فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸امام حسین رو از مردم نگیرید!
🔸چه کسی امام حسین رو از مردم گرفت؟!
🔸آیا باید هر کسی رو به مجالس امام حسین راه داد؟!
⬅️ سجاد رستمعلی (مسئول اندیشکده علوم و فناوری های نرم انقلاب اسلامی) پاسخ می دهد:
سخنرانی کامل لینک زیر
https://aparat.com/v/bOgoV
نشر حداکثری
مطالبه در مورد مدیر گروه اجتماعی شبکه سه!
محمدرضا نجارزاده...
این فرد صداوسیما حتما باید اخراج بشه
⭕️ ادبیات مدیر گروه اجتماعی شبکه سه!👇🏻👇🏻
🔻 به مجریِ پاورقی گفته چاقال و برنامه هاشو به مسخره گرفته!
🔹 در دفاع از کی؟ از اووردن سلبریتی ها و رضا رشیدپور به تلوزیون😒
این فرد بعد از اعتراضات مردم یه عذرخواهی ماست مال گونه بابت ادبیاتش کرد اما آیا تفکر این افراد تغییر میکنه؟ خیر! عامل عدم تغییر روش ها در صداوسیما و مسائل فرهنگی همین افراد هستند... شبکه سه خط مقدم سلبریتی پروری...
کسانی با توجیه تراشی مانع تغییر و تحول در صداوسیما میشن... و بازم پای سلبریتی هایی که کاملا شناختیمشون رو به فضای صداوسیما باز می کنن... این افراد هستند که باید اخراج بشن..
یا ما پیگیری می کنیم مساله رو تا اخراج این فرد تا حساب دست بقیه بیاد یا اینکه اجازه می دیم اینها جولان بدن و بچه های انقلابی رو مسخره کنن حالا خوددانید با ماست مالی و عذرخواهی ظاهری و ترفندهای دیگه تلاش میکنن سرکار بمونن اما تفکر مسمومشون باقیه اجازه ندید از عقاید خودمون بر ضد خودمون استفاده کنند...
ببیننده ای بخوای با بها دادن دوباره به سلبریتی ها و سلبریتی بازی جذب کنی قطعا به درد خودت میخوره! سلبریتی بازی باید پایان پیدا کنه، دو روز میان صداوسیما مخاطب جذب میکنن بعد میرن شبکه نمایش خانگی مخاطب تلوزیونم می برن! کی می فهمند این مثلا مدیران تلوزیونی!؟!؟!
تماس تلفنی ۱۶۲
رزم پیامکی ۳۰۰۰۱۶۲
پیامک به آقای جبلی
09127014046
آیدی ویراستی آقای جبلی
@jebelli_ir
❌نکته بسیار مهم در مورد نقد به صداوسیما
نقد به صداوسیما به گونه ای نباشد که نظام تضعیف شده و نیروهای انقلابی داخل صداوسیما تخریب شوند. ✅
برخی از دیشب افتاده اند متلک به سایر مجریان و نیروهای انقلابی داخل صداوسیما که چرا مثل شهبازی استعفا نمی دهید❗️ این افراد اصلا فکر نمی کنند که اگر همه مدیران و نیروهای انقلابی استعفا دهند چه خواهد شد و چه پیامی صادر می شود. نباید این تصور پیش بیاید که نیروهای انقلابی هم مثل سلبریتی ها دنبال ضربه زدن به نظام هستند!ً اگر قرار به تاثیرگذاری است استعفای همان یک نفر هم نتیجه ای که مد نظر است حاصل کرده است و لازم نیست همه استعفا دهند! تخلیه کردن صداوسیما از نیروهای انقلابی با این استدلال های بی مایه برخی اشتباه محض است.
ضمن اینکه باید توجه داشت هدف از استعفای آقای شهبازی تلنگر بوده است نه ضربه زدن به صداوسیما و نظام. اما برخی به بهانه ی این مساله دنبال اهداف خود افتاده و شروع به تخریب کرده اند. در خیال خام این افراد انگار یک نفر دیگر سر کار باشد همه جا گلستان می شود این در حالی است که ایجاد تحول و تغییر آدم هایی که سالهاست در این فضا رخنه کرده اند به آسانی رخ نمی دهد.
این از بیخ و بن زدن و زیر سوال بردن همه چیز عادت برخی شده که سر هر مساله ای به جای نشانه گرفتن مقصر و افرادی چون سلبریتی ها و نفوذی ها خود نیروهای انقلابی را مورد هجمه قرار می دهند و به جبهه انقلاب ضربه می زنند.
خیلی وقت ها عدم مطالبات مداوم و پیوسته و به موقع ما موجب شده که اصلاحات لازم صورت نگیرد. پس با نگاه درست باید در میدان باشیم.
.....................................................
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 چرا ما باید برای امام حسین عزاداری کنیم؟!
