امام مهدی (عج) :
اگر شيعيان ما - كه خداوند آنها را به طاعت و بندگي خويش موفق بدارد - در وفاي به عهد و پيمان الهي اتحاد و اتفاق مي داشتند و عهد و پيمان را محترم مي شمردند ، سعادت ديدار ما به تأخير نمي افتاد و زودتر به سعادت ديدار ما نائل مي شدند .
لو أن أشياعنا وفقهم الله لطاعته علي اجتماع من القلوب في الوفاء بالعهد عليهم ، لما تأخر عنهم اليمن بلقائنا و لتعجلت لهم السعادة بمشاهدتنا .
الإحتجاج للطبرسي ، ج 2 ، ص 499
#صلوات #تلنگر #امام_زمان
@hadisc
🌟چه کسی در قیامت حسرت نمی خورد؟
از امام صادق علیه السلام پرسیدند:
روز حسرت، کدام روز است که خدا می فرماید:
((بترسان ایشان را از روز حسرت.))سوره مریم آیه39
حضرت جواب دادند:
آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت می خوردند که چرا بیشتر نیکی نکردند.
پرسیدند: آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟
حضرت فرمودند:
آری، کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا صلوات فرستاده باشد.
📘وسائل الشیعه/ج7/ص 198.
#صلوات #تلنگر #روحانی
@hadisc
❓آیا انسان میتواند از نظر شرعی با خویشاوندانی که وظایف شرعی را انجام نمیدهند، قطع رفت و آمد نمایند؟
✍پاسخ
همه مراجع: قطع #صله_رحم جایز نیست ولی اگر احتمال بدهید که ترک معاشرت و رفت و آمد موجب خودداری او از ارتکاب معصیت و باعث بیداری او میشود، میتوان موقّتاً آن را (به عنوان امر به معروف و نهی از منکر) ترک کرد.[1]
🔹تبصره 1. ترک معاشرت در صورتی است که با مراتب دیگر، نتواند از معصیت جلوگیری کند و اگر بشود با شیوههای دیگر نهی از منکر کرد، ترک معاشرت جایز نیست.
🔹تبصره 2. اگر نوع خاصی از صله رحم (مثلاً رفت و آمد) با خویشاوند موجب تأیید کار حرام وی یا تشویق آنها بر ارتکاب منکر میشود یا مفسده داشته باشد و موجب ابتلای خود فرد به گناه میشود، آن نوع صله رحم جایز نیست ولی فرد موظّف است به شیوه دیگری صله رحم (مانند سلام رساندن) را انجام دهد.
🔹تبصره 3. بهتر است در امر به معروف و نهی از منکر اقوام و آشنایان با روش دلسوزانه که مفید و مؤثر مانند موعظه و نصیحت زبان خوش به همراه احسان آنها را ارشاد کرد.
#احکام
#امر_به_معروف #نهی_از_منکر
♦️پاورقی:
[1]. امام، توضیح المسائل، م 2807 و استفتاءات، ج 1، امر به معروف، س 12 و 17و 18و 19؛ خامنهای، اجوبه، س 1058 و 1071؛ سیستانی، توضیح المسائل، ج 1، م 2287؛ صافی، سایت، احکام امر به معروف؛ مکارم، احکام ویژه، ش 141 و استفتاءات، ج 1، س 1156 و ج 3، س 1750 و 1751؛ تبریزی، استفتاءات، س 2227؛ بهجت، استفتاءات، معاشرت، س 850 و امر به معروف، س 481؛ فاضل، استفتاءات، ج 1، س 940 و 941 و 942.
#صلوات #روحانی #تلنگر
@hadisc
@tollabe_pasokhgoo
سوره حمد(داداش محسن).mp3
1.1M
پوستر جدید و معنیدار سایت امام خامنه ای درباره توصیه اخیر ایشان به بکارگیری جوانان در مسئولیتهای کشوری👌
🆔👇👇👇
@hadisc
✨﷽✨
✅روزی شخصی خدمت حضرت علی(ع)
میرود و میگوید یا امیر بنده به علت مشغله
زیاد نمیتوانم همه دعاها را بخوانم،چه کنم؟
✍حضرت علی(ع) فرمودند:↯
خلاصه تمام ادعیه را به تو میگویم ، هر
صبح که بخوانی گویی تمام دعاها را خواندی
❶ (الحمدلله علی کل نعمه)
خدایا شکرت برای هر نعمتی که به من دادی
❷ (و اسئل لله من کل خیر)
و از خداوند میخواهم هر خیر و خوبی را
❸ (و استغفر الله من کل ذنب)
خدایا مرا ببخش برای تمام گناهانم
❹ (واعوذ بالله من کل شر)
خدایا به تو پناه می برم از همه بدی ها
📚بحار الانوار ، ج۹۱
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
#تلنگر #سیل #صلوات
✅🌺✅🌺
@hadisc
⭕رابطه بلاياي طبيعي با امتحان الهي
✍ #آیت_الله_جوادی_آملی :
#يكي_از_عوامل حوادث طبيعي و مرگبار چون زلزله، سيل، طوفان، تسونامي، ريزش كوه، رانش زمين و ديگر حوادث ناگواري كه موجب خسارتهاي جاني و مالي ميشود #امتحان الهي است.
