فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دفاع محمد مایلی کهن از علی کریمی در برنامه زنده تلویزیونی😳
🔸صدا و سیمای ما پر شده از یه مشت احمق ضد انقلاب که در تک تک سوراخ سمبه های این سازمان دراز و طویل بد فرم نفوذ کردن،مدیران ارشد صدا و سیما هم عین کبک سرشونو زیر برف کردن و جوابگو نیستن!
🔹آخه چرا محمد مایلی کهنی که چند سال پیش رسما از اسرائیل دفاع کرد،در طول سالیان اخیر بارها و بارها کارشناس شبکه منوتو بوده،چند روز پیش با اینترنشنال بر ضد نظام مصاحبه کرده باید روی آنتن برنامه زنده تلویزیونی بیاد تا اینطور از علی کریمی تروریست دفاع کنه! به نظر شما اون تهیه کننده احمقی که به این آقا زنگ زده و برای برنامه زنده با ایشون هماهنگ کرده اینا رو نمیدونسته! کارشناسای انقلابی کشور در زمینه های مختلف با کوچکترین بهانه ای از صدا و سیما حذف میشن یا کلا در طول عمرشون پاشون به این سازمان باز نمیشه تا جا برای جولان دادن امثال مایلی کهن، مدیری، رامبد و ... باز باشه.
مماشات تا کی؟! تا کجا!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نویسنده لایحه عفاف و حجاب:
اگر خانمی یک نوار دورسرش ببندد کافی ست.
#لایحه_عفت
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبکهی منقل و میکده ، دو ایدهی جدید صداوسیما برای شنیده شدن صدای مخالفین و معاندین نظام😂🤦
✅قسمت اول
➖➖➖➖
کانال سخنرانی جهاد تبیین | حمایت مالی
🆔 @Tablighgharb
🔴مهم/تعطیلی شنبه و سند 2030
تغییر تعطیلی و به اصطلاح یکسان سازی تعطیلات در جهان در سند 2030 هم اشاره شده. موافقت کمیسیون اجتماعی مجلس با تعطیلی شنبه از این رو بسیار قابل توجه است. چرا سند 2030 می خواهد چنین کاری انجام دهد؟
سند 2030 یکی از کارهای مهمش آماده سازی مردم جهان برای خانه نشین کردنشان بود!
تعجب می کنید؟ بگذارید مساله را بیشتر باز کنیم. کرونا یک تست جهانی بود برای اینکه قدرت های بزرگ بسنجند اگر قرار باشد مدت طولانی مردم را در خانه نگهدارند موفق می شوند؟ آیا می توانند تکنولوژی های جدید را رویشان امتحان کنند!؟ جواب مثبت بود. مردم دوسال یا بیشتر در خانه ها ماندند و محدودیت های اعمال شده را پذیرفتند و از دنیای واقعی به فضای مجازی رو آوردند.
حتما اسم متاورس و پروژه تراشه های هوش مصنوعی ایلان ماسک را شنیده اید. زندگی در دنیای مجازی، اگر هنوز مساله برایتان گنگ است فیلم اینسپشن دی کاپریو را بخاطر بیاورید! در این فیلم موضوع در مورد کسانی است که به جای زندگی در دنیای واقعی در دنیای ذهنی خود به وسیله خواب با یکسری دستگاه زندگی کرده و از واقعیت فرار می کنند. مردم معتاد این مساله شده اند و قهرمانان داستان در پی نجات جهان با استفاده از همین تکنولوژی هستند.
شاید فکر کنید این فیلم دارد این جریان را نقد می کند اما در حقیقت اینطور نیست. قهرمانان نیز مجبور می شوند از همین امکانات برای رسیدن به هدف خود استفاده کنند و در واقع کسی نیست که بتواند بدون این تکنولوژی کارش را پیش ببرد.
یکی از راه های اجرای این مساله مجبور کردن مردم به این است که به جای زندگی در واقعیت به زندگی مجازی پناه ببرند. در این صورت کنترل ذهن، باورها و روان مردم ساده تر از قبل می شود. دنیای مجازی ای که دکمه کنترلش در دست قدرت های بزرگ است و شما به خیال آزاد بودن بردگان ذهنی اش هستید. چیزی فراتر از شبکه های اجتماعی و پیام رسان های امروزی. شما با این تکنولوژی به طور کامل در یک دنیای مجازی زندگی می کنید، آنجا بازی می کنید، تفریح می کنید، هر آنچه در واقعیت نیستید می شوید و غرق در توهمات خود احساس رضایت جعلی می کنید. اگر مجرد هستید می توانید آنجا به صورت مجازی و خیالی ازدواج کنید با کس دیگری که او هم در این فضا مشغول بازی است، اگر متاهل هستید می توانید بدون نگرانی و عذاب وجدان زیاد خیانت کنید. می توانید خرید کنید، نه فقط خرید لباس و وسیله، در آن دنیای مجازی خانه بخرید، زمین بخرید، ماشین بخرید، سلبریتی شوید و هر چیزی که تصورش را بکنید. در این صورت آیا افراد درگیر علاقه ای داشت که در دنیای واقعی زندگی کنند؟ نه... آنها در این دنیای مجازی زیست کرده و آن را واقعی می دانند، در عین حال بدون آنکه حتی فکر کنند همه چیز زندگیشان در حال کنترل شدن است.
