فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلف بازی و ولنگاری در برنامه چیدمانه
محصول سید جواد هاشمی!!!
از یه طرف با اصلاح طلبان عکس یادگاری میگیره، از یه طرف برنامه های جلف میسازه، از طرف دیگه ژست اخلاقی هم برای ما میگیره تو تلوزیون!!!
آدم های دو رو و متناقض بدتر از بقیه ان... وسط خواب ها... کسانی از توبره و آخور میخورن... بیشتر ضربه میزنن!!!
برنامه های کودکی ام میسازه همین قدر جلف و پر از بزن و برقصه!یکی به مسئولین مربوطه بگه با این مزخرفات جذب مخاطب کردن چه فرقی داره با برنامه های جلف ماهواره!؟هنرتون این بود ماهواره داخلی برپا کنید هر کسی ام ماهواره نداشت آلوده بشه یا دسترسی به محتوای ماهواره آسون تر بشه!؟
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
🔴واقعیتی وحشتناک از مدارس کره جنوبی
در مدارس کره جنوبی قلدری کردن برخی دانش آموزان برای دیگران امری رایج است.
آنهایی که اهل دیدن سریال های کره ای هستند، بارها در آثار مدرسه ای این سریال ها پرداختن به موضوع قلدری برای دانش آموزان، کتک زدن، تحقیر و توهین را دیده اند. گرچه کسی تصور نمی کند این وقایع در واقعیت رخ داده باشد اما متاسفانه واقعیت قلداری در مدارس کره ای بدتر از آن چیزی است که در سریال هایشان نشان می دهند!
برخی پرونده های قلدری در مدارس به حدی مخوف است که در باور کسی نمی گنجد. اخیرا سریالی از نت فلیکس پخش شده که قهرمان آن کسی است که مورد آزار و قلدری در مدرسه قرار گرفته و حالا پس از سالها دنبال انتقام است! این موضوع باعث شده پرونده های قلدری در مدارس که این سریال از آنها الهام گرفته دوباره سر زبان بیافتد!
اما نکته تاسف انگیز آنجاست که قانون درستی برای مقابله با قلدری در مدارس یا تنبیه و مجازات دانش آموزان مجرم وجود ندارد و این باعث شده مجرمان به راحتی به زندگی خود ادامه داده و این موجودات مریض وارد جامعه شوند!
حمله با چاقو، کتک زدن با چوب بیسبال، برهنه کردن، سوزاندن با سیگار، سوزاندن با اتو،تجاوز و..تنها بخشی از جنایات وحشتناکی است که در قلدری مدارس در کره رخ داده است. تعداد زیادی از این وقایع حتی رسانه ای یا خبری نشده و برای همیشه مدفون می ماند. 25 درصد از جمعیتی که در کره تمایل به خودکشی دارند گفته اند علت تمایلشان مورد آزار و قلدری قرار گرفتن در مدارس است. نبودن تربیت دینی و اخلاقی، مدارس مختلط،ترویج خشونت و... از جمله دلایل بروز این مشکلات وحشتناک است!
👆🏻👆🏻👆?
پارک سونگ مین 21 ساله در برنامه ای اینترنتی از تجربه وحشتناک خود از مورد قلدری قرار گرفتن در مدارس پرده برداشت.
او در سال دوم و سوم راهنمایی مورد آزار و قلدری در مدرسه قرار گرفته و هم کلاسی اش دست او را با اتوی مو به مدت 5 دقیقه سوزانده تا حدی که به سوختگی درجه دو دچار می شود و آثار زخم روی دستش باقی می ماند! او می گوید هنگام عذرخواهی آن فرد لبخند می زده و حتی بعدا برداردش را تهدید کرده است.
پس از این واقعه وحشتناک این دختر 6 ماه کابوس می دیده و برای خواب قرص مصرف می کرده است. برای ارتباط با دیگران مشکل داشته و اگر کسی میخواسته با او دوست شود به او مشکوک می شده! بزرگترها تصور می کرده اند این دختر خودش، خودش را سوزانده و او از اینکه به جای حمایت او را متهم می کنند بسیار رنج برده است. با اینحال با کمک دوستان واقعی اش بالاخره می تواند از این بحران عبور کند و به زندگی ادامه دهد.
اما مجرم چه شد؟ هیچ اتفاقی برای او نیافتاد، سونگ مین می گوید آن مجرم حالا اسپانسر خیریه شده و گواهی صلاحیت پرستاری و غیره دریافت کرده است!!!
اغلب این افراد مریض و خطرناک به دلیل سن کم و یا والدین ثروتمند و بانفوذ مورد بازخواست و برخورد قانونی قرار نمی گیرند و آزادانه در جامعه می چرخند!!
