eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
607 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل قسمت سوم... ❌زنبورداران و فعالان بازار عسل: رُس بستن از پایین ظرف شروع میشه، شکرک زدن از بالای ظرف. ✅باور صحیح و علمی به ما میگه: فرآیند رُس زدن همه عسل‌ها از پایین ظرف شروع میشه. با تشکیل هسته‌های بلور و بزرگ شدن بلورها به تدریج ته‌نشین میشن. در موارد خاص که عسل فاسد شده باشه، رُس زدن در بالای ظرف است و بافت اسفنجی دارد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل قسمت چهارم... ❌زنبورداران و فعالان بازار عسل: عسل طبیعی حتما بایستی رُس بزنه. ✅باور صحیح و علمی به ما میگه: مدت زمان رُس بستن عسل‌ها بسته به منشا گیاهی‌شون می‌تونه از چند روز تا چند سال متغیر باشه. خیلی از عسل‌ها مثل عسل کنار و اقاقیا به ندرت رُس می‌زنن و نمیشه صرفا بر اساس رس بستن، طبیعی بودن رو تعیین کرد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژ🌺🍃یک ســــلام 🌷🍃باعطر گلهای بهشتی 🌺🍃به دوستان مهربون 🌺🍃یک ســــلام 🌷🍃از سر عشق و دوستی 🌺🍃به همه دوستهای نازنین 🌺🍃با آرزوی داشتن روزی 🌷🍃زیبا و پراز خیر و برکت سه شنبه تـون عالی🌺🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل قسمت پنجم... ❌زنبورداران و فعالان بازار عسل: بافت عسلِ رُس بسته نرمه و تو دهان زود آب میشه اما عسل شکرک زده مثل دونه شکره. ✅باور صحیح و علمی به ما میگه: بافت عسل رُس بسته ارتباط به ترکیب قندی و منشا گیاهی عسل داره و هیچ ارتباطی به کیفیت عسل ندارد. بافت عسل‌های رُس بسته می‌تونه از نرم و کره‌ای تا سفت، از درشت و شن‌مانند تا ضخیم و زمخت متفاوت باشه. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل قسمت ششم... ❌زنبورداران و فعالان بازار عسل: عسل رو بعد از برداشت حرارت بده تا دیگه رُس نزنه و تو فروش به مشکل نخوری. ✅باور صحیح و علمی به ما میگه: حرارت باعث کاهش کیفیت عسل میشه و تضمینی برای عدم رُس بستن عسل نیست. هر چه مدت زمان و دمای حرارت‌دهی بیشتر باشه، کیفیت عسل بیشتر کاهش پیدا می‌کنه؛ اون وقت دیگه اون عسل نیست و یک سم شیرینه! ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍯باورهای غلط درباره شکرک زدن عسل قسمت هفتم... ❌زنبورداران و فعالان بازار عسل: با اضافه کردن برخی مواد از رُس بستن عسل جلوگیری کن تا تو فروش مشکل نداشته باشی. ✅باور صحیح و علمی به ما میگه: رس بستن یک ویژگی کاملا طبیعی عسل‌هاست. به تصمیم طبیعت و زنبور عسل احترام بذاریم و با دستکاریِ عسل این ماده شفابخش رو نابود نکنیم. عسل به همان شکلی که زنبور عسل تولید کرده ارزشمنده؛ نه کمتر و نه بیشتر. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍯نتیجه‌‌گیری نهایی درباره عسل 📝سخنی با همکاران زنبوردار: تنها راه مواجه اصولی با رُس بستن، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی برای مصرف عسل رُس‌بسته است. 📝قبول داریم که جامعه نسبت به عسل رُس‌بسته نگرش خوبی نداره و رس بستن عسل یک معضل جدی واسه فروش عسله اما بپذیریم چاره‌ای جز اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی اصولی و علمی برای فروش و عرضه عسل رس‌بسته نداریم. قبول داریم زمان‌بر و هزینه‌ برداره اما قطعا به تدریج نتایج رضایت‌‌بخشی دارد. 💥عسل طبیعی کوه های زاگرس، محصول زنبورستان صدای حکیم جهت سفارش پیام به👇👇👇 @sabtenam_2020 جهت پیگیری تماس با 👇👇👇 09190912297 سعید یوسفی ⚜لینک کانال جهت معرفی به دوستان 💠https://eitaa.com/joinchat/2359034146Ce0f055df3a ارسال با ضمانت ۱۰۰ در ۱۰۰ انجام میشه👌 ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز یک حال خوب🥰 یک آرامش پایدار و همیشگی 🌸🍃 یک دل پر از امید و اطمینان🌸🍃 آرزوی امروز من برای شماست🌸🍃 چهارشنبه تون پر از دلخوشی 🌸💞🌸 صبحتون بخیر🌸🍃🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•