🔹قرآن كريم اين مسئله را مطرح و توصيه به #صبر در برابر ناملايمات ميكند: (وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الخَوْفِ وَالجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الأَمْوَالِ وَالأَنْفُسِ وَالَّثمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَه قَالُوا إِنَّا لِلّهِ وإِنّا إِلَيهِ رَاجِعُونَ أُولئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِن رَبِّهِمْ وَرَحْمَه وَأُولئِكَ هُمُ المُهْتَدُون)1،
🔸راز اين آزمون و گونهگوني آن، اين است كه انسانها با استعدادهاي گوناگون آفريده شدهاند و عامل شكوفايي اين استعداد امتحانهاي متنوع است.
🔹 #صبر و #شكر از كمالهاي انسان است و اين كمال، بدون آزمونهاي گونهگون از قوه به فعليت نميرسد، از اين رو خداي سبحان، گاه انسان را به #نعمت و #منحت و #عزت و گاهي با #نقمت و #محنت و #مهنت ميآزمايد، تا شكر و صبر دروني او روشن شود.
[1] ـ سوره بقره، آیات 155 تا 157
📚منبع:اسلام و محيط زيست، صفحه211
#کلامی_از_بزرگان
🔻 طلاب پاسخگو 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a
♦️امام کاظم علیه السلام
امام كاظم عليه السّلام در سال 128 ه ق، و به گفته بعضى در سال 129 ه ق چشم به جهان گشود،حضرت کاظم (علیهالسّلام) مدت ۱۰ سال،مورد آزار منصور قرارگرفت. وقتی منصور به هلاکت رسید پسرش «مهدی» به حکومت رسید زندانیان بسیاری را آزاد کرد که بیشتر آنها، شیعیان امام کاظم (علیهالسّلام) بودند؛ اما همچنان به شدت مراقب آنان بود. سرانجام امام کاظم (علیهالسّلام) را از مدینه به بغداد آورد و زندانی نمود
پس از او نیز فرزندش هارون،
و هارون او را در سال 179 ه ق ده روز به آخر ماه شوّال مانده، از مدينه به عراق روانه ساخت، هارون در آن سال پس از انجام عمره ماه رمضان به مدينه وارد شد، سپس براى انجام حجّ به مكّه بازگشت، و موسى بن جعفر عليه السّلام را با خود به مكّه برد، و هنگام مراجعت، از راه بصره حركت كرد، و آن حضرت را وارد بصره نموده، و نزد عيسى بن جعفر بن منصور (پسر عموى خود) زندانى كرد، سپس او را از بصره به سوى بغداد آورد، و آن حضرت را در زندان سندى بن شاهك محبوس نمود، و آن حضرت در 25 ماه رجب سال 183 ه ق در سن 54 يا 55 سالگى، در زندان از دنيا رفت، و در قبرستان قريش، به خاك سپرده شد.
و گفته مىشود كه در روايتى نقل شده، آن حضرت را مطابق وصيّتش با همان زنجيرها ئى كه در زندان او را با همانها شكنجه مىدادند دفن كردند، و آن بزرگوار، 35 سال امامت كرد..
در زندگی امام موسی بن جعفر(ع) ویژگی خاصی وجود داشته است که موجب شده است زندگی این امام از دیگر امامان متمایز و متفاوت باشد. این ویژگی این است که امام تحت ظلم و ستم شدیدی زندگی میکرده است که در زیارتنامه خاص ایشان نیز به آن اشاره شده است. امام در زندان به سر میبرد و از این زندان به آن زندان منتقل میشد. امام موسی بن جعفر بیشتر دوران نشاط زندگیاش را در زیر ظلم و ستمی پیوسته به سر میبرد
امام با توجه به شرایط سخت آنروز شاگردان زیادی تربیت نمود که علی بن یقطین و مفصل بن عمر و محمدبن ابی عمیرو...از آن جمله هستند
از دیگر ویژگی حضرت عبادت آن حضرت است که شیخ مفید دربارهی آن حضرت میگوید : «کانَ ابُوالحسن مُوسی (ع) اَعبَدَ اَهلِ زَمانِهِ و اَفقَهَهُم و أسخاهُم کفّاً و اکرَمَهُم نفساً»
#امام_کاظم #تلنگر #صلوات
@hadisc
kazem rasa.mp3
5.47M
🏴اثری از گروه تواشیح سیرت النبی مشهد مقدس به مناسبت▪️شهادت امام موسی کاظم(ع)▪️اجرا شده در حرم مطهر رضوی
#تلنگر #صلوات #امام_کاظم
?👇👇
@hhZeynabs7
@hadisc