مثلا تصور کنید دختری محجبه در این فضا با یک آواتار بدون حجاب و بدترین لباس ها رفت و آمد می کند. خیالش راحت است که آن آواتار خود واقعی اش نیست اما با همین شخصیت مجازی با دیگران ارتباط برقرار کرده و کارهایی می کند که هیچ وقت در واقعیت حاضر به انجامش نبود. خیلی وحشتناک است نه؟! قطعا متاورس چیزی است که پیش از رایج شدن در کشور ما باید جلویش گرفته شود و هرگز گول اینکه فوایدی هم دارد نباید بخوریم! چون در همین فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هم آنقدری ما از ضربه خوردیم سود و منفعت نبردیم!
اما برگردیم سر موضوع تعطیلی. افزایش تعطیلات کمک می کند به اینکه پروژه خانه نشین کردن مردم راحت تر اتفاق بیافتد. در الگوی فرهنگی مردم پنج شنبه روز تعطیلی است. اگر از کسی که سالها دوران مدرسه اش گذشته نیز بپرسید او با وجود اینکه کل هفته هم ممکن است بیکار باشد اما پنج شنبه و جمعه را روز تعطیلی می داند.
پنج شنبه از نظر فرهنگی شب زیارتی، زمان سر زدن به اهل قبور، عبادت، صله رحم و غیره است. این عادت فرهنگی نسل ها در ذهن جامعه الگوسازی شده و به این سادگی قابل تغییر نیست. اتفاقی که در پی تعطیلی روز شنبه می افتد این است که در الگوی ذهنی مردم پنج شنبه همچنان روز تعطیلی باقی می ماند حتی اگر مجبور باشند سرکار رفته یا مدرسه و دانشگاه بروند. این ذهنیت سبب می شود کارایی افراد در این روز کاهش پیدا کرده و طوری که لازم است در جایگاهی که هستند عمل نکنند، چرا که ذهنشان نمی تواند الگوی جدید را بپذیرد.به این ترتیب حتی اگر روی کاغذ پنج شنبه روز تعطیل نباشد، در ذهن مردم هست و این باعث می شود با قاعده ی جدید مردم آخر هفته را سه روز تصور کنند و الگوی طولانی تر ماندن در خانه راحت تر از قبل اجرایی شود. افزایش تعطیلات آخرهفته یا تغییر آن هر کدام که باشد به تحقق هدف قدرت های بزرگ برای پروژه شان کمک می کند! بنابراین از کنار آن ساده نگذرید!
❌استدلالی ضعیف برای تعطیلی شنبه
گفته اند تعطیلی شنبه ما را به دنیا نزدیک می کند تا وقت برای تبادلات تجاری داشته باشیم.
با مجازی شدن خیلی از کارها این استدلال قابل قبولی نیست، با دورکاری و فضای مجازی خیلی کارها را می توان حل کرد و اینطور نیست که یک تاجر یا بازرگان مثل عهد بوق در اداره جات برگه بدست و دوان دوان برود تا بتواند تجارت کند!
تجارت امروز دیگه این شکلی نیست، خیلی چیزها با سامانه ها و فضای مجازی پیش می رود. ضمن اینکه برای موارد خاص می توان فکر دیگری کرد، تغییر فرهنگ یک کشور برای موارد خاص چیز عجیبی است.
اختلاف ساعتی که ما با کشورهای دیگر داریم خودش باعث می شود ساعت کاری اداری ما و آنها یکی نباشد. همه جای دنیا همین است و این تغییری در اصل ماجرا ایجاد نمی کند. ساعت اداری را می خواهند چه کنند؟ شب ها سرکار برویم تا با روز فلان کشور هماهنگ باشیم؟
جمعه در هر صورت تعطیل است و تغییری در اصل ماجرا ایجاد نمی شود. جمعه از نظر دینی روز تعطیل و عید و عبادت محسوب می شود. پنج شنبه نیز شب زیارت و سر زدن به اهل قبور است و به عبادت در آن توصیه شده اما تعطیلی شنبه مبنایی برای ما ندارد و این استدلال باز هم ضعیف می نماید.
