🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت سوم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
رُس بستن از پایین ظرف شروع میشه، شکرک زدن از بالای ظرف.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
فرآیند رُس زدن همه عسلها از پایین ظرف شروع میشه. با تشکیل هستههای بلور و بزرگ شدن بلورها به تدریج تهنشین میشن. در موارد خاص که عسل فاسد شده باشه، رُس زدن در بالای ظرف است و بافت اسفنجی دارد.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت چهارم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل طبیعی حتما بایستی رُس بزنه.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
مدت زمان رُس بستن عسلها بسته به منشا گیاهیشون میتونه از چند روز تا چند سال متغیر باشه. خیلی از عسلها مثل عسل کنار و اقاقیا به ندرت رُس میزنن و نمیشه صرفا بر اساس رس بستن، طبیعی بودن رو تعیین کرد.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
ژ🌺🍃یک ســــلام
🌷🍃باعطر گلهای بهشتی
🌺🍃به دوستان مهربون
🌺🍃یک ســــلام
🌷🍃از سر عشق و دوستی
🌺🍃به همه دوستهای نازنین
🌺🍃با آرزوی داشتن روزی
🌷🍃زیبا و پراز خیر و برکت
سه شنبه تـون عالی🌺🍃
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت پنجم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
بافت عسلِ رُس بسته نرمه و تو دهان زود آب میشه اما عسل شکرک زده مثل دونه شکره.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
بافت عسل رُس بسته ارتباط به ترکیب قندی و منشا گیاهی عسل داره و هیچ ارتباطی به کیفیت عسل ندارد. بافت عسلهای رُس بسته میتونه از نرم و کرهای تا سفت، از درشت و شنمانند تا ضخیم و زمخت متفاوت باشه.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت ششم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
عسل رو بعد از برداشت حرارت بده تا دیگه رُس نزنه و تو فروش به مشکل نخوری.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
حرارت باعث کاهش کیفیت عسل میشه و تضمینی برای عدم رُس بستن عسل نیست. هر چه مدت زمان و دمای حرارتدهی بیشتر باشه، کیفیت عسل بیشتر کاهش پیدا میکنه؛ اون وقت دیگه اون عسل نیست و یک سم شیرینه!
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل
قسمت هفتم...
❌زنبورداران و فعالان بازار عسل:
با اضافه کردن برخی مواد از رُس بستن عسل جلوگیری کن تا تو فروش مشکل نداشته باشی.
✅باور صحیح و علمی به ما میگه:
رس بستن یک ویژگی کاملا طبیعی عسلهاست. به تصمیم طبیعت و زنبور عسل احترام بذاریم و با دستکاریِ عسل این ماده شفابخش رو نابود نکنیم. عسل به همان شکلی که زنبور عسل تولید کرده ارزشمنده؛ نه کمتر و نه بیشتر.
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍯نتیجهگیری نهایی درباره عسل
📝سخنی با همکاران زنبوردار:
تنها راه مواجه اصولی با رُس بستن، فرهنگسازی و اطلاعرسانی برای مصرف عسل رُسبسته است.
📝قبول داریم که جامعه نسبت به عسل رُسبسته نگرش خوبی نداره و رس بستن عسل یک معضل جدی واسه فروش عسله اما بپذیریم چارهای جز اطلاعرسانی و فرهنگسازی اصولی و علمی برای فروش و عرضه عسل رسبسته نداریم.
قبول داریم زمانبر و هزینه برداره اما قطعا به تدریج نتایج رضایتبخشی دارد.
💥عسل طبیعی کوه های زاگرس، محصول زنبورستان صدای حکیم
جهت سفارش پیام به👇👇👇
@sabtenam_2020
جهت پیگیری تماس با 👇👇👇
09190912297
سعید یوسفی
⚜لینک کانال جهت معرفی به دوستان
💠https://eitaa.com/joinchat/2359034146Ce0f055df3a
ارسال با ضمانت ۱۰۰ در ۱۰۰ انجام میشه👌
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
امروز یک حال خوب🥰
یک آرامش پایدار و همیشگی 🌸🍃
یک دل پر از امید و اطمینان🌸🍃
آرزوی امروز من برای شماست🌸🍃
چهارشنبه تون پر از دلخوشی 🌸💞🌸
صبحتون بخیر🌸🍃🌸
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•