به ایرانی بودن خود افتخار کنید. یک دهم درصد این اتفاقات هم در مدارس ایران نمیافتد و اگر بیافتد کل کشور بهم می ریزد، این یعنی اخلاق و انسانیت آنقدر در کشور ما هنوز بالاست که شاهد چنین وقایعی نیستیم، البته اگر فرهنگ اصلاح نشود، ولنگاری فضای مجازی و تولید محتوا درست نشود، این بلاها ممکن است سر جامعه ما هم بیاید!
👆🏻👆🏻👆🏻
صدای مردم
کمی تامل👇🏻 خبر قتل دو نفر توسط یک دختر 14 ساله که یکیشان دوست صمیمی و دیگری برادر 9 ساله او بوده
قبلا مطالبی درمورد ترویج خشونت که عامل جنایت در سنین کم و بین دانش آموزان می شود قرار داده بودیم
میتونید به مطالب مربوطه مراجعه کنید و اونها رو مرور کنید...
👆🏻👆🏻👆🏻
هدایت شده از آنتی سلبریتی🎬
عموپورنگ و تبلیغ بساط عسل حسن آقا میری
مواضع عموپورنگ هم در نوع خودش عجیبه
مواضع احترام به مادر و پدر داره
مواضع مذهبی داره
مواضع حسن آقامیری طور داره
مواضع نقد ساسی داره
مواضع لایک های عجیب زیر پستهای عجیب داره
مواضع حمایت از غزه داره
خلاصه اش شله قلمکاری شده دیگه نمیدونی کدوم وریه😂
فکر کنم همه جا میگه من من من 😂
✍ا.د.س
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
صدای مردم
عموپورنگ و تبلیغ بساط عسل حسن آقا میری مواضع عموپورنگ هم در نوع خودش عجیبه مواضع احترام به مادر و
در فیلم لایف آف پی
زندگی پی یک جمله ای هست که خیلی قابل تامله:
باور به همه چیز در یک زمان مثل اینه که به هیچ چیز باور نداشته باشی!
خیلی جمله درستیه، چون بالاخره باور به یک چیزی تو رو در مقابل یک چیز دیگه قرار میده، هیچ وقت نمیتونی همه چیز و قبول داشته باشی و به هر چیزی احترام بذاری! چون دقیقا در حساس ترین نقاط احترام به چیزی میتونه موجب بی احترامی به باور خودت بشه... و قبول یک چیزی میتونه باور خودت رو دچار خدشه کنه. برای همینم هست اسلام سکولاری و رحمانی مارو به بیراهه می بره نه مقصد!
همین به حق و باطل معنی میده...اگر کسی نتونه همین ها رو از هم تشخیص بده تهش معلوم نیست به کجا برسه. ان شاالله در پناه خدا عاقبت بخیر بشیم!
👆🏻👆🏻👆🏻
🔴جلّاسانِ گِردگو
✅ واژههای طبّاخ، قصّاب و خبّاز را شنیدهاید، نام مشاغلاند، و کسانی هم هستند که بر وزن همین مشاغل میتوان آنها را «جَلّاس» نامید، اگرچه چنین واژهای وجود نداشته باشد. این آدمها را حتماً میشناسید. این دسته – که هر یک از ما هم میتوانیم یکی از آنها باشیم – کارشان این است که از این جلسه به آن جلسه در حرکت هستند. اگر طبّاخ یعنی «بسیار طبخکننده»، «جَلّاس» نیز «بسیار نشیننده در جلسه است، بسیار جلوسکننده»
✅ خصیصه بارز دستگاه اداری این مملکت انبوه جلسات است و «جَلّاسان» بوروکراتهایی هستند که در هر روز چندین جلسه شرکت میکنند. تقصیر خودشان نیست، ساختار است که آنها را صبح تا شب دور میزهایی مینشاند تا فرسودهشان کند، تا فرصت نکنند چیزی بخوانند، فکر کنند و به کار و بارشان برسند. همه در جلسهاند.
✅ «جَلّاسی» بیماری نظام اداری است. نظام اداری به دلیل ابهام در وظایف، کمبود دانشی که به مدیران جرأت تصمیمگیری بدهد، فقدان شفافیتی که اطلاعات را با سرعت و دقت به گردش درآورد و لازم نباشد در جلسه اطلاعات را رد و بدل کرد، و ساختار مستعد تخلف که مدیران را در معرض رسیدگی سازمانهای نظارتی قرار میدهد، به تدریج هر تصمیمی را مؤکول به جلسه میکند. اکثریت مدیران قادر به تصمیمگیری نیستند و بنابراین وقت گرانبها صرف جلوس در جلسات میشود و به تدریج «جَلّاسان» ظهور میکنند.
