🔴اتفاقی که فقط برای شبکه سه می افتد!
در حالی که اغلب شبکه های تلوزیون سالهاست برنامه های مشابهی از دعوت سلبریتی ها و موسیقی و غیره دارند، نکته عجیب آنجاست که همواره متن هایی در تقدیر از شبکه سه منتشر می شود و هر گونه نقد و مخالفت با محتوای این برنامه ها را به ضد انقلاب نسبت می دهند!
به نظر می رسد این متن های تجلیلی از این شبکه و مدیرش چیزی فراتر از یک تعریف خودجوش باشد. در واقع پای یک اقدام رسانه ای در میان است که حتی با وجود محتوای مشابه و کلیشه ای که در تمام شبکه ها تکرار می شود، فقط از شبکه سه تعریف می شود، آن هم در حالی که انتقادات زیادی به این شبکه و برنامه اش شده است و یکی از سلبریتی پرورترین شبکه های رسانه ملی همین شبکه بوده است!
مطلب زیر یکی از همین مطالب است که ناگهان در میان انتقادات سربرآورده و برنامه یلدای شبکه سه را تقدیر می کند و برنامه اش را آتشی می داند بر جان ضد انقلاب!!! استفاده از این عبارت ها و جملات هم ترفند دیگری است برای اینکه مخاطب منتقد را ساکت کند و به او این احساس را بدهد که باید سکوت کند و الا با ضد انقلاب یکی می شود!! اگر بگردید می بینید که تعداد زیادی متن در تقدیر از شبکه سه تا کنون منتشر شده که شامل برنامه های مختلفی از این شبکه بوده است. چرا این اتفاق برای سایر شبکه ها نمی افتد در حالی که آنها هم محتوای مشابه یا حتی بهتر از شبکه سه داشته و دارند!؟
گرچه به نویسنده این متن این نسبت را به صورت قطعی نمی دهیم اما این مساله که متن های تجلیلی از شبکه سه تبدیل به یک رویه شده است، سرجای خودش باقی است.متن مربوطه👇🏻👇🏻:
((
🔴بدون ناهنجاری هم میتوان دیده شد/ در تقدیر از برنامه شب یلدای شبکه سه که برانداز سوز بوده است
🔹شبکههای اجتماعی فعلی تبدیل شدهاند به بستر اصلی تولید ناهنجاری. مجازی با یک خروار فوحشهای رکیک و ظاهرها و رفتارهای عجیب پر شده و در این میان شبکه سه از «واگعیه یا کیکه» استفاده میکند.
🔹صاحب «واگعیه یا کیکه»جزو معدود کسانی است که محصول فضای مجازی است اما به خاطر لهجه شیرین و ساده بودن رفتارش دیده شده است و البته میتواند تولید سرگرمی حلال بکند. آنقدر هم جالب و سالم است که حتی سخنگوی دولت از تکه کلام آن استفاده میکند!
🔹برنامه شب یلدا، اخبار ساعت ۲۱ نیست که کارهای خندهدار و سرگرم کننده، در آن عیب باشد و جالب اینکه ضد انقلاب، همان هایی که مبتذلترین اثر فرهنگی یعنی آهنگهای ساسی مانکن را ترویج میکنند، حالا به خاطر اینکه توجه همه به شبکه سه شده، از ابتذال و بی معنایی سخن به میان میآورند.
👤علی رضا موسوی احمدآبادی، فعال رسانه
))
بماند که سلبریتی گرایی خودش ناهنجاری است اما سالهاست محتوای مناسبتی شبکه سه و سایر شبکه ها همین دست برنامه هاست. حتی اگر در میان انبوه آیتم ها و مهمانانشان دوتا مهمان خوب هم داشتند، باز هم اتفاق خاصی نبود چرا که مهم کلیت محتوا است اما حالا که چنین خبرهایی هم نبوده و همان روال همیشگی را داشته اند و حتی افراد بی صلاحیت را دعوت کرده اند چه اتفاق قابل تقدیری در این برنامه ها افتاده که بخواهد مورد توجه باشد!؟
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
هدایت شده از شکوه زن و زنانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چشم ودل سیرهای سوئیسی وقتی غرب پرستان ما را بیدار میکنند
این داستان: معلمی که در سوئیس کم کم مفهوم زن زندگی آزادی را لمس کرد
🔻 گفتند اختلالات جنسی محصول جوامع ارزشی و قاعدهمند است. قاعدهها را حذف کنید همه چی عادی میشود.
قاعدهها را برداشتند دردهای کوچک رشد هندسی پیداکرد.
اگر بخواهیم با شاه جملهای غرب را توصیف کنیم میشود گفت:
حذف قواعد فقط و فقط زن از جایگاه انسانی به جایگاه کالایی داد و مرد متعهد به مرد بی تعهد تبدیل شده و هیچ وقت از خدمات کالای ارزان سیر نشد .
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
🔴به نظرتون چرا دختر نوجوان ایرانی کشف حجاب نکنه ؟
✍️عالیه سادات
___________________
سلبریتی های مردی که بابت بی حجابی خانواده شون مجازات و بازخواست نمیشن،جلوشون گرفته نمیشه و به تلوزیون دعوت میشن،مسئولین هم خودشون و زدن به اون راه انگار نمی بینن!! یه روز پژمان جمشیدی یه روز بیراوند... شما هم پیدا کنید پرتقال فروش را!
