🔊 در نشست تخصصی علمی طالبان و آینده افغانستان مطرح شد:
از ریسک بالای تشکیل دولت به دست طالبان تا زمینه ی بازگشت داعش
🔻 در پی تحولات اخیر افغانستان، گروه سیاست پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری معاونت بین الملل بعثه رهبری پیش از ظهر شنبه ۱۹ تیرماه، نشست علمی #طالبان و آینده افغانستان را برگزار کرد.
🔹 دکتر حیات الله یوسفی: طالبان موفق شد که سه کار خطرناک را در ابتدا انجام دهد. در مرحله اول #شهید_مزاری که یکی از نیروهای اصلی #مقاومت بود را شهید کردند. در مرحله دوم، دولت مجاهدین که قدرت آن در دست قوم تاجیک بود این اقدام را محکوم نکرد و از آن به عنوان حذف رقیب تلقی کرد؛ اما نهایتاً طالبان موفق شد کابل را نیز از دست آنها بگیرد. پس از آن درمرحله سوم، طالبان با همکاری القاعده احمد شاه مسعود را کشتند و ربانی را از میان برداشتند، همچنین دیگر فرماندهان مجاهدین را نیز از بین بردند. این موارد نشان میدهد که روحیه طالبان یک روحیه سلفی و وهابی رادیکال است. در #قتل_عام_هزاره بیش از پنج هزار نفر را کشتند و بحث اسارت و ناموسی را در ادامه رقم زدند.
🆔 @sedayehowzeh
🔊 در باره چالشی به نام جمعیت:
کلیدواژه «کنترل جمعیت»، رمز یک فریب بزرگ در مقیاس جهانی
🔻کسینجر در تحقیقی محرمانه که نامش «مطالعه امنیتی شماره ۲۰۰» بود، نوشت: «جهان غرب به واردات مواد معدنی و مواد خام از کشورهای در حال توسعه وابسته است و #رشد_جمعیت این کشورها به مصرف بیشتر منابع طبیعی توسط خودشان و همچنین مسائلی نظیر بیثباتی احتمالی منجر میشود و موجب کاهش دسترسی آمریکا به منابع طبیعی آنها و در نهایت، تهدید اقتصاد و سیاست آمریکا خواهد شد». از آنزمان #جمعیتزدایی از سایر کشورها شد اولویت اصلی آمریکا.
🔹 در همان دهه ۷۰ میلادی آمریکا آمد پشت برنامه #تنظیم_خانواده سازمان بهداشت جهانی و تمام امکانات اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی فراهم شد برای ترساندن مردم و دولتهای سایر کشورها از افزایش جمعیت.
🔹 طبق یک تحقیق، امریکا در ۴ دهه اخیر حدود ۹ میلیارد دلار پول داده برای اجرای برنامههای تنظیم خانواده در سایر کشورها. آلمان، انگلستان و فرانسه هم پول میدادند برای این برنامهها و پشتیبانی فنی و فرهنگی و پزشکی میکردند.
🆔 @sedayehowzeh