🔸 امام حسین مال عرب هاست و متعلق به 1400 سال پیش!
🔸 چرا همه ادیان و حتی انسانیت مدیون امام حسین است؟
سجاد رستمعلی (مسئول اندیشکده علوم و فناوری های نرم انقلاب اسلامی) پاسخ می دهد.
برای مشاهده فیلم کامل سخنرانی کلیک کنید:
https://aparat.com/v/bOgoV
❌این مساله مهم مغفول نماند ماندن نجارزاده ها در صداوسیما سم است. توییت بالا پاسخ توهین آمیز او به آقای شهبازی بابت یک انتقاد در مورد بازگشت سلبریتی هاست که چند روز قبل اتفاق افتاده است. برای دفاع از سلبریتی ها نیروهای انقلابی را می زند. چنین افرادی حتما باید از صداوسیما اخراج شوند تا حساب کار دست بقیه بیاید.
توهین او فقط به آقای شهبازی برنمی گردد به جریان انقلابی برمی گردد که در یکسال گذشته صداوسیما را تنها نگذاشتند و تلاش کردند قدمی برای روشنگری بردارند و برای اولین بار نقد غرب را به صورت جدی در صداوسیما مطرح کنند.
پاورقی به اندازه کافی مخاطب داشت و سید خندان هم تلاشش را کرد طنزی غیر سخیف ارائه دهد. قرار نبوده جور کل شبکه و صداوسیما را آقای شهبازی بکشد. مقایسه برنامه سیاسی اجتماعی پاورقی 20 دقیقه ای با برنامه های مناسبتی مثل محفل و معلی که زمان طولانی داشته و در بهترین و پرمخاطب ترین ساعات پخش می شوند، مقایسه ای از اساس بی معنا است. برنامه خودمونی هم سرگرمی و برنامه اعجوبه ها هم برنامه ای مختص کودکان است. هیچ کدام اینها هم سلبریتی نداشتند که به آنها برای زیرسوال بردن شهبازی استناد شود. بنابراین قصد این مدیر فقط تخریب بوده است.
نجارزاده [مدیر گروه اجتماعی شبکه سه] پیش از این رئیس مرکز تخصصی معاونت فرهنگی سازمان بسیج و مشاور و دستیار علی فروغی در مرکز بسیج صداوسیما بوده است.
!؟ آیا کسی به مجریان و برنامه سازان شبکه 4 که مخاطبان خاص دارند و برنامه هایشان کم مخاطب است توهین کرده و می گوید آبروی صداوسیما را برده اید!؟ نه... داستان چیز دیگری است...
🛑دختری نوجوان دوست و برادر دوستش را کشت!
چه نوع تربیتی یه دختر و انقدر وحشی میکنه که دو نفر رو بکشه؟
وقتی بچه ها در فضای مجازی و جامعه رها می شوند و والدین به فکر تربیت درست و دینی اونها نیستند و حتی خلافش عمل می کنند، اونها از فضای مجازی، فیلم و سریال و انیمه و بازیهای خشن الگو می گیرند، نتیجه اش می شود همین.
به یقین میتوان گفت درمقابل این حجم از آسیب های تربیتی که متوجه نوجوان است مثل طراحی بازی خون،نهنگ آبی، دعوت نوجوان به اغتشاشات براندازانه ،تنها راهکار پیشگیری و درمان توجه به اعمال تربیت دینی توسط والدین است
❌❌❌
❌❌❌
نسبت به انحراف حتی کمش حساس باشید!
⏳حساسیت به انحراف کم شد، شیخ فضلالله به دار کشیده شد
رهبر انقلاب: چه شد که غربیها، مشخصا انگلیسیها، در این مساله [مشروطه] کامیاب شدند؛ از چه شگردی استفاده کردند که کامیاب شدند. در حالی که مردم که جمعیت اصلی هستند، میتوانستند در اختیار علما باقی بمانند و اجازه داده نشود که شیخ فضلالله جلو چشم همین مردم به دار کشیده شود؛ قاعدهی قضیه این بود. به نظر من مشکل کار از اینجا پیش آمد که اینها توانستند یک عدهای از اعضای جبههی عدالتخواهی - یعنی همان اعضای دینی و عمدتا علما - را فریب بدهند و حقیقت را برای اینها پوشیده نگه دارند و اختلاف ایجاد کنند... انسان میبیند که حساسیت آنها را در مقابل انحراف کم کردهاند؛ اما حساسیت بعضیها مثل مرحوم آشیخ فضلالله باقی ماند... یک جمع دیگری از همین جبهه، این حساسیت را از دست دادند و دچار خوشباوری و حسنظن و شاید هم نوعی تغافل شدند. البته انسان حدس میزند که بعضی از ضعف شخصیتیها و ضعفهای اخلاقی و هوای نفس بیتاثیر نبود. ۱۳۸۵/۰۲/۰۹
🗓 یازدهم مرداد مصادف با سالروز شهادت شیخ فضلالله نوری از رهبران نهضت مشروطه در سال ۱۲۸۸ هجری شمسی
⏳تاریخ ایران و جهان به روایت رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
♨️به حکمتها عمل نکنید لگد میخورید
♦️ امیرالمومنین علی علیهالسّلام در حکمت 168 از نهجالبلاغهی شریف، یک اصل مهم در برخورد با کسی که کار سوء و بد انجام میدهد را معرفی کرده و میفرمایند:
ازْجُرِ الْمُسِي ءَ بِثَوَابِ الْمُحْسِنِ؛
با پاداش دادن به نيكوكار، بدكار را تنبيه كن.