👆🏻👆🏻👆🏻
🔴به بهانه رقص یلدایی جناب سفیر‼️‼️‼️
🔻اغلب جنبشهای اجتماعی معاصر ایران، به نوعی از دین بهره گرفتهاند، اما این واقعیت که برای ایجاد تغییرات سیاسی در این سرزمین، میتوان از علایق مذهبی مردم آن بهره برد، حکم شمشیر دو لبه را دارد زیرا هم می تواند از جانب اصلاح گران و در جهت بهبود اوضاع به کار گرفته شود و هم می تواند به عنوان برگ برنده در اختیار استعمارگران قرار گیرد تا با شناختی که از تاریخ و علایق مذهبی مردم کشور ما دارند، به اهداف خود نزدیک شوند. در مورد اخیر از مذهب برای جذب مردم استفاده میشد و استعمارگران هدف خود را با نام دین پیش می برند.
استعمارگران از بدعتگذاری در دین ملت ایران و ایجاد انشعاب مذهبی میان آنها نفع میبردند به عبارت دیگر، وحدت دینی مردم مانعی در مقابل استعمارگران به وجود می آورد.
دورهای که ظهور سرمایه داری در غرب موجب شد کشورهای صنعتی هر کدام به میزان توانایی خود، برای به دست آوردن مواد اولیه و بازار مصرف، به آسیا و افریقا چنگ اندازی کنند و این درست مقارن با دوره زمامداری شاهان بی کفایت قاجار بود. بزودی کشور ما صحنه رقابتهای استعماری سه کشور فرانسه، انگلستان و روسیه گردید و هر یک از آنها طی معاهدات و قراردادهای سیاسی یا اقتصادی، گوشهای از خاکش را تصاحب کردند، یا ثروتی را به غارت بردند.
پذیرش معاهدات ننگینی چون پاریس، گلستان و ترکمانچای و واگذاری امتیازات گزافی چون تأسیس بانک شاهی، کشتیرانی بر کارون، رویتر و اکتشاف معادن ایران به انگلستان؛ تأسیس بانک استقراضی، ماهیگیری در دریای خزر، احداث خط تلفن، احداث خط راه شوسه و سرانجام اجازه تأسیس بریگاد مستقل قزاق که در حقیقت تسلط بر نیروی نظامی کشور بود، نشان از ذلت دولت ایران در برابر استعمارگران بود و توان مقاومت در مقابل زیاده خواهی آنان را نداشت. اما به رغم دریوزگی دولت، شواهد محکمی مبنی براستقامت ملت و مقابله با این دزدیهای آشکار وجود دارد. نمونه های بارز این تقابل، فتوای جهاد توسط علما و بسیج مردم در جنگهای ایران و روس و پیروزیهای شگفت حاصل از آن، مقاومت نهضت تنگستان علیه نیروهای نظامی انگلیس و سرانجام نهضت تنباکو به رهبری علما و با حمایت مردم در مقابل واگذاری امتیاز رویتر است.
🔻بنابراین، با آنکه استعمارگران با اعطای وامهای کلان، دولتیان ایران را خریده بودند یا از بی کفایتی رجال آن بهره میگرفتند، در مقابل ملت پابرهنه، اما متحد ایران، هیچ توفیقی به دست نیاورده بودند. ملتی که به زور اسلحه تسلیم نمیشد، با اتکای به دین و آیین، با دست خالی، در مقابل بیگانگان میجنگید. نقش عظیم روحانیت، بویژه علمای شیعه، در ایجاد وحدت و پیشبرد اهداف مردم، چیزی نبود که از نگاه تیزبین استعمارگران به دور مانده باشد. آنان می دیدند که صدور فتوا از جانب یک روحانی سالخورده، می تواند چه موج عظیمی میان مردم ایجاد کند و قوی ترین سدها را بشکند. وحدت دینی و همبستگی مردم با اتکا به علمای مذهبی، تنها مانع برای نفوذ هر چه بیشتر استعمارگران در ایران بود، مانعی که می بایست پیش از سرایت به سایر مستعمرات، چاره ای برای آن اندیشید.
🔻استفاده از رویکردهای به ظاهر مذهبی نظیر صهیونیزم ریشه گرفته از میان یهودیان که اهداف آنان در جهت تأمین منافع قدرتهای استعماری بود و یا حمایت از بدعتهای مذهبی نظیر بهاییت که با حمله به اصول عقاید توده ها که منشأ تحریک علیه منافع استعمار بود و ایجاد تردید و تزلزل در آنها، می توانست در جهت سست نمودن این بنیان قوی و استوار مؤثر واقع گردد.
🔻گویا اینبار هم به سراغ ظرفیتهای ملی ایرانیان آمدهاند تا اهداف جدید استعماری خود را پیاده کنند. همین رقص جناب سفیر میتواند نشانهی مهمی از هدفگیری اخلاق و فرهنگ در این کشور باشد.
منبع: کافه تاریخ
✍️عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان من!
فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است؛
آنها در جنگ رسانه با کسی مماشات ندارند، در دشمنی خود آنقدر جدی هستند که در بایکوت کردن رسانهای استاد قهار و وطن پرستی چون #ناصرطهماسب کم نمیگذارند.
او دیروز فوت و به خاک سپرده شد ولی خبری نیست.
حال این بیخبری را مقایسه کنید با حجم جنجال رسانهای برای فوت آرمیتا یا بازخواست حاکمیت در فوت هنرمندان
به مذهبی ها می گن مهم هنرشه شما قدر هنر رو نمی دونید وقتی به خودشون میرسه مهم دیگه هنرش نیست بلکه افکار سیاسیش هست...
چون ناصر طهماسب بسیاری مستندات انقلابی رو گویندگی کرده از او طلبکارند و کینه گرفته اند... آن وقت یک عده در لباس انقلابی نشسته اند و فلسفه می بافند برای بها دادن به سلبریتی های نمک نشناس و هنجارشکن!!
خدا ناصر طهماسب را رحمت کند، صدایش برای همیشه روی مستندات ماندگار این سالها می ماند...
👆🏻👆🏻👆🏻
صدای مردم
عزیزان من! فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است؛
امام خامنه ای:
عزیزان من!
فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است
تمرکز دشمنان بر روی فرهنگ بیشتر از همه جاست ...
✍️ #م_طالبی_دارستانی:
سالهاست هرگاه از اهمیت فرهنگ و لزوم اجرای برنامه های نوین فرهنگی گفتیم با ”علم اقتصاد اولویت است” مقابل خواسته بحقمان ایستادند به اعنراض که چرا اولوبت نشناسی میکنید چرا کشور را دچار چالش میکنید⁉️
❌ غافل از آنکه دستگاه های متعدد، متکثر و مجزای فرهنگی و اقتصادی هر کدام باید وظیفه تخصصی خودشان را پیش ببرند و هیچ یک حق ندارند به بهانه اولویت و حتی فوریت داشتن دیگری، بنشینند به تماشا تا مشکلات روز افزون شود در دو حوزه ...
همانچه که امروز شاهد بروندادش هستیم
📌با این توضیح، شاید لازم باشد بار دیگر مرور کنیم بیانات امام جامعه درخصوص اقتصاد و فرهنگ را،
باشد که پند گیریم و رستگار شویم ...
👆🏻👆🏻👆🏻
کسانی که به برنامه های یلدای صداوسیما و کلا برنامه های مناسبتی و جشن صداوسیما نقد و اعتراض دارند حتما زنگ بزنید صداوسیما نظرتون رو بگید یه پیغامه دیگه می ذارید و می گید نظرتون چیه...
میگن برنامه متفاوت اما سالهاست همونه... هی مهمون دعوت کنن یه عده بیان جلو دوربیین حرف بزنن برن...
حالا شبکه سه یهویی ایمان قیاسی رو کرده مجری اولش... عید نوروز دست اون.. یلدا دست اون... در حالی ایمان قیاسی نه مجری محبوبی بوده نه سابقه خاصی داشته! سابقه اشم برمیگرده به اجرای پشت صحنه عصر جدید! چه ساز و کاری باعث شده یهو تو شبکه سه انقدر بهش بها بدن؟ این نوع بها دادن ها باعث شکلگیری سلبریتی ها میشه...این درحالیه که باید برنامه های خاص و مناسبتی بین مجریان مختلف تقسیم بشه... تا هم همه فرصت داشته باشن در چنین مناسبت هایی خودشون و محک بزنن هم از شکل گیری سلبریتی ها جلوگیری بشه...
تا سال های قبل هر چی برنامه مناسبتی بود دربست برای علیخانی بود...یلدا..نوروز... و... انگار هیچ مجری دیگه ای آدم نیست بهش برنامه بدن... حالا یهو ایمان قیاسی... بحث سر این نیست این آدم خوبی هست یا نیست بحث سر اینه که نباید آب یه جا بمونه تا بگنده... از جمله تغییراتی در صداوسیما باید صورت بگیره جریان سلبریتی سازیه... اینم یکی از راه هاش همینه به یک فرد خاص زیاد بها ندن... فرصت ها بین افراد مختلف تقسیم بشه..
از عدالت رسانه ای در صداوسیما خیلی وقت حرف زده میشه اولین قدم این هست از همین جا شروع کنن.. با تقسیم کردن برنامه ها بین مجریان مختلف... نباید یک نفر فک کنه سلطانه تو تلوزیون و می تونه بتازونه... صداوسیماهم باید یاد بگیره همه تخم مرغاشو نذاره تو یه سبد...
دومین قدم فراخوان بدن برای جذب افراد جدید... چرا سالهاست فراخوانی برای جذب مجری نمیده صداوسیما؟ از کجا مجری جدید میاره؟ پارتی بازی؟روششون چیه یهو یکی میاد سبز میشه تو تلوزیون؟ این سالها مجریانی رو داشتیم که اومدن تو صداوسیما بعدا کشف حجاب کردن!!خوب این ها چطوری اومدن صداوسیما...کی معرفیشون کرد؟ اصلا چرا باید با معرفی کردن کسی وارد صداوسیما بشه... اینطوری فرصت برای خیلی ها میسوزه... 162 زنگ بزنید پیشنهادات رو مطرح کنید...انتقادات رو انجام بدین اگرم جایی چیزی در برنامه ای خوب بوده مفید بوده اون رو هم بگید و تعریف کنید. ولی حتما تاکید کنید برنامه ها کلا باید خلاقانه بشن، از این کلیشه ها خارج بشن، اینطورم نباشه یه جاش خوب باشه یه جاش بد باشه، کلیت محتوای این برنامه ها باید اصلاح بشه.