✅ نظام اداری «جَلّاسپرور» به این حد نیز قناعت نمیکند. کثیری از «جَلّاسان» به تدریج خود را به خُلقی دیگر نیز میآرایند و آن «گِردگویی» است. «گِردگو» کسی است که ماهرانه درباره هر مسأله مهمی چنان سخن میگوید که نه سیخ بسوزد نه کباب. «گِردگو» میتواند چنان سخن بگوید که دل همه را به دست آورد، سخنش هیچ گوشهای ندارد و رئیس فعلی و رؤسای محتمل آتی را خرسند میسازد. گِردگو میتواند چنان سخن بگوید که هیچ مسئولیتی را متوجه اظهارنظرش نسازد.
✅ «گِردگویان» طائفهای هستند که جز در مواردی که ناچار شوند، پای هیچ اظهارنظری را امضا نمیکنند تا مبادا امروز و فردایی گریبانش را بگیرند. این جماعت از مکتوب کردن بیزارند و ترجیح میدهند صدایشان در کنار صداهای همگان قرار گیرد و همواره مسئولیت تصمیمها میان همگان تقسیم شود. دیوار حاشا برای «جَلّاسان گِردگو» بلند است.
✅ «گِردگویی» مهارتی است برای گفتن سخنانی که آنقدر گرد هستند که در هر زمینی میتوان آنها را غلطاند، و به هر زمان و مکانی میتوان آنها را قِل داد. گویِ گِرد را از هر زاویه که نگاه کنید، فرقی نمیکند، جهت خاصی ندارد.
✅ «جَلّاسانِ گِردگو» محصول نظام اداریای هستند که بر سنت شفاهی بنا شده و گزارش کارشناسی مکتوب و امضاشده در آن جایگاهی ندارد. نظامی که در غوغای آمارهای متناقض همواره میتوان هر اظهارنظری را توجیه کرد. اکثریت آدمها در چنین سیستمی آخر و عاقبت حرفهایشان «جَلّاسی» و «گِردگویی» است؛ حرفهای که در آن میآموزند چگونه سی سال بمانند و کسی را نرنجانند؛ روی حرفی نایستند، و مسئولیت هیچ مخاطره حرفهای را نپذیرند.
✅ «جَلّاسی» و «گِردگویی» بسیار به هم مرتبط هستند، زیرا گردگویان بسیاری را دیدهاید که چون جلسه تمام میشود و بیرون از اتاق جلسه، ایستاده در کنار شما سخن میگویند، حرفهایی میگویند که از خود میپرسید چرا اینها را همانجا داخل جلسه نگفت؟ گویی وقتی مینشینند و آنگاه که ایستادهاند، متفاوتاند. گِردگویی در این نظام اداری، راهی برای ماندن است. «جَلّاسان گِردگو» خود میمانند، بی هیچ صراحتی، سی سال یا بیشتر، اما سرمایههای بسیاری را به فنا میبرند.
🟢🟢🟢 در پایان مطلب ، بخشی از فرمان حضرت امام علی علیه السلام خطاب به مالک اشتر که مرتبط با مطلب فوق است را تقدیم می کنم ، حضرت می فرمایند : مشاوران و کارگزاران خود را از کسانی برگزین که در حقگویی ( هر چند برای تو تلخ باشد ) صراحت بیشتری داشته باشند.«دکتر محمد فاضلی (عضو سابق هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)»
#حقوق_اداری_نیازمند_تحول
🌹با هوبت برخی مدیران در ساختار اداری فشل و ناکارآمد آشنا شویم 🌹
👆🏻👆🏻👆🏻
سالهاست الهام چرخنده به تلوزیون دعوت نشده...
اما به افق فلسطین دعوت میشه و حرفایی باید در برنامه های دیگه میزده اینجا تو این برنامه میزنه!
به نظر میرسه تیم به افق فلسطین فقط دنبال جلب نظر به برنامه اش هست چون بسیاری از مهمانان این برنامه نه در مورد موضوع فلسطین که مسائل دیگه صحبت می کنند و فلسطین حاشیه صحبت هاشون هست! از جمله اصلاح طلبانی که دنبال سیاسی بازی و سیاسی گویی های خودشون و تکه پرانی بودن یا سایر مهمانانی که مسائل دیگری رو مطرح می کنند...
حق الهام چرخنده بود پس از سالها حرفاشو بزنه اما برنامه به افق فلسطین جدا افق خودشو گم کرده!!! چون کلیپ هایی از مهمانان این برنامه در میاد به افق هر جایی رفته و دیگه فلسطین فقط شده بهانه اش!
حالا بیشتر احساس می کنم این برنامه دنبال جنجال و سروصدا برای جذب مخاطبه نه افق فلسطین!