عادت ذهنی مردم تعطیلی و نیمه تعطیلی پنج شنبه است چیزی که نسل ها در مردم نهادینه شده نمی توان به این سادگی عوض کرد یعنی حتی اگر پنج شنبه غیر تعطیل باشد در ذهن مردم این روز، روز فعالیت و کار نیست و نمی توانند مثل روزهای معمول در آن به درستی فعالیت کنند.
برای تبادلات تجازی می توان راه حل های مختلفی در نطر گرفت. بماند که ما تحریم هستیم و مشکلات اصلی تجارت ما چیزهای دیگری است نه تعطیلی این روز و آن روز. گویا برای دکمه دنبال کت می گردند!
این نکته را هم باید در نظر گرفت که وقتی کالا به جای دیگری ارسال می شود رسیدنش به کشوری دیگر زمان می برد و اینطور نیست که تعطیلی ما و آنها اثری روی این مساله داشته باشد. تصور کنید ما به آمریکای جنوبی محصول ارسال می کنیم. آیا تعطیلات ما و آنها روی ارسال این محصول اثری دارد!؟ خیر.
بنابراین این استدلال کاملا بی مایه به نظر رسیده و نوعی بهانه جویی می نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ویدیو عجیب از طرفدار رضاگلزار بعد از خبر ازدواجش
🔹واقعا سلبریتیسم داره به جاهای باریک کشیده میشه؛ این دیگه زنگ خطر برای مسئولین فرهنگی نیست؛ یک نمونه از کارنامه آقایون و خانمهایی هست که سالها بودجه بیت المال رو صرف بها دادن به سلبریتیسم کردن
😐😐😐😞خیلی ناراحت کنندست که کسانی در کشور ما به چنین وضعی دچارند، اینکه داخلیه برخی دختران و پسران عاشق سلبریتی های خارجی مثل سلبریتی های کره ای هستن و اینطوری خودشون رو برای اونها می کشن! بارها مشاهده شده اینها پول جمع میکنن می فرستن کره جنوبی برای اینکه وقتی سلبریتی مورد علاقه شون سر صحنه فیلمبرداریه یه کامیون خوراکی براش ببرن اونجا بگن از طرف طرفدارای ایرانیته!!! این اگر جهل نیست چیه!؟ با سلبریتی بازی مبارزه کنید، سلبریتی ها الگوی جامعه نیستند، سلبریتی ها عناصر تمدن مخرب غربی هستند!
⭕️ تعطیلی تبهکاران
➖مختصری درباره روز #شنبه و تصمیم مجلس علیه استقلال ملت انقلابی و تقویت پدیده شوم گلوبالیسم(جهانیسازی یا جهانگرایی)
▪️شنبه روز مقدس یهود بوده و برای این قوم لجوج روز پایانی هفته و تعطیل است.
▪️یهود این روز را پایان خلقت دانسته و به شکلی خرافی معتقد است خداوند العیاذ بالله در این روز در اثر خستگی از کار خلقت، به استراحت پرداخته است.
➖یهود در تعالیم خودش دستور صریح بر تعطیل روز شنبه دارد.
➖اعتقاد به تعطیلی این روز در میان یهودیان به شکلی متعصبانه وجود دارد که نشان از ادامه مخالفت با آموزههای الهیست.
▪️از نظر مسیحیت سنتی هم شنبه روز تعطیل بوده و رنگ نمادین آن سیاه است.
(در عهدعتیق (پیدایش، لاویان، خروج، اعمال رسولان) و عهد جدید (لوقا و مرقس) این موضوعات بیان شده است)
▪️اما در فرهنگ اسلامی روز شنبه روز نخست کاری در هفته و روز شروع کار و فعالیت است.
➖در قرآن چندین بار به داستان اصحاب سبت(شنبه) و نافرمانی یهود در این روز پرداخته شده است.
➖روزی که تبهکاران یهود به خاطر نافرمانی عذاب شدند.
➖بنابر متن مقدس قرآن کریم، اصحاب سبت(اصحاب شنبه) یعنی اهل نافرمانی از دستور خداوند که معذب و مسخ شدند.
➖و اساسا نگاه ما مسلمانها به شنبه مقابل نگاه یهود به شنبه است.
اخیرا مجلس می خواهد شنبه را مانند یهود تعطیل کند.