👆🏻👆🏻👆🏻
هدایت شده از آنتی سلبریتی/ سعیدیسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دیشب یه درخت کریسمس تو بلژیک می افته رو سر ملت و یه زن در جا کشته میشه یه عده هم زخمی
#محسن_تنابنده نمیخواد بگه کاش من دربدری در بلژیک بودم که از خوشی و خرکیفی زیاد زیر درخت کریسمس جان میدادم!؟🤦♂
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
44.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید جواد هاشمی اومده تلوزیون تو به افق فلسطین از خودش تعریف میکنه که من خیلی از فلسطین دفاع کردم! این فرد علاوه بر آثار جلفی در نمایش خانگی میسازه در دوران روحانی طرف اونها غش کرد و با خاتمی عکس می انداخت! حالا که دوران جدید اومده ضمن ادامه دادن به ساخت آثار جلف در نمایش خانگی میاد این طرف هم عکس یادگاری میگیره! در مواقع حساس مثل اغتتشاشات هم میره تو سکوت و خلسه یا حتی طرف غیر رو میگیره!! نظر مردم رو در ادامه می خونید:
این کلیپ رو که اتفاقای تلخ فتنه ۱۴۰۱ هست با حرفای جواد هاشمیان میکس کردم بگم
حرفای آقای هاشمیان خیلی ناراحت کنندست
من انتظار داشتم از شرمندگی به خاطر سکوت در برابر اون همه جنایت در اغتشاشات و ترسش از واکنش بگه چطوره که برای فوت مهساامینی یادش به خلخال زن یهودی هست اما وقتی یه جوون بیست ساله با حمله هشتاد نفر شهید میشه یه تسلیت خشک و خالی هم نمیگه عرق خون شدن حرم پاک شاهچراغ به خون زائرانش که به خاطر فتنه ی مهساامینی بود چی ارزش یه تسلیت نداشت اون حدیث خلخال زن یهودی شاملش نمیشد که به واکنش نشون دادنش افتخار بکنه اون سه کودک معصوم خونشون ارزش نداشت که به پست زدن براشون افتخار بکنه شهید غلامرضا بامدی که برای نجات اموال مردم گلوله خورد که تالار عروسیش برای چهلمش استفاده بشه و عروسش سیاه پوش ارزش یه تسلیت نداشت اندازه مهساامینی ارزش نداشت برای ایشون نمیشه هم توصف یزید بود هم تو صف امام حسین دمش گرم برای مردم غزه واکنش نشون داد اما تو عاشورای فتنه وایستاد تماشا کرد تا یاران امام حسین شهید بشن و این هم یعنی یزیدی بودن!
صدای مردم
سید جواد هاشمی اومده تلوزیون تو به افق فلسطین از خودش تعریف میکنه که من خیلی از فلسطین دفاع کردم! ای
پاسخ:
مساله اینجاست که هر کسی یه طور تو صف یزید میره یکی با سکوت... دیگری با نیزه... در نهایت همه شون تو روی امام حسین می ایستن و میشن لشکر یزید... برای همینه میگن در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند...تاریخ همان است حسینی و یزیدی... در حق و باطل هیچ بی طرفی یا حد وسطی وجود نداره... یا با حقی یا نیستی... بعضیا تلاش میکنن یه حد وسطی بتراشن برای اینکه منافعشون به خطر نیافته اما اینا دقیقا همونایی هستن که دارن کمک میکنن به دشمن... با دشمن هستن و با حق نیستن، کسی که با حقه حاضر میشه براش هزینه بده کسی که نمیخواد برای حق هزینه بده در واقع یک سودجو و منفعت طلبه که ضد حق عمل میکنه! اغتتشاشات هیچ!! خیلی هاشون حتی بعد از شاهچراغ تسلیتی نگفتن... و دم از مردم و مردمی بودن میزنن!
البته هنوز در عجبیم رهبری گفتن واقعه شاهچراغ رو طوری باید زنده نگهدارید از یاد نره اما یه سال گذشت و خبری نیست... تلوزیون و مسئولین خاک پاشیدن لابد میخوان ده سال بعد یادشون بیافته مستند بسازن نشون بدن... آخه اگر اتفاقات پارسالو یادآوری کنن نمیتونن سلبریتی های هفت خطشون و بیارن دوباره تلوزیون باید سفیدسازی و عادی سازی کنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلف بازی و ولنگاری در برنامه چیدمانه
محصول سید جواد هاشمی!!!
از یه طرف با اصلاح طلبان عکس یادگاری میگیره، از یه طرف برنامه های جلف میسازه، از طرف دیگه ژست اخلاقی هم برای ما میگیره تو تلوزیون!!!
آدم های دو رو و متناقض بدتر از بقیه ان... وسط خواب ها... کسانی از توبره و آخور میخورن... بیشتر ضربه میزنن!!!
