۵ وظیفه مردم در قبال جمهوری اسلامی وظیفه است و انجام آن دلبخواهی نیست! باید انجام دهیم... دیگران را نیز باید به اینها فرابخوانیم...
_____________________
1- امام خمینی، در جمع روحانیون و پاسداران و اهالی کرج - ۱۳۵۸/۰۳/۸
2- امام خمینی، در جمع روحانیون تهران - ۱۳۶۰/۰۴/۱۰
3- اشاره به سخنرانی حضرت آقا، در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران - ۱۳۷۹/۰۴/۱۹
✍🏻 سید امیر محمد هاشمی محترم
💠 @sedamir_313
' سائل '
بسماللهالرحمنالرحیم (صحبت های آقا درون [کروشه] آمده) [ انبیاء فقط یک پاسخ دارند به این سؤال که
❗️ چند ماه پیش مطلبی نوشتم در مورد اهمیت و وجوب تشکیل دولت اسلامی در زمان حال!👆 در آخر آن سوالی مطرح شد که وظیفه مردم در تشکیل دولت اسلامی چیست!؟ ما باید برای این مهم چه کنیم❓
💡 وظایف مردم در قبال جمهوری اسلامی را که چندی پیش فرستادم... همه و همه در تشکیل دولت اسلامی مؤثر است و برای رسیدن به دولت مطلوب اسلامی نیاز است که مردم به آن ۵ وظیفه عمل کنند.
⚠️ هر کوتاهی ما در انجام وظایفمان سبب تاخیر در ایجاد تمدن نوین اسلامی که هدف این انقلاب و هدف تمام انبیا بوده است میشود.
انشاءالله که بتوانیم این بار سنگین را به مقصد برسانیم...
✍🏻 سید امیر محمد هاشمی محترم
💠 @sedamir_313