💠چند آیه کریمه از قرآن درباره تبهکاران یهود و اصحاب سبت:
➖و لَقَدْ عَلِمْتُمُ الَّذینَ اعْتَدَوْا مِنْكُمْ فِی السَّبْتِ فَقُلْنا لَهُمْ كُونُوا قِرَدَةً خاسِئینَ
➖یا أَیُّهَا الَّذینَ أُوتُوا الْكِتابَ آمِنُوا بِما نَزَّلْنا مُصَدِّقاً لِما مَعَكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ نَطْمِسَ وُجُوهاً فَنَرُدَّها عَلى أَدْبارِها أَوْ نَلْعَنَهُمْ كَما لَعَنَّا أَصْحابَ السَّبْتِ وَ كانَ أَمْرُ اللَّهِ مَفْعُولاً
➖و قُلْنا لَهُمْ لا تَعْدُوا فِی السَّبْتِ وَ أَخَذْنا مِنْهُمْ میثاقاً غَلیظاً
➖و سْئَلْهُمْ عَنِ الْقَرْیَةِ الَّتىِ كَانَتْ حَاضِرَةَ الْبَحْرِ إِذْ یَعْدُونَ فىِ السَّبْتِ إِذْ تَأْتِیهِمْ حِیتَانُهُمْ یَوْمَ سَبْتِهِمْ شُرَّعًا وَ یَوْمَ لَا یَسْبِتُونَ لَا تَأْتِیهِمْ كَذَالِكَ نَبْلُوهُم بِمَا كَانُواْ یَفْسُقُونَ
▪️کسانی که اهل تحقیق در حوزه فرهنگ هستند و با نگرشها و روندها و فرآیندهای تغییر فرهنگی از سوی صهیونیسم آشنا هستند و پروسه چندفرهنگی سازی در ملت ها و حرکت به سمت جهانیسازی را می فهمند، متوجه هستند این تصمیمات چه ضرباتی به استقلال و هویت یک ملت وارد می کنند و خسارتهایی در پی دارند.
#تعطیلی_تبهکاران
#تعطیلی_شنبه
#گلوبالیسم
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
🔴 زندانی کردن دانشجویان به خاطر بد پوششی نه در ایران بلکه در انگلستان ...
🔻 ای کاش ایران هم یاد بگیره اینطور برخورد کنه
🔹برخی دانشجویان دختر بدلیل گرمای هوای انگلیس، با شلوارک در کلاس حاضر شدند.
🔹دانشکده هم دانشجویان را بدلیل پوشیدن لباس نامناسب زندانی کرده که موجب اعتراض والدین شده است!
🔹مسئولان دانشکده هم در پاسخ به اعتراض والدین و دانشجویان گفته فقط باید دامن با جوراب شلواری بپوشند!
اقتدار قانون یعنی این👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻اون وقت تو ایران پروتکل پوشش مناسب دانشگاهو که رعایت نمی کنن هیچ کشف حجابم می کنن و با بلیز شلوار میان... دانشگاه به بهانه های مختلف دست روی دست گذاشته! ❌
✅رهبر انقلاب: دفاع مقتدرانه از انقلاب تندروی نیست✅
رهبر معظم انقلاب:
ما از ادبیّات سیاسی دشمن استفاده نکنیم؛ من این مسئله را، بخصوص به دوستان و برادران محترم خودمان در مشاغل گوناگون سیاسی و دولتی و غیر دولتی و مانند اینها تأکید میکنم؛ از ادبیّات دشمن استفاده نکنید.
@Moohem
دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانهرو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانهرو است.
آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بندهی حقیر هستم.
میانهرو حرف قشنگی است امّا اسلام اینجوری حرف نمیزند؛ بفهمیم معارف اسلامی را.
@Moohem
اسلام، طرفدار میانه و طرفدار «وسط» است: وَ کَذلِکَ جَعَلنٰکُم اُمَّةً وَسَطًا. امّا «وسط» در اسلام چیست؟
در مقابل تندرو است؟ نه، «وسط» در مقابل منحرف است: اَلیَمینُ وَ الشِّمالُ مَضَلَّةٌ وَ الطَّریقُ الوُسطیٰ هِیَ الجادَّة؛ این نهجالبلاغه است. راه میانه یعنی راه مستقیم، راه جادّه.
اگر از این راه مستقیم منحرف شدید -چه به این طرف و چه به آن طرف- این غیر میانه است.
پس در مقابل میانهرو تندرو نیست؛ در مقابل میانهرو منحرف است.
@Moohem
آن کسی میانهرو نیست که منحرف از راه و منحرف از جادّه است؛ امّا در جادّه، بعضیها تندتر میروند و بعضیها کندتر میروند.
تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست؛ سابِقوا اِلی مَغفِرَةٍ مِن رَبِّکُم؛ جلوتر بروید.
آنهایی که امروز در بیرون از مرزهای کشور میگویند تندرو، مقصودی دارند و معنایی مورد نظرشان است. دوستان ما و برادران ما در داخل مراقب باشند آنچه مقصود او است تکرار نکنند.