برنامه های کودکی ام میسازه همین قدر جلف و پر از بزن و برقصه!یکی به مسئولین مربوطه بگه با این مزخرفات جذب مخاطب کردن چه فرقی داره با برنامه های جلف ماهواره!؟هنرتون این بود ماهواره داخلی برپا کنید هر کسی ام ماهواره نداشت آلوده بشه یا دسترسی به محتوای ماهواره آسون تر بشه!؟
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
🔴واقعیتی وحشتناک از مدارس کره جنوبی
در مدارس کره جنوبی قلدری کردن برخی دانش آموزان برای دیگران امری رایج است.
آنهایی که اهل دیدن سریال های کره ای هستند، بارها در آثار مدرسه ای این سریال ها پرداختن به موضوع قلدری برای دانش آموزان، کتک زدن، تحقیر و توهین را دیده اند. گرچه کسی تصور نمی کند این وقایع در واقعیت رخ داده باشد اما متاسفانه واقعیت قلداری در مدارس کره ای بدتر از آن چیزی است که در سریال هایشان نشان می دهند!
برخی پرونده های قلدری در مدارس به حدی مخوف است که در باور کسی نمی گنجد. اخیرا سریالی از نت فلیکس پخش شده که قهرمان آن کسی است که مورد آزار و قلدری در مدرسه قرار گرفته و حالا پس از سالها دنبال انتقام است! این موضوع باعث شده پرونده های قلدری در مدارس که این سریال از آنها الهام گرفته دوباره سر زبان بیافتد!
اما نکته تاسف انگیز آنجاست که قانون درستی برای مقابله با قلدری در مدارس یا تنبیه و مجازات دانش آموزان مجرم وجود ندارد و این باعث شده مجرمان به راحتی به زندگی خود ادامه داده و این موجودات مریض وارد جامعه شوند!
حمله با چاقو، کتک زدن با چوب بیسبال، برهنه کردن، سوزاندن با سیگار، سوزاندن با اتو،تجاوز و..تنها بخشی از جنایات وحشتناکی است که در قلدری مدارس در کره رخ داده است. تعداد زیادی از این وقایع حتی رسانه ای یا خبری نشده و برای همیشه مدفون می ماند. 25 درصد از جمعیتی که در کره تمایل به خودکشی دارند گفته اند علت تمایلشان مورد آزار و قلدری قرار گرفتن در مدارس است. نبودن تربیت دینی و اخلاقی، مدارس مختلط،ترویج خشونت و... از جمله دلایل بروز این مشکلات وحشتناک است!
👆🏻👆🏻👆?
پارک سونگ مین 21 ساله در برنامه ای اینترنتی از تجربه وحشتناک خود از مورد قلدری قرار گرفتن در مدارس پرده برداشت.
او در سال دوم و سوم راهنمایی مورد آزار و قلدری در مدرسه قرار گرفته و هم کلاسی اش دست او را با اتوی مو به مدت 5 دقیقه سوزانده تا حدی که به سوختگی درجه دو دچار می شود و آثار زخم روی دستش باقی می ماند! او می گوید هنگام عذرخواهی آن فرد لبخند می زده و حتی بعدا برداردش را تهدید کرده است.
پس از این واقعه وحشتناک این دختر 6 ماه کابوس می دیده و برای خواب قرص مصرف می کرده است. برای ارتباط با دیگران مشکل داشته و اگر کسی میخواسته با او دوست شود به او مشکوک می شده! بزرگترها تصور می کرده اند این دختر خودش، خودش را سوزانده و او از اینکه به جای حمایت او را متهم می کنند بسیار رنج برده است. با اینحال با کمک دوستان واقعی اش بالاخره می تواند از این بحران عبور کند و به زندگی ادامه دهد.
اما مجرم چه شد؟ هیچ اتفاقی برای او نیافتاد، سونگ مین می گوید آن مجرم حالا اسپانسر خیریه شده و گواهی صلاحیت پرستاری و غیره دریافت کرده است!!!
اغلب این افراد مریض و خطرناک به دلیل سن کم و یا والدین ثروتمند و بانفوذ مورد بازخواست و برخورد قانونی قرار نمی گیرند و آزادانه در جامعه می چرخند!!
به ایرانی بودن خود افتخار کنید. یک دهم درصد این اتفاقات هم در مدارس ایران نمیافتد و اگر بیافتد کل کشور بهم می ریزد، این یعنی اخلاق و انسانیت آنقدر در کشور ما هنوز بالاست که شاهد چنین وقایعی نیستیم، البته اگر فرهنگ اصلاح نشود، ولنگاری فضای مجازی و تولید محتوا درست نشود، این بلاها ممکن است سر جامعه ما هم بیاید!
👆🏻👆🏻👆🏻
صدای مردم
کمی تامل👇🏻 خبر قتل دو نفر توسط یک دختر 14 ساله که یکیشان دوست صمیمی و دیگری برادر 9 ساله او بوده
قبلا مطالبی درمورد ترویج خشونت که عامل جنایت در سنین کم و بین دانش آموزان می شود قرار داده بودیم
میتونید به مطالب مربوطه مراجعه کنید و اونها رو مرور کنید...