♦️ این اصل مهم، میتواند راهکاری عملی برای مسئولین حوزهی رسانه باشد:
افرادی که به هنگام فتنهها، در حال لگد زدن به نظام و بالاتر از آن، ایجاد عدم امنیت روانی برای مردم هستند باید از طرف قوه قضاییه جریمه شده و بعد از آن در حوزهی رسانه نادیده انگاشته شوند و با دادن میدان به افرادی که همواره در خدمت نظام و ایجاد امنیت روانی برای مردم بودهاند مورد تنبیه قرار گیرند.
♦️ در ارتباط با زمزمههای بازگشت مجری معلومالحال فعال در فتنه، دقیقا عکس این حکمت عمل شده و عملا تنبیهی برای خوبها شده است.
♦️اگر به حکمتها عمل نشود با لگدها از مناصب پایین آورده میشوید آن هم لگدهای همین معلومالحالها.
باز هرطور صلاح است!
📝زهرا خندان
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
صدای مردم
🔸 چرا ما باید برای امام حسین عزاداری کنیم؟! 🔸 امام حسین مال عرب هاست و متعلق به 1400 سال پیش! 🔸 چر
آقای سجاد رستمعلی از اساتید جهاد تبیین هستند که از چند سال قبل در این حوزه کار می کردند، قبل از اینکه رهبری فرمان جهاد تبیین رو علنی کنند، اما ایشون تا بحال رسانه ای نشدند. صحبت های ایشون رو در مورد شبهات محرمی دنبال کنید، ان شاالله از این به بعد کلیپ های بیشتری از ایشون میذاریم. سخنرانی کامل تو سایت آپارات
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
صدای مردم
🛑دختری نوجوان دوست و برادر دوستش را کشت! چه نوع تربیتی یه دختر و انقدر وحشی میکنه که دو نفر رو بکش
کمی تامل👇🏻
خبر قتل دو نفر توسط یک دختر 14 ساله
که یکیشان دوست صمیمی و دیگری برادر 9 ساله او بوده خیلی هولناک است
دختر 14 ساله عنوان کرده که تحت تاثیر یک فیلم سیاه بوده که در شبکه شاد برای او ارسال شده دست به این جنایت زده!!
اما ماجرا عمیق تر است از ریشه های تربیتی خانوادگی فرد گرفته تا فضای مجازی رها و محتواهای نامناسبی که در اختیار نوجوانان قرار می گیرد.
بازی های خشن، انیمه های خشن، جنایی و ترسناک و فیلم و سریال های نامناسب یکی از عوامل تاثیرگذار در این زمینه هستند.
چند وقت پیش که عکس هایی از مانگاهایی(داستان مصور) که با مجوز ارشاد چاپ شده دیدم، هیچ کدامشان مناسب نبود اما در این میان نام یکی از آنها به نام "دیگری" توجهم را بیشتر جلب کرد، مانگای دیگری که یک انیمه سریالی هم از روی آن ساخته شده و به راحتی در دسترس است، یکی از انیمه های ترسناک، جنایی و خشن ژاپنی است که در آن دائما مرگ و کشتار اتفاق میافتد، دو قسمت پایانی این انیمه نیز کشتار دانش آموزان است که همدیگر را به طرز فجیعی می کشند! اینکه وزارت ارشاد چرا به چنین مانگایی مجوز داده خدا می داند...
اما مساله ای که میخواهیم به آن اشاره کنیم محتواهای مخربی است که با مجوز و بدون مجوز در اختیار فرزندان شما قرار می گیرد. در خود ژاپن نیزتاثیرپذیری از این دست آثار باعث قتل شده که یکی از معروف ترین هایش قتلی است که یک دختر 11 ساله در مدرسه مرتکب می شود و همکلاسی اش را با کاتر می کشد. این دختر به نواداسان معروف است و یکی از منابع الهام بخش برای انیمه ها، مانگاها و کاسپلی های ژاپنی است. مراقب فرزندتان باشید و آنهارا تا حد ممکن از فضای مجازی دور کنید.
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻❌❌❌