آنهایی که میگویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّمتر و پایدارترند؛ حزباللّهیها را میگویند تندرو.
➖میانهرو هم کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد.
در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانهرو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانهرو کسی است که در مقابل خواستههای آنها تسلیم است.
➖ حالا چه کسی در مقابل آنها تسلیم است؟
خوشبختانه خودشان هم اعتراف دارند و میگویند در ایران میانهرو نداریم، همه تندروند.
این حرف حرف درستی است؛ در ملّت ایران هیچکس طرفدار وابستگی به اینها نیست.
➖ گاهی غفلت میشود، لغزش بهوجود میآید و بعضی اشتباه میکنند، امّا قاطبهی ملّت ایران طرفدار انقلابند، دنبالهروِ انقلابند و پافشاری بر انقلاب میکنند؛ آنها به این میگویند تندرو.
چرا ما تکرار کنیم حرف آنها را؟
به داعش هم میگویند تندرو؛ داعش تندرو است؟
داعش منحرف است؛
منحرف از اسلام است،
منحرف از قرآن است،
منحرف از صراط مستقیم است.
ما به این معنا تندرو نداریم.
توجّه کنند ادبیّاتی که دشمن به کار میبرد و معنای خاصّی را که در نظر دارد ما تکرار نکنیم.
#سلبریتی_دوزاری
#پلیس_مظلوم_مقتدر
#پای_نظام_ایستاده_ایم
کانال جهاد تبیین شیخ قمی
@IsRael666
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ارتباط تعطیلی شنبه و سند 2030
جهانی سازی یا یکسان سازی تعطیلات یا گلوبالیسم جهانی!؟
پروژه دنباله دار خانه نشین کردن مردم و اعتیاد بیشتر به فضای مجازی از کرونا تا....!
ناشنیده ها را در این کلیپ ببینید!
🔹*بی حجابی باید تحقیر بشود❓🤨
🔸#چراوچگونه:دریک مقایسه دقت کنید به مسأله ی اعتیاد، با آن چگونه برخورد کرده ایم که نوجوانان ما با افتخار سیگار دست نمی گیرند و خود معتاد احساس گناه دارد ❓
👈همین مسأله مثلا ۵۰ سال پیش برعکس بود ، در زمان پهلوی سیگار به دست گرفتن یک افتخار بود و لذا باعث شده بود جمع زیادی از جوانان آن زمان دچار اعتیاد بشوند ، اصلا سیگار دست گرفتن نشانه بزرگ شدن بود . در آن شرایط طبیعی بود که اکثر جوانان به سیگار علاقه مند باشند.
🌸شعار « اعتیاد جرم نیست ، بیماری است » یکی از بهترین شعارها در برخورد با اعتیاد بود ، چرا که این جمله از هر نظر معتاد را تحقیر می کند .
اما شعارهای امروز ما در برخورد با بی حجابی چگونه است❓🤨
بر در بیمارستانی ، دیدم نوشته : حجاب کامل را بر خوبی هایت بیفزا ❗️😳
👈تصور کنید درمورد اعتیاد می نوشتند : ترک سیگار را بر خوبی هایت بیفزا ❗️
قطعا اثر نمی داشت
🌼دشمن ما سعی کرده که بی حجابی را به نماد یک مبارزه اجتماعی تبدیل کند و از سرشکستگی آن بکاهد و افتخار باشد ، از سوی دیگر ما با تعارف راه را بر بی حجابی باز گذاشته ایم.
🌷پیشنهاد می شود در مقابله با بلای خانمان بر انداز بی حجابی ، از اینگونه شعارها استفاده شود:
➖بی حجابی یک جرم نیست ، بیماری ای مسری است که خانواده را متلاشی می کند . نظام مقدس خانواده را
➖خواهرم بی حجابی تو لذت های پاک را پایمال می کند و جز حسرت و سردی در جامعه باقی نمی گذارد .
➖خواهرم تو زیبایی، این نعمت که خدا به تو داده است را برای نابودی خانواده دیگران استفاده نکن . زیباتر از تو هم هست و خانواده تو را نابود میکند
➖بی حجابی خیانت است. به آرامش زندگی من
➖بی حجاب جامعه را به فساد دعوت می کند.
➖ خانم بی حجاب.. شما کانون زندگی ما را سرد میکنید
❗️لطفا نشر دهید و از بودن در جبهه خدا ، خجالت نکشید ، قوانین خدا ضامن لذات پایدار ما هستند .❗️
برخورد با هنجارشکنان همایش خودروهای کلاسیک
👤 وزیر ورزش:
🔺 «آنچه در حاشیه همایشهای خودروهای کلاسیک رخ داد، بههیچوجه قابلقبول نیست.