👆🏻👆🏻👆🏻
هدایت شده از آنتی سلبریتی/ سعیدیسم
عموپورنگ و تبلیغ بساط عسل حسن آقا میری
مواضع عموپورنگ هم در نوع خودش عجیبه
مواضع احترام به مادر و پدر داره
مواضع مذهبی داره
مواضع حسن آقامیری طور داره
مواضع نقد ساسی داره
مواضع لایک های عجیب زیر پستهای عجیب داره
مواضع حمایت از غزه داره
خلاصه اش شله قلمکاری شده دیگه نمیدونی کدوم وریه😂
فکر کنم همه جا میگه من من من 😂
✍ا.د.س
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
صدای مردم
عموپورنگ و تبلیغ بساط عسل حسن آقا میری مواضع عموپورنگ هم در نوع خودش عجیبه مواضع احترام به مادر و
در فیلم لایف آف پی
زندگی پی یک جمله ای هست که خیلی قابل تامله:
باور به همه چیز در یک زمان مثل اینه که به هیچ چیز باور نداشته باشی!
خیلی جمله درستیه، چون بالاخره باور به یک چیزی تو رو در مقابل یک چیز دیگه قرار میده، هیچ وقت نمیتونی همه چیز و قبول داشته باشی و به هر چیزی احترام بذاری! چون دقیقا در حساس ترین نقاط احترام به چیزی میتونه موجب بی احترامی به باور خودت بشه... و قبول یک چیزی میتونه باور خودت رو دچار خدشه کنه. برای همینم هست اسلام سکولاری و رحمانی مارو به بیراهه می بره نه مقصد!
همین به حق و باطل معنی میده...اگر کسی نتونه همین ها رو از هم تشخیص بده تهش معلوم نیست به کجا برسه. ان شاالله در پناه خدا عاقبت بخیر بشیم!
👆🏻👆🏻👆🏻
🔴جلّاسانِ گِردگو
✅ واژههای طبّاخ، قصّاب و خبّاز را شنیدهاید، نام مشاغلاند، و کسانی هم هستند که بر وزن همین مشاغل میتوان آنها را «جَلّاس» نامید، اگرچه چنین واژهای وجود نداشته باشد. این آدمها را حتماً میشناسید. این دسته – که هر یک از ما هم میتوانیم یکی از آنها باشیم – کارشان این است که از این جلسه به آن جلسه در حرکت هستند. اگر طبّاخ یعنی «بسیار طبخکننده»، «جَلّاس» نیز «بسیار نشیننده در جلسه است، بسیار جلوسکننده»
✅ خصیصه بارز دستگاه اداری این مملکت انبوه جلسات است و «جَلّاسان» بوروکراتهایی هستند که در هر روز چندین جلسه شرکت میکنند. تقصیر خودشان نیست، ساختار است که آنها را صبح تا شب دور میزهایی مینشاند تا فرسودهشان کند، تا فرصت نکنند چیزی بخوانند، فکر کنند و به کار و بارشان برسند. همه در جلسهاند.
✅ «جَلّاسی» بیماری نظام اداری است. نظام اداری به دلیل ابهام در وظایف، کمبود دانشی که به مدیران جرأت تصمیمگیری بدهد، فقدان شفافیتی که اطلاعات را با سرعت و دقت به گردش درآورد و لازم نباشد در جلسه اطلاعات را رد و بدل کرد، و ساختار مستعد تخلف که مدیران را در معرض رسیدگی سازمانهای نظارتی قرار میدهد، به تدریج هر تصمیمی را مؤکول به جلسه میکند. اکثریت مدیران قادر به تصمیمگیری نیستند و بنابراین وقت گرانبها صرف جلوس در جلسات میشود و به تدریج «جَلّاسان» ظهور میکنند.
✅ نظام اداری «جَلّاسپرور» به این حد نیز قناعت نمیکند. کثیری از «جَلّاسان» به تدریج خود را به خُلقی دیگر نیز میآرایند و آن «گِردگویی» است. «گِردگو» کسی است که ماهرانه درباره هر مسأله مهمی چنان سخن میگوید که نه سیخ بسوزد نه کباب. «گِردگو» میتواند چنان سخن بگوید که دل همه را به دست آورد، سخنش هیچ گوشهای ندارد و رئیس فعلی و رؤسای محتمل آتی را خرسند میسازد. گِردگو میتواند چنان سخن بگوید که هیچ مسئولیتی را متوجه اظهارنظرش نسازد.
✅ «گِردگویان» طائفهای هستند که جز در مواردی که ناچار شوند، پای هیچ اظهارنظری را امضا نمیکنند تا مبادا امروز و فردایی گریبانش را بگیرند. این جماعت از مکتوب کردن بیزارند و ترجیح میدهند صدایشان در کنار صداهای همگان قرار گیرد و همواره مسئولیت تصمیمها میان همگان تقسیم شود. دیوار حاشا برای «جَلّاسان گِردگو» بلند است.
✅ «گِردگویی» مهارتی است برای گفتن سخنانی که آنقدر گرد هستند که در هر زمینی میتوان آنها را غلطاند، و به هر زمان و مکانی میتوان آنها را قِل داد. گویِ گِرد را از هر زاویه که نگاه کنید، فرقی نمیکند، جهت خاصی ندارد.