البته بازم تاکید میکنم الهام چرخنده حق داشت بالاخره پس از سالها حرفاشو بزنه و خیلی زودتر به صداوسیما دعوت بشه اما مساله اینجا رویکرد برنامه به افق فلسطینه! #پیام
👆🏻👆🏻👆🏻
در حالی که بسیاری سلبریتی ها و چهره های سینمایی ایران در اغتتشاشات سال گذشته برای اغتتشاشات سنگ تمام گذاشتند و از بی حجابی حمایت کردند
نظیر 🔴رضا کیانیان و🔴 پرویز پرستویی
و افرادی مثل ❌افسانه بایگان کشف حجاب کردند و ممنوع الکار و محکوم شدند!
و افرادی مثل ❌هانیه توسلی در سالگرد اغتتشاشات بخاطر حمایت دوباره دستگیر و البته به یک روز نرسیده آزاد شد و همچنان از زن زندگی آزادی حمایت میکنه...
کانال شبکه افق اسامی همین افراد و برخی دیگر رو منتشر کرده و از اونها بابت حمایت از غزه تعریف و تمجید کرده!!!
مدیریت فرهنگی در کشور ما همینقدر بی نظم و ناهمانگه، یعنی حتی فردی مثل بایگان که ممنوع الکار شده اسم میارن و ازش تمجید میکنن و سعی در تطهیر چهره اش دارند! همین چند صدایی در مدیریت فرهنگی باعث این وضعیت فرهنگی و گیج شدن مردم در مورد این افراد و مسائل فرهنگی است!در حالی مرجعی محکومیت یک فرد رو تایید کرده و حکم به ممنوع الکاریش داده مرجع فرهنگی دیگری در حال تمجید از همون فرده!! مثلا چه چیزی رو میخوان با این رفتار ثابت کنند!؟
پست کانال شبکه افق:
🔸در بیانیه مشترک 21 آبان امسال بیش از 120 هنرمند و جانباز در محکومیت کشتار مردم غزه، اسامی مختلفی به چشم میخورد، اسمهایی مثل داوود میرباقری، مجید مجیدی، پرویز پرستویی، احمدرضا درویش، رضا کیانیان، لیلا حاتمی، همایون اسعدیان، کمال تبریزی، محسن تنابنده، رامبد جوان، فرهاد توحیدی، رسول صدرعاملی، مهدی عسکرپور، حسین مهدویان، شبنم مقدمی، مجید انتظامی، افسانه بایگان، هانیه توسلی و اسامی بزرگ دیگری در سینما و تلویزیون ایران
🔹چه حمایتی بیشتر از این از هنرمندان و چهرههای شاخص سینمای ایران به چشم میخورد؛ این برساخت ذهنی از امپراطوری رسانهای غرب است که بسیاری گمان میکنند، هنرمندان ما نسبت به جنگ غزه واکنش نشان ندادهاند.
🆔 @ofogh_tv | #به_افق_فلسطین 🇵🇸
به نظر میاد مسئولین مربوطه هنوز متوجه نشدند ایران در چهل و چندی سال که از انقلاب می گذره و در اغتتشاشات سال گذشته خودش مثل فلسطین مظلوم واقع شد، اون هم توسط همین افراد که هنوز هم دست از عقیده غلط خود برنداشته اند!!!
👆🏻👆🏻👆🏻
#وظیفهیجهتدهیصحیحفرهنگی
من بخشی از نقایص موجود در مسائل فرهنگی بویژه صدا و سیما و آموزش و پرورش را متوجه روحانیت و حوزه علمیه می دانم زیرا وظیفه جهت دهی صحیح فرهنگی و منطبق با ارزشها واعتقادات دینی برعهده روحانیت و حوزه علمیه است.
بیانات مقام معظم رهبری مد ظله العالی در دیدار اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
۱۳۸۹/۸/۱
#خوراکفکری
یک وقتی چند سال قبل از این، تعداد زیادی، شاید پنجاه شصت نفر یا بیشتر از سینماگرهای کشور آمدند اینجا، در بالای این حسینیّه با بنده ملاقات داشتند؛ حرفهایی میزدند، گلههایی داشتند. من به این نتیجه رسیدم که ما گاهی توقّع زیادی میکنیم از اینها؛ ما کِی معارف لازم را در اختیار اینها گذاشتیم که حالا گله کنیم که چرا بر اساس این معارف شما فیلم نساختید؟ مواد را ما باید بدهیم؛ یکی از کارها این است. اینها درست است؛ یعنی بنابراین در بخشهای مختلف باید مواجههی تبلیغیِ مناسب با اصحاب فکر، اصحاب هنر، اصحاب قلم، اصحاب بیان بشود .
بیانات در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور
۱۴۰۲/۰۴/۲۱
✅ کانال #مطالبه_تلفنی
@phonemotalebe