🔹این همایش ۱۶هزار نفر تماشاگر داشت، اما عدۀ معدودی با رفتارهای خارج از عرف تلاش کردند ساحت ورزش را لکهدار کنند.
🔹حراست وزارت ورزش بهدقت موضوع را بررسی و با خاطیان برخورد قاطع کند.»
🔹اخیرا از سوی کمیتۀ کلاسیک فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی مراسمی در مجموعه آزادی برگزار شد که در آن هنجارشکنی صورت گرفت.
💢 پن: اون خانم دیجی که وظیفهٔ جو دادن به حضار رو بر عهده داشت، جزو همون افراد معدودی بوده که باید باور کنیم بدون هماهنگی و سرخود پا شده اومده!
🔸حراست کجا بود وقتی ایشون دعوت شد و با دستگاهش اومد داخل و اون همه هم بدون مزاحم، فضا رو دست گرفت؟!
بله آقای وزیر با این توجیهات مسخره فقط به اعتبار خودتون صدمه می زنید! دی جی زن چطوری بااون بند و بساط اومده تو ورزشگاه کسی ام جلوش رو نگرفته!!! همیشه با کوچک نمایی و ماست مال نمایی سعی دارید مشکلات و اشتباهات رو لاپوشانی کنید! آقای وزیر از دست شما زیاد کشیدیم این اولین بار نیست!
❌❌❌❌❌😕😕😕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌
ارتباط تعطیلی شنبه و سند 2030
جهانی سازی یا یکسان سازی تعطیلات یا گلوبالیسم جهانی!؟
پروژه دنباله دار خانه نشین کردن مردم و اعتیاد بیشتر به فضای مجازی از کرونا تا....!
ناشنیده ها را در این کلیپ ببینید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️خوب! بعد از غلبه ی هوش مصنوعی و جایگزینی انواع رباتها در مشاغل گوناگون، به جای بشر، باید فکری به حال بشر بیکار کرد. یه جوری باید سرش رو گرم کنند و برای گذران وقتش برنامه ریزی کنند.
☑️یوآل نوح حراری، شیطانِ صهیونیست، در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد (WEF) در کنار سایر شیاطین اِنسی، از برنامهای که برای آدمهای بیکار ریخته شده، پرده برمیدارد. ویدیو را ببینید!
الان برای آماده سازی مردم دنیا برای زندگی در دنیای مجازی متاورس... چیزهایی مثل فعالیت با آواتار رو راه اندازی کردن..میدونید یعنی چی؟! یعنی اینکه طرف یه کاراکتر انیمیشنی از خودش میسازه یا میده براش میسازن بعد بااستفاده از وب کم هر حرکتی تو خونه انجام میده اون کاراکتره تکرار میکنه اینطوری میاد لایو میگیره یا ویدئو میسازه و حتی از این راه ممکنه پول دربیاره...از بازی کردن و حرف های بیهوده زدن و علافی مجازی!
ساعت ها وقت میذاره بازی میکنه بقیه تماشا کنن و چون یه کاراکتر کارتونی بامزه یا زیبا است مخاطبم جذب میکنه... و می بینید طرف 5 6 ساعت مداوم داره بازی میکنه با همین وضعیت... بعد تو مملکت ما می شینن میگن متاورس فوایدی هم داره باهاش میتونیم بریم زیارت مجازی کلاس آموزشی بذاریم!!!! آخه آدم حسابیییی اگر میخوای زیارت مجازی بذاری خودت برو درست کن زیارت مجازی بذار... میخوای اجازه بدی همینایی صاحب اینستاگرام و فیس بوک و ... بودن بیان حالا کل زندگی مردم رو در یک فضای خیالی تحت سلطه بگیرن و آدم ها رو تبدیل کنن به بردگان فکری و ذهنی...