✅ «جَلّاسانِ گِردگو» محصول نظام اداریای هستند که بر سنت شفاهی بنا شده و گزارش کارشناسی مکتوب و امضاشده در آن جایگاهی ندارد. نظامی که در غوغای آمارهای متناقض همواره میتوان هر اظهارنظری را توجیه کرد. اکثریت آدمها در چنین سیستمی آخر و عاقبت حرفهایشان «جَلّاسی» و «گِردگویی» است؛ حرفهای که در آن میآموزند چگونه سی سال بمانند و کسی را نرنجانند؛ روی حرفی نایستند، و مسئولیت هیچ مخاطره حرفهای را نپذیرند.
✅ «جَلّاسی» و «گِردگویی» بسیار به هم مرتبط هستند، زیرا گردگویان بسیاری را دیدهاید که چون جلسه تمام میشود و بیرون از اتاق جلسه، ایستاده در کنار شما سخن میگویند، حرفهایی میگویند که از خود میپرسید چرا اینها را همانجا داخل جلسه نگفت؟ گویی وقتی مینشینند و آنگاه که ایستادهاند، متفاوتاند. گِردگویی در این نظام اداری، راهی برای ماندن است. «جَلّاسان گِردگو» خود میمانند، بی هیچ صراحتی، سی سال یا بیشتر، اما سرمایههای بسیاری را به فنا میبرند.
🟢🟢🟢 در پایان مطلب ، بخشی از فرمان حضرت امام علی علیه السلام خطاب به مالک اشتر که مرتبط با مطلب فوق است را تقدیم می کنم ، حضرت می فرمایند : مشاوران و کارگزاران خود را از کسانی برگزین که در حقگویی ( هر چند برای تو تلخ باشد ) صراحت بیشتری داشته باشند.«دکتر محمد فاضلی (عضو سابق هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)»
#حقوق_اداری_نیازمند_تحول
🌹با هوبت برخی مدیران در ساختار اداری فشل و ناکارآمد آشنا شویم 🌹
👆🏻👆🏻👆🏻
سالهاست الهام چرخنده به تلوزیون دعوت نشده...
اما به افق فلسطین دعوت میشه و حرفایی باید در برنامه های دیگه میزده اینجا تو این برنامه میزنه!
به نظر میرسه تیم به افق فلسطین فقط دنبال جلب نظر به برنامه اش هست چون بسیاری از مهمانان این برنامه نه در مورد موضوع فلسطین که مسائل دیگه صحبت می کنند و فلسطین حاشیه صحبت هاشون هست! از جمله اصلاح طلبانی که دنبال سیاسی بازی و سیاسی گویی های خودشون و تکه پرانی بودن یا سایر مهمانانی که مسائل دیگری رو مطرح می کنند...
حق الهام چرخنده بود پس از سالها حرفاشو بزنه اما برنامه به افق فلسطین جدا افق خودشو گم کرده!!! چون کلیپ هایی از مهمانان این برنامه در میاد به افق هر جایی رفته و دیگه فلسطین فقط شده بهانه اش!
حالا بیشتر احساس می کنم این برنامه دنبال جنجال و سروصدا برای جذب مخاطبه نه افق فلسطین!
البته بازم تاکید میکنم الهام چرخنده حق داشت بالاخره پس از سالها حرفاشو بزنه و خیلی زودتر به صداوسیما دعوت بشه اما مساله اینجا رویکرد برنامه به افق فلسطینه! #پیام
👆🏻👆🏻👆🏻
در حالی که بسیاری سلبریتی ها و چهره های سینمایی ایران در اغتتشاشات سال گذشته برای اغتتشاشات سنگ تمام گذاشتند و از بی حجابی حمایت کردند
نظیر 🔴رضا کیانیان و🔴 پرویز پرستویی
و افرادی مثل ❌افسانه بایگان کشف حجاب کردند و ممنوع الکار و محکوم شدند!
و افرادی مثل ❌هانیه توسلی در سالگرد اغتتشاشات بخاطر حمایت دوباره دستگیر و البته به یک روز نرسیده آزاد شد و همچنان از زن زندگی آزادی حمایت میکنه...
کانال شبکه افق اسامی همین افراد و برخی دیگر رو منتشر کرده و از اونها بابت حمایت از غزه تعریف و تمجید کرده!!!
مدیریت فرهنگی در کشور ما همینقدر بی نظم و ناهمانگه، یعنی حتی فردی مثل بایگان که ممنوع الکار شده اسم میارن و ازش تمجید میکنن و سعی در تطهیر چهره اش دارند! همین چند صدایی در مدیریت فرهنگی باعث این وضعیت فرهنگی و گیج شدن مردم در مورد این افراد و مسائل فرهنگی است!در حالی مرجعی محکومیت یک فرد رو تایید کرده و حکم به ممنوع الکاریش داده مرجع فرهنگی دیگری در حال تمجید از همون فرده!! مثلا چه چیزی رو میخوان با این رفتار ثابت کنند!؟
پست کانال شبکه افق:
🔸در بیانیه مشترک 21 آبان امسال بیش از 120 هنرمند و جانباز در محکومیت کشتار مردم غزه، اسامی مختلفی به چشم میخورد، اسمهایی مثل داوود میرباقری، مجید مجیدی، پرویز پرستویی، احمدرضا درویش، رضا کیانیان، لیلا حاتمی، همایون اسعدیان، کمال تبریزی، محسن تنابنده، رامبد جوان، فرهاد توحیدی، رسول صدرعاملی، مهدی عسکرپور، حسین مهدویان، شبنم مقدمی، مجید انتظامی، افسانه بایگان، هانیه توسلی و اسامی بزرگ دیگری در سینما و تلویزیون ایران
🔹چه حمایتی بیشتر از این از هنرمندان و چهرههای شاخص سینمای ایران به چشم میخورد؛ این برساخت ذهنی از امپراطوری رسانهای غرب است که بسیاری گمان میکنند، هنرمندان ما نسبت به جنگ غزه واکنش نشان ندادهاند.
🆔 @ofogh_tv | #به_افق_فلسطین 🇵🇸
به نظر میاد مسئولین مربوطه هنوز متوجه نشدند ایران در چهل و چندی سال که از انقلاب می گذره و در اغتتشاشات سال گذشته خودش مثل فلسطین مظلوم واقع شد، اون هم توسط همین افراد که هنوز هم دست از عقیده غلط خود برنداشته اند!!!
👆🏻👆🏻👆🏻
#وظیفهیجهتدهیصحیحفرهنگی
من بخشی از نقایص موجود در مسائل فرهنگی بویژه صدا و سیما و آموزش و پرورش را متوجه روحانیت و حوزه علمیه می دانم زیرا وظیفه جهت دهی صحیح فرهنگی و منطبق با ارزشها واعتقادات دینی برعهده روحانیت و حوزه علمیه است.
بیانات مقام معظم رهبری مد ظله العالی در دیدار اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
۱۳۸۹/۸/۱
#خوراکفکری
یک وقتی چند سال قبل از این، تعداد زیادی، شاید پنجاه شصت نفر یا بیشتر از سینماگرهای کشور آمدند اینجا، در بالای این حسینیّه با بنده ملاقات داشتند؛ حرفهایی میزدند، گلههایی داشتند. من به این نتیجه رسیدم که ما گاهی توقّع زیادی میکنیم از اینها؛ ما کِی معارف لازم را در اختیار اینها گذاشتیم که حالا گله کنیم که چرا بر اساس این معارف شما فیلم نساختید؟ مواد را ما باید بدهیم؛ یکی از کارها این است. اینها درست است؛ یعنی بنابراین در بخشهای مختلف باید مواجههی تبلیغیِ مناسب با اصحاب فکر، اصحاب هنر، اصحاب قلم، اصحاب بیان بشود .
بیانات در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور
۱۴۰۲/۰۴/۲۱
✅ کانال #مطالبه_تلفنی
@phonemotalebe
✍️#زوربگیم_یا_نگیم؟!
(بازخوانی منویات رهبری درخصوص لزوم ورود حکومتها در اجرای حدود شرعی)
🔻مردم باید متدیّن بشوند؛ در این شکّی نیست. البتّه از طریق درست و به شکل درست. اینهم که حالا کسی بگوید «در اسلام در این زمینه زور وجود ندارد» حرف درستی نیست؛ [پس] این حدود شرعیّه چیست؟
👈 این «فَاجْلِدُوا... مِائَةَ جَلدَة» یا «فَاجلِدوهُم ثَمانینَ جَلدَة» پس چیست؟ اینها همان زور است.
انجام بدهد.
۱۳۹۶/۰۶/۳۰
بیانات در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری
👆🏻👆🏻👆🏻
(بازخوانی منویات رهبری درخصوص لزوم ورود حکومتها در اجرای حدود شرعی)
🔻اگرچنانچه در زیر عبای بنده کسی حرفی بزند که من با آن مخالفم، خب بایستی او را از زیر عبایم بیرون کنم؛ بایستی اعلام کنم که مخالفم وَالّا بهحساب من گذاشته خواهد شد؛ همهی وزن و وزانتی که صاحب عبا دارد، پشتوانهی آن حرف خواهد شد.
حرف، اینها است؛ ببینید! نگاه به مسائل جاری، اینجوری باید باشد؛ بصیرت سیاسی که ما میگوییم یعنی این.
👈👈 بفهمیم که چه کسی دارد ما را به کجا میبرد، به کجا دعوت میکند، به کجا میکشانَد.
👈 آیا به سمت اهداف اسلامی داریم حرکت میکنیم؟
👈 به سمت تدیّنِ روزافزون جامعه داریم حرکت میکنیم؟
👈یا آنچنانکه دشمن مایل است، به سمت بیمبالاتی بیشتر حرکت میکنیم، به سمت دلباختگی بیشتر به اقطاب مخالف دین داریم حرکت میکنیم.
🔻آن بصیرت سیاسی، این است. اگرچنانچه این را فهمیدیم، آنوقت معلوم میشود که بایستی با زید باشیم یا با عمرو باشیم، یا از این حمایت کنیم یا از آن حمایت کنیم؛ در سایهی این نگاه کلان باید فهمید.۱۳۹۵/۰۵/۳۱
پ. ن:
آنتی صورتی تر از این بیانات هم داریم!؟
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