یعنی استاد این هستن در برابر این پدیده ها منفعل باشن... من نمونه های خارجیش رو دیدم ایرانی ها هم تک و توک دارن رو میارن بهش... البته اینکه خودشون بیان جلوی دوربین که چندساله هست اماالان نمونه های آواتاریش اومده.. اینها دارن ابزار میسازن برای تمدن فاسد خودشون تو ایران می شینن در مورد زیارت مجازی رفتن با این ابزار حرف میزنن در مورد تمام پدیده های نوین هم همین دید رو داشتن که آخرش انقدر متضرر شدیم... این جریان شروع شده..از یه طرف بشر رو با بیماری ها جمعیتش رو کاهش میدن از یه طرف بشر رو به عیاشی و ولگردی و تنبلی تشویق میکنن حالا ببیند برای کشور ما این چه آفتی میشه... جمعیت جوان کاهش پیدا کرده از یه طرف داره دعوت به عیاشی میشه از یه طرف دعوت به اینکه بخوره بخوابه با بازی کردن،بلاگری و کارهای بیهوده پول دربیاره... و نیروی انسانی جوان که باید متخصص و چرخ پیشرفت مملکت و تمدن اسلامی بشه...تبدیل میشه به یک موجود خزنده تنبل... انقلابی و مذهبی و غیر مذهبی هم نداره! خیلی از این انقلابی ها و مذهبی ها هم یاد گرفتن همین کارا رو بکنن بعد میگن ما میریم جذب کنیم، ما میریم توی اینکار محتوای خوب ارائه بدیم در حالی اصل اونها هم اسیر همین تکنولوژی شدن و در نهایت مثل اغتتشاشات اخیر معلوم میشه که چقدر سود بردیم چقدر ضرر!!!
آگاهی لازمه و اینکه این کارها تقبیح بشه تا کمتر کسی بره سمتش...
❌❌❌
این مطالب رو مرور کنید
در مبارزه، حلوا پخش نمیکنند؛ اگر شما معنویت را به درون تمدّن غرب بردهاید و توازن قدرت را در جهان به هم زدهاید، آنها هم در جامعۀ شما مشغول توطئۀ اقتصادی و فرهنگی هستند.
«پوشش» يکی از لبههای تيز درگيری تمدّنی است و برنامهريزی در اين خصوص باید معطوف به فعّالیت دشمن و شناخت میدانهای درگیری باشد.
👤 آیت الله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا با مسئولانی که چهار دهه زیر پوستی بستر های فساد را ایجاد کردند برخورد نمیکنید؟
آیت الله میرباقری:
⏪اکتفا به برخورد با فلان رستوراندار و راننده در موضوع مبارزه با بدحجابی، اقدام ناموفقی است، چرا که فقط با کسانی که مرتکب جرم شدهاند برخورد کردهاید، اما با شبکه اشاعه و اقامۀ آن درگیر نشدهاید.
▪️نمیشود که به اقامهکنندهٔ بیعفتی لقبِ کارشناس و دانشمند بدهید و بعد بتوانید با بیحجابی مبارزه کنید!
▪️در موضوع حجاب، مسئولینی که ۴۰ سال است زیر پوست دنبال اشاعه فرهنگ غربی هستند، باید پاسخگو باشند.
میرباقری تعظیم یا تحقیر غرب در ذهن جوان.mp3
433.3K
🥇طلای خالص👌
📌 اهمیت غربشناسی از نظر آیت الله میرباقری
🎙 اگر غرب را تحقیر کنید، پوشش دانشجو هم درست میشود👌👌
#خودتحقیری
⚡️آیت الله سید محمد مهدی میرباقری (عضو مجلس خبرگان رهبری) :
فروشگاه های زنجیره ای را درست کردند برای مصرف گرایی!
اگر انسان به یک فروشگاه زنجیرهای یا یک فروشگاه بزرگ میرود، اینطور نباشد که این فروشگاه هوسانگیزی بکند و مصرف شما را بالا ببرد. اصلاً این فروشگاهها را که درست میکنند خودش عامل توسعه مصرف است. آدم داخلش که میرود تحریک به مصرف بالا میشود؛ یکی از بسترهایی که مبدأ بالا رفتن مصرف خانوار هست، همین فروشگاههای زنجیرهای است؛ انسان یک جنس میخواهد بخرد، میبیند یک سبد بزرگ جنس برداشته و به خانه آورده. یک جنس نیاز داشته، به آنجا رفته و اجناس متنوع را دیده و تحریک شده.
14010830_دیدار با مداحان اهل بیت ع.mp3
25.25M
از روزهای آغاز اعتراضات اخیر هر بار که با استاد در این باره صحبت میشد، بسیار مطمئن بودند که نظام از این آشفتگی ها آسیب اساسی نمی بیند، اما از لحاظ اجتماعی به دنبال آن بودند که چطور طرفداران انقلاب اسلامی می توانند این فاصله و گسل اجتماعی که غربگرایی در میان مردم ایجاد کرده است را پر کنند?
واضح است که پر شدن این گسل نیاز به گفتگوی اجتماعی دارد، اما سوال این بود که به میزبانی کدام نهاد اجتماعی انقلابی؟ کدام نهاد انقلابی و مذهبی است که ظرفیت این را دارد که مردم برای در میان گذاشتن بیم و امیدهای خود، به او رجوع کنند؟ کدام نهاد است که نسبت به دین و انقلاب بی طرف نباشد، اما مردم سفره دلشان را جلوی او باز کنند و نظام هم تفکر آن نهاد را قبول داشته باشد و آن را میانجی درستی بین خودش و مردم بداند؟
آیت الله میرباقری از همان روزهای اول، می گفتند که این ماموریت تنها از نهاد «هیات های مذهبی» بر میاید! گویی هیات نماینده اعتراض به ظلم و انتظار افق های روشن است، اما آن افق های روشنی که انقلاب 57 هم به همان افقها مومن است.
هیات وقتی اعتراض می کند نه با زبان عدالتخواهی طبقاتی است و نه رفاه جویی لیبرالیستی! بلکه ادبیات انتقادی خودش را دارد. اگر امید می دهد هم دفاع از وضع موجود نیست، بلکه آنقدر از شورانگیزی رویای عصر ظهور گفته است که کسی او را محافظه کار نخواهد خواند!
این جلسه سخنرانی استاد در جمع شعرا و مادحین اهلبیت است و در این جلسه سعی می کنند این تحلیل خود از ماموریت هیات را برای آنها توضیح دهند. جلسه ای گ
⭕️ تغییر مقیاس تهاجم فرهنگی دشمن از «رؤیای امریکایی» به «رؤیای حکمرانی مجازی»
🔰 آیت الله محمد مهدی میرباقری، رئیس فرهنگستان علوم اسلامی: مقیاس کار فرهنگی ما باید تابعی از میدان درگیری فرهنگیمان باشد. بنابراین باید این میدان را بشناسیم و در افقی کار کنیم که دشمن، کار میکند.
🔹 آنان به خاطر ضربهای که در عین ناباوری از انقلاب اسلامی خوردند، به سمت «حکمرانی مجازی» حرکت کردند. آنان در مقابل «قدرت نرمی» که اسلام در عالم ایجاد کرده است و در حال فتح سنگرهای مارکسیسم و لیبرال دموکراسی و... است.
🔸مقیاس درگیری با ما را تغییر داده و به سمت حکمرانی فضای مجازی رفتهاند و میخواهند جهان مجازی بسازند. آنان رؤیاهایی برای سال ۲۰۵۰ دارند و به دنبال آن هستند که حجم زندگی در فضای محسوس را بسیار تنگ و محدود کنند و زندگی را به سمت «جهان مجازی» ببرند.
📌بخش عمدهای از این رؤیاها هنوز در قالب آثار هنری است و بخشی از آنها هم کامل تئوریزه شده و زبان علمی یافته است.
#حکمرانی_مجازی
صدای مردم
⭕️ تغییر مقیاس تهاجم فرهنگی دشمن از «رؤیای امریکایی» به «رؤیای حکمرانی مجازی» 🔰 آیت الله محمد مهدی
چرایی قرار دادن صحبت های آیت الله میرباقری این هست که فرمایشات ایشون در مورد سبک زندگی و ابزارها و روش های این سبک زندگی که چگونگی خلاصی یافتن از سبک زندگی غربی رو بازخوانی کنیم.
مادامی که ما ابزار تمدن اسلامی خودمون رو نسازیم، حکمرانی مجازی و فرهنگی خودمون رو نسازیم تحت تاثیر سبک زندگی و فرهنگ بیگانه خواهیم بود. این مطالب و فایل ها رو مورد توجه قرار بدین و با اون کلیپ و ویدئویی در مورد هوش مصنوعی و متاورس گذاشتیم کنار هم قرار بدید می بینید که همه چیز واضح و روشنه و آنچه گفته شده خیالات و توهمات نیست بلکه در حال اتفاق افتادنه.
در آینده بیشتر در مورد نقشه حکمرانی مجازی دشمن و ابزارسازی ویژه برای تمدن اسلامی صحبت خواهیم کرد.
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ اسیمیلیشن ؛ بزرگترین خطری که جامعه رو تهدید میکنه...
🎙بهروایت پروفسور ساروخانی (پدر جامعهشناسی ارتباطات ایران)
#غرب
✍همگونسازی فرهنگی یا آسیمیلاسیون فرهنگی (به فرانسوی Assimilation culturelle) در لغت به معنای متشابهسازی است؛ و در علوم انسانی به فرآیندی گفته میشود که در آن یک گروه یا فرهنگ اقلیت همانند یک گروه یا فرهنگ غالب میشود، یا ارزشها و رفتارها و عقاید گروه دیگر را میپذیرد.
همگونسازی در واقع شدیدترین حالت فرهنگپذیری است که در آن، ویژگیهای فرهنگ حاکم تا حدی است که گروه همگونشده غیرقابل تشخیص از دیگر اعضای جامعه میشوند!
🧠⚔علوم و جنگ شناختی| جوانی
@Cwarfare